Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
PrimoZ_ ::
Dokler tega ne bo na tiktoku v obliki 60s videa, toliko časa dokaza o izolaciji virusa ni!!!
CoolBits ::
TheBlueOne je izjavil:
Znanstveni dokaz o izolaciji je podrobno opisan postopek, ki je ponovljiv tudi v drugih labih z enako opremo.
Kaj ti mislis, da je to prvi identificiran virus? To ves, da je gradiva za vec doktoratov, je pa res, da ni v obliki kratkega videa ali pa FB clanka z obilo klicaji.
Ne. Jaz vem, da še noben virus v zgodovini človeštva ni bil izoliran in nato dokazan. Samo vi mislite, da je bil, dokaza pa nimate in to hočem.
TheBlueOne ::
TheBlueOne je izjavil:
Znanstveni dokaz o izolaciji je podrobno opisan postopek, ki je ponovljiv tudi v drugih labih z enako opremo.
Kaj ti mislis, da je to prvi identificiran virus? To ves, da je gradiva za vec doktoratov, je pa res, da ni v obliki kratkega videa ali pa FB clanka z obilo klicaji.
Ne. Jaz vem, da še noben virus v zgodovini človeštva ni bil izoliran in nato dokazan. Samo vi mislite, da je bil, dokaza pa nimate in to hočem.
Potem pa trol stopnja visje? Verjetno DNK ni dokazan? Ce imas na strani WHO kdaj je bil dokazan, kdo ga je dokazal itn. Pac tezko das celotno znanost v kratek video, bos moral iti na kaksno predavanje na fakulteto.
DNK je dokazan, ampak kaj ima to z virusem? DNK je prisoten v naših celicah.
Ne WHO nima dokaza o izolaciji in CDC prav tako ne, kar tudi sami priznavajo. Le vi si nočete priznat.
Ne WHO nima dokaza o izolaciji in CDC prav tako ne, kar tudi sami priznavajo. Le vi si nočete priznat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoolBits ()
bacho ::
mogoče se pa ne bo treba sploh cepit:
https://www.timesofisrael.com/88-patien...
še enkrat vas naprošam, da preberete spodnji članek
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3210290...
to kar se dogaja z covidom je enak problem bil prej...
https://www.timesofisrael.com/88-patien...
še enkrat vas naprošam, da preberete spodnji članek
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3210290...
to kar se dogaja z covidom je enak problem bil prej...
Mato989 ::
TheBlueOne je izjavil:
Saj ti tudi... ampak težava je ko onim ki bi MORDA lahko sodili ne zaupamo več ker so se že prevečkrat lagali in zavajali
Kaj pa vem. Antivax skupnost trosi toliko neumnosti, da mi ni jasno kako lahko kdo kaj uposteva. Se tukaj se demantira ena izjava za drugo, antivaxer pa kakor malo froc naprej zakaj to, zakaj ono itn. Podatki brez resnega konteksta, ko jih das v kontekst pa naslednji brainfart.
Kdaj so lagali? Ker kar jaz zasledim je bolj v stilu, da je virus nov in pac ne vedo vsega.
Ja lagali so zmeraj ko so rekli da je ključnih 14 dni... zmeraj ko so jamrali kako so maske potrebne sami jih pa niso imeli (Krek) ko so prvič izjavili da je cepivo 98% učinkovito zdaj pa se na praksi izkazuje da ni, pa potem ko so postavili semafor ki se ga kar DVAKRAT niso držali... pa ko so bluzili (logar) o Aerosolih ki krožijo okrog tebe kot da si kužen na 2 metra v luftu samo ker stojiš, pa o tem kako ne smemo v restavraciji jest, ampak če si pa podjetnik pa lahko ker virus kot kaže ne napade podjetnika če pa gre podjetnik s familjo v isti lokal ga pa udari
Torej te moti lažnjiva SDS vlada ?
No ta moti tudi nas, ki smo cepljeni.
Naslednjič pa ne voli teh bedakov.
Ne ne, motijo me tudi lažnjivi mediji, pa sleparski zdravniki ki nabijajo dodatke, pa še in še in še, ni za vse kriva Janševa sleparska vlada
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Sedaj trdiš da znanstveniki ne vedo kaj je naš DNK in kaj je tujek v celici ?
Dobro vedo kaj je DNK, znajo ga tudi manipulirat. Tujkov pa naše celice ne spustijo vase kar tako, zato so tudi v tem novem cepivu nanodelci, ki prevarajo našo naravno zaščito, da lahko vstopijo.
Sedaj trdiš da znanstveniki ne vedo kaj je naš DNK in kaj je tujek v celici ?
Dobro vedo kaj je DNK, znajo ga tudi manipulirat. Tujkov pa naše celice ne spustijo vase kar tako, zato so tudi v tem novem cepivu nanodelci, ki prevarajo našo naravno zaščito, da lahko vstopijo.
Simpaticno trolanje, nimas kaj.
Skylord ::
Mato Kamikaza a sem jaz lahko "vajin" prijatelj. Res bi bil rad v družbi tako pametnih ljudi, ki ni da ni teme na forumu, ko vidva vse ne vesta. Največ vesta v temi o avtomobilih, o športu, o zdravstvu, o kriptovalutah ... ni da ni. Res bi se rad družil z vama! Da še jaz postanem tako pameten kot vidva. PROSIM! PROSIM!
esel ::
Svet24
2.8.2021
Šokantno
Glavni mikrobiolog Harvardske univerze dr. CooBits je med raziskavami odkril, da virusi ne obstajajo.
2.8.2021
Šokantno
Glavni mikrobiolog Harvardske univerze dr. CooBits je med raziskavami odkril, da virusi ne obstajajo.
UganiKdo ::
Dejstva stari, nihče tega nemore ovreč.
Dragi fikus, dejstva zahtevajo dokaze. In če se v 21 stoletju postaviš na stališče da virusi sploh ne obstajajo si material za nobelovo nagrado ali pa največji idiot v vasi. Razlika med enim drugim je v dokazih, ki si jih predstavil. A praviš da nimaš nobenega? ja potem je zaključek jasen.
Me zanima kaj se po tvoje zgodi ko zbolimo, če virusi ne obstajajo? A to je samo placebo, ker so nam povedal da treba vsake toliko malo zbolet?
LightBit ::
UganiKdo ::
V bistvu za razumet, da virusi obstajo ne rabiš ravno doktorata iz genetike. Je pa res, da pomaga, če imaš IQ višji od fikusa.
Dragi fikus, dejstva zahtevajo dokaze. In če se v 21 stoletju postaviš na stališče da virusi sploh ne obstajajo si material za nobelovo nagrado ali pa največji idiot v vasi. Razlika med enim drugim je v dokazih, ki si jih predstavil. A praviš da nimaš nobenega? ja potem je zaključek jasen.
Me zanima kaj se po tvoje zgodi ko zbolimo, če virusi ne obstajajo? A to je samo placebo, ker so nam povedal da treba vsake toliko malo zbolet?
Jaz sem vprašal za dokaze, ki jih niste predložili. Kako naj dokažem neobstoj dokazov?
imagodei ::
J**em ti tako znanost!
Od ca 9 milijončkov cepljenih je to zelo nizka cifra, a vseeno ni kar tak.
Dokler ni tvojega otroka v statistiki, je itak vseeno.
Čoban.
Kje je link na izvorno novico?
Al dejansko verjamete vsemu, kar kdorkoli napiše?
- Hoc est qui sumus -
PrihajaNodi ::
J**em ti tako znanost!
Od ca 9 milijončkov cepljenih je to zelo nizka cifra, a vseeno ni kar tak.
Dokler ni tvojega otroka v statistiki, je itak vseeno.
Čoban.
Kje je link na izvorno novico?
Al dejansko verjamete vsemu, kar kdorkoli napiše?
Ja ne, zaupamo Fafagelu in semaforjem.
Zivi kot zivim sam in virusa ne bo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Machete ::
Moja covid testing teta je danes dobila neke mega nove palčke, samo malo po nosku požgečka čisto na začetku, sploh ne rabi več riniti. Zelo prijetno. Brez heca. To bi dopustil tudi nad otroki, če bo šel 4. rajh v to smer. Bad cocain ali kak slab speed je nočna mora proti temu. Lep napredek.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
A imate cepljeni kaj težav pri prehodih blagajn?
https://stop-laznivim-medijem.org/wp-co...
zmaugy ::
A imate cepljeni kaj težav pri prehodih blagajn?
Prfuknjeni celo verjamejo…
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
darkolord ::
Ful zanimivo. Piska sicer ukradena roba v žepih ... ampak mu je sama skočla v žepe zaradi magnetizma, ki ga je pridobil s cepljenjem.
multivac ::
PrihajaNodi je izjavil:
Da, mamina klet in cigareti so pot do katarze in razsvetljenja. Ob priliki te poprosim za več detajlov, kako živeti the life of Nodi.
Postali ste moji junaki.
Pravijo da je lenoba gonilo napredka. Ven, grem po redko, imam pa sobno kolo, ki ga uporabljam. Da bi se sel cepit sem prelen. Nakupe opravljam preko spleta, jasno 1x mesecno ko dobim socialno. Kaj vec potrebujes?
Ne gre za to, da ne hodis ven. Z nacinom razmisljanja ste mi odprli oci. Prej sem zivel v temi, sedaj pa razumem. Moje pravice so ogrozene in brez vas tega sploh ne bi opazil. Zato ste junaki, res. Zasluzis si visjo socialno podporo, v znak hvaleznosti bom vladi predlagal naj dodatno obdavci Olaja, Batagelja, Akrapovica in njim podobne ter visjo podporo nameni tebi in tebi podobnim. Predlagal bi te tudi za sprejem pri Pahorju, samo pravis, da ne hodis ven, tako da ....
Tovrstna sporočila so dobesedno kopija zmaugyjeve greznice.
Pravim ti, dobesedno 3/4 tvojih postov je smrdljiv debilizem. Nič ne prispevaš, nič ne rešuješ, nič ne razodeniš...zgolj debilna greznica. Naredi si uslugo in raje pojdi se vn igrat na peskovnik. Smetiš temo.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC
Ajde multibutt, ko si pecal Hipatijo si bil bolj zanimiv za brati.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Mater bi blo smešno, če bi se izkazalo, da so ravno cepiva/cepljeni inkubatorji za bolj nevarne seve. In da bi se na koncu "zelene prepustnice", ki jih zdaj nekateri tako vehementno podpirajo na koncu uporabile ravno proti njim.
Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade.
O tem praktično ni več dvoma.
Vedno več člankov in strokovnjakov se strinja, da so "leaky" cepiva katastrofa in zgolj potenciarjo bolezen.
Cepljenčki ogrožajo sebe in nas.
Mater bi blo smešno, če bi se izkazalo, da so ravno cepiva/cepljeni inkubatorji za bolj nevarne seve. In da bi se na koncu "zelene prepustnice", ki jih zdaj nekateri tako vehementno podpirajo na koncu uporabile ravno proti njim.
Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade.
O tem praktično ni več dvoma.
Vedno več člankov in strokovnjakov se strinja, da so "leaky" cepiva katastrofa in zgolj potenciarjo bolezen.
Cepljenčki ogrožajo sebe in nas.
Kaj nismo zadnjic ugotovili, da tvoje razmisljanje nima smisla? Si se zjasnil cigava zarota proti komu je vse skupaj?
J**em ti tako znanost!
Ljudje pozabljajo, da srčna mišica se ne "regenerira". Poškodbe se zgolj akumulirajo.
Poškodovanje pri teh letih najbrž pomeni doživljensko labilnost.
Bravo cepljenčki.
Cvrli boste v peklu.
Bravo cepljenčki.
Cvrli boste v peklu.
Tebe? Slovenščina ti ne gre najboljše, opažam... Pomanjkanje izobrazbe - verjetno...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
mahoni ::
J**em ti tako znanost!
Ljudje pozabljajo, da srčna mišica se ne "regenerira". Poškodbe se zgolj akumulirajo.
Poškodovanje pri teh letih najbrž pomeni doživljensko labilnost.
Bravo cepljenčki.
Cvrli boste v peklu.
Dej link do tega tvita.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
LightBit ::
Jaz sem vprašal za dokaze, ki jih niste predložili. Kako naj dokažem neobstoj dokazov?
Dokazov samo razumeš ne.
Še DragonFly BSD in NetBSD imata DNA sekvenco genoma: https://gitweb.dragonflybsd.org/dragonf...
Če ne razumeš (kar je normalno, če ni to tvoje področje), je to samo nekaj naključnih znakov.
Kaj menite o cepivu Sinopharm? Narejeno je na Kitajskem
Gre za klasično cepivo. Ampak zaupaj ti kitajski kvaliteti in "export" verziji na lastno odgovornost.
Kaj menite o cepivu Sinopharm? Narejeno je na Kitajskem
Gre za klasično cepivo. Ampak zaupaj ti kitajski kvaliteti in "export" verziji na lastno odgovornost.
Kaj potem virusi obstajajo? Ali je v ozadju kaksna zarota. Dej malo razlozi kako deluje sistem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
PersonaRuda je izjavil:
Odhajam danes iz teme, ker jo je spet en trol zasvinjal (zmaugy = Ben Dover).
Se beremo jutri spet ali pa kakšen drug dan (mogoče še jutri izpustim...).
Razmišljam, kako odstranit te dve smeti. So greznica teme, in vsak drugi post je njihov. Mora biti kaka metoda, kako jih odstranit iz pogleda.
Novavax bo po mojem dobra alternativa mrna in vektorskim cepivom.
https://www.theatlantic.com/health/arch...
Da, po 5-10 let certificiranja, kot ostala cepiva.
The risk of a Marek's Disease-type situation, where the vaccinated breed more lethal variants. Marek%27s disease @ Wikipedia
Oh, pa kateri idioti porivajo to bedarijo v mainstream??
Tako kot so lahko cepljeni "vir novih sevov", so seveda takšen vir tudi prekuženi.
Bistveno manj.
Naravno prekuženi napadajo virus iz več strani. Zato je virusu težje adaptirati, ni pa nemogoče.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
mahoni ::
Evoga se en, ki ga je vakcina pobrala - https://www.zurnal24.si/magazin/vip/zve...
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
Zato je virusu težje adaptirati
Kaj pa adaptira, a hišo? A res ne bi šel pihat na dušo Hipatiji?
PS: Ti bojo začeli zaračunavat Google Translate...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Odličen dokumentarec.
Res me zanimajo antivax demantiranje dokumentarca.
Aja se res, big pharma...
Jaz sem pričakoval kaj več od mlatenja 20 let starih stvari in prikazovanja nekih čudakov. Antivax članki obstajajo že od 60ih let, ni se vse začelo niti se ne bo končalo z Wakefieldom. Niti niso pojasnili zakaj bi neki milijonarji financirali sceno, katere glavni namen je da neki čudaki prodajajo neke zvarke. Morajo imet nek globji razlog.
Ta "dokumentarec" ni vreden pol pi*de mrzle vode. Kot da se ne bi dalo najti tudi slabe uradne zdravnike, ki delajo to samo zarad denarja. Niti niso ničesar povezali s covidom.
Če jaz najdem eno goljufivo barabo, ki se je cepila, to pomeni, da ste vsi cepljeni goljufive barabe?
Taki dokumentarci so pogosto vredni pol kurca nič.
Gre za neko karikiranje ljudi, ki imajo resne pomisleke. To je vse propaganda.
sbawe64 ::
ja, za egoistične pizde, ki ne vidijo dlje od svojega nosa res še ni jasnih odgovorv.
Kar se pa zaslužkov tiče, pa samo dokazuješ da nimaš pojma. Za farmacijo je kurativa vedno bistveno bolj dobičkonosna kot preventiva. Cepiva so ena najslabših oblik za zaslužek.
Preden začneš smetit se raje malo izobrazi
https://www.nytimes.com/2021/05/04/busi...
Pfizer in Moderna služita ko budale. Pred dnevi so še povišali ceno.
;-) ::
Zakaj imamo majhne številke okuženih cepljencev, ker če se okužiš po cepljenju velja 14dni karence preden te razglasijo za mrtvega od cepiva.
Torej če te pobere-se okužiš v 14 dneh od cepljenja, je nemogoče umreti-iti na vent od cepiva.
Zelo enostransko naravnano vse. Medtem ko če si pozitiven na testu 1.7 in umreš od srčne kapi 28.7 si umrl za covidom.
Torej če te pobere-se okužiš v 14 dneh od cepljenja, je nemogoče umreti-iti na vent od cepiva.
Zelo enostransko naravnano vse. Medtem ko če si pozitiven na testu 1.7 in umreš od srčne kapi 28.7 si umrl za covidom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Evoga se en, ki ga je vakcina pobrala - https://www.zurnal24.si/magazin/vip/zve...
Srčna kap.
Odličen dokumentarec.
Res me zanimajo antivax demantiranje dokumentarca.
Aja se res, big pharma...
Jaz sem pričakoval kaj več od mlatenja 20 let starih stvari in prikazovanja nekih čudakov. Antivax članki obstajajo že od 60ih let, ni se vse začelo niti se ne bo končalo z Wakefieldom. Niti niso pojasnili zakaj bi neki milijonarji financirali sceno, katere glavni namen je da neki čudaki prodajajo neke zvarke. Morajo imet nek globji razlog.
Ta "dokumentarec" ni vreden pol pi*de mrzle vode. Kot da se ne bi dalo najti tudi slabe uradne zdravnike, ki delajo to samo zarad denarja. Niti niso ničesar povezali s covidom.
Če jaz najdem eno goljufivo barabo, ki se je cepila, to pomeni, da ste vsi cepljeni goljufive barabe?
Taki dokumentarci so pogosto vredni pol kurca nič.
Gre za neko karikiranje ljudi, ki imajo resne pomisleke. To je vse propaganda.
Če ti dejstva niso všeč je pa propaganda.
Povej konkretno kaj te moti oz. kje lažejo ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
PrihajaNodi je izjavil:
Policija vse bolj nasilna:
https://vm.tiktok.com/ZMd3AxC4K/
To je popolnoma zrelo za oboroženo vstajo.
Od sedaj naprej vsak covid policaj, ki pade pod "streli" civilistvo, bom štel kot vojaški uspeh.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
sbawe64 ::
Kdo bo Poklukarja vprašal, zakaj Švedi nimajo pct ?
Ter kdo od pct kvalifikatorjev širi Ronco okoli ?
T je ne, p tudi ne.
Ter kdo od pct kvalifikatorjev širi Ronco okoli ?
T je ne, p tudi ne.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Utk ::
Če ti dejstva niso všeč je pa propaganda.
Povej konkretno kaj te moti oz. kje lažejo
Morda ne lažejo, niso pa povedali vsega, predvsem pa niso povedali popolnoma nič novega niti koristnega, da se bi kdo zarad tega dokumentarca šel cepit.
Kdo bo Poklukarja vprašal, zakaj Švedi nimajo pct ?
Ter kdo od pct širi Ronco okoli ?
T je ne, p tudi ne.
hitri testi so slaba šala.
Že če so pravilno izvedeni niso 100% zanesljivi. Kakor pa jih izvajajo razni zasebniki, ki se komaj dotakne nosu s palčko in mu je edini cilj podelat čimveč folka pred vikendom k gredo na dopust na hrvaško....
PrihajaNodi je izjavil:
Policija vse bolj nasilna:
https://vm.tiktok.com/ZMd3AxC4K/
To je popolnoma zrelo za oboroženo vstajo.
Od sedaj naprej vsak covid policaj, ki pade pod "streli" civilistvo, bom štel kot vojaški uspeh.
Ti boš prvi.
Vodi nas o veliki multivac.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
darkolord ::
Pred Comirnaty so cepiva od Pfizerju prinesla nekje 13% njihovih prihodkov. Praktično vse ostalo je kurativa.
ja, za egoistične pizde, ki ne vidijo dlje od svojega nosa res še ni jasnih odgovorv.
Kar se pa zaslužkov tiče, pa samo dokazuješ da nimaš pojma. Za farmacijo je kurativa vedno bistveno bolj dobičkonosna kot preventiva. Cepiva so ena najslabših oblik za zaslužek.
Preden začneš smetit se raje malo izobrazi
https://www.nytimes.com/2021/05/04/busi...
Pfizer in Moderna služita ko budale. Pred dnevi so še povišali ceno.
Sedaj bo seveda več, ampak še vedno drobiž napram ostalemu.
Ti vidiš "billions" in se ti zdi, da je to to.
Amazon naredi v treh dneh toliko kot tile v celem četrtletju. Komu je bolj v interesu, da se to vleče?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
TheBlueOne je izjavil:
Ne pozabi, da imajo farmacevti podpisan papir, ki jih odvezuje kakršnekoli odgovornosti pri zapletu s cepljenje proti Covidu :(
Glede na to kako hitro so morali narediti cepiva in glede na financni riziko v primeru, da cepiva ne bi delovala, verjetno nihce ni zelel se v sirsi riziko odskodninske odgovornosti.
Podjetja so praktično imela garantirano odobritev. Smo že povedali. Imajo ljudi na pravih mestih.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()