» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
28 / 92
»»

Smrekar1 ::

Conini je izjavil:

1. Ampak, slovenska opozicija je anticepilska. V tem je problem.
2. Interes za cepljenje je popolnoma NEODVISEN od politike.

Preden tole komentiram se prosim predeli katera od teh dveh izjav drži in katera ne. Za lažje ločevanje sem ju tudi oštevilčil. Hvala in vso srečo! :)

Mimogrede, marsikomu čisto paše, da smo zaprti. Dodatki kar padajo iz neba. Ti ljudje imajo preko socialnih omrežij izjemen vpliv. Lepo vse dodatke ukinit, pa bo hitr precej več interesa.

Ukiniti dodatke za necepljene, če že.

Conini ::

Smrekar1 je izjavil:

Conini je izjavil:

1. Ampak, slovenska opozicija je anticepilska. V tem je problem.
2. Interes za cepljenje je popolnoma NEODVISEN od politike.

Preden tole komentiram se prosim predeli katera od teh dveh izjav drži in katera ne. Za lažje ločevanje sem ju tudi oštevilčil. Hvala in vso srečo! :)

Narobe si zastopil. Trenutna vlada eksplicitno zagovarja cepljenje že od vsega začetka. Trenutna opozicija tega ne podpira OZIROMA ne naredi ničesar, da bi se šli ljudje cepit.

Da te spomnim:

Sem takoj za. Pa za tiste, ki se nočejo cepit, naj si tudi sami plačajo zdravljenje covida, če težje zbolijo. Takoj dobimo 80-90% precepljenost.

TESKAn ::

Zlatko je opozicijski poslanec?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn je izjavil:

Zlatko je opozicija. Verjetno plačana.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

Neon87 ::

Conini je izjavil:

Sem takoj za. Pa za tiste, ki se nočejo cepit, naj si tudi sami plačajo zdravljenje covida, če težje zbolijo. Takoj dobimo 80-90% precepljenost.

Aja potem naj stroške zdravljenja plačajo tudi kadilci, debeli ljudje ITM>26, alkoholiki, hitri vozniki in še kdo..

redo ::

Conini, ali si cepljen?

Ben Dover ::

TESKAn je izjavil:

On je uporabni idiot, ki dela scene za 2 bureka z ajvarjem.

Smrekar1 ::

Conini je izjavil:

Trenutna opozicija tega ne podpira OZIROMA ne naredi ničesar, da bi se šli ljudje cepit.

sbawe64 ::

Ukiniti dodatke za vse, če že.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

crniangeo ::

Conini je izjavil:

Jst sem za. V tem primeru 70% državljanov ne plačuje prispevkov. 70% ne gre državi. Win-win situacija.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

LightBit ::

Conini je izjavil:

Če bi opozicija želela cepivo, bi ga brez skrbi dobila. Ampak, slovenska opozicija je anticepilska. V tem je problem.

Kolikor vem so prvaki opozicijskih strank večinoma cepljeni in zagovarjajo cepljenje.
Ne da se mi pa iskati sedaj izjav. Lahko pa ti podkrepiš svojo trditev z dokazi.

TheBlueOne ::

LightBit je izjavil:

Conini je izjavil:

Če bi opozicija želela cepivo, bi ga brez skrbi dobila. Ampak, slovenska opozicija je anticepilska. V tem je problem.

Kolikor vem so prvaki opozicijskih strank večinoma cepljeni in zagovarjajo cepljenje.
Ne da se mi pa iskati sedaj izjav. Lahko pa ti podkrepiš svojo trditev z dokazi.

Ali pa ima prav. Pri tej vladi pac mora kaj narediti opozicija, da resi krize in predvsem da resi ugled. Je fino, ce se tu in tam javijo, da ne deluje kakor da smo vsi usekani.

TESKAn ::

Ali pa ima prav. Pri tej vladi pac mora kaj narediti opozicija, da resi krize in predvsem da resi ugled. Je fino, ce se tu in tam javijo, da ne deluje kakor da smo vsi usekani.

Samo potem maš situacijo:
JJ v opoziciji: 'Levica je kriva, ker ni naredila!'
JJ na oblasti: 'Levica je kriva, ker ni naredila namesto nas!'

Mimgrede, kako kaj #OstaniZdrav, to ključno orožje v boju proti virusu?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TESKAn ()

Massacra ::

Conini -> Narobe si zastopil. Trenutna vlada eksplicitno zagovarja cepljenje že od vsega začetka. Trenutna opozicija tega ne podpira OZIROMA ne naredi ničesar, da bi se šli ljudje cepit.

Kar seveda ne drži oziroma, spet se iz Trstenjakove lažete!

TESKAn je izjavil:

Samo potem maš situacijo:

Ja kaj pa drugega. Ce pa za kaj objektivno kriv pa bo krical “Raje se vprasajte zakaj sta Zoki in Kucan na prostosti”. Ce pa bo kaj ukradel pa bo vrnil in krical da ni bilo nalasc. Ce pa mu res gre vse po zlu pa bo krical, da tako ali tako nic ni res, ker “sluzba resnice” poroca drugace.

digitalcek ::

Neon87 je izjavil:

Conini je izjavil:

Aja potem naj stroške zdravljenja plačajo tudi kadilci, debeli ljudje ITM>26, alkoholiki, hitri vozniki in še kdo..

Pa tudi razni "Tomaži Humri". Oziroma tisti, ki od od njega podedovali, nasledil, pa magari le 100 dolarjev.

Taki naj podedujejo tudi stroške ker dvakratnega reševanja "plezalca" iz stene z vojaškim helikopterjem, enkrat pakistanske vojske... Seveda z obrestmi.

Jaz ga namreč v Himalajo nisem poslal. Niti slučajno.... Niti 1.990.000 Slovencev.
Moj višinski rekord je ljubljanski Rožnik.

Massacra je izjavil:

Conini -> Narobe si zastopil. Trenutna vlada eksplicitno zagovarja cepljenje že od vsega začetka. Trenutna opozicija tega ne podpira OZIROMA ne naredi ničesar, da bi se šli ljudje cepit.

Kar seveda ne drži oziroma, spet se iz Trstenjakove lažete!

Ker mora, ker odgovarja. Ce bi SDS bila v opoziciji se ne bi cudil ce bi bili alfa teoretik zarote, verniki pa za njimi v stilu “Trump je zmagal”. Korona je pac zadeva, ki prehitro pokaze realno sliko in ni kompatibilna s populisticnim nacinom.

Kaj pa bi morala poceti opozicija? Ce SDS ne zmore mobilizirati dosti ljudi je to problem SDSa in bi se moral vprasati zakaj jih toliko ljudi ne mara.

TheBlueOne je izjavil:

Smrekar pravi, da bi bilo pod drugo vlado bolje. A res? A ne bi bilo za pričakovat od naše opozicije, da cepljenje promovira na vsakem koraku, saj naj bi bili oni boljši od vlade. Pa nič od njih. Samo neki medli bev-mev.

Neon87 je izjavil:

A je kakšno cepivo za te stvari?

redo je izjavil:

Conini, ali si cepljen?

Conini je cepljen.

Zgodovina sprememb…

Conini je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Smrekar pravi, da bi bilo pod drugo vlado bolje. A res? A ne bi bilo za pričakovat od naše opozicije, da cepljenje promovira na vsakem koraku, saj naj bi bili oni boljši od vlade. Pa nič od njih. Samo neki medli bev-mev.

No pri cepljenjih tezko reces komu bi boljse slo. Ce bi SDS bil proti in fural teorije zarot, potem bi lahko bila smotana situacija. In sumim, da ce ne bi sami imeli skode ne bi bilo zadrzkov.

Bi pa sigurno bilo boljse za ugled Slovenije, ker tip ni normalen ko pride do furanja agende proti medijem, neodvisnem sodstvu itn. Sem se ze navelical razlagati, da je anomalija, ker so se dolocene stranke prodale. Namrec zivim v tujini in je tecno.

redo ::

TheBlueOne je izjavil:

Opozicija nima mandata, da nas resi krize. Ce vlada ni sposobna obvladovati krize, naj resi svoj ugled ter odstopi in preda mandat opoziciji ali razpise volitve.

multivac ::

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Tisti, ki je izgubil starešjega člana družine itd.
Naslednjič ko greste na njegov grob položit rože, pomnite...da njega je najvrjetneje ubila ta vlada.Dokazi so dokumentirani. Vlada in njena stroka sta namerno vodili politiko okuževanja DSOjevcev in v bolnišničnih oddelkih.

Dokazi niso nič dokumentirani, nehaj halucinirat. V veliki večini so virus prinesli v DSOje tamkašnji zaposleni. Tudi v tem trenutku vemo, da se marsikdo od zaposelnih v DSOjih še vedno ni cepil in se najverjetneje ne bo cepil predvsem zaradi antivaxerske propagande.

1. Vlada izdala odloke, katere sposledice so bile okužbe v prostorih ranljivih oseb

Klobsarija.

2. Vlada ni zagotovila ustrezne kapacitete za te ljudi

Ker je bilo to nemogoče (če je sploh res).

3. Vlada in stroka je vodila neprimerno politiko zdravljenja in zavirala uporabo zdravil

Vlada pa res ne vodi politike zdravljenja, še manj pa zavira uporabo zdravil. Vsa zdravila imamo in smo imeli na voljo. Hecno je to, da stanejo tudi več 100x več kot pa cepiva. Hecen argument za tiste, ki v cepivih vidijo blazen zaslužek - zaslužek je predvsem v zdravilih in ostalih preparatih.

Patetični poskus apologije zločincev.
Kolaboratorji zločincev me vedno manj zanimate. Lep pozdrav

Vladni zločinci in kolaboratorji spet v akciji:

če bomo imeli v jeseni precepljeno to populacijo, bomo imeli bistveno manj problemov s šolanjem". V nasprotnem primeru nam preostane le šolanje na daljavo, je dejal Krek.

https://www.24ur.com/novice/korona/krek...

redo je izjavil:

Opozicija nima mandata, da nas resi krize. Ce vlada ni sposobna obvladovati krize, naj resi svoj ugled ter odstopi in preda mandat opoziciji ali razpise volitve.

Ne gre nam nič kaj dosti slabše ali bolje od vseh ostalih v naši okolici.

multivac je izjavil:

Patetični poskus apologije zločincev.
Kolaboratorji zločincev me vedno manj zanimate. Lep pozdrav

Ko boš konstruktiven, lahko prideš nazaj opica zblojena.

multivac je izjavil:

Vladni zločinci in kolaboratorji spet v akciji:

če bomo imeli v jeseni precepljeno to populacijo, bomo imeli bistveno manj problemov s šolanjem". V nasprotnem primeru nam preostane le šolanje na daljavo, je dejal Krek.

https://www.24ur.com/novice/korona/krek...

Po celi Evropi o tem diskutirajo.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
- Janša: V bolnišnice sprejemamo ljudi, ki bi bili lahko že zdavnaj cepljeni
- Izgovorov po njegovem mnenju ni več, saj je cepiva dovolj, zato zdaj za rast okužb ne more biti več kriva svetovna znanost, Evropska unija ali vlada, pač pa je odločitev vsakega posameznika, da izkoristi možnost cepljenja.
- Omenil pa je tudi uvedbo obveznega cepljenja. Veliko vlad po Evropi te dni že razpravlja o možnostih, da bi vsaj za nekatere kategorije ljudi bilo cepljenje obvezno, je dejal premier, ki je skeptičen, da bi glede tega lahko dosegli soglasje v državnem zboru.

Zgodovina sprememb…

kuall ::

TESKAn je izjavil:

No, to da levica za VSE krivi Janšo je že res. Da bi Janša za VSE krivil levico pa ni res. Res je le da, da ima levica veliko moč z medijsko mašinerijo in pere ovčkam možgane, potem pa ovčke ne ubogajo vlade in se nočejo cepiti.

Conini je izjavil:

Po celi Evropi o tem diskutirajo.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
- Janša: V bolnišnice sprejemamo ljudi, ki bi bili lahko že zdavnaj cepljeni
- Izgovorov po njegovem mnenju ni več, saj je cepiva dovolj, zato zdaj za rast okužb ne more biti več kriva svetovna znanost, Evropska unija ali vlada, pač pa je odločitev vsakega posameznika, da izkoristi možnost cepljenja.
- Omenil pa je tudi uvedbo obveznega cepljenja. Veliko vlad po Evropi te dni že razpravlja o možnostih, da bi vsaj za nekatere kategorije ljudi bilo cepljenje obvezno, je dejal premier, ki je skeptičen, da bi glede tega lahko dosegli soglasje v državnem zboru.

Če je to vse kar premoreš žal bova hitro zaključila.

SDS in njeni podprepniki so praktično tovarna laži. O tem priča že toliko podatkov v tem letu in pol. Nemogoče je zanikati. Veliko vlad po evropi deluje po isti agendi. To ni izgovor. Trdit, da so imeli nacisti prav, ker so ustaši ali Vichy Francija isto mislili kot oni je pač bebasto.
Celotna evropska inteligencia se je zarotila proti ljudstvu. Vse od različic, delovanja cepiv, potrjevanja teh zvarkov itd.

Izgovorov je mnogo, sproti jih naštevam v vsaki temi.

Obvezno cepljenje je pač zločin proti človeštvu. Ni prvi, najbrž ni zadnji. Se bo pač treba borit kot še vsakič dosedaj.

Če ti želiš biti na napačni strani zgodovine, izvoli.

Hmm, le zakaj je toliko teh levičarjev oziroma antijanšistev tako zmešanih, kot je tale zgoraj nad mano? Zdaj so že proti cepljenju in so že zabredli v teorije zarot.

Oh brez skrbi, da so levičarji proti cepljenju. Nič ni to novega. Pač ne verjamejo v znanost.

multivac je izjavil:

A so ti že dali banano, opica zfuzlana?

Zgodovina sprememb…

Massacra ::

In oba seveda eklatantno lažeta oz. zavajata!

Nič novega iz trstenjakove...

Conini je izjavil:

Oh brez skrbi, da so levičarji proti cepljenju. Nič ni to novega. Pač ne verjamejo v znanost.

multivac je izjavil:

A so ti že dali banano, opica zfuzlana?

Nisem levičar. Nisem proti cepljenju.

Svoje argumente sem že večkrat povedal. Ampka naj vas to ne ustavi se delat podleže iz sebe.
Srečno moji dragi kolaboranti.

multivac je izjavil:

Nisem proti cepljenju.

Nisi proti cepljenju proti covidu? Res?

Massacra je izjavil:

Kaj pa je tle?
https://zemljevid.najdi.si/najdi/?kaj=T...

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

Nisem levičar.

če lajaš o "kolaborantih" potem si.

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Nisem proti cepljenju.

Nisi proti cepljenju proti covidu? Res?

Massacra je izjavil:

Kaj pa je tle?
https://zemljevid.najdi.si/najdi/?kaj=T...

Sem izrecno proti covid cepljenju.

kuall je izjavil:

multivac je izjavil:

Nisem levičar.

če lajaš o "kolaborantih" potem si.

Prepričajte me, da niste kolaboranti/simpatizerji in se vam javno opravičim v temi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

multivac je izjavil:

Sem izrecno proti covid cepljenju..

Si pač neizobražen in neinformiran osebek.. pravi levičar.

PS: Koliko dodatkov še rabiš, da bo za nov avto? Še eno zimo al dve?

12c0 ::

Kdor ni z vami, je proti vam, je levičar? Nič novega

spam321 ::

Janša je pacient. O tem ni dvoma. Oseba, ki vošči zmago predsedniku, čeprav zmagovalec niti še ni znan, kaj druga od motenega pacienta ne more biti. Takisto je pacient prizadetek, ki je s prvim pacientom obseden že več kot eno leto in katerega življenje se najmanj prav toliko časa vrti samo še okoli prvega pacienta. Po moje je Jenul še za odtenek večji pacient kot je Janša. En bolj prizadet od drugega. Kdo bi si mislil, da lahko tako mala deželica nosi toliko pacientov takšne magnitude prizadetosti. Žalostno.

Sem v drugi temi prilepil link:
https://www.theguardian.com/us-news/202...

multivac je izjavil:

Prepričajte me, da niste kolaboranti/simpatizerji in se vam javno opravičim v temi.

Zakaj pa bi kdo karkoli prepričeval dvornemu norčku? Ti si tukaj, da se delamo norca iz tebe.

Težko se norca delaš iz kogar koli...

Conini je izjavil:

Eno izmed štosov "defund the police" je to, da se manjših krimainalnih dejanj sploh ne bi preganjalo. Torej prideš v štacuno, ukradeš za 50$ in zgineš. Noben ti ne more nič. Pride jih 100 v štacuno in skinejo 5 jurjev. Jih pride 1000 v štacuno, skinejo 50k etc.. KONEC MALEGA GOSPODARSTVA - vsi lahko zaprejo štacvune. To pomeni "defund the police". Mentalna bolezen progresivcev.

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Zakaj pa bi kdo karkoli prepričeval dvornemu norčku? Ti si tukaj, da se delamo norca iz tebe.

Govoriš, da "padajo, ampak opažamo tudi rast" dela mene norčka in ne vas?

Na srečo nekateri znamo bolje.

12c0 je izjavil:

Sem v drugi temi prilepil link:
https://www.theguardian.com/us-news/202...

Škoda da to lepiš. Saj valjda veš, da se tega ne da preverit in zaradi tega je to brezvezna laž. Čudn da še vedno padaš na te štose.

12c0 je izjavil:

Težko se norca delaš iz kogar koli...

Conini je izjavil:

Eno izmed štosov "defund the police" je to, da se manjših krimainalnih dejanj sploh ne bi preganjalo. Torej prideš v štacuno, ukradeš za 50$ in zgineš. Noben ti ne more nič. Pride jih 100 v štacuno in skinejo 5 jurjev. Jih pride 1000 v štacuno, skinejo 50k etc.. KONEC MALEGA GOSPODARSTVA - vsi lahko zaprejo štacvune. To pomeni "defund the police". Mentalna bolezen progresivcev.

Kaj točno tukaj ni res? 1000 malih lopovov, pa je biznisa konec.

multivac je izjavil:

Govoriš, da "padajo, ampak opažamo tudi rast" dela mene norčka in ne vas?
Na srečo nekateri znamo bolje.

Kaj točno naj bi to bilo? Kaj pada in kaj rase? Vprašal sem te koliko dodatkov še rabiš, da si kupiš nov avto? Za eno zimo dodatkov al za dve zimi?

Zgodovina sprememb…

LightBit ::

Kakšen avto on bo zbira za jahto. Še en mandat te komunajzarske vlade pa bo jahta.

Telbanc ::

imagodei je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Če napišem po pravici, tega kar si napisal ne razumem.

To niti ne čudi. Vse preveč radi namreč preberete prvi dve besedi, nato z očmi letite do zadnje pike in se pretvarjate, da ste prebrali, kar je sogovornik napisal.

Telbanc je izjavil:

Kolk je men znano smo u demokraciji, ki jo trenutno vodi "Jajo". Na oblast je prišel povsem po pravilih, brez državnega udara, vendar precej zvito.

Tega jaz ne problematiziram. Konkretno v temle sporočilu odgovarjam tebi in tvojim blodnjam o podzavestni obsedenosti s Titom. Komentiram torej to, da očitno res živite v blodnjah, da se znatnemu delu volilcev strank, ki niso SDS ali NSi, v sanjah prikazujejo Lenin, Stalin in Tito, obdani s svetniškim sijem.

Skratka, pravim, da ste duševno bolni, če resnično mislite, da se znatnemu delu Slovencev kolca po socializmu/komunizmu.

Alternativa je seveda, prosto po Hanlonu, še slabša: lahko ste zgolj tako zelo podli in pokvarjeni, da te stvari pišete, čeprav jih ne verjamete. Človek se potem vpraša, kje je motiv za tako vztrajno in prizadevno pisanje teh blesarij. In glede na to, da imamo verodostojne podatke o SDS-ovih fake Twitter profilih in drugih poskusih vplivanja na javno mnenje preko socialnih omrežij, hitro ugotovimo, da imamo opravka s podleži iz "Kleti na Trstenjakovi".

https://izrekeicitati.net/ljudi-koji-im...

"“Ljudi koji imaju hrabrosti i karaktera drugim su ljudima uvek neugodni.”

Herman Hese
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

c3p0 ::

spam321 je izjavil:

Janša je pacient. O tem ni dvoma. Oseba, ki vošči zmago predsedniku, čeprav zmagovalec niti še ni znan, kaj druga od motenega pacienta ne more biti. Takisto je pacient prizadetek, ki je s prvim pacientom obseden že več kot eno leto in katerega življenje se najmanj prav toliko časa vrti samo še okoli prvega pacienta. Po moje je Jenul še za odtenek večji pacient kot je Janša. En bolj prizadet od drugega. Kdo bi si mislil, da lahko tako mala deželica nosi toliko pacientov takšne magnitude prizadetosti. Žalostno.

Pacientov je še ogromno, hujših od Jenulla, on je pač poklicni sinček, s sposobnostmi zdraharstva. Niso pa vsi pacienti predsedniki vlade, to je lahko le eden.

In je sprejeta, 44 za
https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...
Dobrodošli v aparthaidu !

kako so glasovali
https://tinyurl.com/ychd2zu6

https://twitter.com/nadakoder/status/14...
Poslanci DZ RS so danes ob glasovali o spornem 39. členu Zakona o nalezljivih boleznih in so ga SPREJELI s 44 glasovi ZA in 42 glasovi PROTI. Jeziček na tehtnici sta bila poslanca manjšin, ki sta glasovala ZA ukinitev pravic pod pretvezo varovanja zdravja.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

sbawe64 je izjavil:

In je sprejeta, 44 za
https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...
Dobrodošli v aparthaidu !

kako so glasovali
https://tinyurl.com/ychd2zu6

https://twitter.com/nadakoder/status/14...
Poslanci DZ RS so danes ob glasovali o spornem 39. členu Zakona o nalezljivih boleznih in so ga SPREJELI s 44 glasovi ZA in 42 glasovi PROTI. Jeziček na tehtnici sta bila poslanca manjšin, ki sta glasovala ZA ukinitev pravic pod pretvezo varovanja zdravja.

Predlagam, da tistima dvema manjšinama tudi ukinemo pravice.

Da je to šlo skozi je bolano. Sedaj nam zgolj še ostane mlahavo upanje, da bo US spet podalo neskladnost.
Torej vsaj do jeseni smo dobi v totalitarizmu.

Kot rečeno, izgubili smo tako necepljeni kot cepljeni.
Pravice se težko vrnejo nazaj.

Ponavljam, 2020 je leto ko smo kot liberalna demokratična družba odločili, da so naše pravice odveč. Bravo slovenija.

Niso glasovali

BRATUŠEK ALENKA lab
JURŠA FRANC desus
SIMONOVIČ BRANKO desus
VERBIČ DUŠAN smc
2020 is new 1984
Corona World order

sbawe64 je izjavil:

Niso glasovali

BRATUŠEK ALENKA lab
JURŠA FRANC desus
SIMONOVIČ BRANKO desus
VERBIČ DUŠAN smc

Izdajalci. Ljudstvo jim bo moralo sodit.

ZA
BAH ŽIBERT ANJA
BREZNIK FRANC
BRINOVŠEK NADA
ČERNIGOJ ANDREJ
DIMIC IVA
DOBLEKAR BORIS
FERJAN JURE
FURMAN KARMEN
GREGORČIČ MONIKA
GRIMS BRANKO
HORVÁTH FERENC
HORVAT JOŽEF
HRŠAK IVAN
IRGL EVA
IVANUŠA JANI
IVANUŠA LIDIJA
JELINČIČ PLEMENITI ZMAGO
JERAJ ALENKA
KALOH DEJAN
KEPA FRANCI
KRIVEC DANIJEL
LENART JOŽEF
LEP ŠIMENKO SUZANA
LISEC TOMAŽ
MERJASEC LEON
MOŠKRIČ JANEZ
PAVLIN BLAŽ
PERIČ GREGOR
PODKRAJŠEK BOJAN
POGAČNIK MARKO
POJBIČ MARIJAN
POLNAR ROBERT
PREVC MIHAEL
REBERŠEK ALEKSANDER
ROSEC FRANC
ŠIŠKO DUŠAN
ŠKRINJAR MOJCA
ŠUŠTAR TADEJA
TANKO JOŽE
UDOVČ MATEJA
ZAVADLAV UŠAJ ELENA
ŽIŽA FELICE
ŽNIDARIČ MOJCA
ŽNIDAR LJUBO

Proti
BAKOVIĆ PREDRAG
BANDELLI MARKO
BEVK SAMO
CIGLER ŽELJKO
DIVJAK MIRNIK LIDIJA
GOLUBOVIĆ BRANE
HAN MATJAŽ
HEFERLE TINA
HOT MEIRA
KNEŽAK SONIBOJ
KOCIPER MAŠA
KOPRIVC MARKO
KORAŽIJA BOŠTJAN
KORČE JERCA
KORDIŠ MIHA
KOVAČIČ ALJAŽ
LENART JOŽE
LEP JURIJ
MEDVED RUDI
MESEC LUKA
MÖDERNDORFER JANI (JANKO)
MURŠIČ BOJANA
NEMEC MATJAŽ
PAULIČ EDVARD
PAVŠIČ ROBERT
PEČEK IGOR
PREBIL NIK
PREDNIK JANI
RAJH ANDREJ
RAJIĆ BRANISLAV
SITER PRIMOŽ
SLUGA JANJA
STAROVIĆ VOJKO
SUKIČ NATAŠA
ŠAREC MARJAN
T. VATOVEC MATEJ
TOMIĆ VIOLETA
TRČEK FRANC
ZABRET ANDREJA
ZORČIČ IGOR
ŽIDAN DEJAN
ŽIDAN GREGOR
2020 is new 1984
Corona World order

Bo treba narediti kako plako.

Kaj moji dragi slovenci, ste preveč zasedeni s Sanjskim moškim 2021, da bi si vzeli čas za obranitev vaših pravic?
Kot poznavalec zgodovine me stisne v srcu, ko vidim kako se zadeve ponavljajo, a istočasno ne moram rečti, da sem presenečen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

Kako bo to zgledalo?
Te ustavi prometna patrulja, pri pregledu dokumentov zakašljaš in ti policaj, če ima slab dan odredi 10 dni karantene.
Žena pa visoko noseča rabi nekoza za prevo te dni v bolnišnico ali stari ata mora k urologu.

Fanj, lepo si tlakujemo prihodnost.
««
28 / 92
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13820959 (18033) c3p0

Več podobnih tem