Forum » Operacijski sistemi » WinXP in imena računalnikov
WinXP in imena računalnikov
Djuro ::
Helou!
Imam en problem. Namreč pred kratkim sem si na svojega notebooka instaliral Symantec Enterprise VPN Client, ki ga rabim za službo. Ampak od takrat naprej ne morem več iskati/pingati računalnikov po njihovem imenu ampak samo še po ip naslovu.
Torej. če naredim ping djurobook dobim odgovor ...could not find host, v primeru da pa naredim ping [ip stevilka djurobook] pa dobim normalen odgovor.
Kaj mi je Symantcov program spremenil? Kako popraviti tako kot je bilo prej (symanteca rabim in ga ne morem odinstalirati).
Hvala za odgovore!
Imam en problem. Namreč pred kratkim sem si na svojega notebooka instaliral Symantec Enterprise VPN Client, ki ga rabim za službo. Ampak od takrat naprej ne morem več iskati/pingati računalnikov po njihovem imenu ampak samo še po ip naslovu.
Torej. če naredim ping djurobook dobim odgovor ...could not find host, v primeru da pa naredim ping [ip stevilka djurobook] pa dobim normalen odgovor.
Kaj mi je Symantcov program spremenil? Kako popraviti tako kot je bilo prej (symanteca rabim in ga ne morem odinstalirati).
Hvala za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naredim ping na IP naslov?Oddelek: Omrežja in internet | 1792 (1524) | Ghost007 |
» | Problem domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (885) | ABX |
» | IE ne more prikazati te spletne straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2778 (2481) | vander |
» | Problem z remote desktop connectionOddelek: Omrežja in internet | 918 (854) | darkolord |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 2935 (2935) | bodom |