Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi

feryz ::
No kaj je zdaj? Smo se zaščitili ali ne?
Jaz sem že računal za naprej. Testirati se bom moral v petek, ponedeljek in četrtek. Vozim folk na Hrvaško in nazaj. In grem vandrat po Evropi. Pestro bo.
Jaz sem že računal za naprej. Testirati se bom moral v petek, ponedeljek in četrtek. Vozim folk na Hrvaško in nazaj. In grem vandrat po Evropi. Pestro bo.

RoccoC ::
No kaj je zdaj? Smo se zaščitili ali ne?
Ti predvsem ko odpreš usta se zlažeš. Si bil že nič kolikokrat razkrinkan na forumu. Pa te ne ustavi. Šintaro 2.

zmist ::
HappyPills je izjavil:
Wow ker macho. Pa to pomoje zvizgajo za tabo moski in zenske. Noro. Lep. Sposoben. Odporen na vse. Bogat. Antivexxer. Vse kar imajo veliki.Nope, jaz sem tiha voda. Klošar. Noben ne ve, kaj mam. Mam, pa kar mam. Kar sem sam ustvaril. In tega ni malo.
Vidis odlicno, pa samemu sebi urin v grlo zlivas s se enim lockdownom. Pohvalno, zelo ideolosko in neumno.

Ti bom dal izpisek testiranj. Ko vsaj približno končam z njimi.
Lažem pa ne, ni potrebe po tem. Imam pač malo bolj pestro življenje, kot večina na pol mrtvih tukaj.
Kolikor je meni znano, po novem, cepljenci prenašajo tvoj virus. Da se mi dokopljemo do še enega lockdowna, vi pa do tretje doze letos.
Lažem pa ne, ni potrebe po tem. Imam pač malo bolj pestro življenje, kot večina na pol mrtvih tukaj.
Kolikor je meni znano, po novem, cepljenci prenašajo tvoj virus. Da se mi dokopljemo do še enega lockdowna, vi pa do tretje doze letos.

Dajte si prvo pogledat kaj je POSREDNA PRISILA...
Toda nihče ne potrka na tvoja vrata in te odpelje cepit ne pomeni da posrednega siljenja ni...
To da nihče nikogar ne bi v nič silil bi bilo tako kto je cepljenje za gripo...
Nihce te ne sili, ne posredno, ne neposredno. Samo ne mores pa druge silit, da bi hodili s tabo v isti lokal. Ker je tvoja odlocitev o ne-cepljenju na tvojem zelniku zrasla, stoj ti pred lokalom, ne vsi drugi. Kaj ne razumes?
Ti bom dal izpisek testiranj. Ko vsaj približno končam z njimi.
Nic ti ni znano brez linka. Si se ze preveckrat zlagal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmist ()

Ben Dover ::
Jaz dejansko spodbujam, da se cepite in da imate veliko stranskih ucinkov, tako da, ce bo sreca dobimo ostali dobro popecan zvarek.
Kar se pa tice agresivnosti, ste pa seveda v resnici agresivni vi, ki spodbujate folk, da se gre cepit z nepreverjenim zvarkom, se vec tudi otroke silite v to.
Ostali prebiramo novice iz razlicnih koncev - ja tudi EMA, ki pravi da vas je cepilcev umrlo do sedaj ze 17.503 in 1.680.000 ima hude stranske ucinke.
1. Jaz nikogar ne silim v nič, tako da ne natolcuj.
2. Prosim na vir, da je bilo 17503 mrtvih od cepiva. Pa ne rt ali fb ali kaj podobnega. prosim.
Saj ravno to je tezava, antivaxerji ves cas lazejo, zavajajo in operirajo s fake news. Sicer bi imeli 70% precepljenost in cez zimo ne lockdowna. Meni se tudi ne da zaradi nekih izmeckov viseti se eno leto doma. Vem pa, da je brez precepljenosti to edina opcija.
Saj ne rabiš viseti eno leto doma. Tudi lani nimo rabili viseti eno leto doma. Šel si lahko skoraj kamorkoli. To sploh ni bil lockdown kar smo imeli. To pa dosti pove o nevarnosti virusa. Fabrike so normalno lavfale in sam se je folk lepo prekuževal. Večina ni ustavljala proizvodnje niti, ko so imeli okužbe med zaposlenimi.
To kar smo imeli pri nas je bil kompromis med gospodarstvom in totalnim lockdownom, kar je še najbolj smiselno v tranzitni državi kot je naša.

Mato989 ::
Prvo moramo 101% zaupat statistiki ki jo dajemo not, oz. podatkom... dokler mi podatke servira WHO ki kratkomalo laže in ne dela kot bi morala in dokler mi servira podatke Krek je pač vse skupaj kar praviš brezveze...
Tu je osnovna težava, v temu ali VERJAMEMO statistiki...
Če bi Covid19 bil Ebola z 80% smrtnostjo bi verjetno bilo jasno, zdaj z procenti ki niso niti PRIBLIŽNO blizu dvomestnim številkam in ob dejstvu da na Svetu imamo naravni prirastek POZITIVEN tudi v letu Covida je pač vprašanje kako zaupat v TAKŠNO smrtonosnost virusa in se it cepit... in potem tako panilčarjenje politikov in še koga vzbuja SUM da je zadaj neka agenda... ker zakaj bi nekdo hotel da se cepi populacija v kateri praktično v Sloveniji ni bilo NITI ENE SMRTNE ŽRTVE... če cepivo deluje in ublaži potek bolezni je dovolj če ga dobijo rizični, če sami ne želijo naj trpijo, case closed.
A to si ti tako, kar malo se odločil, da je to tako, al imaš kakšne trdne dokaze, vire? Poba, WHO je, na vašo žalost, še vedno vsaj neka avtoriteta na področju, s katerim se ukvarjajo in potrebno bo malo več elaboracije, dokazov in argumentov, da se dokaže njihovo zmoto, prevaro al kakorkoli se bo to potem imenovalo; ne zgolj Mato989 je to rekel v treh vrsticah in case closed.
EDIT: aja, pa to ne pomeni linkov, kakršen je prejle bil o 'smrtih med precepljenimi'...![]()
Poglej, če ti ne pove vsega to, da WHO
Is 'Gaming Disorder' An Illness? WHO Says Yes, Adding It To Its List Of Diseases
Nato pa izda PRIPOROČILO niti 2 leti kasneje
CORONAVIRUS: WORLD HEALTH ORGANISATION TELLS PEOPLE TO STAY AT HOME AND PLAY GAMES
Ne pove vse za kako perverzno organizacijo gre, ker samo debil bi lahko priporočal da nekdo dela nekaj kar je označil kot disorder in mental illness zato da bi rešil nek drug problem kot je pandemija...
Kot bi z bencinom gasil požar... torej WHO nam pove da so potencialno bolniki če igramo igre toliko pa toliko, potem pa nam pvoe naj postanemo raje gaming bolniki da rešimo Svet druge bolezni...
Kot bi priporoča da žri samo fastfood namesto samo cukra, tega noben debil ne stori.
To je eno. drugo je pa to, da če rečemo ok, pozabimo da so na WHOju retardirano in ne vejo da je gaming mental disorder in illness, in jim verjamemo, če vzamemo njihovo statistiko, je smrtnost MIZERNA... Globalno gledano... nalezljivost še slabša, ker če je bolezen tako nalezljuiva bi pričakoval vsaj 4 milijarde okuženih v 1,5 leta...
Skratka po TVju se mi Krek dere kako je bolezen VISOKO nalezljiva, hkrati pa je ni fasalo niti 10% planeta... niti 200 milijonov ljudi ni fasalo covida 19... torej kaj je to dobre 2% svetovne populacije? In tako nalezljiva bolezen je?
Če pa vzameva podatek da je faše 80% antisimptomatsko in se jih ne zazna, imava pa potem spet drug problem... če niso umrli in bi obdukcija pokazala da je kriva okužba z Covidoma19 to pomeni da imamo sicer res 1 milijardo okuženih ampak imamo hkrati SAMO dobre 4 milijone mrtvih zaradi Covida... kar pa je mizernih 0,4%... kar pa je spet mizerna cifra...
Toda nihče ne potrka na tvoja vrata in te odpelje cepit ne pomeni da posrednega siljenja ni...
Nihce te ne sili, ne posredno, ne neposredno. Samo ne mores pa druge silit, da bi hodili s tabo v isti lokal. Ker je tvoja odlocitev o ne-cepljenju na tvojem zelniku zrasla, stoj ti pred lokalom, ne vsi drugi. Kaj ne razumes?
Saj jaz njih ne silim... če se počutijo ogrožene od mene, naj ostanejo doma, tja k njim zagotovo ne pridem, če pa grejo ven pa prevzemajo riziko, kot če greš na kolo, na cesto v avto, ali plezat v gore =)
Če te je rizikov strah OSTANI DOMA...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

PrihajaNodi ::
Jaz bi locevql ceplence od ostalih. Isto kot kadilce in nekadilce.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

VeganCyclist ::
Zakaj cvilte o obveznem ceplenju šele zdej? Ko sm bil mlad so me pod totalitarnim komunističnim režimom cepl proti davicam, tetanusu, kozam,... in sigurno še kej. Prou spomnem se, kako je režim hitro utišal folk, k je probu neki cvilit in se bunit. So mogl it pred komisije razlagat kako in kaj jim ni všeč in bli hitro klasificrani za norčke in posebneže. Tut kako politično zabeležbo v kakšen kartonček so dobl.

VeganCyclist je izjavil:
Zakaj cvilte o obveznem ceplenju šele zdej? Ko sm bil mlad so me pod totalitarnim komunističnim režimom cepl proti davicam, tetanusu, kozam,... in sigurno še kej. Prou spomnem se, kako je režim hitro utišal folk, k je probu neki cvilit in se bunit. So mogl it pred komisije razlagat kako in kaj jim ni všeč in bli hitro klasificrani za norčke in posebneže. Tut kako politično zabeležbo v kakšen kartonček so dobl.
Torej hočeš trdit da je bilo takrat tako super, in bi enako morali danes utišat kakšne LGBTjevce in podobne moteče elemente proti neki agendi?

zmaugy ::
Poglej si, kaj pomeni implicitna grožnja. Preberi si kakšen post Mikija, vostoka & Co in potem povej, kdo je agresiven in napadalen.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.

Ben Dover ::
PrihajaNodi je izjavil:
To je že v planu, počakaj na jesen, mi cepljeni bomo imeli orgije, ostali boste pa gledali prek streama.

Itak, pri cepljenih je vse naključje, pri necepljenih pa pravilo. Baje.https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Zgolj naključje![]()

Gogyto ::
Is 'Gaming Disorder' An Illness? WHO Says Yes, Adding It To Its List Of Diseases
CORONAVIRUS: WORLD HEALTH ORGANISATION TELLS PEOPLE TO STAY AT HOME AND PLAY GAMES
Ne pove vse za kako perverzno organizacijo gre, ker samo debil bi lahko priporočal da nekdo dela nekaj kar je označil kot disorder in mental illness zato da bi rešil nek drug problem kot je pandemija...
Kot bi z bencinom gasil požar... torej WHO nam pove da so potencialno bolniki če igramo igre toliko pa toliko, potem pa nam pvoe naj postanemo raje gaming bolniki da rešimo Svet druge bolezni...
Kot bi priporoča da žri samo fastfood namesto samo cukra, tega noben debil ne stori.
To je eno. drugo je pa to, da če rečemo ok, pozabimo da so na WHOju retardirano in ne vejo da je gaming mental disorder in illness, in jim verjamemo, če vzamemo njihovo statistiko, je smrtnost MIZERNA... Globalno gledano... nalezljivost še slabša, ker če je bolezen tako nalezljuiva bi pričakoval vsaj 4 milijarde okuženih v 1,5 leta...
Ja, da ste mojstri nabijanja in vzemanja besed iz konteksta ter obračanja besed do obisti, dokazujete antivaxerji dnevno. Imamo vsi ljudje problem z igranjem igric?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gogyto ()

PrihajaNodi je izjavil:
Lepo napisano. Antivaxxerji kot kadilci, saj si to mislil, ane?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

Saj jaz njih ne silim... če se počutijo ogrožene od mene, naj ostanejo doma, tja k njim zagotovo ne pridem, če pa grejo ven pa prevzemajo riziko, kot če greš na kolo, na cesto v avto, ali plezat v gore =)
Če te je rizikov strah OSTANI DOMA...
Ne, ne... s svojim razmisljanjem in dejanji ogrozas druge. In verjetno tudi drugi tebe. Da poskrbimo zase, ostani lepo doma, verjami, da takih egoistov ne bo nihce pogresal.

kriptobog ::
PrihajaNodi je izjavil:
To je že v planu, počakaj na jesen, mi cepljeni bomo imeli orgije, ostali boste pa gledali prek streama.
Kot kaže ne bo tako. Na žurnalu se že trudijo razlagati, kaj je krivo, če bo slučajno več cepljenih med obolelimi

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()

VeganCyclist je izjavil:
Torej hočeš trdit da je bilo takrat tako super, in bi enako morali danes utišat kakšne LGBTjevce in podobne moteče elemente proti neki agendi?
LGBTjevci niso skodljivi element druzbe. Ti pa si. Ko pa bos dovolj skodljiv, te bojo se zaprli. Kaj ti ni jasno? Da je druzba vec od tvoje egoisticne in sociopatske malenkosti?
Pri celotni debati prisilno cepiti ali ne, je dejansko debata: "ali so antivaxerji dovolj skodljivi za druzbo, da jih je treba prisilno cepiti", enako kot pri kriminalcu, "ali je dovolj skodljiv za druzbo, da ga je treba zapreti".
Zgodovina sprememb…

VeganCyclist je izjavil:
Pretep slamnatega moža v poceni cenovnem rangu 1200 EUR neto na mesec…

You get what you pay for...

Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

RedDrake ::
LGBTjevci niso skodljivi element druzbe. Ti pa si. Ko pa bos dovolj skodljiv, te bojo se zaprli. Kaj ti ni jasno? Da je druzba vec od tvoje egoisticne in sociopatske malenkosti?
Offtopic.
Seveda. če jih je veliko so škodljivi element.
Tipično jim manjka reprodukcijska komponenta, sploh T izvedbi.
Če bi bili vsi T, potem bi družba v roku cca 80 let izginila. Če to ni škodljivo, potem ne vem kaj je?

Offtopic.
Če bi bili vsi T, potem bi družba v roku cca 80 let izginila. Če to ni škodljivo, potem ne vem kaj je?
Mene ne motijo. Zakaj bi kogarkoli motilo cca 10% populacije, ki je v procentu bolj ali manj konstantno prisotna? A ti kdo kaj hoče? To je zgolj ceneni strawman argument v cenovnem nivoju jurja dvesto neto mesečno.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

Offtopic.
Sicer se ne strinjam, ampak dajva na tvojem primeru: tega problema ni, ker jih ni dovolj. Antivaxerjev pa postaja prevec in so skodljivi za druzbo. Jajo, ze razmislja, da bi jih prisilno cepil, stroka verjetno misli, da je dovolj, da se jih izolira na rizicnih lokacijah (lokali, kino, trgovine,...). Saj to, da se ne cepijo ni nobena tezava, ce bi se vsaj lockdowna drzali ampak to so tocno isti pacienti, ki so najbolj krsili lockdown. Skratka, ko bojo dovolj skodljiv element, se bo za njih posrbelo, da ne bojo vec.
Mene ne motijo. Zakaj bi kogarkoli motilo cca 10% populacije, ki je v procentu bolj ali manj konstantno prisotna?
Pa ne samo to, moras biti kar precej nor, da te motijo. Idealno 90% populacije gayev

Zgodovina sprememb…

Pa ne samo to, moras biti kar precej nor, da te motijo. Idealno 90% populacije gayev
Vsekakor. Ampak med ženskami pa več hetero...

Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

Vsekakor. Ampak med ženskami pa več hetero...![]()
Klasicno se uporablja gay za homoseksualno usmerjene moskega spola

Zgodovina sprememb…

Gambino ::
Najbolj zanimiv je moj sodelavec. Ga vprašam zakaj se noče cepit, pa reče, da so cepiva nepreverjena, da so .., ok sprejmem njegovo mnenje. Potem ga pa vprašam, zakaj svojega otroka ni dal cepit z obveznimi cepivi, če so ta vsa cepiva obvezna že dolgo dolgo preverjena, pa je zajokal, da pa to je pa otrok. V glavnem nekateri antivaxerji ste res smešni, tolk da vam že kar škodi!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gambino ()

Najbolj zanimiv je moj sodelavec. Ga vprašam zakaj se noče cepit, pa reče, da so cepiva nepreverjena, da so .., ok sprejmem njegovo mnenje. Potem ga pa vprašam, zakaj svojega otroka ni dal cepit za obveznimi cepivi, če so ta vsa cepiva obvezna že dolgo dolgo preverjena, pa je zajokal, da pa to je pa otrok. V glavnem nekateri antivaxerji ste res smešni, tolk da vam že kar škodi!!!
To so dogmatski ljudje, samo zaradi svoje zelje, da bi bilo na njih vsaj nekaj posebnega potem zal izbirajo cudne dogme.

RedDrake ::
Mene ne motijo. Zakaj bi kogarkoli motilo cca 10% populacije, ki je v procentu bolj ali manj konstantno prisotna? A ti kdo kaj hoče? To je zgolj ceneni strawman argument v cenovnem nivoju jurja dvesto neto mesečno.
Mene tudi ne motijo.
Samo pravim, da je stvar relativna. Če jih je preveč, potem degradira družbo.
Jurja dvesto neto, gtfo.
@zmist
Saj to, da se ne cepijo ni nobena tezava, ce bi se vsaj lockdowna drzali ampak to so tocno isti pacienti, ki so najbolj krsili lockdown. Skratka, ko bojo dovolj skodljiv element, se bo za njih posrbelo, da ne bojo vec.
PreboleliCepljeniTestirani
Ejga, tisti debilkoti ki se niso držali lockdowna in so fasali 'ronco so tudi "off the hook".
Dejansko mislijo omejevat samo nas, ki smo bili dovolj skrbni da kljub temu da so sosedi, znanci, kolegi (tehnično ne sodelavci, ker sem s.p., ampak ajde) zbolevali okoli nismo nič staknili.
Da nisem slučajno jaz že avgusta lani po firmah okoli z masko strašil ko so bili še vsi na "ne može nam niko ništa, jaći smo od sudbine" nivoju. In tako dalje.

@zmist
Saj to, da se ne cepijo ni nobena tezava, ce bi se vsaj lockdowna drzali ampak to so tocno isti pacienti, ki so najbolj krsili lockdown. Skratka, ko bojo dovolj skodljiv element, se bo za njih posrbelo, da ne bojo vec.
Ejga, tisti debilkoti ki se niso držali lockdowna in so fasali 'ronco so tudi "off the hook".
Dejansko mislijo omejevat samo nas, ki smo bili dovolj skrbni da kljub temu da so sosedi, znanci, kolegi (tehnično ne sodelavci, ker sem s.p., ampak ajde) zbolevali okoli nismo nič staknili.
Da nisem slučajno jaz že avgusta lani po firmah okoli z masko strašil ko so bili še vsi na "ne može nam niko ništa, jaći smo od sudbine" nivoju. In tako dalje.
Ja, saj jaz sem bil isti, sem se dosledno drzal ukrepov in nisem staknil nicesar. In naslednji moment, ko je bila moznost cepljenja sem se sel cepit (in sem naredil domaco nalogo pred tem - brez facebooka).
Off the hook so samo 6 mesecev po preboletju kolikor naj bi se zadrzala pridobljena protitelesa (mogoce zdaj ze dlje, preprosto se se ne ve)
Zgodovina sprememb…

Ja, da ste mojstri nabijanja in vzemanja besed iz konteksta ter obračanja besed do obisti, dokazujete antivaxerji dnevno. Imamo vsi ljudje problem z igranjem igric?
Saj tudi nimamo vsi tezave s covidom
Vseeno pa ne gres kot odgovorna organizacija predlagat naj clovek pocne nekaj kar ga lahko privede do druge bolezni ki so jo deklarirali kar sami
@zmist
Ja, saj jaz sem bil isti, sem se dosledno drzal ukrepov in nisem staknil nicesar. In naslednji moment, ko je bila moznost cepljenja sem se sel cepit (in sem naredil domaco nalogo pred tem - brez facebooka).
Off the hook so samo 6 mesecev po preboletju kolikor naj bi se zadrzala pridobljena protitelesa (mogoce zdaj ze dlje, preprosto se se ne ve)
Saj cepljenost velja tudi samo 9 mesecev
Se bomo pa nacrtno kuzili
Zgodovina sprememb…

12+, ampak vseeno je malo hecno, da se raje okuzis kot cepis. Malo butnskala pa to...

Zgodovina sprememb…

kriptobog ::
12+, ampak vseeno je malo hecno, da se raje okuzis kot cepis. Malo butnskala pa to...Ja saj razumem, da nekateri nimate nicesar v zivljenju pa morate biti zaradi vsaj necesa posebni, najti nekaj kar vam daje identiteto, ampak kaj, ce bi mogoce nasel kaj manj idiotskega?
Zakaj hecno? Malo smrkanja 3-5 dni pa imaš pct za naslednjih 6 mesecev.

Slopek ::
Offtopic.
Vsa ta mavrična agenda je škodljiva za družbo in če ti tega ne opaziš, še ne pomeni, da tega ni.
Ravno tako, ko praviš kaj te ne moti. Lahko mene moti samo to, kar tebe in ne nekaj kar tebe ne? Je zato ta element v družbi nemoteč? Zato, ker tebe ne moti? Vemo, kakšne sorte tiči, tako razmišljajo, brez skrbi. ;)

12+, ampak vseeno je malo hecno, da se raje okuzis kot cepis. Malo butnskala pa to...Ja saj razumem, da nekateri nimate nicesar v zivljenju pa morate biti zaradi vsaj necesa posebni, najti nekaj kar vam daje identiteto, ampak kaj, ce bi mogoce nasel kaj manj idiotskega?
18+, ampak vseeno je malo hecno, da se raje cepiš, kot naravno okužiš? Malo butskala pa to....Ja sej razumem, da nekateri nimate ničesar v življenju, pa mislite, da ste vsaj zdaj posebni. Našli boste svojo identiteto........

Gogyto ::
Čudi me, da se potem še niste okužili... Načrtno, mislim, brihte.. Kaj se čaka?
Aja, ste imuni in zato bentite nad ukrepi, ubermensch.

18+, ampak vseeno je malo hecno, da se raje cepiš, kot naravno okužiš? Malo butskala pa to....Ja sej razumem, da nekateri nimate ničesar v življenju, pa mislite, da ste vsaj zdaj posebni. Našli boste svojo identiteto........
Ti je bil vsec odgovor, mar ne? Samo to moras uporabljati drugje, ce uporabis v isti temi, potem izpades samo plagiatorski idiot.

Zakaj hecno? Malo smrkanja 3-5 dni pa imaš pct za naslednjih 6 mesecev.
Tole bom pa zares izvedel. Po dopustu, bom šel smrkav na test. Upam samo, da me ne naredijo pozitivnega na exit testu, ki bo ta teden. Prvič se bom testiral. Ne moreš verjet.
Stari, sem bil po koronarnah, kovid na žlico, pa nič. Jeba je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

Meni je pa čudno da se zaradi prehlada raje cepiš =)

PrihajaNodi ::
Ja, pa kadim tudi. Korona me nece. Sem bil v stiku s kovid pacienti, jebiga nic fasal. Tako smrten je ta virusek
HappyPills je izjavil:
Men je cudno da ti je uzitek bit bolan. Res nimas kej bolj pametnega pocet kot lezat?
Ko bi bil bolan bi kaksno skatlo vec pokadil. Nic resnega
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

HappyPills je izjavil:
Men je cudno da ti je uzitek bit bolan. Res nimas kej bolj pametnega pocet kot lezat?
Saj v tem je hec, ker mi nič ni blo niti nisem ležal... če ne bi bilo PCR testa sploh ne bi vedel da sem bolan, zakaj bi mi to bilo mučno točno?

Zdi se mi, da je stranski učinek cepiva vsaj precej boleča roka in veliko drugih blagih simptomov, podobno gripi(slabost, boleči sklepi, povišana temperatura,.... Kdo je potem rad bolan?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

SodVina ::
Prvo moramo 101% zaupat statistiki ki jo dajemo not, oz. podatkom... dokler mi podatke servira WHO ki kratkomalo laže in ne dela kot bi morala in dokler mi servira podatke Krek je pač vse skupaj kar praviš brezveze...
Če bi Covid19 bil Ebola z 80% smrtnostjo bi verjetno bilo jasno, zdaj z procenti ki niso niti PRIBLIŽNO blizu dvomestnim številkam in ob dejstvu da na Svetu imamo naravni prirastek POZITIVEN tudi v letu Covida je pač vprašanje kako zaupat v TAKŠNO smrtonosnost virusa in se it cepit... in potem tako panilčarjenje politikov in še koga vzbuja SUM da je zadaj neka agenda... ker zakaj bi nekdo hotel da se cepi populacija v kateri praktično v Sloveniji ni bilo NITI ENE SMRTNE ŽRTVE... če cepivo deluje in ublaži potek bolezni je dovolj če ga dobijo rizični, če sami ne želijo naj trpijo, case closed.
Hm,
Cepljenih je trenutno cca 3.5mrd ljudi.
Torej lahko letos pričakujemo konkreten padec števila prebivalstva? Oz. verjetno že je, pa nam to prikrivajo... Seveda, bolnice so polne "reaktantov" na cepivo in hkrati od nekdaj prazne kovidnih bolnikov...
Med katere smrti spada cepljeni covid bolnik? Smrt s pridruženimi boleznimi, ampak zaradi cepiva?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SodVina ()

Cepljeni kovid bolnik, bi bil žrtev kovida, jasno. Kdo pa trdi, da je cepivo 100%?
Situacija kot zgoraj, bi nedvomno pokazala, kako je virus zajeban in da ni zadosti samo cepljenje, ampak ostaja vsa distanca, maske....pa seveda cepljenje z updatanim cepivom.
Situacija kot zgoraj, bi nedvomno pokazala, kako je virus zajeban in da ni zadosti samo cepljenje, ampak ostaja vsa distanca, maske....pa seveda cepljenje z updatanim cepivom.

Hm,
Torej lahko letos pričakujemo konkreten padec števila prebivalstva? Oz. verjetno že je, pa nam to prikrivajo... Seveda, bolnice so polne "reaktantov" na cepivo in hkrati od nekdaj prazne kovidnih bolnikov...
Med katere smrti spada cepljeni covid bolnik? Smrt s pridruženimi boleznimi, ampak zaradi cepiva?
Haha, daj mi vir za cepljenih 3,5 milijarde ljudi z 2 odmerkoma za začetek... če so cepljeni z 1 in rabijo 2 niso dejansko cepljeni ampak so nekje na pol... to je tako kot da je bolan vsak ki ima covid19...
Ne vem bomo vidli, jaz pač trdim da dokler ni naravni prirastek negativen vsaj drugo leto zapored in da je razlog smrt zaradi neke bolezni (kjer bo bolezen tista ki bo kriva za neposredno količino umrlih ki povzročajo negativen prirastek, bom trdil da je cepljenje nepotrebno in politično nategovanje prebivalcev ter preizkušanje ovčk kako dolgo preden se razpizdijo in protestirajo...
Med nobene ne spadajo če jih noben ne prizna ali pa s težkim srcem =)
Tehnično gledano bi nekdo ki umre zaradi cepiva moral bit voden pod smrt zaradi Covida, saj je reakcija telesa na borbo proti Covidu ki ga je sprožilo cepivo bila vzrok smrti, kar je ironija na svojevrsten način... torej lahko non stop kažete kako folk umira zaradi covida tudi če je cepljen
Zgodovina sprememb…

Hm,
Haha, daj mi vir za cepljenih 3,5 milijarde ljudi z 2 odmerkoma za začetek... če so cepljeni z 1 in rabijo 2 niso dejansko cepljeni ampak so nekje na pol... to je tako kot da je bolan vsak ki ima covid19...
Ne vem bomo vidli, jaz pač trdim da dokler ni naravni prirastek negativen vsaj drugo leto zapored in da je razlog smrt zaradi neke bolezni (kjer bo bolezen tista ki bo kriva za neposredno količino umrlih ki povzročajo negativen prirastek, bom trdil da je cepljenje nepotrebno in politično nategovanje prebivalcev ter preizkušanje ovčk kako dolgo preden se razpizdijo in protestirajo...
Med nobene ne spadajo če jih noben ne prizna ali pa s težkim srcem =)
Tehnično gledano bi nekdo ki umre zaradi cepiva moral bit voden pod smrt zaradi Covida, saj je reakcija telesa na borbo proti Covidu ki ga je sprožilo cepivo bila vzrok smrti, kar je ironija na svojevrsten način... torej lahko non stop kažete kako folk umira zaradi covida tudi če je cepljen
Daj ti raje meni vir, kdo je umrl zaradi cepiva. Aja skrivajo, je zarota.

SodVina ::
Čak, a če si cepljen samo z enim odmerkom, potem ni stranskih učinkov? Ni genske terapije? Ni tromboz, etc.? Šele 2x cepljeni so potem ovce? 1x cepljeni so še safe?

Miki N ::
Pa kaj stalno tupite s temi 3,6 miljardami - danes je svetovna stopnja protiprehladne precepljenosti z najmanj eno dozo cca 26%, polna precepljenost cca 13% od 7-cela-karkoli miljard.
https://ycharts.com/indicators/world_co...
https://ycharts.com/indicators/reports/...
Mimogrede na tem grafu je neka čudna stopnica 9. junija letos. Tako, da ne bi me čudilo, da je v resnici prava krivulja tista do 9 junija - ker tovrstne "anomalije" so klasičen rezultat raznih WHO/UN štetij, ki v resnici sploh niso štetja ampak ekstrapolacije na osnovi vzorcev. Tako so recimo "preštevali" žrtve HIV/AIDS v Afriki - so jim na koncu nešteti miljoni preveč živih narobe hodili.
https://ycharts.com/indicators/world_co...
https://ycharts.com/indicators/reports/...
Mimogrede na tem grafu je neka čudna stopnica 9. junija letos. Tako, da ne bi me čudilo, da je v resnici prava krivulja tista do 9 junija - ker tovrstne "anomalije" so klasičen rezultat raznih WHO/UN štetij, ki v resnici sploh niso štetja ampak ekstrapolacije na osnovi vzorcev. Tako so recimo "preštevali" žrtve HIV/AIDS v Afriki - so jim na koncu nešteti miljoni preveč živih narobe hodili.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Sem ti dal, od onega žena v Bruslju...
https://www.24ur.com/novice/korona/neze...
https://www.24ur.com/novice/korona/neze...
Komisija, ki je pregledovala primer smrti po cepljenju proti covidu-19 s cepivom proizvajalca Johnson & Johnson, je ocenila, da je povezava smrti s cepljenjem gotova, je razvidno iz poročila NIJZ o spremljanju neželenih učinkov po cepljenju proti covidu-19.