» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
155 / 198
»»

PrimoZ_ ::

multivac je izjavil:

Akira_ je izjavil:

Precej vas je tule kot moj brat: "Korona je sam gripa, jada jada"
Dokler ni on in še trije sodelavci obležal za skoraj mesec, ko so skupaj delali na eni hiši, kjer je nekdo prinesel to med njih.

No, saj cepivo te ne odreši tega če že.

A sedaj že priznavaš da je virus obstaja ?

Nekaj nisem zasledil da bi napisal potem svojo oceno žrtev, ko te je logitech spraševal to.

multivac ::

Baje ga priznavam že vs čas, če vprašaš logitecha.

Kdaj točno ga nisem?

Oceno, kako oceno?
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

PrimoZ_ ::

Kako bi se odvilo če ne bi bilo nič ukrepov. Koliko bi bilo mrtvih ?

PrihajaNodi ::

PrimoZ_ je izjavil:

Isto kot sedaj. Tocnih podatkov o mrtvih pa nimamo, ker hej, dohtarji oz. bolnice potem ne bi dobivali 8000 eur ne osebo s kovidom in realnim stanjem smrti.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

hyuga ::

PrimoZ_ je izjavil:

verjetno bi najel CGI majstre in bi nam deepfake posnetke vrtel po poročilih - češ koliko je mrtvih :D
isto mislim kot Nodi - ne dosti več zgleda.

PersonaRuda ::

PrimoZ_ je izjavil:

Manj kot z vsemi ukrepi, ker bi delovalo normalno zdravstvo in bi ljudje redno prihajali na vrsto pri zdravstveni oskrbi. Manj bi bilo depresije, slabega počutja in vse to vpliva na zdravje in naval na zdravstveno oskrbo.

l0g1t3ch ::

l0g1t3ch je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Dejmo eno kontra razmišljanje...

Koliko bi imeli umrlih, če ne bi bilo čisto nobenih ukrepov ?
Dejmo pustiti otročje zanikanje, da korone sploh ni na strani, ker glede na 3600+ mrtvih očitno nekaj je.

Osebno mi je precej ukrepov butistih in so služili samo napihovanju egov določenih politikov, ampak vseeno ne moremo mimo dejstev da:
- ljudje so imeli manj stikov
- uporablale so se maske
- ljudje so bolj pazili na higieno rok

Torej a ste res tako prepričani v to, da je korona popolni nateg in bi bilo smrti brez ukrepov manj ali enako ?

Koliko je vsak dan mrtvih in tega noben ne vodi statistike?

Kaj si hotel s tem povedati ?
A ker v afriki umirajo otroci zaradi slabe zdravstvene uskrbe, bi morali tudi v EU ? Nevem vprašam ?

Pač teh 3600 je zabeleženih iz strani surs kot presežek glede na prejšne leto.
Nekaj več je bilo samomorov ampak je bilo toliko manj prometnih in drugih nesreč.

A hočeš povedati da so se teh 3600 v letu 2020 izmislili ?

Alo, potrudim se nekaj resnega napisat, sedaj pa vsi znalci ignorirate.
Očitno bom samo še trolal.

imagodei ::

Mato989 je izjavil:

NE, če je večina skupina cepljenih bi pričakoval da skoraj noben okužen ne bo med cepljenimi če je možnost okužbe res znatno nižja kajne...

Matematika ni tvoja močnejša stran, kajne?

Če gledaš populacijo 1000 ljudi. In se jih od njih 900 cepi, 100 pa ne. In potem izmed 900 cepljenh oboli samo dober procent (= 10 ljudi), med necepljenimi pa jih zboli 10% (= 10 ljudi)...

Očitno v mojem zgornjem hipotetičnem primeru cepivo ščiti ljudi pred okužbo: oboli 10x manj ljudi kot med necepljenimi. Kljub temu to v obeh skupinah nanese absolutno gledano cca 10 ljudi. Ni popolno to cepivo, a več kot očitno deluje.

Kaj boš pa dokazoval ti?
- Hoc est qui sumus -

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Manj kot z vsemi ukrepi, ker bi delovalo normalno zdravstvo in bi ljudje redno prihajali na vrsto pri zdravstveni oskrbi. Manj bi bilo depresije, slabega počutja in vse to vpliva na zdravje in naval na zdravstveno oskrbo.

Drzi. Ostali pacienti so bili zanemarjeni in prikrajsani za oskrbo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrimoZ_ je izjavil:

Z morilskimi vladnimi ukrepi ali brez?

Z, isto.
Brez, manj.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

zakaj mislite pa da je WHO pogoje za razglasitev pandemije spremenil?
nekaj ZELO smrdi tle.
to mi še najbolj smrdi.
its a fuckin setup.
virus je resničen ampak oni so tudi resnični lažnivci vsi po vrsti
preveč stvari ne štima in preveč prekrivajo, totalno netransparentno vse. to statistiko si lahko v rit potisnejo, ker ni realna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

zmaugy ::

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

hyuga je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Baje da se precej antivaxxerjev želi cepiti potem, ko jih dajo na urgenco. In da so jezni, ker se niso cepili.

to je res. saj ne podcenjujemo virusa, pač - v bistvu reskiramo, kot vsi.

antivaxerji reskiramo covid okužbo
vaxerji so pa prostovoljsci za experimentalno cepivo - aja pa lahko grejo na mega žure - ampak ne morejo pa priti do Adi Smolarja

torej - kaj je boljše?

Kdo je Adi Smolar?

Ok, sedaj pa si next level zmaugy.

Ti to resno??

Nič ne more bit hujše od tvoje polpismenosti. A je to kakšen antivaxx influencer?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Čak. A veš ali ne veš kdo je Adi Smolar?

PrihajaNodi je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tudi v Indiji in Afriki je ogromno smrti, ker zdravstveni sistem ne deluje najbolje oz. tako kot v zahodnem svetu. In mi smo dobesedno zmanjšali zdravstveno oskrbo in s tem pripomogli k preseženim smrtim... Žalostno, da smo se šli takšne igrice.

hyuga je izjavil:

nekaj ZELO smrdi tle.
to mi še najbolj smrdi.
its a fuckin setup.

Sej spremenil je tudi odobritev cepiva kot “emergency”.

PersonaRuda je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tudi v Indiji in Afriki je ogromno smrti, ker zdravstveni sistem ne deluje najbolje oz. tako kot v zahodnem svetu. In mi smo dobesedno zmanjšali zdravstveno oskrbo in s tem pripomogli k preseženim smrtim... Žalostno, da smo se šli takšne igrice.

Teh podatkov nimamo. Fora je, pacient s 100! problemi, ki je pozitiven na kovid le ta umre zaradi kovida.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Uglavnem ta zima bo...

PrihajaNodi je izjavil:

hyuga je izjavil:

nekaj ZELO smrdi tle.
to mi še najbolj smrdi.
its a fuckin setup.

Sej spremenil je tudi odobritev cepiva kot “emergency”.

In ti dve stvari sta dovolj, da so velike "mučke" odzadaj in te takšne stvari odvrnejo, da bi se šel cepiti... IQ ti tega ne dovoli storiti. Aja, vaxxerji so tisti z višjim IQ, mi ki se nismo cepili pa z nižjim od podpovprečnim. So na MSM tako povedali in te že je tak. :O

Vsi cepljeni bomo pocepali.

Veselite se in radujte se.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: l0g1t3ch ()

l0g1t3ch je izjavil:

Vsi bomo pocepali. Tako cepljeni kot necepljeni. Razlika je samo ali cepneš pred 70. letom starosti ali po. Toliko je neko življensko povprečje.

Populacija zemlje se bo zmanjašala za 50%.

l0g1t3ch je izjavil:

Ne se zdaj. Kaka peta, sesta doza pa mora ze dati rezultate
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Vsi bomo pocepali. Tako cepljeni kot necepljeni. Razlika je samo ali cepneš pred 70. letom starosti ali po. Toliko je neko življensko povprečje.

Mi bomo kar letos. Najkasneje 2022.

Slopek ::

PrihajaNodi je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Odvisno kolk kdo prenese. Bomo opazovali.

CoolBits ::

"The future will be about finding a way to reduce the population... Of course, we will not be able to execute people or build camps. We get rid of them by making them believe it is for their own good... We will find or cause something, a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the elderly, it doesn't matter, the weak and the fearful will succumb to it. The stupid will believe in it and ask to be treated. We will have taken care of having panned the treatment, a treatment that will be the solution. The selection of idiots will therefore be done by itself: they will go to the slaughterhouse alone."

Jacques Attali, 1981

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Sranje je, ker smo s tehnologijo prevec dalec da to ne bi vplivalo na genetiko. Jebiga, naj pisejo kar hocejo long term bomo pa videli…

FireSnack ::

PersonaRuda je izjavil:

100.000€ je v igri. Deal?

Jaz dupliram tvojo stavo in pravim da ti nimaš 100k s katerimi bi igral high stakes. Dajva podpisat pogodbo takoj.
Lahko povem tudi da se da tiste teste načiti podobno kot pesmico v prvem razredu osnovne šole. Lahko natreniram 15 letnika da te premaga v IQ testu. Še ena stava?

l0g1t3ch je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Glej, zelo preprosto je.

Ko financer virusa in cepiv, mi na javnem TV reče, da so cepiva "final solution". Se raje motim na varno stran.

multivac je izjavil:

Čak. A veš ali ne veš kdo je Adi Smolar?

Prvič slišim za tega influencerja.
Biseri...
neumnosti.

CoolBits je izjavil:

"The future will be about finding a way to reduce the population... Of course, we will not be able to execute people or build camps. We get rid of them by making them believe it is for their own good... We will find or cause something, a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the elderly, it doesn't matter, the weak and the fearful will succumb to it. The stupid will believe in it and ask to be treated. We will have taken care of having panned the treatment, a treatment that will be the solution. The selection of idiots will therefore be done by itself: they will go to the slaughterhouse alone."

Jacques Attali, 1981

Praktično je zadel. 40 let nazaj.

PrihajaNodi je izjavil:

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Sranje je, ker smo s tehnologijo prevec dalec da to ne bi vplivalo na genetiko. Jebiga, naj pisejo kar hocejo long term bomo pa videli…

Nisem strokovnjak, a glede na učinek, ki ga cepivo pusti na mnogih, je moj zaključek, da to nikakor ne sodi v telo, pa čeprav so "prizadeti" osebki videti popolnoma ok.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

mislim da malo pretiravate, tudi antivaxerji.

še enkrat

CILJ CELE KOVID SCENE NI DA BI POMRLO ČIMVEČ LJUDI AMPAK DA BI SE UMETNO USTVARIL GLOBALNI EKONOMSKI KOLAPS.

in seveda povečan nadzor nad ljudmi.

Virus sam po sebi je verjetno inženiran v laboratorijih.
Cepiva so experimentalna in je logično, da so lahko nevarna - ampak malo se pa res pretirava.
Cepivo je naraven "experimentalen" odziv in tudi sredstvo za akumuliranje denarja HKRATI.

sam sem antivaxer ampak tole strašenje ljudi, da bodo vsi pocrkali je pa že višek.
pa saj to ni tekma. torej, upam da se vsi antivaxerji motite in ne bo dosti smrtnih žrtev. ko pa vidiš da eni trdijo da bo umrlo 50% prebivalstva se pa res že za glavo lahko primeš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

PersonaRuda je izjavil:

To ni merjenje lulčka, ampak ti ponujam 100.000€, ker si pisal, da moj IQ ni niti 80. Jaz sem celo dvignil letvico in sem ga pripravljen ponovno pisati.

100.000€ je v igri. Deal?

Nobenega deala ne bo. IQ žal ni merilo pameti, niti se ne mapira 1:1 na sposobnost logičnega sklepanja. Zaradi mene imaš kamot uradno izmerjen IQ v rangu 150 in več, clap clap, tega ne izpodbijam. Nizek IQ sem uporabil v "pogovornem" pomenu, kjer je pač to sinonim s pametjo, funkcionalno pismenostjo, funkcionalno inteligenco in še bi lahko naštevali. Tu ne blestiš.

Jaz imam svoj IQ večkrat zmerjen, uradno, tudi na psiho testih, ki jih je izvajal pooblaščeni psiholog, ko sem pred leti moral opravljat preizkus za pridobitev zaposlitve. Je dovolj visok, da me tvojih 130+ ne fascinira.

Jaz zgolj tvojo funkcionalno inteligenco ocenjujem skozi prizmo tega kar vidim na forumu. In to ti pač ne more biti v ponos.

To je to, a te še kaj zanima? Ful fajn, da ima IQ 130+, pa da še vedno verjameš v teorije zarote.
- Hoc est qui sumus -

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Nisem strokovnjak, a glede na učinek, ki ga cepivo pusti na mnogih, je moj zaključek, da to nikakor ne sodi v telo.

To vemo že preko uradnih podatkov. Skoraj 20k mrtvih, in več kot pol miljona poškodovanih, samo v EU.

hyuga je izjavil:

še enkrat

CILJ CELE KOVID SCENE NI DA BI POMRLO ČIMVEČ LJUDI AMPAK DA BI SE UMETNO USTVARIL GLOBALNI EKONOMSKI KOLAPS.

Cepiva so experimentalna in je logično, da so lahko nevarna - ampak malo se pa res pretirava.
Cepivo je naraven "experimentalen" odziv in tudi sredstvo za akumuliranje denarja HKRATI.

sam sem antivaxer ampak tole strašenje ljudi, da bodo vsi pocrkali je pa že višek.
pa saj to ni tekma. torej, upam da se vsi antivaxerji motite in ne bo dosti smrtnih žrtev. ko pa vidiš da eni trdijo da bo umrlo 50% prebivalstva se pa res že za glavo lahko primeš.

No ajde. To je že res. Ampak za radikalne spremembe potrebujemo nekaj žrtev. Ali bo res 50%?
Najbrž niti planerji ne vedo zagotovo. Mora pa biti zadosti. Zadosti kaosa in trpljenja, da ljudstvo sprejme vse kar jim je rečeno.

Zgodovina sprememb…

Še enkrat fantje, za koji k...jemljete cepiva če pa pravzaprav imamo zdravilo oz se na boljsi verziji tega ne delat. Koji k. razvijajo cepiva ne pa zdravil. Še tretje, za kar posumiš da nekaj ni ok.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

multivac je izjavil:

To vemo že preko uradnih podatkov. Skoraj 20k mrtvih, in več kot pol miljona poškodovanih, samo v EU.

Pics or it didn't happen.

Oziroma s podnapisi: URLPLS.

Sem te že pozval, pa ne znaš najti url-ja iz .edu strani oziroma vsaj linka na podatke, ki jih zbirajo za to pooblaščene uradne inštitucije.
- Hoc est qui sumus -

multivac je izjavil:

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Nisem strokovnjak, a glede na učinek, ki ga cepivo pusti na mnogih, je moj zaključek, da to nikakor ne sodi v telo.

Ja, seveda. Saj cepivo OČITNO ni ok.
To, bi lahko vedel marsikateri cepljenec.

No ajde. To je že res. Ampak za radikalne spremembe potrebujemo nekaj žrtev. Ali bo res 50%?
Najbrž niti planerji ne vedo zagotovo. Mora pa biti zadosti. Zadosti kaosa in trpljenja, da ljudstvo sprejme vse kar jim je rečeno.

Znamo delati človeške chimere, izkljpljati in vkljapljati gene pa misliš da tega ne vedo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

imagodei je izjavil:

multivac je izjavil:

Sem te že pozval, pa ne znaš najti url-ja iz .edu strani oziroma vsaj linka na podatke, ki jih zbirajo za to pooblaščene uradne inštitucije.

A ti serijsko ignoriraš moje zapise in se potem delaš pametnega?
Vpraši darklorda. Smo nedolgo nazaj ravno imeli primerjavo. In sva prišla vsak iz svoje strani dokaj blizu po številkah.

Zgodovina sprememb…

LOL, še en gugl translate podvig multibutta. Kaj so si pa poškodovali? So si nogo zvili?
Biseri...
neumnosti.

imagodei je izjavil:

multivac je izjavil:

Do sedaj je vedno nalepil linke, ti si jih sicer označil za nekredebilne, ampak jih je!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Darklord je moja glavna priča.

Če ti kaj ni všeč imagodei, zmeni se z njim.

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Slopek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

hyuga je izjavil:

še enkrat

Ni nujno. Sicer ti dam prav. Ampak ni nujno da umre toliko ljudi. Nujno je samo, da še bolj povišajo nadzor in povečajo ukrepe in potem ja, potem bodo res sprejeli vse da bi se vrnili na stare tirnice. Ampak res toliko? 10,20% bi bilo dovolj, da bi ljudje vse sprejeli kar jim ponudijo.
đizus - ljudje se cepijo, da bi lahko nemoteno šli na morje. :) mislim to je smešno. ne rabiš dosti da jih prepričaš v cepljenje ali sprejetje bilokakršnegakoli "mikro-igle-nano-čipa-z-vgrajenim-gps-sistemom". AJMO samo da se gre na morje in na žurke.

Saj v tem je štos.
10% pri taki masi cepljenih pomeni največji genocid vseh časov človeške zgodovine.

multivac je izjavil:

Saj v tem je štos.
10% pri taki masi cepljenih pomeni največji genocid vseh časov človeške zgodovine.

tudi 5% bi bilo dovolj. :) potem bi državni organi dobili zeleno luč še za strožje ukrepe in sčasoma bi se ljudem skisalo v možganih in bi izgubili pregled ter sprejeli vse - velika večina.

Tako nekako.

Nisem samo jaz teoretik zarot. SAGE pravi, da je 30% smrtni sev, povsem realna opcija. (zahvala ger cepljenim)

multivac je izjavil:

Saj v tem je štos.

Če, narediva to teorijo zarote, hipotezo, bla bla bla...misliš da takšno početje ni smiselno z njihove strani? Samo poglej kako se svinja planet? Jaz ? Jaz uporabim še 10 x lonček od lidla oz plastike, ki jo kupim.
Zemlja, ne more zdržati vseh teh pritiskov, pa kakorkoli že obračamo. Gore plastike v morju...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Preberi naslovnico petkovega Dela. Tam, tema dneva.

Pa daj link zaboga.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

multivac je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Glej, zelo preprosto je.

Ko financer virusa in cepiv, mi na javnem TV reče, da so cepiva "final solution". Se raje motim na varno stran.

Jejžešna te elite.
Kako so postale površne...

multivac je izjavil:

Preberi naslovnico petkovega Dela. Tam, tema dneva.

pošlji na ZS hehehe :) razmišljam da bi se naročil na mladino... se mi zdi preveč levičarska? morala bi bit uravnovešena.
««
155 / 198
»»