» »

tipkovnica

tipkovnica

fictionel ::

mam eno idejo (k pa je pšomoje neizvedljiva, al pa bl hard way)

A bi lohk ene par modrih ledic vezov (napajanje) na une k so ze na tipkovn...

Pol bi meu pa npr. na scroll lock vezan, pa k neb hotu luck bi scroll lock uklopu...

a bi se to dal narest brez dodatnga stromanja? k nebi lih enih umetnosti rd delov :\:\:\:\:\

10x za odgovore

element ::

Hja, če mene uprašaš bi se dal narest, sam bl težko brez štromanja, ker ma vsaka tipka na tipkovnci svoj namen. Bi ti uklopu scroll lock zravn pa še lučke izklopu... Bedno. Raj si na tipkovnco nalimi šalter, pa da uklop al pa izklop lučke... :)

Tomi ::

Bodi še bolj ustvarjalen in naredi še stikala za ventilatorje zraven, če jih seveda imaš. Članek o tem najdeš med novicami..
Tudi jaz sem mnenja, da se brez štromarije ne bi dalo, če pa se hočeš prepričati, vzami izvijač v roke in poglej tipkovnico. Saj ne moreš narediti velike škode ;(
metrodusa.blogspot.com

sj se bom probu pr eni tastari tipkovn mal igrat :D:D

mene sam zanima zarad napajanja ledic :))

zaenkrat se mi tut ne splaca salterckov delat 8-)

aja... mislu sm scroll lock izklopu
:):)

blue96 ::

ej tipkovnica je ze profi v tem svetu. iste obstajajo ze 15 let, pa se en 5 let bodo, minimum. torej, ne bodi tecen, vsak dan tipkas po zadevi, ki je obvwezzzzzzzzzzzzzzna na tem svetu, kjer vlada tehnologija.:D:D;((
.

kuko pa je zarad farbanja??

S kasno barvo pa kva je pol z napisi na tipkah (nalepkami)???8-)

Bungee- ::

Najbolj da nabavs un sprej k je za Avtomobilske zarnce modificirat, pa je transparenten ... sam bos mogu vseen vsako tipko posebej farbat :P
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.

blue96 ::

no pustimo tipkovnico na miru. sicer pa jih lahko popisemo s svincniki in ce se zmotimo, zradiramo. no, prostora je pa malo, priznam!!!;(:\
.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2 PORT KVM SWITCH (ATEN)

Oddelek: Strojna oprema
5710 (617) pr25012
»

Remote Desktop - tipkovnica

Oddelek: Operacijski sistemi
71427 (1254) MrStein