» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
158 / 198
»»

multivac ::

Slišal sem reporte, da remdesivir dejansko podaljša bolezen.

Čemu se tako upirate ivermectinu?
A to mislite, da je neka šara iz tretjega sveta? Zadeva je bila za svoj čas "cutting-edge".
Je preizkušena.
Države zdravijo cele mase že s tem. Ampak ne, če ni big pharma, ne zaupate ane?
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

PrihajaNodi ::

multivac je izjavil:

A to mislite, da je neka šara iz tretjega sveta? Zadeva je bila za svoj čas "cutting-edge".
Je preizkušena.

In kako bodo talali pasuses???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

imagodei ::

multivac je izjavil:

Imam resno vprašanje:
Zakaj ste tako skeptični, da ne gre za depopulacijo?
Kdaj pa v zgodovini so imeli primernejši trenutek zanjo? Vojna niti slučajno ni tako efektivna.

Pomislite. Tovrstna cepiva so dejansko idealna platforma za nekaj takega izvest. Skoraj povsem brez sledi in krivca. Izven teh nekaj začetniških bebavosti, ki so jih naredili.

Zakaj pa si ti tako skeptičen, ko ti pravimo da ne gre za depopulacijo?

Dokaze išče tisti, ki nekaj dodaja v sprejet ustroj sveta. Tisti, ki postavlja trditev, mora podati tudi dokaze zanj. Vam to doslej še ni uspelo.

Izjemne trditve zahtevajo izjemne dokaze.

in

Trditev, ki jo postavljaš brez dokazov, se sme brez dokazov tudi zavrniti.
- Hoc est qui sumus -

PrihajaNodi je izjavil:

multivac je izjavil:

Je preizkušena.

In kako bodo talali pasuses???

Točno to.

Ivermectin je deloval že na začetku. Bi pa cepiva odpadla, če bi zaživel.
Nategnili so skoraj cel planet (vsaj naš del). Sedaj mi pravite, da nekih globalnih zarot ni, ker ne morejo biti, saj je preveč interesov.

Živite v eni prekleto. Samo-dokazana zarota.

Evo nekaj sicer se matrajo, samo tole je bolj za javnost:

https://www.gsk.com/en-gb/media/press-r...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

imagodei je izjavil:

multivac je izjavil:

Imam resno vprašanje:
Kdaj pa v zgodovini so imeli primernejši trenutek zanjo? Vojna niti slučajno ni tako efektivna.

Pomislite. Tovrstna cepiva so dejansko idealna platforma za nekaj takega izvest. Skoraj povsem brez sledi in krivca. Izven teh nekaj začetniških bebavosti, ki so jih naredili.

Dokaze išče tisti, ki nekaj dodaja v sprejet ustroj sveta. Tisti, ki postavlja trditev, mora podati tudi dokaze zanj. Vam to doslej še ni uspelo.

in

Kar se mene tiče sem videl dovolj indicev.
Tudi Churchil ni imel, dokazov, da bo Hitler začel vojno. Je pa imel dobro intuicijo in oči.

Vrjemi kar želiš, itak sem opazil, da te ni mogoče prmakniti že pri malih rečeh, kaj šele pri takih skokih vere.

in

Ti si tisti ki ne vidis resnice. Lahko mi stokrat opises delovanje molekul, cloveskega genoma, pa to ne spremeni dejstva!!! da bomo pri tretjem jabu mesali cepiva. Ker, hej kaj pa gre lahko narobe.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ja lahko so, vendar zbiranje podatkov ni verodostojno!

Ni verodostojno, ker tako trdijo PrihajaNodi, vostok in multivac?

Ker tako trdijo influencerji na youtube in na twitterju? Ki izpostavljajo napačne/nekonsistentne številke, objavljene v medijih?

Ker je bolj verjetno, da MSM in znanstveniki lažejo kot pa to, da novinarji niso 100% dosledni pri navajanju številk?
- Hoc est qui sumus -

Že v uradni narativi je dovolj laži, pusti depopulacijo za sekundo. Niti tistih nisi registriral.

Ne, Fafagel, tisti, ki se zajebava s semaforji. Si kot gembler, ki je kupoval na vrhu. Casa ne bos obrnil nazaj.

multivac je izjavil:

imagodei je izjavil:

multivac je izjavil:

Imam resno vprašanje:

in

Tudi Churchil ni imel, dokazov, da bo Hitler začel vojno. Je pa imel dobro intuicijo in oči.

Vrjemi kar želiš, itak sem opazil, da te ni mogoče prmakniti že pri malih rečeh, kaj šele pri takih skokih vere.

Ja, in ko vidis denarne tokove, ves da so glavni financirali tako nemce kot zaveznike.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

1000 zanič indicev je še vedno 1000 zanič indicev in se ne seštejejo v 1 dober dokaz, a veš. :\

multivac je izjavil:

itak sem opazil, da te ni mogoče prmakniti že pri malih rečeh, kaj šele pri takih skokih vere.

Jep, skoki vere niso kul. Čas, da nekaj začneš verjeti je, ko je na voljo zadosti dokazov. Vera je izgovor, ki jo podajajo tisti, ki za svoje stališče nimajo dovolj dokazov.
- Hoc est qui sumus -

Ker je bolj verjetno, da MSM in znanstveniki lažejo kot pa to, da novinarji niso 100% dosledni pri navajanju številk?

Tu sta samo dve opciji:
- neposlusne aka necepljenim se vzame se pravice in se jih pelje v logorje na presolanje, ker pac virus
- boste cepljeni imeli hude posledice

Tretje, da bo vse kot je bilo, NI!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Ja, in ko vidis denarne tokove, ves da so glavni financirali tako nemce kot zaveznike.

Tko nekako.
Imagodei ne priznava, da je IBMovo "znanje" končalo v naci nemčiji.

PrihajaNodi je izjavil:

Tu sta samo dve opciji:
- neposlusne aka necepljenim se vzame se pravice in se jih pelje v logorje na presolanje, ker pac virud

Če vidiš samo dve opciji, je za to krivo pomanjkanje tvoje domišljije, ne pa dejansko stanje v svetu.
- Hoc est qui sumus -

imagodei je izjavil:

multivac je izjavil:

1000 zanič indicev je še vedno 1000 zanič indicev in se ne seštejejo v 1 dober dokaz, a veš. :\

multivac je izjavil:

itak sem opazil, da te ni mogoče prmakniti že pri malih rečeh, kaj šele pri takih skokih vere.

Jep, skoki vere niso kul. Čas, da nekaj začneš verjeti je, ko je na voljo zadosti dokazov. Vera je izgovor, ki jo podajajo tisti, ki za svoje stališče nimajo dovolj dokazov.

Ne vem, če si zasledil mojo anekdoto o punci, ki hodi v specifičen bar vsak vikend?

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

Ne vem, če si zasledil mojo anekdoto o punci, ki hodi v specifičen bar vsak vikend?

Če misliš, da te bom prosil, da jo ponovi, se motiš. Če želiš s tem postavit kak point, pa be my guest.
- Hoc est qui sumus -

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Tu sta samo dve opciji:
- neposlusne aka necepljenim se vzame se pravice in se jih pelje v logorje na presolanje, ker pac virud

Če vidiš samo dve opciji, je za to krivo pomanjkanje tvoje domišljije, ne pa dejansko stanje v svetu.

Se kako si zelim da imas prav. Lahko pa greva stavit da se bo zgodilo kot omenjam. 500 eur za rok 2 leti?3 avgust 2023. Ce preziviva (mo) to sranje.
Btw znanost nima absolutno nic s tem da avstralce dobesedno silijo da ne govorijo- ker pac virus in bacili!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

imagodei je izjavil:

multivac je izjavil:

Če misliš, da te bom prosil, da jo ponovi, se motiš. Če želiš s tem postavit kak point, pa be my guest.

Dejstvo je, da ti ne boš vrjel, da te vara, dokler ne boš sam na njenem mestu. Trust but verify al neki.

PrihajaNodi je izjavil:

Ti si tisti ki ne vidis resnice. Lahko mi stokrat opises delovanje molekul, cloveskega genoma, pa to ne spremeni dejstva!!! da bomo pri tretjem jabu mesali cepiva. Ker, hej kaj pa gre lahko narobe.

Ja - kaj pa gre lahko narobe?

Eno cepivo vsebuje mRNA, zapakirano v nosilec, ki ta mRNA v stabilni obliki dostavi do celice. Ta mRNA celica uporabi za izdelovanje spike proteina. Ker je mRNA nestabilna molekula, po določenem času razpade. Sam spike protein ni sposoben okužiti drugih celic. Telesni imunski sistem odreagira na spike protein in vzpostavi se imunski odziv. V telesu po N časa ostanejo samo protitelesca in spominske celice, mRNA in spike protein se razgradijo, tako kot tudi nosilec mRNA molekule.

Drugo cepivo vsebuje rahlo drugačen nosilec, v svojem bistvu pa deluje enako kot prvo cepivo. In tudi zelo podobno razpade, končni efekt je zgolj natreniran imunski sistem.

Se pravi, kaj bi šlo lahko narobe zaradi mešanja cepiv?

"Narobe" gre lahko samo v tisti subjektivni realnosti, ki je prepričana, da je v cepivih zlovešča genetska terapija and whatnot.
- Hoc est qui sumus -

Kiri top komentar iz RTVSLO
Mesanje cepiv daje najboljso zascito proizvajalcem, saj potem ne bodo vedeli, komu pripisat odgovornost za stranske ucinke. Po domace povedano ne bo se vedelo "ko pije a ko placa".

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Eno cepivo vsebuje mRNA, zapakirano v nosilec, ki ta mRNA v stabilni obliki dostavi do celice. Ta mRNA celica uporabi za izdelovanje spike proteina. Ker je mRNA nestabilna molekula, po določenem času razpade. Sam spike protein ni sposoben okužiti drugih celic. Telesni imunski sistem odreagira na spike protein in vzpostavi se imunski odziv. V telesu po N časa ostanejo samo protitelesca in spominske celice, mRNA in spike protein se razgradijo, tako kot tudi nosilec mRNA molekule.

Drugo cepivo vsebuje rahlo drugačen nosilec, v svojem bistvu pa deluje enako kot prvo cepivo. In tudi zelo podobno razpade, končni efekt je zgolj natreniran imunski sistem.

"Narobe" gre lahko samo v tisti subjektivni realnosti, ki je prepričana, da je v cepivih zlovešča genetska terapija and whatnot.

Ti torej nisi znanstvenik.

Znanstvenik svojo hipotezo stestira, nato pove "da ni šlo nič narobe".

Kaj pomeni natreniran imunski sistem? A to ti je kak Pogačar kaj reku?

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Tu sta samo dve opciji:

Se kako si zelim da imas prav. Lahko pa greva stavit da se bo zgodilo kot omenjam. 500 eur za rok 2 leti?3 avgust 2023. Ce preziviva (mo) to sranje.

Temle pacientom se že več kot desetletje smejem.

Dokazi o bioterorizmu (prašičja gripa)

Tebi se bom konec leta 2023 najkasneje.
- Hoc est qui sumus -

Imagodei, preberi moj podpis.

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Se enkrat to lahko preberem sam na spletu! Vprasaj se raje, kaj pa ce to ni to. DEJSTVO je da virus ni tako smrtonosen, da bi se jemalo pravice ljudem. To z znanostjo nima nic.

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Tu sta samo dve opciji:

Temle pacientom se že več kot desetletje smejem.

Dokazi o bioterorizmu (prašičja gripa)

Tebi se bom konec leta 2023 najkasneje.

Ja. Jaz ti bom z veseljem dal minimalni znesek 500 eur, ce se vrnemo na stara pota in ukinemo “potrdila”.
Ves pa sam, da stvari ne gredo v pravo smer. Btw bos poslusal znanost in vzel tretjo dozo razlicno od prvih dveh? Put your money where your mouth is!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Se enkrat to lahko preberem sam na spletu! Vprasaj se raje, kaj pa ce to ni to. DEJSTVO je da virus ni tako smrtonosen, da bi se jemalo pravice ljudem. To z znanostjo nima nic.

Kaj pa če v krožnici med Zemljo in Marsom kroži čajnik?
- Hoc est qui sumus -

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj pa če v krožnici med Zemljo in Marsom kroži čajnik?

Jasno in potem zacnes z neargumentirano debato. Hej, lahko me das tudi na hladno, ker dvomim v stvari kot se sedaj dogajajo. Sem pa proti pobijanju judov, romov, crncev… Medtem pa ti dopuscas debato kjer se poziva k vojnam in nestrpnosti!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Jasno in potem zacnes z neargumentirano debato.

Neargumentirano debato?

Russel's teapot @ Wikipedia

Sem pričakoval, da boš ti, tak internetni debatni težkokategornik, zagovornik argumentirane debate, prepoznal moj argument...
- Hoc est qui sumus -

darkolord ::

multivac je izjavil:

Seveda.
Pa že če si, naredi isto za covid bolnike, da vidimo koliko jih je zares pobral kovid.
Točne številke seveda ne vemo.

Imamo pa vseeno dovolj podatkov, da lahko z veliko gotovostjo trdimo, da je izredno majhen delež umrlih po cepljenju umrl zaradi neposredne povezave s cepljenjem.

Že v prvi fazi testiranj cepiv je bila občutljivost na stranske učinke 0,1%. Že v tem območju niso zaznali nobenih resnih stranskih učinkov. Vse smrti pri udeležencih v času testiranj so temeljito preučili (z obukcijami, kjer je bilo to smiselno) in izključili povezavo s cepljenjem.

Resni stranski učinki se pojavljajo šele v območju <0,01% - pa še ti so taki, ki se pojavljajo tudi pri okužbi s covid-19. Primer za miokarditis: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl...

The pathophysiology of COVID-19–related myocarditis is thought to be a combination of direct viral injury and cardiac damage due to the host’s immune response.

Določene bolezni so torej posledica reakcije imunskega sistema - ampak ta je prisotna tako pri cepivu kot pri virusu.

Če nadaljujem, tudi nadaljnje smrti, ki so se pojavile po cepljenju, se beležijo in raziščejo. Sploh takšni "30 let star kolega od znanca je bil zdrav ko riba, po cepljenju je pa kar naenkrat umrl" so itak po defaultu za obdukcijo. Sum nenaravne smrti je upravičen, kadar povsem zdrava oseba iznenada ali po kratki bolezni umre. Tudi svojci lahko vedno zahtevajo obdukcijo. O tem se pač ne govori toliko, ker rezultati pokažejo pravi vzrok in ni v tem nič senzacionalnega, ko to ni bilo cepivo.

Primere, kjer je bila z veliko verjetnostjo dokazana povezava med cepljenjem in smrtjo, pa lahko prešteješ skoraj na prste.

Če gremo na drugo stran, torej na kovid, je bilo sploh na začetku izvedenih kar nekaj obdukcij, iz katerih je bilo jasno, da je covid pri tistih s težjim potekom bolezni bil ključen (pri manjšem deležu pa pomemben oz. enakovreden pridruženim boleznim) vzrok smrti. Lahko pogooglaš, ni težko najti.

Glede na tipični potek bolezni je potem večinoma precej clear-cut, kdaj je smrt posledica kovida. Sej, če bi cepljeni cepali kot muhe, bi tudi hitro nehali z obdukcijami, ker kmalu ni več dodane vrednosti.

Res je, da nekatere države (UK s svojimi 28 dnevi) smrti v povezavi s kovidom beležijo na precej neumen način.

Ampak tudi če gledaš res ekstreme po svetu - npr. Singapur, ki je vsega skupaj imel 37 kovid smrti, ima case fatality ratio še zmeraj ranga 0,05%, kar je vsaj petkrat več kot pogostost resnih stranskih učinkov pri npr. fajzerju.

Izrael ima kovid CFR od 13,1% (prvi val) do 0,88% (pred cepljenjem) do 0,76% (sedaj)
Italija petkrat več.

Da hospitalizacij sploh ne omenjamo. Cepljenih je za red velikosti več kot kumulativno(!) obolelih, pa cepljeni kar nekako ne zasedajo bolniških postelj.

Zgodovina sprememb…

ajdov2 ::

multivac je izjavil:

Je preizkušena.

remdesivir pri covidu ne pomaga, ampak za gilead (proizvajalca) je to vseeno, važno da oni služijo

pomaga pa pri fipu pri mačkah, ampak tam proizvajlec misli da ni zaslužka in ga nočejo prodajati za ta namen

zato mora folk za zdravljenje mačk to kupovat na črnem trgu

https://medium.com/@yasmineghattas/the-...

zmaugy ::

Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Kayzon ::

Israeli scientist says COVID-19 could be treated for under $1/day

https://m.jpost.com/health-science/isra...

pirat ::

Dobro jutro antivaxxerji, copy-pastarji groteskno trapastih tekstov iz zarotniskih spletnih strani, believerji v depopulacijo in kandidati za Nobelovo nagrado!

Nov dan je, nova priložnost za globoke in prefinjene utemeljitve zakaj recimo depopulacija s cepivom in ne raje kar z virusom? Spletne strani nasega foruma pricakujejo tudi vase ekspertne analize in neodvisne interpretacijen statisticnih podatkov, biblijskih tekstov, političnih odločitev in odpovedi nastopov Adija Smolarja.

Tudi na kak verz za Nodija ne pozabite, cepilna himna nekako ne napreduje vec.

Dobro jutro!

kopriwa ::

@imagodei
Vsa čast, da si še vedno sposoben spoštovanja vredne debate in razlage, kljub temu da so se sogovorniki mnogokrat posluževali manipuliranja in ignorance, ter izkazovali nevednost, pomanjkanje intelekta ter zblojenost.
Že davno se je za moje pojme prestopila točka kjer ostaneta samo še trolanje in zasmehovanje antivaxov, razlaga in opiranje na znanost in logiko tu več ne pomagata.

Mato989 ::

l0g1t3ch je izjavil:

Dejmo eno kontra razmišljanje...

Koliko bi imeli umrlih, če ne bi bilo čisto nobenih ukrepov ?
Dejmo pustiti otročje zanikanje, da korone sploh ni na strani, ker glede na 3600+ mrtvih očitno nekaj je.

Osebno mi je precej ukrepov butistih in so služili samo napihovanju egov določenih politikov, ampak vseeno ne moremo mimo dejstev da:
- ljudje so imeli manj stikov
- uporablale so se maske
- ljudje so bolj pazili na higieno rok

Torej a ste res tako prepričani v to, da je korona popolni nateg in bi bilo smrti brez ukrepov manj ali enako ?

Mrtvih bi imeli z covidom enako kot brez ker vsi umremo na koncu... Samo drugacna bi bila razporeditev pa kaj.... Na 10 let je povprecje letnih smrti tisto kar nas resnicno zanima ker nam pove ali so umrli mladi ali tisti ki bi itak umrli v kratkem
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

PersonaRuda ::

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

To ni merjenje lulčka, ampak ti ponujam 100.000€, ker si pisal, da moj IQ ni niti 80. Jaz sem celo dvignil letvico in sem ga pripravljen ponovno pisati.

100.000€ je v igri. Deal?

Nobenega deala ne bo. IQ žal ni merilo pameti, niti se ne mapira 1:1 na sposobnost logičnega sklepanja. Zaradi mene imaš kamot uradno izmerjen IQ v rangu 150 in več, clap clap, tega ne izpodbijam. Nizek IQ sem uporabil v "pogovornem" pomenu, kjer je pač to sinonim s pametjo, funkcionalno pismenostjo, funkcionalno inteligenco in še bi lahko naštevali. Tu ne blestiš.

Jaz imam svoj IQ večkrat zmerjen, uradno, tudi na psiho testih, ki jih je izvajal pooblaščeni psiholog, ko sem pred leti moral opravljat preizkus za pridobitev zaposlitve. Je dovolj visok, da me tvojih 130+ ne fascinira.

Jaz zgolj tvojo funkcionalno inteligenco ocenjujem skozi prizmo tega kar vidim na forumu. In to ti pač ne more biti v ponos.

To je to, a te še kaj zanima? Ful fajn, da ima IQ 130+, pa da še vedno verjameš v teorije zarote.

Nisem vedel, da se funkcionalna inteligenca ocenjuje zgolj, če opažaš nepravilnosti današnjega sistema in elite, katera vlada in želi dokončno zavladati. Ti to lepo zapakiraš, da je vse "teorija zarote". Samo glej, da se na koncu ne bo izkazalo, da to ni bila nobena teorija, ampak resnična zarota proti človeštvu in se ti bo na koncu vso to tvoje zaničevanje funkcionalne inteligence drugih, vrnilo kot bumerang, ko se boš za napačno stran odločil in resno zbolel ali končal kariero, ker se je elita odločila, da izpolni svoje bolane ideje, fantazije. Temu z drugo besedo rečemo, da te je obiskala karma.

Conini ::

PrihajaNodi je izjavil:

p.s. zdravil se niti ne trudijo razvijati.

Zakaj si tako neveden in ignorantski. Dobesedno par ur po tistem, ko napišem, da se ZDRAVILA SEVEDA RAZVIJAJO, ti Nodi opet napiše budalijo

https://slo-tech.com/forum/t787875/p724...

Conini je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

p.s. zdravil se niti ne trudijo razvijati.

Zakaj si tako neveden in ignorantski. Dobesedno par ur po tistem, ko napišem, da se ZDRAVILA SEVEDA RAZVIJAJO, ti Nodi opet napiše budalijo

https://slo-tech.com/forum/t787875/p724...

Ja to sem tudi sam bral. Nekako poocasi jim gre. To je bolj za blazenje umotvorov, saj hej, rabim pasuse.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hyuga ::

Dobro jutro.

Za zajtrk bom imel meso iz tunke pa vlozene paprike s sirom.

Premisljujem da, ce se bo to se vleklo 1 leto bodo izumili cisto novo cepivo na osnovi mikro-igel, ki bo delovalo kot flajster in ga bos mogoce celo lahko dobil po posti. ampak to je zaenkrat le extremna teorija.
cepivo nam zelijo vsiliti na vsakem vogalu,promovirajo kjer se le da. v soping centrih, na koncertih, v raznih kontejnerih poleg velikih sredisc, kje še?
edini nacin, da bi cepili še vec ljudi bi bil, da bi bilo cepivo še bolj dostopno in nepotrebno primerno kvalificiranega osebja.

najboljse bi seveda bilo, da bi te poštar na mopedu direkt v žilo piknil ko bi prinesel mikro igle. yeah!

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

sbawe64 ::

l0g1t3ch je izjavil:

multivac je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Aja pa Švedska ne šteje čist, kot model. Je nekdanji sodelavec delil slike vsega zamaskiranega folka, ko smo tožili kako je sam hudo ker nas vlada jebe. Pa že tko so švedi malo bolj asocialni. Kar so vse prednosti pri raznih virusih.

Grozno si to spisal, ampak ok.

Videli smo tudi slike/videje brez nobenih mask in podobnega sranja. Kaj sedaj?

Sej tudi pri nas smo bili brez mask.
Ubistvu smo imeli neko klovnovsko varianto.

Brez maske si šel do gostilne.
Dal si masko gor da si stopil skozi vrata in šel do mize.
Spet si bil brez maske, ko si se usedel za mizo.

Nevem kaka korist je bila tu od mask, razen da se nekomu dviga ko jebe folk.

uglavnem moje informacije so, da je folk povečini nosil maske pa čeprav je bilo neobvezno. Peer preasure pa to, če je bil kdo brez je bil hitro deležen postrani pogledov.
Vsaj tako naj bi bilo v Malmu.

Imaš na yt dnevne vloge iz Švedske, Malmo recimo, ko hodijo po ulici trgovini in snemajo.
2020 is new 1984
Corona World order

LightBit ::

hyuga je izjavil:

Zizek je izjavil da se po pandemiji ne bomo vrnili na stara pota. (no normal anymore).

----we need to invent a new way of life----

in to je tocno to o cem smo jaz in nekateri tukaj govorili

https://topnews.si/2020/12/11/slavoj-zi...

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

Zizek je izjavil da se po pandemiji ne bomo vrnili na stara pota. (no normal anymore).

In ali se bo cepil? “Takoj, ja. Zakaj pa ne? Imam 71 let, imam sladkorno bolezen in sorazmerno visok krvni tlak. Izpolnjujem vse postavke na seznamu, zaradi katerih ste ranljivi.”

on je starec! sam sem rekel, da naj se ogrozeni nad 70 let cepijo! ne pa 6 mesecni froci ali tinejđeri.

sicer pa, IQ ni vse in še tak veleum kot je Žižek lahko kdaj spregleda kaksna je resnicna situacija.
Pač kdor vsaj malo ne dvomi v cepiva in celo umetno povzroceno situacijo se tudi raziskovat ne spravi.

mislim, da Žižek egoisticno ocenjuje situacijo in, da ce bi bil 50 mlajsi ne bi bil tako zelo pro-narativno naravnan.

all megaminds fail sometimes

statisticno gledano on nima toliko za izgubiti kot veliko mlajši in zdravi ljudje, če se trikrat pikne.

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

V zdravstvu bi vseeno moralo biti precepljenih vsaj 90%. Zdaj pa vidimo da kader s srednjo šolo ali manj nekako ne zaupa cepivu in je precepljenost pod 50% v teh krogih.

hyuga je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

In ali se bo cepil? “Takoj, ja. Zakaj pa ne? Imam 71 let, imam sladkorno bolezen in sorazmerno visok krvni tlak. Izpolnjujem vse postavke na seznamu, zaradi katerih ste ranljivi.”

on je starec! sam sem rekel, da naj se ogrozeni nad 70 let cepijo! ne pa 6 mesecni froci ali tinejđeri.

sicer pa, IQ ni vse in še tak veleum kot je Žižek lahko kdaj spregleda kaksna je resnicna situacija.
Pač kdor vsaj malo ne dvomi v cepiva in celo umetno povzroceno situacijo se tudi raziskovat ne spravi.

Jaz nimam toliko problema, če se nekdo noče cepit.
Problem je če se razširja FUD (da bodo cepljeni umrli, ...). Zakaj bi se potem kdo cepil?

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

Problem je če se razširja FUD (da bodo cepljeni umrli, ...). Zakaj bi se potem kdo cepil?

Trenutno vse gre v smeri totalnega nadzora in cepivo je samo zato, da se uveljavi "green pass", kateri bo postavil temelje totalnega nadzora. Depopulacija s cepivi po moje ni v planu. Pride pa še to na vrsto. Enkrat do leta 2030. Kako? Nimam pojma. Nihče ni napovedal te pLandemije, da bomo skozi pLandemijo vstopili v New World Order in sam menim, da nihče ne bo pravilno napovedal kako bodo izvedli depopulacijo. Zato lahko špekuliramo, da depopulacije s cepivi naj ne bi bilo.

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

Da, to je res problem. Zato se jaz malo nazaj držim in ne ustrahujem ljudi. Bomo videli kaj bo - čas je najboljsi pokazatelj. Vseeno pa ne vidim razloga, da bi se (se enkrat povem) mladi in zdravi cepili.

resnica je verjetno kje na sredini. Na temo na katero bi se moral nanasati FUD v tem primeru je ekonomski kolaps, za katerega je precej vec šans kot pa za to da bo polovica clovestva pomrla - to je extremna teorija.

Jaz sem svoje stalisce razlozil vceraj in nimam casa, da bi se ponavljal. :)

je pa kolega Kamikaza zgoraj dobro razlozil kaj si trenutno mislim in pod to bi se tudi podpisal lahko.

verjetno bodo ovrgli danasnja cepiva, ze malo stevilo mrtvih je dovolj, da ga ukinejo.
a to ne pomeni, da nas hocejo obvarovati,to samo pomeni da bo danasnja cepiva nadomestilo "novo kao " boljse" cepivo" . da,nekaj takega bo

The covid pandemic is only a way of setting up the stage for "bigger things" that are coming "for us".

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

PersonaRuda je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

Trenutno vse gre v smeri totalnega nadzora in cepivo je samo zato, da se uveljavi "green pass", kateri bo postavil temelje totalnega nadzora. Depopulacija s cepivi po moje ni v planu. Pride pa še to na vrsto. Enkrat do leta 2030. Kako? Nimam pojma. Nihče ni napovedal te pLandemije, da bomo skozi pLandemijo vstopili v New World Order in sam menim, da nihče ne bo pravilno napovedal kako bodo izvedli depopulacijo. Zato lahko špekuliramo, da depopulacije s cepivi naj ne bi bilo.

Priporočam manj gledanja youtube, verjemi da ti bo dobro delo

The covid pandemic is only a way of setting up the stage for "bigger things" that are coming "for us".

ŽAL MI JE. škoda da ne moremo resetirati in se vrniti v leto 1998 - 2000. Takrat je še lušno blo, manj smo brali to sranje in se več družili. Največji krivec za depresijo je v bistvu visoka internetna hitrost - ker omogoča višji pretok podatkov in s tem omogoča gledanje vsega tega sranja. Morali bi ostati na ISDN povezavi. Posledično visoka internetna povezava povzroča de-socializacijo in izolacijo pri mnogih ljudeh, ki so za to bolj dovzetni, saj lahko najdejo tisoč in en način kako bodo zagonili čas. Poznam mnogo takih "reperčkov" in "pijančkov", ki zabluzijo vsak dan v letu in se ne premaknejo naprej. Pa kakorkoli že ljubim internet in računalnik, vedno bolj opažam, da je to najbolj hudičeva/zlobna stvar na svetu - torej sem tudi jaz zaveden.

pandemija je tako vseprisotna samo za to, ker so stvar tako napumpali.

Zgodovina sprememb…

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

Americani se vedno iscejo osiromasen uran v Iraku:D no vas ne zanima dokler niste sami za odstrel
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sparkxl je izjavil:

Če verjameš ali ne. Jaz na YouTube poslušam samo glasbo in si pogledam kakšno reportažo športa. Za ostale vsebine nevem, če naberem 10ur na leto.

PersonaRuda je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Če verjameš ali ne. Jaz na YouTube poslušam samo glasbo in si pogledam kakšno reportažo športa. Za ostale vsebine nevem, če naberem 10ur na leto.

bravo, respekt!

PersonaRuda je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

To je primer FUD-a.
Se strinjam da se marsikaj zlorablja, ampak to še ne pomeni da je vse zrežirano. Še hujši ste ko mediji, ki strašijo glede korone.
««
158 / 198
»»