» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
59 / 198
»»

PrihajaNodi ::

Smurf je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

A ves tisto, ko gres na evtanazijo pa ti recejo, inekcija pa igle niso noben bav bav.

To si hotel povedati, da mislis da je cepivo enako evtanaziji, ali da te je pri evtaniziji dejansko najbolj strah igle?

Mogoce oboje? Saj long term efekti niso znani. Zdej ce je kaj na tem, bi bila evtanazija za cepljence mogoce celo humana.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Hemi426 ::

Smurf je izjavil:

Massacra je izjavil:

Sicer je pa, najbrž, po predvidevanjih Pfizerja, nov "full course" še jesenski booster!
(ki ga je ameriška FDA že zavrnila, kolikor mi je znano).

Seveda bo v začetku 2022 sledila še nova 2x doza (zoper nove seve), nato še booster, jeseni 2022 pa jovo na novo!

1.) Trenutno noben booster se ni napovedan
2.) Ne vem zakaj pises kot, da je konec sveta, ce dejansko pride. Vecina odraslih oseb nima nekega hudega strahu pred iglami. Ni to nek bav-bav.

Večina odraslih oseb tudi nima nekega hudega strahu pred Covidom. Ni to nek bav-bav.

Miki N ::

Pa saj prst v rit tudi ni noben bavbav, ne škodi, torej zakaj ne - za vsak slučaj?

Miki N je izjavil:

Pa saj prst v rit tudi ni noben bavbav, ne škodi, torej zakaj ne - za vsak slučaj?

:)):))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Smurf ::

Hemi426 je izjavil:

Večina odraslih oseb tudi nima nekega hudega strahu pred Covidom. Ni to nek bav-bav.

Sej ni bav-bav, je pa fajn primerno ukrepati, da se zadeva razresi po optimalni poti.

Smurf je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Sej ni bav-bav, je pa fajn primerno ukrepati, da se zadeva razresi po optimalni poti.

primerno ukrepati, se strinjam z vsem bitjem, kdaj začnemo?

PrihajaNodi je izjavil:

Mogoce oboje? Saj long term efekti niso znani. Zdej ce je kaj na tem, bi bila evtanazija za cepljence mogoce celo humana.

Samo, da sva si res na jasnem, resnicno verjames, da je cepljenje=evtanazija?

Zimonem ::

Dajmo še enkrat. Če nekdo umre in je orekužen, ceplej what ever. Še ni rečeno da ne covid vzrok smrti ali hospitalizacije. Ker testi na protitelesa kolikor že malo jih je in smrtnost ne sovpadajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Smurf je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nevem. Pocakejmo par let, ko se novi dojencki zacnejo rojevat. Upam da ni nic na tem, me pa moj instiknt se ni prevaral.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Hemi426 je izjavil:

primerno ukrepati, se strinjam z vsem bitjem, kdaj začnemo?

Zacnes lahko vsak pri sebi. Jaz sem se cepil, razkuzujem roke, vmes sem se tudi parkrat testiral. Skratka poskusam nekako odgovorno in mirno preziveti to obdobje. Te stvari lahko naredimo neodvisno od sposobnosti nase vlade (ker tole bomo verjetno morali gledati se kaksno leto).

PrihajaNodi je izjavil:

Smurf je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nevem. Pocakejmo par let, ko se novi dojencki zacnejo rojevat. Upam da ni nic na tem, me pa moj instiknt se ni prevaral.

"Cepljenje je evtanazija, Nodijev instikt tako pravi" - dr. Nodi

Cak a nisi ti tist, ka se niti ne zna odlociti a zivi v Sloveniji ali Romuniji?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Smurf, hvala za nasvet.
Si razkužujem roke, imam mini razkužilo v avtu, že leta pred covidom. Zaradi družinske vpetosti v medicinsko branžno, sem že od otroštva pogojno naučen, da se ne s prsti/rokami dotikam kljuk, držalov na stopniščih, pip na wcju, se ne nasljanjam na pulte na poštah, bankah, mobitel tudi že vsaj desetletje tedensko razkužujem z nealkoholnimi razkužilnimi robčki....
Bi lahko rekel, sa sem blažji germofob.
Testiral sem se pa zaradi poklica, najverjetneje malo večkrat kot ti. Ampak bv, da napišem cifro, ker nimam dokazila o cifri.

Za cepivo mi je pa igla bav bav.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Samael ::

PrihajaNodi je izjavil:

Stop fasizmu, svoboda narodu
Zbudite se!

Kako je pa kaj pri vas v Romuniji?
Samael != Samuel

Ok je. Ne zajebavajo s testi v lokalih, meje se precka bp.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IL_DIAVOLO ::

Nov dan, novi nategi s hitrimi testi. Samo da je papir.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Conini ::

PrihajaNodi je izjavil:

Saj long term efekti niso znani.

Tudi long term efekti covida niso znani. Pa?

FireSnake ::

Smurf je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Res je, jesti sadje in zelenjavo in se aktivno ukvarjati s športom.
pivo pa kawč? Ne, treba je zmigati rit! Šport dokazano izboljšuje imunski sistem.

Zimonem je izjavil:

Dajmo še enkrat. Če nekdo umre in je orekužen, ceplej what ever. Še ni rečeno da ne covid vzrok smrti ali hospitalizacije. Ker testi na protitelesa kolikor že malo jih je in smrtnost ne sovpadajo.

Pij samo toliko, kot ti paše!
Koliko sem uspel razbrati: kar govoriš ni za to temo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

CoolBits ::

;-) ::

Massacra je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Cepljenim še ni dovoljen vstop v izrael.
https://www.jpost.com/breaking-news/cor...

Na koncu pa cepljenci ne bodo mogl nikamor

:8):8):))

Seveda, opraviti bodo morali PCR ali HAT test (tako kot necepljeni). :))

Razen v merjenju protiteles, trenutno ne vidim nobenega napredka v 1 letu!

V Izrael tudi jaz nemorem pa nisem cepljen in nic, v izrael prakticno nihce ne more... razen sluzbeno pa se to ne delat elektriko k prijatelju. Cesa se ti cepljenci bojijo nevem ampak tako so mi napisali iz veleposlanistva... in sem izvedel da ostanem doma.

FireSnake ::

Smurf je izjavil:

Zacnes lahko vsak pri sebi. Jaz sem se cepil, razkuzujem roke, vmes sem se tudi parkrat testiral. Skratka poskusam nekako odgovorno in mirno preziveti to obdobje. Te stvari lahko naredimo neodvisno od sposobnosti nase vlade (ker tole bomo verjetno morali gledati se kaksno leto).

Se strinjam: ne smemo čakati na politiko!
Zakaj sploh bi? Se mi zdijo neumni komentarji, da je Jajo kriv, da se raja ne cepi :)) (to tako ali tako govorijo taki, ki jim ne paše kdo je v sedli - ampak, pustimo politiko, ker ni rdeča nit te teme).

Jaz se nisem cepil in se ne bom. Se pa držim ukrepov in priporočil.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

dexterboy ::

HappyPills je izjavil:

RedDrake v resnici ne ve. Da vbistvu proti oslovskemu kašlju ki predvsem pobija novorojenčke te cepimo kar skozi mamo v nosečnosti.
Morda kot zanimivost.

Ne da si bukov, ampak si fejst zabit! In upam, da mama iz LASTNEGA ŽEPA plačuje zdravljenje karcinoma. Ker jaz ji ga NE bom!
V nasprotnem pišem na zdravstveno zavarovalnico!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

kriptobog ::

kow je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Jo, ko bi se vi malo nehali med seboj kregati....

Vpišite v Google "islandija covid", pa poglejte graf. To je država za 80.9% precepitvijo. vpišite v Google " malta covid", pa poglejte graf,. To je država z 72,2 % precepitvijo. Vse te države drsijo v nove vale; testiranje tudi za cepljenje, bodo tudi delni lockdowni.

Zaenkrat nobenih mrtvih na islandiji, samo nekaj 100 aktivnih primerov. Ce bo razmerje okuzenih/hospitaliziranih manjsi kot v prejsnjih valih, je to velik uspeh cepljenja.

Ne. To je posledica delte, ki je manj nevarna.

Kayzon ::

Smurf je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Ne spremljas svetovnih medijev? Cepljeni se mnozicno okuzujejo in so v bolnisnicah po svetu. Toliko o temu kok je to potrebno za zmago nad covid prehladom..

darkolord ::

Množično = red ali dva velikosti manj kot necepljeni pred tem?

Kayzon je izjavil:

Ne spremljas svetovnih medijev? Cepljeni se mnozicno okuzujejo in so v bolnisnicah po svetu. Toliko o temu kok je to potrebno za zmago nad covid prehladom..

Vecina podatkov kaze na to, da imajo cepljeni 90%+ manj verjetnosti, da koncajo v bolnici kot neokuzeni, kar je kar kul. Je pa res, da sem na tem forumu opazil, da ogromno ljudi ne razume te statistike.

Kar me vrne na moj prejsni post da je tukaj velik prepad med izobrazenimi in neizobrazenimi (sploh tistimi, ki niti nocejo poslusati).

CoolBits je izjavil:

Garantiram ti, da z ebolo tudi ne smes v pub, druge opcijo pa niso toliko nalezljive.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

sheeshkar ::

Antivaxx tega sicer ne bo želel (niti znal, ker to niso zapisi Facebook mamic in strokovnjakov za zdravo prehrano) brati, ampak tule so priročno zbrane osnovne informacije (in razbiti antivaxx miti) glede cepiv in Covida, podkrepljene s strokovnimi viri in za katere sedaj obstajajo precej široki znanstveni konsenzi.

TL;DR: Antivaxxerji nimate pojma. Cepiva so mnogo bolj varna in mnogo manj tvegana od okužbe s Covidom ter nudijo boljšo dolgoročno zaščito. Strašenje z neznanimi dolgoročnimi posledicami cepiv je neumno, ker so se pri preteklih cepivih praktično vsa pokazala v 3-8ih tednih po prvih cepljenjih (s Covid cepivi so sedaj nekateri cepljeni že 12 mesecev!). Tudi dokazani hujši stranski učinki nekaterih cepiv (npr. zloglasni strdki ipd.) so izjemno redki (še bolj kot mnogi hujši stranski učinki nekaterih preteklih cepiv s katerimi "baje" nimate problemov) ter so mnogo bolj verjetni ob okužbi s Covidom.

Zgodovina sprememb…

Uk police lay down their helmets over covid mandatory vaccination. Respect
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

feryz ::

Avgusta bo treba začeti težiti vladi. Kjer so potrebni testi, je treba testirati vse. Cepljene, prebolele in zdrave ljudi.
Mi imamo dovolj, da nas netestiranci skušajo okužiti.

sbawe64 ::

https://www.ema.europa.eu/en/news/covid...
Kaj sledi ? 80 letnice cepiti proti hpv ?

2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Debata o zdravstvenih aspektih Kronce in cepljenja je stvar preteklosti - saj za ljudi, ki odločajo. Mi "dol" mogoče še vedno premlevamo procente in si pošiljamo "dokaze", samo to je v bistvu anahronizem.
Debata 2021 in naprej je, hočete nočete politična in bo vedno bolj politična. Ja vem, sux - lahko rečete, da je bila čisto v redu zdravstvena kriza ugrabljena samo tukaj smo.

Nastopa čas "izmov".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

uvodV?? ::

dexterboy je izjavil:

HappyPills je izjavil:

RedDrake v resnici ne ve. Da vbistvu proti oslovskemu kašlju ki predvsem pobija novorojenčke te cepimo kar skozi mamo v nosečnosti.
Morda kot zanimivost.

Ne da si bukov, ampak si fejst zabit! In upam, da mama iz LASTNEGA ŽEPA plačuje zdravljenje karcinoma. Ker jaz ji ga NE bom!
V nasprotnem pišem na zdravstveno zavarovalnico!

Dekster fant malo se umiri in ne pljuvaj po ekranu

Telbanc ::

https://www.worldometers.info/coronavir...

Bosna ma 10% cepljenih, na 4 val še čakajo. Zanimivo. :D
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

;-) ::

Vecina podatkov kaze na to, da imajo cepljeni 90%+ manj verjetnosti, da koncajo v bolnici kot neokuzeni, kar je kar kul. Je pa res, da sem na tem forumu opazil, da ogromno ljudi ne razume te statistike.

Tvoja trditev bi drzala ampak je nesmiselna. Nimamo vec "alfa" razlicice virusa, ampak delto.

Vsaka mutacija virusa je manj nevarna za ljudi oz. "Švohnejša" od prejšnje- SND (spoznavanje narave in družbe) - 5. Razred osnovne šole.

feryz je izjavil:

Avgusta bo treba začeti težiti vladi. Kjer so potrebni testi, je treba testirati vse. Cepljene, prebolele in zdrave ljudi.

Mislim, da bo treba ukinit PCT, pa narest samo PC ... jebeš te pičkice. Ostante doma, pa nabijajte po forumih, posraneti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

feryz je izjavil:

V Bosni majo 10% cepljenih in še čakajo na 4 val. Morda bi bilo pametno, da se testira le cepljene. :)):)):))

Še enkrat. Če nočete imeti problemov se vam bolj splača odpreti firmo kot cepiti. Poročajte jeseni.Biznismeni bomo v restavracijah srkali medtem kose boste PeCeTeji z aplikacijami drkali :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Miki N je izjavil:

Še enkrat. Če nočete imeti problemov se vam bolj splača odpreti firmo kot cepiti. Poročajte jeseni. Biznismeni bomo v restavracijah srkali medtem kose boste PeCeTeji z aplikacijami drkali :))

Ne bo šlo tole več. Malo gostiln bo odprtih samo za bubble skupine.

Mehurčki so fajn, če je družba prava.

PersonaRuda ::

POZOR! Sedaj že 24ur povzema in piše novice od Necenzurirano.

Janša že leta igra golf na Mavriciju z največjimi dobičkarji v zdravstvu

https://www.24ur.com/novice/slovenija/j...

Fotografija je nastala decembra 2003

sbawe64 ::

Conini je izjavil:

feryz je izjavil:

Mislim, da bo treba ukinit PCT, pa narest samo PC ... jebeš te pičkice. Ostante doma, pa nabijajte po forumih, posraneti.

https://www.svetknjige.si/izdelek/2577/...
2020 is new 1984
Corona World order

uvodV?? ::

Bosna obljubljena dežela za vas. Samo gas!

Samael ::

PersonaRuda je izjavil:

No, saj tudi ona, ki jo je na prvem srečanju predsedovanja EU iz nekega razloga kot en psihič kazal naokoli in se sramotil, ni bila ravno od včeraj ane.
Samael != Samuel

WhiteAngel ::

Smurf je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Garantiram ti, da z ebolo tudi ne smes v pub, druge opcijo pa niso toliko nalezljive.

Tale zapis na twitterju je debilen. Tudi ebola se ne prenaša po zraku. Guess what, tudi če imaš raka, greš lahko v restavracijo. No shit.

PersonaRuda je izjavil:

To je zihr dokaz, da je zaradi tega v VB precepljeno tolk več folka kokr pa pri nas?!?!

PersonaRuda ::

Conini je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

To je zihr dokaz, da je zaradi tega v VB precepljeno tolk več folka kokr pa pri nas?!?!

Vem, da vas še kako peče, ko se počasi razkrivajo vse nečednosti SDS fašistov, kateri želijo spremeniti Slovenijo s pomočjo fašizma in jo popeljati v temačne čase. Ampak vseeno nimam srca, da bi vam na vse te vaše rane še metal sol gor...

PersonaRuda je izjavil:

Conini je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Vem, da vas še kako peče, ko se počasi razkrivajo vse nečednosti SDS fašistov, kateri želijo spremeniti Slovenijo s pomočjo fašizma in jo popeljati v temačne čase. Ampak vseeno nimam srca, da bi vam na vse te vaše rane še metal sol gor...

Koji ti kurac blejaš tja v svojo luno, veliko drugih držav je imelo precej hujše ukrepe, od tega da se niso mogli gibat nekaj sto metrov od hiš/stanovanj, Italijani so na primer morali zunaj hoditi z maskami še junija.. etc etc etc.. Obupno si neinformiran oziroma nalašč zavajaš in lažeš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

sparklyslo ::

Seveda nas Ivan je vsemogocen, še Bidna in Merklovo in Putina je uspel prepricat, da se cepijo.?

Ne mešat politike in virusa,ker je po vsem svetu razmeroma podobno.
Ceprav je res videti, da ste eni bolani od politike ?

IL_DIAVOLO ::

Zafrustrirani od omejitev in nerazumnih odlokov.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

PersonaRuda je izjavil:

Conini je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Eni ste obsedeni z "Jajotom". Če bi bla tema o čebelicah, bi ga vtaknili not. :)):)):))

sparklyslo ::

Najprej so kričali, maske so strupene, odrasli in otroci se bodo zastrupili pod njimi...
Potem so bile strupene palcke, ki jih porinejo do mozganov in naredijo nepopravljive tumorje ;((
Zdaj je unicujoče cepivo, ki bo v navezi z elito pokoncalo vse cepljene >:D. Tuki se vprasam, kako sploh razmisljajo eni.. Elita, zahod, celo Izrael, se je namreč cepila,...da niso hoax verniki morda na napacni strani, ko bo elita pritisnila gumb za 5g?
««
59 / 198
»»