» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
23 / 92
»»

FireSnake ::

WizzardOfOZ je izjavil:

FireSnake je izjavil:

To, da zadolževanja ne fura več politika ampak kapital bi moralo biti že vsem jasno.
A še ni?
A se še komu zdi, da imamo suvereno državo?
Če komu, naj mi razloži na kak način.

Ko se bodo nehali deliti na leve in desne, bodo mogoče dojeli. Prezgoden si, tega še niso jemali v "političnih uricah". :))

Škoda, da nisem zhranil linka do objave kjer je nekdo objavil nekaj v stilu:
- levi so bedaki
- desni pa idioti

In dokler raji ne bo to kapnilo nas bodo furali.

Jaz, k sreči, imam polno rit vsega (če me kdo vpraša mi gre preveč dobro). Pa delam v gospodarstvu.
Ne morem pa razumeti teh razprtij.
Eno so priskledniki, ki so prišli do službe po politični poti (to je gnoj od gnoja).
Te še nekako razumem, da blejejo (tudi tu gori imamo take).
Ne razumem pa ovac, ki blejejo po nareku zaradi tega, ker jim gospodarji tako rečejo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

WizzardOfOZ je izjavil:

FireSnake je izjavil:

To, da zadolževanja ne fura več politika ampak kapital bi moralo biti že vsem jasno.
A še ni?

Ko se bodo nehali deliti na leve in desne, bodo mogoče dojeli. Prezgoden si, tega še niso jemali v "političnih uricah". :))

nebivedu s to tvojo ko bajagi nepristransko delitvijo si ze precej dolgocasen. Tukaj, ce nisi opazil se ne govori o levih in desnih ampak o pokvarjenih, ki se se svojih sprejtih zakonov ne drzijo. Ko bos to razumel pa spilaj balerino v ko bajagi nevtralnem polozaju. OK?!

Gre se izkljucno o tem, kdo in kako uposteva pravila igre politicne korektosti...in ta trenutek je SDS tezek odmik od normativov demokracije...bo slo?

WizzardOfOZ ::

FireSnake je izjavil:

Škoda, da nisem zhranil linka do objave kjer je nekdo objavil nekaj v stilu:
- levi so bedaki
- desni pa idioti

Lahko še enkrat napišem, če hočeš. moj post je bil to.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

mtosev je izjavil:

FireSnake je izjavil:

mtosev: a ti živiš v vzporednem vesolju ?
Levica bo po naslednjih volitvah sedla v sedlo. In potem bo vseh tvojih težav konec, ker se bosta cedila med in mleko (zajahali bodo tisti, ki jih ti podpiraš - Fajon, Mesec, Cerpentinšek, Bratušek in kampanja).

Tvoj Drnovšek je pa na Brdu "meneđerjem" rekel, da je treba firme privatizirati (v praksi je to pomenilo PLENITI).
Na kak način so to naredili se križamo še danes (beri: poplenili).
Zdaj naj ga pa nazaj pokličemo? Kaj bo rešil?
Toše, počasi bo čas, da grema na pir. Ker bi rad v živo slišal o čem razmišljaš.

Za levico mene boli, ker mi niso všeč. Prej bi povabil NSi kot partnerja kot levico samo mi občutek pravi, da jih to ne zanima. Kakih mojih težav bo konec? Ti misliš, da je mene trenutna Janševa vlada kakorkoli prizadela in da jaz rabim karkoli ali pričakujem od naslednje vlade katero ne bo vodil janšek? Jaz ne rabim nič in moj edini in poglavitni razlog je to, ker vidim, da Janša ni primeren in tudi proba državo peljati v smer Madžarske in Poljske. In ja rajše imam Šarca kot JJa.

Toše: boli te za levico, a odkrito podpiraš Cerpentinška.
Kako gre to skupaj?

Levaki na forumu so priznali, da je NSI edina, ki razvija svoj program.
Jaz nisem volil že dooooolgo.
Oni so me prepričali, da bom volil prav nsi.

Buggy je izjavil:

nebivedu s to tvojo ko bajagi nepristransko delitvijo si ze precej dolgocasen. Tukaj, ce nisi opazil se ne govori o levih in desnih ampak o pokvarjenih, ki se se svojih sprejtih zakonov ne drzijo. Ko bos to razumel pa spilaj balerino v ko bajagi nevtralnem polozaju.

Nehaj nakladat, pa odpti oči. Še vedno se 90% sodelujočih v tej temi postavlja na levo ali na desno in branijo svoje idole.

kuall ::

kakor gledaš na stvar. bumbarji bodo rekli, da so levi in desni idioti. jaz pravim, da je treba iskat dobro v ljudeh in da je v vsakem oboje, bumbar in dokaj kvaliteten človek. politika naredi iz ljudi idiote.
meni ga je tudi že petkova protestnica fafala npr. sem ji med fafanjem rekel, da volim za janšo pa ni nič nehala. to je en primer, kako iskat dobro v ljudeh. čeprav je idiot, ker protestira je še vedno dobra za nekaj.

Buggy je izjavil:

Gre se izkljucno o tem, kdo in kako uposteva pravila igre politicne korektosti...in ta trenutek je SDS tezek odmik od normativov demokracije...bo slo?

Čisto nič bolj odmaknjen, kot od druge strani.

Problem je da boš dobil enako nesposobne (ali pa sposobne kraje in enakih neumnosti), samo da se bodo drugače imenovali.

Mi moramo počistit s starimi facami, ki si že 30 let menjajo samo stolčke in vsake 4 leta pripeljejo dodatnega na ta stolček, da ga ovce volijo. Država pa stagnira in propada.

Buggy je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

FireSnake je izjavil:

A še ni?

nebivedu s to tvojo ko bajagi nepristransko delitvijo si ze precej dolgocasen. Tukaj, ce nisi opazil se ne govori o levih in desnih ampak o pokvarjenih, ki se se svojih sprejtih zakonov ne drzijo. Ko bos to razumel pa spilaj balerino v ko bajagi nevtralnem polozaju. OK?!

Levaki, po tvoje, so rešitev tega?
Prosim, reci, da ja.
Da se vsaj dobro nakrohočemo.

kuall je izjavil:

kakor gledaš na stvar. bumbarji bodo rekli, da so levi in desni idioti. jaz pravim, da je treba iskat dobro v ljudeh in da je v vsakem oboje, bumbar in dokaj kvaliteten človek. politika naredi iz ljudi idiote.
meni ga je tudi že petkova protestnica fafala npr. sem ji med fafanjem rekel, da volim za janšo pa ni nič nehala. to je en primer, kako iskat dobro v ljudeh. čeprav je idiot, ker protestira je še vedno dobra za nekaj.

Vsak človek je dober. Če ne drugega, je dober za slab zgled, da otroku pokažeš, kakšen ne sme biti.

WizzardOfOZ je izjavil:

Buggy je izjavil:

nebivedu s to tvojo ko bajagi nepristransko delitvijo si ze precej dolgocasen. Tukaj, ce nisi opazil se ne govori o levih in desnih ampak o pokvarjenih, ki se se svojih sprejtih zakonov ne drzijo. Ko bos to razumel pa spilaj balerino v ko bajagi nevtralnem polozaju.

Nehaj nakladat, pa odpti oči. Še vedno se 90% sodelujočih v tej temi postavlja na levo ali na desno in branijo svoje idole.

moje oci so se posebej pozorne, sploh na cvetke tvojega kova. Najbolj targetiram sicer neopredeljene, kar ti sam ves, da nisi zato tukaj ne prodajas pravljice. Ce zelis nek forumski kanal s svojim konstantnim ponavljanjem kot lajna potem si to dosegel...a v debato ne doprineses popolnoma nic.."vsi so isti" je dolgcas.
Vsi vemo da so pokvarjeci povsod. To pac trenutno dopusca sitem volitev in izbor poslancev. Na tebi je zgolj, da se opredelis kdo je dejansko pripravljen za drzavo in za delavca narediti vec in kdo ima po tvojem vizijo, da nas cimprej postavi v sfero nekih perpektivnih zahodnih drzav.
Trudi se pa, da spremenis volilni sistem in tukaj te podpiram!

aerie ::

kuall je izjavil:

Francka ni petkova protestnica. Res pa da v podhodu maxi fehta dnar, ker ima mizerno penzijo.

LightBit ::

kuall je izjavil:

meni ga je tudi že petkova protestnica fafala npr. sem ji med fafanjem rekel, da volim za janšo pa ni nič nehala.

Prostitutkam je vseeno koga ljubiš.

mastazeko ::

kuall je izjavil:

Haha kok si ti en bogi trolček :)) kletne mokre sanje :D

Mislim, da je tema zrela za zaklep ali pa čiščenje...

buggy, povej kdo od vseh teh pa je res taprav, da bo kaj za navadno rajo naredil in da bo transparentno vodil državo? jaz ga namreč ne najdem med vsi temi nesposobneži in idioti, ki so ali pa so bili na oblasti v zadnjih 30 letih.

nope...kuall je zrel za doloceno zdravstevo obravnavo (castimo mi zapiosleni), pa sam se tega ne ve :))

@Nebivedu...ti mas probem z realnostjo. Ni idelanega jebem ti mamicu tolk si star da to znas razumet...na tebi je zgolj, da se opredelis al je boljs dihat v sekretu al pa v klimatiziranem stanovaju, kjer klimi vcasih lahko pojenja sapa. WTF!?!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Hypathia ::

kuall je izjavil:

Ne, niso vsi ljudje za nekaj dobri. Ti, s svojimi konstantno ogabnimi, cringeworthy posti, si živ dokaz za to.

nimam problema z realnostjo. ti ga imaš. ne rabimo nesposobnih na oblasti. ne levih ne desnih.
pa je vseeno, če v skretu ali pa v klimatiziranem stanovanju smrdi po dreku, tega pač nočem vohat.

nimam problema z realnostjo. ti ga imaš. ne rabimo nesposobnih na oblasti. ne levih ne desnih.

dej preber se za nekaj casa nazaj...to vsi vemo, ne vem kaksno osebno odkritje resnice nam zelis konstantno predstavit nekako mesiah ni glih tvoj primary job...a bo slo?

ti kar opevaj svoje idole, jaz takih ne rabim. če je to kar jaz govorim, zate poslanstvo, pa naj bo. na tem forumu naj bi bili dovolj razgledani (pa se očitno motim, ker eni še vedno navijate za svoje), da bi lahko že dojeli, da trenutni (zadnjih 30 let) politiki niso dobri in jih je treba vse zamenjat. brez izjem, ker noben od njih niti do 46 ne zna štet.

Jaz osebnostnih idolov nimam... ne mores verjet. Moji idoli so svoboda, izziv, adrenalin in postenost.

se pa dejansko posmujehem takim kot si ti...brezhbtenicne mevze :)

brez hrbtenice si samo ti, ki podpiraš idiotizem na oblasti pa naj bo z desne ali pa leve.

in taki hlapci kot si ti, ste krivi da je država tam kot je in da so idioti na oblasti.

Zgodovina sprememb…

no vidis... celo oportunirat ne znas. Eni ste pac omejeni v svojem svetu in stvari ne razumete. Ni problem po svoje ste se vedno zanimivi, ne pa pomembni :))

Isto kot arestant :D

Zgodovina sprememb…

problem je da nas je predvsem premalo.
ker vi hlapci še vedno volite slabe med slabimi, namesto da bi se temu uprli.
in ta problem bo tudi v bodoče ostal, ker vas je že cankar spoznal in zelo dobro opisal.

mi "hlapci" volimo po svoji vesti vi "idoti" pa volitve ignorirate, zato pa imamo tako diskrepacijo, kot jo imamo ko ektremna desnica z rumenimi gujdeki pocasi operira z drzavo. Dej tiste antene iz subaruja na eno konkretno frekveco pa ne bit vec idiot!

Zgodovina sprememb…

idiot si samo ti ker izbiraš med slabimi. tukaj tvoja pokvarjena vest nima nič zraven. pa moja znamka avta tudi ne.

jaz grem vedno na volitve, samo oddam neveljaven volilni list, ker ni nikogar, ki bi bil za volit.

Zgodovina sprememb…

ja to ze vemo, da si navaden pussy oz nebivedu...se kaj novega razen zaljivk...argumentov ti manjka zato pa si kot pokvarjena in dolgocasna lajna cel cajt.
Predstavljas svojo skupino "neopredeljenih", ki se opredelijo ravno pravi cas :D

vec je v nabiralniki lahkega branja bolj boste borili..LOL

beeee, beee :D

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

ja to ze vemo, da si navaden pussy oz nebivedu...se kaj novega razen zaljivk...argumentov ti manjka zato pa si kot pokvarjena in dolgocasna lajna cel cajt.
Predstavljas svojo skupino "neopredeljenih", ki se opredelijo ravno pravi cas :D

vec je v nabiralniki lahkega branja bolj boste borili..LOL

beeee, beee :D

Opažam, da si ti tisti, ki v temah vedno začne žalit. Verjetno bo to povezano s tvojim beejanjem. Sej se ne rabiš pretvarjat da nisi ovca. Ti dovolim beejat.

mtosev ::

FireSnake je izjavil:

mtosev je izjavil:

FireSnake je izjavil:

mtosev: a ti živiš v vzporednem vesolju ?
Levica bo po naslednjih volitvah sedla v sedlo. In potem bo vseh tvojih težav konec, ker se bosta cedila med in mleko (zajahali bodo tisti, ki jih ti podpiraš - Fajon, Mesec, Cerpentinšek, Bratušek in kampanja).

Tvoj Drnovšek je pa na Brdu "meneđerjem" rekel, da je treba firme privatizirati (v praksi je to pomenilo PLENITI).
Na kak način so to naredili se križamo še danes (beri: poplenili).
Zdaj naj ga pa nazaj pokličemo? Kaj bo rešil?
Toše, počasi bo čas, da grema na pir. Ker bi rad v živo slišal o čem razmišljaš.

Za levico mene boli, ker mi niso všeč. Prej bi povabil NSi kot partnerja kot levico samo mi občutek pravi, da jih to ne zanima. Kakih mojih težav bo konec? Ti misliš, da je mene trenutna Janševa vlada kakorkoli prizadela in da jaz rabim karkoli ali pričakujem od naslednje vlade katero ne bo vodil janšek? Jaz ne rabim nič in moj edini in poglavitni razlog je to, ker vidim, da Janša ni primeren in tudi proba državo peljati v smer Madžarske in Poljske. In ja rajše imam Šarca kot JJa.

Toše: boli te za levico, a odkrito podpiraš Cerpentinška.
Kako gre to skupaj?

Levaki na forumu so priznali, da je NSI edina, ki razvija svoj program.
Jaz nisem volil že dooooolgo.
Oni so me prepričali, da bom volil prav nsi.

Briga mene kaj so levaki na tem forumu priznali, da NSi razvija svoj program. Ti misliš, da me briga kar random people na tem forumu pišejo in da to igra kakšno vlogo za koga bom glasoval? Briga mene kaj si levaki in desničarji mislijo in pišejo. Novice na tvju in radiu so mi čisto dovolj, da si ustvarim svoje mnenje.
Naslednje Šarec ni levičar in je očitno bolj sposoben kot Kordiš ali Mesec iz levice, kot drugo Šarec je na politični sceni zelo kratek čas za razliko od Janše, ki je v politiki že več kot 30let in mu še očitno ni jasno, da je mogoče že preveč dolgo v politiki. Saj to ne bi bil niti problem, če že nekaj časa ne bi izkazoval anti demokratičnega vedenja in neupoštevanjem zakonov in drugih norm v državi. Kot zanimivost Šarec se je pogajal tudi z NSi o njenem vstopu v vlado pa so se v stranki odločili, da očitno to ni bilo v njihovem interesu. Če bi vstopili bi bila prejšnja vlada brez levice kar bi bilo zelo dobro.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Vetrpiha ::

Hypathia je izjavil:

Vlada je prevzela vodenje EU, načrt za okrevanje je bil potrjen in celo pohvaljen s strani predsednice EK, dan se je zaključil z vrhunsko baletno predstavo na Bledu. Levim fašistom ne ostane drugega kot da se obešajo na domnevne škandale, retvitajo zgodbice iz tujine, ki so jih sami tja izvozili, snujejo nove nekonstruktivne brezupnice in interpelacije obsojene na propad. Vladna karavana pa gre dalje in bo evropski vlak zanesljivo pripeljala do naslednje postaje.

Ampak baletniki so de facto levičarji?

dild0idis ::

mtosev je izjavil:

Naslednje Šarec ni levičar in je očitno bolj sposoben kot Kordiš ali Mesec iz levice, kot drugo Šarec je na politični sceni zelo kratek čas za razliko od Janše, ki je v politiki že več kot 30let in mu še očitno ni jasno, da je mogoče že preveč dolgo v politiki. Saj to ne bi bil niti problem, če že nekaj časa ne bi izkazoval anti demokratičnega vedenja in neupoštevanjem zakonov in drugih norm v državi. Kot zanimivost Šarec se je pogajal tudi z NSi o njenem vstopu v vlado pa so se v stranki odločili, da očitno to ni bilo v njihovem interesu. Če bi vstopili bi bila prejšnja vlada brez levice kar bi bilo zelo dobro.

Šarec ima isti problem, kakor ga bo imel naslednji "novi" obraz, enostavno nima kadrov, da bi uspešno vodil državo.

Sicer tudi nima izkušenj, inteligence in poguma za uspešnega politika, samo tole je druga debata.

Pa sedaj ne govorim samo o kadrih za tistih nekaj ministrov, ampak rabi tudi kadre za večino državnih podjetij, sekretarjev, ...

Sicer se hitro najdejo ljudje, ki bi radi zasedli te položaje, da bi vlekli plačko in nič pametnega naredili.

Kvalitetne in lojalne ljudi pa je težko najti in nek "nov" obraz, ki polovice svojih članov sploh ne pozna, teh ljudi enostavno ne more imeti in to je bistveni razlog, zakaj neke normalne demokracije ne bomo mogli imeti še leta in leta.

Edina stranka, ki ima dovoljšno število kadrov, ki so lojalni stranki (sicer marsikdo bi tukaj dodal, da so slepo privženi svojemu vodji) je SDS, vsi ostali niso niti s od resne stranke, ampak so bolj podobni druščini gostilniških obrekovalcev z oportunističnimi priveski.

Pa sedaj se bo našel en pameten in rekel, saj lahko dobiš neke apolitične strokovnjake.

Morda res, če bi imeli dovolj velik bazen teh strokovnjakov, ki niso politično opredeljeni in so pripravljeni sprejeti resno vlogo, samo živimo v Sloveniji, kjer nek resni strokovnjak ne bo šel v politiko, kjer bo moral požreti ves drek in lahko dobi boljši denar, ali v Sloveniji, ali v tujini, če pa ne more, mu pa težko rečemo, da je nek resni strokovnjak.

Obenem pa taka oseba ne bo lojalna "novemu" obrazu, niti ne bo delala v isto smer, kakor nek "nov" obraz želi in če ta oseba ne strmi k istemu cilju imaš hitro razprtije in politično usmeritev, ki se ne sklada s stranko in smerjo, ki jo predsednik Vlade želi in posledično predsednik Vlade enostavno ne more izvesti pravih sprememb, ki jih je obljubljal in za katere so ga ljudje izvolili, ter jih ljudje pričakujejo.

Sedaj pa še naprej pljuvajte po enem in drugem in se prerekajte v temi, ki si že zdavnaj zasluži zaklep in izbris.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Konlov ::

Tip, ki vse okoli sebe razen vatikana pa orbana obmetava s svinjami, je zares naša prihodnost.

badabim ::

Janša se je pokazal za dostojnega naslednika Cerpentinška (ne Šarca). Smeha polna skleda.
Čakam na nadaljne predstave.

HitraSperma ::

Do sedaj sem vedno zvesto volil SDS, sedaj ko pa se je izkazalo da so nesposobni komunisti, in da nas ima EU za vaške pijančke, bom pa volil ali LMS ali SAB... Kot pravijo - slabše ne more biti 8-)
fgdsfjk

mtosev je izjavil:

Novice na tvju in radiu so mi čisto dovolj, da si ustvarim svoje mnenje.

Ta se ne zaveda, da se s tem ni za hvalit, če ti tv in radio kreirata mnenje.

kuall je izjavil:

mtosev je izjavil:

Novice na tvju in radiu so mi čisto dovolj, da si ustvarim svoje mnenje.

Ta se ne zaveda, da se s tem ni za hvalit, če ti tv in radio kreirata mnenje.

Bolje kot Twitter in podobne zadeve. Kaj pa predlagaš kot alternativo?

s1m0n ::

Če si mnenje ustvariš iz več virov ( ali je to TV, radio in splet) si definitivno na boljšem kot pa, da si ga ustvarjaš iz laži ene stranke.

LightBit je izjavil:

V resnici človek ne rabi prav veliko informacij, da lahko sam sklepa, kam pes taco moli. Alternativa je to: vklopi možgane in začni razmišljat. Torej sploh ne rabiš toliko informacij, ker je polovica od njih preoblečena propaganda novinarčkov predvsem pa poročajo zelo selektivno. Zamolčijo, kar jim ne paše, pumpajo, kar je v njihovi agendi.

ripmork ::

kuall je izjavil:

V resnici človek ne rabi prav veliko informacij, da lahko sam sklepa, kam pes taco moli. Alternativa je to: vklopi možgane in začni razmišljat.

Točno tako! In človeku hitro postane jasno, s kakšnimi ljudmi je v trenutni politiki opravka; SDS zalega skorumpiranih in z dolgovi obremenjenih posameznikov, katerim človek kozarca vode ne bi zaupal, SD poln floskul in nakladanja, ostali pa priložnostni podrepniki, ki so tako ali drugače že obremenjeni z napakami iz preteklosti. Na repu pa podganji Jelinčič, ki se bo prodal vsakemu. Človek na koncu ugotovi, da je dejansko Šarec še najmanj maligen človek v trenutnem parlamentu in je v situaciji, ko ni mogel ničesar izpeljat v vladi, storil nekaj povsem smiselnega - odstopil in upal na predčasne, kjer bi mogoče dobil večjo podporo in mu potem mogoče ne bi več vsak, ki ima 5 minut cajta, mešal štren.

kuall je izjavil:

Torej sploh ne rabiš toliko informacij, ker je polovica od njih preoblečena propaganda novinarčkov predvsem pa poročajo zelo selektivno. Zamolčijo, kar jim ne paše, pumpajo, kar je v njihovi agendi.

Me veseli, da si končno spregledal Novo24TV :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

kuall je izjavil:

LightBit je izjavil:

V resnici človek ne rabi prav veliko informacij, da lahko sam sklepa, kam pes taco moli. Alternativa je to: vklopi možgane in začni razmišljat. Torej sploh ne rabiš toliko informacij, ker je polovica od njih preoblečena propaganda novinarčkov predvsem pa poročajo zelo selektivno. Zamolčijo, kar jim ne paše, pumpajo, kar je v njihovi agendi.

Če nimaš informacij, ne moreš o ničemur razmišljat. Lahko samo blodiš v svojem svetu.

saj dobiš informacije, ne pomeni pa, da več informacij = boljša resnica. lahko se samo novinarčki "zmenijo" (v resnici se ne zmenijo ampak imajo neko podzavestno agendo navijaštva za svojo stran), da bodo ovčke bombardirali s propagando, ovčke pa vse verjamejo. večkrat ko nekaj slišijo bolj verjamejo, saj je že en diktator to rekel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

kuall je izjavil:

saj dobiš informacije, ne pomeni pa, da več informacij = boljša resnica. lahko se samo novinarčki "zmenijo" (v resnici se ne zmenijo ampak imajo neko podzavestno agendo navijaštva za svojo stran), da bodo ovčke bombardirali s propagando, ovčke pa vse verjamejo. večkrat ko nekaj slišijo bolj verjamejo, saj je že en diktator to rekel.

In kje dobiš te informacije drugje kot v medijih? Pri frizerju?

na predvolilnih soočenjih, ko poslušaš kandidate. to je dober začetek. če jih prej ne zaprejo, da ne morejo priti na soočenje. pa iz direktnih virov, ne filtriranih s strani novinarčkov. razpršeni viri. če spremljaš twitter od vseh politikov in si ustvariš na podlagi tega mnenje tudi ni slabo.
razna poročila so zelo slab vir, preveč propagande.

Na predvolilnih soočenjih slišiš samo obljube. Izveš samo kdo se bolj kulturno obnaša. Twitter je pa sploh groza.
Twito recimo na njegovem Twitterju izgleda še slabše kot na TV.

spegli ::

Boti so šaltali na volitve. Pozitivno :D

Janša nadaljuje z Alpsko diplomacijo, tokrat je v gore zvabil visokega predstavnika za zunanjo in varnostno politiko Evropske unije, Josepha Borella, sicer socialista, ki pa očitno ni imel nič proti skupni fotografiji, za razliko od določenega užaljenčka. MSM o tem seveda ne poroča in se še naprej ukvarja s svinjami, očitno so jim bliže.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Ganon ()

LightBit je izjavil:

Na predvolilnih soočenjih slišiš samo obljube.

Slišiš tudi to, kdo časti diktatorje in kdo ne, npr. In še marsikaj.
Drugače pa se da tudi iz tvja kaj izvedeti, samo ne moreš rečt, da te oni informirajo. Tam je kup laži, potem moraš biti dovolj pameten, da znaš razločit, kdo govori resnico in kdo laže, za to pa je večina ovčk prezabitih. No saj je isto na soočenjih ampak tam je ta razlika, da tam vsaj imaš ščit gor, ko gledajo poročila ga ovčke dajo dol, ker je pretežak.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

Telbanc ::

Hypathia je izjavil:

Janša nadaljuje z Alpsko diplomacijo, tokrat je v gore zvabil visokega predstavnika za zunanjo in varnostno politiko Evropske unije, Josepha Borella, sicer socialista, ki pa očitno ni imel nič proti skupni fotografiji, za razliko od določenega užaljenčka. MSM o tem seveda ne poroča in se še naprej ukvarja s svinjami, očitno so jim bliže.

Prvi dan predsedovanja kok se spomnim, je blo na RTV ju v 15 minutah 4x ponovljeno o nekem incidentu v zvezi z EU. V bistvu je bilo že mučno poslušat, ker je blo tako očitno.

Lah bi bla rtv vsaj mal bolj diskretna. Tko da upam, da se spremenijo. :)):D:)

RTV je poročala, sicer zadnja novička. :))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

s1m0n ::

Saj pa imate JJ-tov Twitter... A niso tam najbolj ažurne novice :)

Telbanc ::

k4vz0024 je izjavil:

Tista o prašiču je zmagovita. LOL Le kateri je ta prašič?

Zajle čekiram po netu in odkrijem, da pasme ločujejo po barvi ščetin in, in obstajajo tud šički ki majo rdeče ščetine. LOL. :)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Telbanc je izjavil:

RTV je poročala, sicer zadnja novička. :))

Na mmc ni nič, tudi na še bolj obiskanem 24ur portalu ne, sanjski moški je seveda veliko pomembnejša zgodba, prioritete "kvalitetnega" novinarstva.
««
23 / 92
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13820962 (18036) c3p0

Več podobnih tem