Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
Ben Dover ::
PrimoZ_ ::
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Ne vem ampak tudi ti nikol ne boš vedel, in glih zato ker je umetno spojino vbrizgala v telo tudi ONA nikoli ne bo vedla... lahko bi danes bila še živa brez okužbe, tvoje in jamranje vseh cepilcev da je egoistka jo je pa ubilo
Ali bi bila živa ali ne, ne bomo nikoli vedeli. Vemo pa, zakaj se je šla cepiti. Ker jo je "UganiKdo" njen znanec non stop zmerjal, naj se že gre cepiti enkrat in naj ne bo egoistična pizda... in na koncu je popustila in se je cepila.
Morilec!!!
Ni glih tako, ker se je vseeno na koncu sama odločila oz. podlegla pritiskom vaxxerjev. A, če imaš takšne prijatelje kot je "UganiKdo", sovražnikov sploh ne potrebuješ.
Nagovarjanje k samomoru je kaznivo dejanje, jaz bi ga kar izsledil in prijavil na tvojem mestu in to v Nurmburger na sodišče, 40 let mu ne uide.
CoolBits ::
Toliko o Floridi, jasno samo mediji delajo paniko - spet
https://twitter.com/MattWalshBlog/statu...
PrihajaNodi ::
Srbija izkoristila kovid turizem
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/tu...
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/tu...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
hyuga ::
Ko teoretikom zarot paše je elita vsemogočna, vse nadzira in izvaja ko ji paše.
Ko se dejastva ne izzidejo pa kar naenkrat ta ista elita začne delat osnovnošolske napake in ubistvu ravna povsem nesposobno.
Zelo smiselno da, da!
Še več, sposobni so izvesti globalno zaroto farmacevtov, zdravnikov, medijev in politike, ampak vedno pustijo ravno toliko dokazov, da jih odkrijejo samo najbolj inteligentni Facebook strokovnjaki, ki jim tako vedno znova preprečijo izpeljavo NWA agende.
Sta se že dva podobna našla.
Sicer pa ponovno pozivam covidiance, da mi povedo...kaj točno so zadeli v tej plandemiji?
Tej butasti FB teoretiki zarot vas vodijo 4:0. Če imate kje kakega Ronaldota na klopci, sedaj je čas, da ga pošljete v igro.
Se Ronaldo + Messi jih nebi resila. Nimajo za burek, brsejo zogo v prazno - temu se drugace rece:
na blef.
:)
imagodei ::
Seveda bi imeli na svetovni ravni milijone mrtvih. Sem že napisal, da ljudje, ki so zaradi korone končali na ICU in sploh tisti na ventilatorju, brez moderne medicine praktično ne morejo preživeti. Tiste, ki so jih intubirali, ne moreš imeti v domači oskrbi. Tiste, ki jih imajo na ICU, je praktično nemogoče primerljivo oskrbeti na domu.
Ko se ti enkrat število hospitaliziranih poveča do skrajnih zmogljivosti zdravstvenega sistema, presežni bolniki, ki bi morali na ICU oz. na ventilator enostavno umrejo.
Se pravi, ob totalnem navalu na bolnišnice, gre število mrtvih drastično navzgor.
Tega eni sploh nočete razumet - ko se je govorilo o nevarnosti več 10.000 mrtvih v Sloveniji v drugem valu, se je sicer dobronamerno strašilo; a scenarij je bil v domeni verjetnega. Še enkrat: ko ljudi v akutni dihalni stiski nimaš več kam priklapljat, jim lahko pošlješ samo še duhovnika, da zžebra zadnje molitvice.
Niti ne, večina covid bolnikov nikoli ne vidi intenzivne, tisti ki jo vidijo pa kljub intenzivni negi pogosto umrejo. Brez intenzivne smrtnost ne bi bila občutno večja. Na nek način je intenzivna za covid dejansko zelo neracionalna poraba sredstev, bi se bolj splačalo kader uporabiti za druge stvari.
Bluziš nekaj na pamet in svoja alternativna dejstva prodajaš kot resnico. Še en škodljivi zanikovalec znanosti, ki bolj verjame Facebook objavam kot uradnim podatkom.
Bikos dej laj... Ane...
Data show hospitalized Covid-19 patients are surviving at higher rates, but surge in cases could roll back gains:
- Hoc est qui sumus -
Ko teoretikom zarot paše je elita vsemogočna, vse nadzira in izvaja ko ji paše.
Ko se dejastva ne izzidejo pa kar naenkrat ta ista elita začne delat osnovnošolske napake in ubistvu ravna povsem nesposobno.
Zelo smiselno da, da!
Še več, sposobni so izvesti globalno zaroto farmacevtov, zdravnikov, medijev in politike, ampak vedno pustijo ravno toliko dokazov, da jih odkrijejo samo najbolj inteligentni Facebook strokovnjaki, ki jim tako vedno znova preprečijo izpeljavo NWA agende.
Sta se že dva podobna našla.
Sicer pa ponovno pozivam covidiance, da mi povedo...kaj točno so zadeli v tej plandemiji?
Tej butasti FB teoretiki zarot vas vodijo 4:0. Če imate kje kakega Ronaldota na klopci, sedaj je čas, da ga pošljete v igro.
Se Ronaldo + Messi jih nebi resila. Nimajo za burek, brsejo zogo v prazno - temu se drugace rece:
na blef.
:)
Itak boste vsi padli na dopingu po tekmi, ker na nečim že morte bit, da take streljate.
multivac ::
Strahovi? Misliš na strah pred “buba pikico”?
Ti mi narediš že pol dela. Toliko kot se sam potunkaš jaz ne bi mogu nikoli.
Se vidi da si detritivor.
Haha. Povsem nepričakovano.
Indijcev so že toliko pokurili, da se je podnebje ogrelo za celo stopinjo.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
Mogl bi eno raziskavo naredit. Koliko še necepljenih ljudi bi se cepilo ce bi prebrali 150 strani te teme. :) :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
V resnici, če odštejemo smeti dežurnih plazilcev (zmaugy, pirat, primoz...) bi jih tema imela 50. In bila bistven bolj kakovostna.
V resnici, če odštejemo smeti dežurnih plazilcev (zmaugy, pirat, primoz...) bi jih tema imela 50. In bila bistven bolj kakovostna.
S tvojimi 34 komentarji na dan ti še tako izustiś, lmfao.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Conini ::
zmaugy ::
Strahovi? Misliš na strah pred “buba pikico”?
Ti mi narediš že pol dela. Toliko kot se sam potunkaš jaz ne bi mogu nikoli.
Se vidi da si detritivor.
Haha. Povsem nepričakovano.
Indijcev so že toliko pokurili, da se je podnebje ogrelo za celo stopinjo.
Spet google translate? Revček…
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
A je tu kak resen covidianec (darklord, ...), ki bi mi odgovoril na prejšnje vprašanje.
Kje v generalni zgodbi plandemije ste kaj zadeli v primerjavi z "teoretiki zarote"?
Morda edino pri učinku cepiva glede preprečevanja smrti. Pa še to je tko zelo preliminarno in nezanesljivo.
Kje v generalni zgodbi plandemije ste kaj zadeli v primerjavi z "teoretiki zarote"?
Morda edino pri učinku cepiva glede preprečevanja smrti. Pa še to je tko zelo preliminarno in nezanesljivo.
Cepci najbrž nebodo razumeli ampak zanimivo za pogledat glede količine patentov, ki so jih že davno registrirali.
https://www.bitchute.com/video/3owcNQwX...
Ne zanima jih to.
Nedoumljivo jim je že, da covid je iz laba. Kaj šele, da je Fauči imel patente nanj.
Nedoumljivo jim je že, da covid je iz laba. Kaj šele, da je Fauči imel patente nanj.
Zgodovina sprememb…
Iz laba je samo propaganda, da lahko mediji še dalje napihnejo in da se sliši bolj grozljivo.
Samo poglej kako se napihuje nek delta sev
Samo poglej kako se napihuje nek delta sev
Kayzon ::
Cough cough..
Facebook's Fact Checker on Vaccines is Funded by an Organization that has $1.8-Billion Invested in Vaccine Stocks.
Facebook's Fact Checker on Vaccines is Funded by an Organization that has $1.8-Billion Invested in Vaccine Stocks.
Cepci najbrž nebodo razumeli ampak zanimivo za pogledat glede količine patentov, ki so jih že davno registrirali.
Pa valjda, celo patentiraš nekaj, kar lahko v skrvinem planu pobije pol prebivalstva.
https://necenzurirano.si/clanek/aktualn...
Glej, glej, glej.
(kisla)(trohneča)Smetana slovenske stroke ima prste globoko v marmeladi.
Darklord? Še en tvoj vitez je padu v boju.
#privatizirajmoIJS
To je zgleda postalo gojišče pijavk ter zunanjih sodelavcev, ki cuzajo državno kri in se pri tem delajo pametne.
Glej, glej, glej.
(kisla)(trohneča)Smetana slovenske stroke ima prste globoko v marmeladi.
Darklord? Še en tvoj vitez je padu v boju.
#privatizirajmoIJS
To je zgleda postalo gojišče pijavk ter zunanjih sodelavcev, ki cuzajo državno kri in se pri tem delajo pametne.
Zgodovina sprememb…
Cough cough..
To je tako majhen denar, da je prav banalno majhen (tipično za antivaxersko golazen, da to izpostavlja). Samo poglej koliko tisočev miljard denarja so sprintali, da so vsaj približno zbalansirali družbo in gospodarstvo.
Cough cough..
To je tako majhen denar, da je prav banalno majhen (tipično za antivaxersko golazen, da to izpostavlja). Samo poglej koliko tisočev miljard denarja so sprintali, da so vsaj približno zbalansirali družbo in gospodarstvo.
Želiš povedati torej, da elita fanj služi na račun krize, ki jo je ustvarila?
Všeč mi je, da si prestopil na našo stran.
A je tu kak resen covidianec (darklord, ...), ki bi mi odgovoril na prejšnje vprašanje.
Zakaj bi nekdo jemal tebe, loserja, resno?
KAJ V ŽIVLJENJU SI PA ŽE USTVARIL?? NIČ NISI IN TUDI NIČESAR NE BOŠ.
Kayzon ::
Cough cough..
Picka ti materina,res polhn kurac vas mam da zmerjate vse povprek. Res me zanima ce bi si upali v zivo tko lajat,prokleti tepci.
Zakaj bi nekdo jemal tebe, loserja, resno?
KAJ V ŽIVLJENJU SI PA ŽE USTVARIL?? NIČ NISI IN TUDI NIČESAR NE BOŠ.
Wau. Ubil si me. Konec me bo.
A ti tudi delaš na IJS?
Cough cough..
Želiš povedati torej, da elita fanj služi na račun krize, ki jo je ustvarila?
Všeč mi je, da si prestopil na našo stran.
1. Elita želi polovico prebivalstva mrtvega
2. Elita umiri paniko in občutno zmanjša število žrtev z gospodarskimi injekcijami
Aha.
Picka ti materina,res polhn kurac vas mam da zmerjate vse povprek. Res me zanima ce bi si upali v zivo tko lajat,prokleti tepci.
Mrš delat, nočna te čaka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()
Kul. Smo začeli torej z ad hominemi.
Sram me je tebe, ne moje izobrazbe.
Ahh. Kaj pa sploh vstrajam. Troli me znate segreti včasih.
Ahh. Kaj pa sploh vstrajam. Troli me znate segreti včasih.
l0g1t3ch ::
Multivac = Vostok_1 je pisal sledeče:
- kovid je delo ccp laboratorija, ki bo pobilo zahodnjake
- naša edina opcija je da razvijemo cepimo
Kaj od tega je zadel ?
Ok.
Drugače pa:
Slovenska znanstvena smetana fantje in punce:
Drugače pa:
Se spomnite črnogledih napovedi, da bi brez strogih omejitev v prvem valu zaradi covid-19 umrlo 90.000 ljudi? Se spomnite številnih grozečih besed vladnih mož in žena o tem, kako se bo razvijala epidemija v Sloveniji? Njihov avtor naj bi bil dr. Leon Cizelj s sodelavci na Inštitutu Jožef Štefan. Razburjal je tudi del stroke, ki mu je očitala, da uporablja vprašljive metode in svoje napovedi prilagaja potrebam vlade Janeza Janše. Po letu in pol, odkar napoveduje razvoj epidemije covid-19, bo od nje dobil nagrado.
pomirite se, ste sposobni ali je vas priimek McGregor? Pa se on se je pomiril za pol leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
imagodei ::
Kako misliš kakšni?
Klinične študije, čisto za začetek.
Pa vse nadaljnje študije o učinkovitosti in varnosti.
https://blog.scienceexchange.com/2012/0...
Spet kažeš, da ne zastopiš, kako znanost deluje.
Kot prvo, pomanjkljivosti, ki jih izpostavljaš, se ni doislil hišnik Janez, niti ne zaskrbljena Facebook influencerka, ni jih našel uradnik Štef na ministrstvu za okolje in prostor, ni jih ni odkrila učiteljica matematike na osnovni šoli. Zaveda se jih prav znanstvena srenja in ji - resda počasi - odpravlja in izboljšuje taista znanstvena srenja. Glej spodnji video, če ne v celoti pa vsaj od 10 minute dalje, ko začne razlagati o tem, kako se znanost spopada s problemom.
Znanstvena metoda je najboljša metoda, ki jo imamo za prebiranje zrnja od plevela. Z vsemi svojimi napakami je še vedno neprimerno boljša od alternativ (prerokovanja iz kave, orakljevih ali šamanovih razlag prividov, povzročenih s halucinogenimi rastlinami, babjih vraž, itd). Še vedno, ko se je izkazalo, da smo se o nečem motili, smo do tega prišli tako, da smo delali še več znanosti. Ne pa na podlagi histeričnih objav na Facebooku.
It works, bitches.
- Hoc est qui sumus -
Znanstvena metoda je najboljša, še posebej, če ti prinese €€€
se spomnite črnogledih napovedi, da bi brez strogih omejitev v prvem valu zaradi covid-19 umrlo 90.000 ljudi? Se spomnite številnih grozečih besed vladnih mož in žena o tem, kako se bo razvijala epidemija v Sloveniji?
To je bilo vse delano na podlagi panike iz Bergama in delno zaigrane panike iz Kitajske.
Vlečti Dawkinsa kot kakršenkoli dokaz v covid temo pa je itak svojevrsten prijem...
Ne ni.
Torej priznavaš nateg na suho?
se spomnite črnogledih napovedi, da bi brez strogih omejitev v prvem valu zaradi covid-19 umrlo 90.000 ljudi? Se spomnite številnih grozečih besed vladnih mož in žena o tem, kako se bo razvijala epidemija v Sloveniji?
To je bilo vse delano na podlagi panike iz Bergama in delno zaigrane panike iz Kitajske.
Ne ni.
Torej priznavaš nateg na suho?
Zgodovina sprememb…
l0g1t3ch ::
Ok.
Drugače pa:
Se spomnite črnogledih napovedi, da bi brez strogih omejitev v prvem valu zaradi covid-19 umrlo 90.000 ljudi? Se spomnite številnih grozečih besed vladnih mož in žena o tem, kako se bo razvijala epidemija v Sloveniji? Njihov avtor naj bi bil dr. Leon Cizelj s sodelavci na Inštitutu Jožef Štefan. Razburjal je tudi del stroke, ki mu je očitala, da uporablja vprašljive metode in svoje napovedi prilagaja potrebam vlade Janeza Janše. Po letu in pol, odkar napoveduje razvoj epidemije covid-19, bo od nje dobil nagrado.
Še pomnite tovariši, da se je multivac, takrat znan not vostok_1, lani aprila skrival pod mamino kiklo, pred virusom ki so ga naredili kitajci v laboratoriju.