» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
154 / 198
»»

PrihajaNodi ::

l0g1t3ch je izjavil:

Slopek je izjavil:

V četrtek cepljen sodelavec je precej zaspan in utrujen. Pa še nekaj je pridobil s cepivom, a o tem, tukaj ne smem, saj bom dobil rdeč pečat. Sem pa dobesedno šokiran in ni mi jasno, da ljudje gredo prostovoljno v vrsto.

Me pa zares BK, za vse seve ki prihajajo. Vztrajal bom, dokler ne pride usodni. Nikdar in nikomur, pa ne pustim, da bi mi naredil to, kar so recimo temu sodelavcu in tudi drugim katere poznam in imajo zdaj po cepljenju, neko novo "sposobnost". To lahko zanika BBC, CNN, pOpTV....., a sam sem videl zadosti. Toliko, da temu cepivu brez slabe vesti lahko rečem, ne hvala, ne.

Dej povej, ker me res zanima.
Jaz očitno živim v skupini samih brezveznikov, noben od nas ni dobil nobene supermoči...

Ti in imagodei sta placana s strani NIJZ, pa zato nic ne vesta.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::

multivac je izjavil:

Fantje, resno vprašanje.

Zakaj nimamo zakonsko zapovedano sončno kremo?
Faking resno vprašanje!!

Ker je to premajhen lobi in ima premalo denarja, da bi podkupil politike s stroko, kateri bi potem začeli s propagando uvajati obvezno uporabo sončne kreme. Če nisi namazan, ne moreš v gostilno, ne moreš v trgovski center, ne moreš do zdravnika...

Vse bi se dalo, če bi bilo toliko denarja v igri kot ga je sedaj pri tej koroni incepivih.

zmaugy ::

multivac je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Restavracije odprte, šole odprte, trgovine odprte, dejavnosti odprte, mask nikjer.
Povprečno običajno življenje. Ljudje po ulicah, v restavracijah in bifejih.
Slovenci z kompleksi pa mislijo, da so se Švedi igrali skrivalnice po domovih.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/je-...

https://shahar-26393.medium.com/not-a-s...

Lepa.

Čakam zmaugyja z njegovim običajnim debilizmom o norveški.

Priznaj, da v resnici še vedno čakaš Hipatijo…>:D
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

l0g1t3ch ::

PrihajaNodi je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Slopek je izjavil:

V četrtek cepljen sodelavec je precej zaspan in utrujen. Pa še nekaj je pridobil s cepivom, a o tem, tukaj ne smem, saj bom dobil rdeč pečat. Sem pa dobesedno šokiran in ni mi jasno, da ljudje gredo prostovoljno v vrsto.

Me pa zares BK, za vse seve ki prihajajo. Vztrajal bom, dokler ne pride usodni. Nikdar in nikomur, pa ne pustim, da bi mi naredil to, kar so recimo temu sodelavcu in tudi drugim katere poznam in imajo zdaj po cepljenju, neko novo "sposobnost". To lahko zanika BBC, CNN, pOpTV....., a sam sem videl zadosti. Toliko, da temu cepivu brez slabe vesti lahko rečem, ne hvala, ne.

Dej povej, ker me res zanima.
Jaz očitno živim v skupini samih brezveznikov, noben od nas ni dobil nobene supermoči...

Ti in imagodei sta placana s strani NIJZ, pa zato nic ne vesta.

Upam da je vsaj on :)

dexterboy ::

sbawe64 je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Še vedno ni garancij, da cepljene pomeni konec lockdownov. Vsi novi "sevi" dosedaj so uvoženi.
Zato pa je treba držat vlado za vrat, da jasno definira pogoje kdaj je konec vse zaklepanj in omejitev. No ifs and buts.... Črno na belem kaj in kako, sicer naslednjič pridemo s pračami in granitnimi kockami.
Nategnili so te z samo '14 dni'. Nategnili so te z 'flatten the curve'. Nategnili so te s semaforjema, 1 mesec nazaj. Reče se frača, si prepričan, da znaš vreči kocko več kot 2 metra, in to večkrat? Večji pogajalski argument dajejo dobri stari ak47 in rpg (količinsko na enega kolesarja seveda).
Še bolje;
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

multivac ::

zmaugy je izjavil:

Jaz zgolj čakam, da mi odgovoriš, zakaj nimamo zakonsko zapovedane sončne kreme!?
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

PersonaRuda je izjavil:

multivac je izjavil:

Fantje, resno vprašanje.

Faking resno vprašanje!!

Ker je to premajhen lobi in ima premalo denarja, da bi podkupil politike s stroko, kateri bi potem začeli s propagando uvajati obvezno uporabo sončne kreme. Če nisi namazan, ne moreš v gostilno, ne moreš v trgovski center, ne moreš do zdravnika...

Vse bi se dalo, če bi bilo toliko denarja v igri kot ga je sedaj pri tej koroni incepivih.

Problem pri soncnih kremah je samo poletje, takrat je sonce najmocnejse. Eh well, ceprav bi nas lahko prepricevali tudi v zimskem casu kako nevarno sonce je. V primeru lockdowna pa bi sli lahko ven samo v dezju.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Mogoce se zavedajo sele sedaj, da bi mogli ziveti kot Nodi in so sprejeli prenagle odlocitve. Motijo se, mocno se motijo ce mislijo da tretja doza ne bo potrebna. Vprasanja je na koliko casa. Gensko terapijo je potrebno redno izvajati.
Multivac kaj pravis, bodo tedenske doze?

Multivac ima dnevne doze…:))
Biseri...
neumnosti.

l0g1t3ch ::

multivac je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

multivac je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Aja pa Švedska ne šteje čist, kot model. Je nekdanji sodelavec delil slike vsega zamaskiranega folka, ko smo tožili kako je sam hudo ker nas vlada jebe. Pa že tko so švedi malo bolj asocialni. Kar so vse prednosti pri raznih virusih.

Grozno si to spisal, ampak ok.

Videli smo tudi slike/videje brez nobenih mask in podobnega sranja. Kaj sedaj?

Sej tudi pri nas smo bili brez mask.
Ubistvu smo imeli neko klovnovsko varianto.

Brez maske si šel do gostilne.
Dal si masko gor da si stopil skozi vrata in šel do mize.
Spet si bil brez maske, ko si se usedel za mizo.

Nevem kaka korist je bila tu od mask, razen da se nekomu dviga ko jebe folk.

uglavnem moje informacije so, da je folk povečini nosil maske pa čeprav je bilo neobvezno. Peer preasure pa to, če je bil kdo brez je bil hitro deležen postrani pogledov.
Vsaj tako naj bi bilo v Malmu.

Irelevanten argument pravzaprav. Maske so še najmanj učinkovit ukrep od vsega. Socialna distanca je recimo boljši, če smo že pri tem.

Potem pa ne vlačit švedov v debate.
Dej raje kako oceno tako čez palec. Če bi bili povsem brez ukrepov.

Bi bilo danes manj, enako ali več presežnih smrti ?
In koliko več/manj če bi bilo ?

imagodei ::

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj? Sonce je bolj nevarno od virusa, pa nam ne vsiljujejo mazanja s kremo.

Ključna razlika (ne morem verjet, da res ne dojamete) je, da pri sončenju, kajenju, ..., < vstavi poljubno > ogroža vsak samo sebe. Gre za osebno odločitev, ki ne prizadene drugih.

Tu sem nehal brati,

Tvoj ključni problem je, da premalo bereš resno branje in preveč stripe in teorije zarote, to vemo.

PersonaRuda je izjavil:

ker si napisal laž. Kajenje tudi drugim škoduje, če so na majhni razdalji od kadilca. Za pasivno kajenje še nisi slišal?

Če bi premogel IQ vsaj tam okoli 80, bi ti lahko razložil, da kajenje res škoduje tistim v kadilčevi neposredni bližini, a se je 1.) cigaretnemu dimu neprimerno lažje ogniti kot virusu od nesimptomatskega pacienta in 2.) že na drugem nivoju se vsaka primerjava neha, ker kadilec, ki doma zastruplja svojo ženo ne zastruplja tudi njenih sodelavcev v službi.

Virus pa žena od nesimptomatskega moža kamot prenese na sodelavce. Ti pa potem naprej domov. Otrok pa od doma svojemu prijatelju; le-ta pa svoji babici, ki bo zbolela za težko obliko in umrla.

Kako se kaj tvoj kadilec obnese pri tem?
- Hoc est qui sumus -

Miki N ::

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Jaz zgolj čakam, da mi odgovoriš, zakaj nimamo zakonsko zapovedane sončne kreme!?

gozdar1 je izjavil:

Naslednji lockdown kdaj, pobiramo stave.

konec oktobra. baje so šolniki že (kao) dobili datum, da se pripravijo na šolo od doma.

feryz ::

Meni je imagodei prav simpatičen.
Fante se trudi vnesti neko resnost v debato, linkano podkrepljeno resnico.
Žal mi je le, da poizkuša najti trdno logiko v neki medijsko na hitro spacani kloaki, ki služi povampirjeni politiki in zdravstvu.
Če drugega ne, ne moreš biti resen in znanstven v zadevi, kjer podatke, dejstva in resnice spreminjajo dnevno.
Je pa vseeno lepo videti, da se nekateri trudijo in celo resno jemljejo vso zadevo. Sicer za tiste, ki bodo zaradi te komendije ostali brez vsega, tudi je resna.
Drugače je vse skupaj slaba šala.

PrihajaNodi je izjavil:

Jaz mislim da je moderator in slotek placan s strani NIJZ. V normalnih razmerah bi se tole zaklenilo na 10 strani.

Kaj onaniraš na to zaklepanje, če pa boste v primeru zaklepa v roku 12 ur odprli novo temo, kjer se bo nadaljevala ista besedna driska?
- Hoc est qui sumus -

sbawe64 je izjavil:

Pandemija je že davno zavila v teater absurda. Ampak folk, sodelujte, ne bodite egoistični!
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/za...

PA KDO JE TUKAJ EGOISTIČEN?
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
:)) :)) :))

Slopek ::

@logitech. Glej, gre se za zadevo, ki je bila označena za neko neumno izmišljotino, na nivoju ravne zemlje. Sam pa imam s to tematiko drugačne izkušnje, saj sem imel možnost "testirati" mnogo cepljenih. Težko je prepričati nekoga, ki je videl hude primere te zadeve, da pa to ne obstaja in da je vse izmišljeno in narejeno.;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jaz mislim da je moderator in slotek placan s strani NIJZ. V normalnih razmerah bi se tole zaklenilo na 10 strani.

Kaj onaniraš na to zaklepanje, če pa boste v primeru zaklepa v roku 12 ur odprli novo temo, kjer se bo nadaljevala ista besedna driska?

Zdržali smo 154 strani, "dejmo stisnt teater" pa priplezajmo vsaj do 210. Da pokažemo "Protokolu", kako se polni strani ;)

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Kaj ti bo krema za sončenje (hahaha, “sončna krema”, fak kakšne ti serješ) v mamini kleti? A imaš UV luč? :))
Biseri...
neumnosti.

dexterboy je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Pandemija je že davno zavila v teater absurda. Ampak folk, sodelujte, ne bodite egoistični!
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/za...

PA KDO JE TUKAJ EGOISTIČEN?
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
:)) :)) :))

Aha se pravi niso bili netopirji ampak sumatrski tigri. Potem pa še rešujemo te redke mačkone. Hvala prijatelji!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

ZATO pa ste moderatorji da preprecite zaljenje, napade in pozivanje k vojni! Ta tema pa ima tega prekleto veliko. Niti se zaljivk ne trudite pocistiti. To me boli.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ben Dover ::

PersonaRuda je izjavil:

multivac je izjavil:

Fantje, resno vprašanje.

Faking resno vprašanje!!

O kolkih maljonih je govora?

Telbanc ::

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sko...

"Škole u američkoj Georgiji daju 1000 dolara cijepljenim zaposlenicima"

Evo, iz raznih brezveznih loterij in nekaj drobiža smo prišli na 1000 dolarčkov. :)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

imagodei je izjavil:

Če bi premogel IQ vsaj tam okoli 80,...

Toliko v vednost, da sem opravljal IQ test na MENSI in se zdaj lahko greva stavit za 100.000€ (napiševa pogodbo in jo overiva pri notarju). Če je moj IQ pod 130, dobiš stavo in sem ti dolžan 100.000€. Če pa je večji od IQ 130, pa si ti meni dolžan 100.000€.

Kje se dobiva, da greva podpisati pogodbo?

Pa da prinesem potrdilo o mojem IQ kar takoj zraven, da na licu mesta vidiš kakšne bedarije pišeš o mojem IQ.

PrihajaNodi je izjavil:

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

ZATO pa ste moderatorji da preprecite zaljenje, napade in pozivanje k vojni! Ta tema pa ima tega prekleto veliko. Niti se zaljivk ne trudite pocistiti. To me boli.

Pfizer pikica boli veliko manj. Sestre so zdaj tako zverzirane, da skoraj ne čutiš…>:D
Biseri...
neumnosti.

Ben Dover ::

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

Toliko v vednost, da sem opravljal IQ test na MENSI in se zdaj lahko greva stavit za 100.000EUR (napiševa pogodbo in jo overiva pri notarju). Če je moj IQ pod 130, dobiš stavo in sem ti dolžan 100.000EUR. Če pa je večji od IQ 130, pa si ti meni dolžan 100.000EUR.

Pa da prinesem potrdilo o mojem IQ kar takoj zraven, da na licu mesta vidiš kakšne bedarije pišeš o mojem IQ.

I. O. U.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

Toliko v vednost, da sem opravljal IQ test na MENSI in se zdaj lahko greva stavit za 100.000€ (napiševa pogodbo in jo overiva pri notarju). Če je moj IQ pod 130, dobiš stavo in sem ti dolžan 100.000€. Če pa je večji od IQ 130, pa si ti meni dolžan 100.000€.

Sem vedel, nisi zastonj v Mensa klubu ST…:))
Biseri...
neumnosti.

Akira_ ::

Precej vas je tule kot moj brat: "Korona je sam gripa, jada jada"
Dokler ni on in še trije sodelavci obležal za skoraj mesec, ko so skupaj delali na eni hiši, kjer je nekdo prinesel to med njih.

Telbanc je izjavil:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sko...

"Škole u američkoj Georgiji daju 1000 dolara cijepljenim zaposlenicima"

Evo, iz raznih brezveznih loterij in nekaj drobiža smo prišli na 1000 dolarčkov. :)):)):))

HODL!

Akira_ ::

Zadeva ne obstaja, razen pol ko na lastni koži ugotoviš da obstajaj.

Akira_ je izjavil:

Dokler ni on in še trije sodelavci obležal za skoraj mesec, ko so skupaj delali na eni hiši, kjer je nekdo prinesel to med njih.

Nihce ne pravi da korone ni. Govora je kaj je vecje zlo. Ker hej, zdej bo ze tretja runda prisla ljudje pa se kar zbolevajo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrimoZ_ ::

Kje smo zdej, kdo vodi ?

Akira_ je izjavil:

Zadeva ne obstaja, razen pol ko na lastni koži ugotoviš da obstajaj.

Isto velja za cepivo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

gozdar1 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Ne bit neumen.
Če boš nekoč imel operacijo, poglej kaj bo nosil kirurg.
Poanta je da ti ne pljuvaš aerosola po drugih oz. da se ga čimbolj zmanjša.

Ko sem hodil na hematonko oddelek pediatrične, smo vsi nosili maske, pa nihče se ni bunil da ga kaj duši ali pa da ni učinkovito. Preden si vstopil si si nadel masko in temeljito razkužil roke. Vsi brez izjeme.

Nisem kirurg, ne pomnim pa da bi v preteklosti kirurgi nosili maske v trgovinah.

Tole je hujše kot otroški vrtec. S takimi ne moreš imeti resne razprave.

Opustite vsakršno upanje, vi, ki vstopate!
- Hoc est qui sumus -

PrimoZ_ je izjavil:

Kje smo zdej, kdo vodi ?

Bomo v tretji rundi pozivljajocega osvezitvenega napoja vec vedeli. Prezgodaj je se.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Baje da se precej antivaxxerjev želi cepiti potem, ko jih dajo na urgenco. In da so jezni, ker se niso cepili.
Biseri...
neumnosti.

hyuga ::

Slopek je izjavil:

prav imaš,
jaz sem slišal za par ZELO sumljivih primerov - gre se za očeta od enega od mojih najboljših prijateljev - tako da je true story. oče je tam v 55-60 letih.

podpiram pa cepljenje za starejše in slabotne - recimo nad 70 let s številnimi boleznimi.. čeprav tem baje še bolj naškodi, ko se enkrat imunski sistem vžge zaradi okužbe. ne pozabite: imamo naraven odziv na virus in "vacinski". V glavnem, slišal sem zadosti, da me noben ne bo silil v to.

Akira_ je izjavil:

No, saj cepivo te ne odreši tega če že.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

hyuga je izjavil:

Slopek je izjavil:

prav imaš,
jaz sem slišal za par ZELO sumljivih primerov - gre se za očeta od enega od mojih najboljših prijateljev - tako da je true story. oče je tam v 55-60 letih.

podpiram pa cepljenje za starejše in slabotne - recimo nad 70 let s številnimi boleznimi.. čeprav tem baje še bolj naškodi, ko se enkrat imunski sistem vžge zaradi okužbe. ne pozabite: imamo naraven odziv na virus in "vacinski". V glavnem, slišal sem zadosti, da me noben ne bo silil v to.

Kdo pa tebe placuje, da potpihujes strah?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

Toliko v vednost, da sem opravljal IQ test na MENSI in se zdaj lahko greva stavit za 100.000EUR (napiševa pogodbo in jo overiva pri notarju). Če je moj IQ pod 130, dobiš stavo in sem ti dolžan 100.000EUR. Če pa je večji od IQ 130, pa si ti meni dolžan 100.000EUR.

LOL! :D Nekdo bi si rad lulčka šel merit ... :\

Pismo, lej, saj ti verjamem, da so ti nekoč namerili tak IQ. ;) Vsakdo se lahko zmoti, pa zgleda tudi ljudje iz MENSE niso imuni na to.

BTW, na bistvo pa nisi odgovoril.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

Skratka se gdo spomni serije x-files. Tole bi bilo sigurno za notri. Nodi bi lahko igral "kadilca".
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mod se spušča na nivo zmaugyja. Superca, samo še to se nam je manjkalo.

Zgodovina sprememb…

zmaugy je izjavil:

Baje da se precej antivaxxerjev želi cepiti potem, ko jih dajo na urgenco. In da so jezni, ker se niso cepili.

to je res. saj ne podcenjujemo virusa, pač - v bistvu reskiramo, kot vsi.

antivaxerji reskiramo covid okužbo
vaxerji so pa prostovoljsci za experimentalno cepivo - aja pa lahko grejo na mega žure - ampak ne morejo pa priti do Adi Smolarja

torej - kaj je boljše?

Jaz zavestno riskiram virus. Come at me bro.

PrimoZ_ ::

multivac je izjavil:

Ker si egoistična pizda.
Aja pa v mamini kleti se težko okužiš, ker ti ona hodi po hrano in wc papir.

PRednost naravne prekužitve in kakovostne imunosti je vredna rizika, kot pa intravenozni drip Pfizerja.

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ je izjavil:

multivac je izjavil:

Ker si egoistična pizda.
Aja pa v mamini kleti se težko okužiš, ker ti ona hodi po hrano in wc papir.

A lahko prenehas z zaljivkami in psovkami. Ze tako nimas velike kredibilnosti. Tako se pac ne komunicira.

hyuga je izjavil:

zmaugy je izjavil:

vaxerji so pa prostovoljsci za experimentalno cepivo - aja pa lahko grejo na mega žure - ampak ne morejo pa priti do Adi Smolarja

torej - kaj je boljše?

Kdo je Adi Smolar?
Biseri...
neumnosti.

PrihajaNodi je izjavil:

hyuga je izjavil:

Slopek je izjavil:

prav imaš,

Kdo pa tebe placuje, da potpihujes strah?

kaj takega sem pa napisal?
naj te ni strah :D
zakaj bi pa kdo antivaxerje sploh placeval/najel?
ne razumem.

prej bi vaxerje najeli, naj spodbujajo folk, da se cepijo.

zmaugy je izjavil:

hyuga je izjavil:

zmaugy je izjavil:

torej - kaj je boljše?

Kdo je Adi Smolar?

Ok, sedaj pa si next level zmaugy.

Ti to resno??

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

LOL! :D Nekdo bi si rad lulčka šel merit ... :\

Pismo, lej, saj ti verjamem, da so ti nekoč namerili tak IQ. ;) Vsakdo se lahko zmoti, pa zgleda tudi ljudje iz MENSE niso imuni na to.

Sprejmeš stavo?

Lahko rezerviram novi termin, greš zraven, gledaš (zraven sediš) in potem tudi dobiš po pošti moj rezultat. Če je manj kot IQ 130, dobiš 100.000€. Če je več, si meni dolžen 100.000€. Pred tem napiševa pogodbo in jo overiva pri notarju.

To ni merjenje lulčka, ampak ti ponujam 100.000€, ker si pisal, da moj IQ ni niti 80. Jaz sem celo dvignil letvico in sem ga pripravljen ponovno pisati.

100.000€ je v igri. Deal?
««
154 / 198
»»