» »

COVID cepljenje in "zeleni potni list"

COVID cepljenje in "zeleni potni list"

Temo vidijo: vsi

sunshine403 ::

crniangeo je izjavil:

pozabil sem omeniti pri gostincih, da ob naslednji pogoj - odprete lahko, če se boste striktno držali kontrole obiskovalcev če so cepljeni - če ne, boste zaprli obrt.

Recimo da se to tice mene (nastanitveni obrati)... od kje jim ideja da lahko jaz preverjam taksne informacije? Meni na misel ne pride, da bi gosta spraseval o njegovih zdravstvenih informacijah in ja, to ali si cepljen, ali si prebolel dolocene bolezen oz. ali je tvoj test na doloceno bolezen pozitive oz. negative, je hudo zasebna informacija. Konec koncev po tem sodec, ga lahko povprasam se ce ima slucajno AIDS, ce seksa se z ljubico ne samo z zeno, koliko ima denarja na banki, kaksne veroizpovedi je itd. Nisem ravno preprican da sem jaz, ali pa magari neka blagajnicarka na kasi ustrezen clovek, kateremu bo vsak razkrival svoje zdravstvene podatke in diagnoze. Ampak kot kaze je to cisto ok.

mahoni je izjavil:

Bo kar vec place kot 1000€. Jaz sem za, da se bruto spremeni v neto in se mi jebe za vse pol.

Ce mislis, da se v ZDA ne placuje 50% davkov od tvoje place... think again. Kdo pa mislis da financira vse vojne? ;) Tako da tudi ce ukinejo zdravstveno zavarovanje, verjetno placa ne bo cisto nic visja. Pa tudi ce bi bila... namesto 1000eur jih bo 1500 (best case). Ves koliko je operacija kolena recimo? Da ne recem zdravljenje raka.

Zgodovina sprememb…

hendriks je izjavil:

Moje mnenje glede teh potnih listov? Drugega nam ne preostane. Lahko pa gremo po poti Australije (ki je dokazala, da lockdowni delujejo btw.):

Tako dobro deluje, da ga ponavljajo vsake 4 mesece za 2 meseca? :))

mahoni ::

sunshine403 je izjavil:

crniangeo je izjavil:

pozabil sem omeniti pri gostincih, da ob naslednji pogoj - odprete lahko, če se boste striktno držali kontrole obiskovalcev če so cepljeni - če ne, boste zaprli obrt.

Recimo da se to tice mene (nastanitveni obrati)... od kje jim ideja da lahko jaz preverjam taksne informacije? Meni na misel ne pride, da bi gosta spraseval o njegovih zdravstvenih informacijah in ja, to ali si cepljen, ali si prebolel dolocene bolezen oz. ali je tvoj test na doloceno bolezen pozitive oz. negative, je hudo zasebna informacija. Konec koncev po tem sodec, ga lahko povprasam se ce ima slucajno AIDS, ce seksa se z ljubico ne samo z zeno, koliko ima denarja na banki, kaksne veroizpovedi je itd. Nisem ravno preprican da sem jaz, ali pa magari neka blagajnicarka na kasi ustrezen clovek, kateremu bo vsak razkrival svoje zdravstvene podatke in diagnoze. Ampak kot kaze je to cisto ok.

mahoni je izjavil:

Bo kar vec place kot 1000€. Jaz sem za, da se bruto spremeni v neto in se mi jebe za vse pol.

Ce mislis, da se v ZDA ne placuje 50% davkov od tvoje place... think again. Kdo pa mislis da financira vse vojne? ;) Tako da tudi ce ukinejo zdravstveno zavarovanje, verjetno placa ne bo cisto nic visja. Pa tudi ce bi bila... namesto 1000eur jih bo 1500 (best case). Ves koliko je operacija kolena recimo? Da ne recem zdravljenje raka.

Vseeno, ce bi imel moznost, bi sel v USA zivet. Takoj. Ne mi rect, da je v USA tako slabo, folk zivi 5x boljs kot tu. Jaaaa, revezev je povsod.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

CoolBits ::

Se bomo pa preselili v Texas ali na Florido.
https://stop-laznivim-medijem.org/teksa...

sharp126325 ::

Hypathia je izjavil:

ubermensch je izjavil:

Mene skrbi predvsem vidik zasebnosti ....

Veliko večji problem bo neumen, nahujskan folk, ki se ne bo želel cepiti, zaradi česar ne bomo mogli doseči čredne imunosti in bomo jeseni spet v dreku, z novimi sevi, valovi in lockdowni.

Histerični mediji, internetni influencarji in opozicija so dosegli svoje, današnja Tarča o kao neuspešni cepilni strategiji je bila spet za bruhat, polna podtikanj in neresnic.Volilci katerih opcij so najbolj nenaklonjeni cepljenju in ostalim preventivnim ukrepom, je pa tudi že dolgo znano.

:)):)):))
Sem slišal od nekoga, ki dela v slovenski house of representatives, da bo septembra spet lockdown.

hendriks ::

CoolBits je izjavil:

Ampak, če cepivo deluje pol zakaj je vse to potrebno? Ali mogoče ne deluje? ;((

Ko mi odgovoriš, koliko let imaš. Ti bom razložil. Kljub temu da smo ti že 100x.

Moja leta nimajo popolnoma nobene veze poleg tega te pa tudi nimajo kaj zanimat. Razložil pa ni nihče nič logičnega ne.

sunshine403 je izjavil:

hendriks je izjavil:

Moje mnenje glede teh potnih listov? Drugega nam ne preostane. Lahko pa gremo po poti Australije (ki je dokazala, da lockdowni delujejo btw.):

Tako dobro deluje, da ga ponavljajo vsake 4 mesece za 2 meseca? :))

Ne čisto tako: https://www.bbc.com/news/world-australi...

So pa zatrli zadevo v kali, a ne?

CoolBits je izjavil:

Moja leta nimajo popolnoma nobene veze poleg tega te pa tudi nimajo kaj zanimat. Razložil pa ni nihče nič logičnega ne.

Imajo. Ker če si star do 15 let, ti je oproščeno in pač ne veš, da je učinkovitost cepiv od 50% naprej.

https://www.thelancet.com/journals/lanm...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hendriks ()

sharp126325 je izjavil:

:)):)):))
Sem slišal od nekoga, ki dela v slovenski house of representatives, da bo septembra spet lockdown.

O poglej ga! Še en, ki bi zadeve kar pustil stat, če bodo šle okužbe v nebo :)) Na srečo, bo večina populacije nad 50 let že precepljene. Tako da, don't worry, boš lahko pil čajček na terasi septembra ;)

Sedaj je nagrada za dokaz virusa že milijon!! Vsi, ki imate dokaze, tukaj je priložnost zaslužka.
https://www.samueleckert.net/isolat-tru...

CoolBits je izjavil:

Sedaj je nagrada za dokaz virusa že milijon!! Vsi, ki imate dokaze, tukaj je priložnost zaslužka.

Mhm. Povej to Indijcem, da virus ne obstaja :))

https://www.bbc.com/news/world-asia-ind...

Pol nekdo od njih garant ima kak dokaz in bo zaslužil. Če verjameš MSM seveda :))

CoolBits je izjavil:

Pol nekdo od njih garant ima kak dokaz in bo zaslužil. Če verjameš MSM seveda :))

https://www.bbc.com/news/blogs-trending...

O poglej ga, Samuel Eckart, antivakser "a former evangelical preacher, who runs a public Telegram channel with more than 120,000 subscribers" :)) Isti kaliber kot naša Anica :))

UganiKdo ::

sunshine403 je izjavil:

crniangeo je izjavil:

V bistvu je to ravno razlog in prednost za "zeleni potni list". Če je sistem pravilno zazsnovan je to edina stvar, ki jo rabi ponudnik storitve preverti. In edina informacija, ki mu jo mora sporočit je DA ali NE. In to je to. nobenega filozofiranja ali je nekdo cepljen, ali je prebolel ali pa ima fetiš na vtikanje palčk v nos. Nič od tega se ponudnika storitve ne tiče. Vse kar rabi vedet je ali lahko nudi sotritev, ali pa je zaradi tveganja okužbe ne sme. Povsem neako velja za prehajanje meje in 1001 drugo mesto, kejr obstaja tveganje okužbe in se zahteva dokazilo.

hendriks je izjavil:

CoolBits je izjavil:

https://www.bbc.com/news/blogs-trending...

O poglej ga, Samuel Eckart, antivakser "a former evangelical preacher, who runs a public Telegram channel with more than 120,000 subscribers" :)) Isti kaliber kot naša Anica :))

Milijonček pa vseeno dobiš za dokaz. Zaenkrat še ni bilo junaka.

CoolBits je izjavil:

Ponudim 10 milijard, če kdo dokaže, da crab people ne načrtujejo zavzema sveta. Diskclamer: Odločitev katere dokaze priznam je samo moja in pri tem ne rabim upoštevat nikakršnih standardov. Vso srečo z dokazovanjem.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Why stop there? Zahtevajmo še potni list za dolžnike, smrduhe, komuniste, janšiste,...

mahoni je izjavil:

Vseeno, ce bi imel moznost, bi sel v USA zivet. Takoj. Ne mi rect, da je v USA tako slabo, folk zivi 5x boljs kot tu. Jaaaa, revezev je povsod.

Jaz pa ne. Been there, done that, pa ne bi vec. Smo pa ljudje razlicni in s tem ni nic narobe. Glede 5x boljsega zivljenja pa ne vem. Realno ljudje s precej dobrimi placami zivijo slabse kot tu. Tisti s povprecnimi placami neprimerno slabse kot tisti s povprecnimi tu. Ljudje z noro dobrimi placami, pa definitivno zivijo precej boljse kot enak rang ljudi tukaj.

hendriks je izjavil:

Ne čisto tako: https://www.bbc.com/news/world-australi...

So pa zatrli zadevo v kali, a ne?

No ja, ne cisto tako. Zares je bolj lockdown dolg 4 meseca, ki ga nato ponavljas z 2 mesecno pavzo vmes, ne pa kot sem jaz napisal 2 mesecni lockdown, ki ga ponavljas vsake 4 mesece. S tem da je Avstralija dokaj specificna, ker z njihovo prepovedjo vstopa omejis vnos iz tujine, kar je sicer BS, ker tisto sekundo ko odpres letalisca, izginejo vsi plusi tistih 200+ dni lockdowna, kolikor so ga imeli v zadnjih 365 dnevih. Pri nas je pa malo tezje zapreti meje brez izjem (ce nic drugega bomo pocrkali od lakote, ker ne bo hrane iz tujine). Ko imas izjeme, je pa tako ali tako vseeno, ce imas kar normalno odprte.

digitalcek ::

mahoni je izjavil:

Pac ne bomo potovali.

Bomo, bomo. Pa še kako bomo!
Govorim sicer pretežno o sosedi. Julij in avgust bo za vstop na hrvaško GARANT dovolj hitri test, ki ga bodo Hrvati, mogoče celo BREZPLAČNO, delali kar na meji.

Tistih 5 ali koliko evrov, kolikor stane hitri test, je proti 500-im evrom, ki jih prinese k njim en sam turist, navaden pič.kin dim.

In čisto možno je, da bo julija in avgusta EDINI pogoj za vstop na Hrvaško, tako, kot je bilo lansko leto, kar merjenje temperature na meji.

In večina resnih člankov po EU o "potnem listu" omenja kot tretje dokazilo za potovanja tudi vpisan) negativen PCR test, ne pa samo cepljenje in nič drugega...

Hrvati takole:
HRVATSKA intenzivno radi na tzv. covid-putovnicama koje bi, kako doznajemo od dobro upućenog izvora, trebale biti u opticaju već početkom lipnja.

"Zamišljeno je da se ona izdaje digitalnim putem. Napravit će se aplikacija koja će generirati siguran QR kod na kojem će biti podatci o putniku, njegovo ime i prezime, datum kada su primili cjepivo, kad su se testirali ili kad su preboljeli covid.

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

digitalcek je izjavil:

mahoni je izjavil:

Pac ne bomo potovali.

Govorim sicer pretežno o sosedi. Julij in avgust bo za vstop na hrvaško GARANT dovolj hitri test, ki ga bodo Hrvati, mogoče celo BREZPLAČNO, delali kar na meji.

Hrvatje bodo samo mejo odprli, sploh testov ne bodo delali. Za nazaj se pa že dogovarjajo gostinci in zdravstvo, da bodo gostinci delno subvencionirali PCR teste, če jih bomo Slovenci rabili.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

digitalcek je izjavil:

mahoni je izjavil:

Pac ne bomo potovali.

Hrvatje bodo samo mejo odprli, sploh testov ne bodo delali. Za nazaj se pa že dogovarjajo gostinci in zdravstvo, da bodo gostinci delno subvencionirali PCR teste, če jih bomo Slovenci rabili.

Tudi to se zna zgoditi.

1. Hrvati so globoko v riti.
2. Letos pričakujejo miljon+ slovenskih gostov. No, mogoče nočitev, kar seveda ni isto, je pa vseeno velika cifra.
3. Slovenci si bodo po letu faš.... in "ukrepov" NEVERJETNO dali duška.

Mimogrede, prvič so bodo dali duška JUTRI po odprtih terasah kafičev. Ko bodo šli na kavo celo tisti, ki jo ne pijejo. Zanalašč... Pričakujem rekord rekordov.

WizzardOfOZ ::

Hrvatje bodo precepili svoje gostince in prodajalce, ti bodo pa subvencionirali pcr teste za odhod gostov nazaj, pa ne rabijo nič drugega narest. Samo še meje na stežaj odprejo. Mogoče še cene mal spustijo, pa bodo imel rekordno "letino".
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Hrvatje bodo precepili svoje gostince in prodajalce, ti bodo pa subvencionirali pcr teste za odhod gostov nazaj, pa ne rabijo nič drugega narest. Samo še meje na stežaj odprejo. Mogoče še cene mal spustijo, pa bodo imel rekordno "letino".

Ja, medtem pa Španci mencajo in mečkajo in ne vedo, ne kaj bi s seboj, ne z budžetom.

Hrvatom so zadeve že nekaj časa kristalno jasne, enim pa se vleče megla po glavah.

Trojka počasi že pakira kovčke. Ker če turistična država "noče" turizma, ga pač ne bo imela. Bo dobila pa kakšen neprijeten obisk...

bbbbbb2015 ::

Aston_11 je izjavil:

crniangeo je izjavil:

Mene pa zanima kdaj se bo folk zacel ukvarjati s pravicami, ker to bo diskriminacija.

Ali pa z bazičnem učenjem, npr., kaj je diskriminacija, da se ne bo smešil po forumih.

Ali bazično bazičnim učenjem, ker je diskriminatorno, da nekdo, ki je bil cepljen, sme nekam, jaz pa, ko bi rad bil, samo sem premlad, pa mi nihče nobenega vabila pošlje, pa ne morem iti nikamor.

Če me raspizdijo, jim jaz urežem eno na Ustavno. Nimajo kaj talati potnih listov katere koli barve in bazirati nekih pravic na tem, dokler ni cepiva za vse.

bbbbbb2015 je izjavil:

Če me raspizdijo, jim jaz urežem eno na Ustavno. Nimajo kaj talati potnih listov katere koli barve in bazirati nekih pravic na tem, dokler ni cepiva za vse.

In nimajo kaj cepiti, dokler ni cepivo v uporabi 4-5 let. Da vidimo, koliko jih bo šlo zaradi posledic cepljenja pod cipreso...

Aja, nobeden.

stara mama ::

CoolBits je izjavil:

Daj no, zdaj pa že drezaš v osje gnezdo! Ne tega delat :D

digitalcek je izjavil:

mahoni je izjavil:

Pac ne bomo potovali.

Tistih 5 ali koliko evrov, kolikor stane hitri test, je proti 500-im evrom, ki jih prinese k njim en sam turist, navaden pič.kin dim.

In čisto možno je, da bo julija in avgusta EDINI pogoj za vstop na Hrvaško, tako, kot je bilo lansko leto, kar merjenje temperature na meji.

In večina resnih člankov po EU o "potnem listu" omenja kot tretje dokazilo za potovanja tudi vpisan) negativen PCR test, ne pa samo cepljenje in nič drugega...

Hrvati takole:
HRVATSKA intenzivno radi na tzv. covid-putovnicama koje bi, kako doznajemo od dobro upućenog izvora, trebale biti u opticaju već početkom lipnja.

"Zamišljeno je da se ona izdaje digitalnim putem. Napravit će se aplikacija koja će generirati siguran QR kod na kojem će biti podatci o putniku, njegovo ime i prezime, datum kada su primili cjepivo, kad su se testirali ili kad su preboljeli covid.

Že od prvega dneva je jasno, da to ni potrdilo o cepljenju. Je pa potrdilo o tem, da posameznik predstavlja sprejemljivo epidemiološko tveganje in mu je posledično omogočeno uveljavljanje določenih pravic in privilegijev. Že od prvega dnea je govora, da se bo povsem enakovredno priznavalo cepljenje, prebolelost in negativne teste. Vse kar bo potrdilo vsebovalo je identifikacijske podatke (da res pripada XY osebi) in QR kodo s katero bo možno preverit veljavnost. In to je to. Kaj bo podlaga za veljavnost tisti, ki bo kontroloral ne bo vedel in tudi ne rabi vedet. Vse kar rabi vedet je ali je veljaven ali ne. In to je to.

Smrekar1 ::

CoolBits je izjavil:

Ker obstaja precej velika kasta idiotov, ki se nočejo cepiti.

Osebno se strinjam, da je pristop napačen. Kdor se noče cepiti ima brez izjem prepovedan izhod iz stanovanja toliko časa, dokler virus ni izkoreninjen.

Tvoje telo, tvoja pravila. Naša družba, naša pravila.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

bluefish ::

Smrekar1 je izjavil:

Priporočam osvežitveno branje: http://pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa...

bluefish je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Točno to, predvsem 18.člen.
Pa zavedat se je potrebno da nad ustavo so samo še človekove pravice in da sta to dva edina dokumenta kjer je omenjen človek. V zakonih in še nižje v odlokih so pa samo osebe.

Vetrpiha ::

CoolBits je izjavil:

Deluje, deluje
Ampak..
Ne deluje v takem obsegu kot ostala cepiva

Potem imaš pa še virus, kjer jih je lajk fifti prosentcs asimptomatičnih...

Samo dve možnosti so, ali deluje ali pa ne deluje.

Vetrpiha ::

Smrekar1 je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Osebno se strinjam, da je pristop napačen. Kdor se noče cepiti ima brez izjem prepovedan izhod iz stanovanja toliko časa, dokler virus ni izkoreninjen.

Virus ne bo izkoreninjen še en čas.
S svojim totalizmom zgini nekam drugam ali pa začni k hrani dodajati malo po malo svinca in to stopnjuj.
Saj veš, da boš imel boljši imunski sistem, ko te bo z nadzvočno hitrostjo dosegla malce večja doza 7 gramov.

CoolBits je izjavil:

Samo dve možnosti so, ali deluje ali pa ne deluje.

Enako je pri Eurojackpotu, le da so pri cepivu možnosti bolj v tvoj prid napram loteriji,
Aso možnosti še vedno manjše, kot v dosedaj uporabljenih cepivih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vetrpiha ()

Smrekar1 ::

bluefish je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Saj.

16. člen

(začasna razveljavitev in omejitev pravic)

S to ustavo določene človekove pravice in temeljne svoboščine je izjemoma dopustno začasno razveljaviti ali omejiti v vojnem in izrednem stanju. Človekove pravice in temeljne svoboščine se smejo razveljaviti ali omejiti le za čas trajanja vojnega ali izrednega stanja, vendar v obsegu, ki ga tako stanje zahteva in tako, da sprejeti ukrepi ne povzročajo neenakopravnosti, ki bi temeljila le na rasi, narodni pripadnosti, spolu, jeziku, veri, političnem ali drugem prepričanju, gmotnem stanju, rojstvu, izobrazbi, družbenem položaju ali katerikoli drugi osebni okoliščini.

Določba prejšnjega odstavka ne dopušča nobenega začasnega razveljavljanja ali omejevanja pravic, določenih v 17., 18., 21., 27., 28., 29. in 41. členu.

Vetrpiha je izjavil:

Virus ne bo izkoreninjen še en čas.

To pa ni moj problem. Zaradi mene se lahko cepijo. Še raje bi videl, če bi bilo tako.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

razen pravic določenih v 17., 18., 21., 27., 28., 29. in 41. členu.

aleksandrpet ::

Ni jasno, kaj storiti za osebe, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ne morejo cepiti.
https://slotegrator.pro

Kako to mislis? Najvec kar lahko naredis za njih je da se gres cepit. Tako kot pri x drugih bileznih katerih smo se upesno resili v preteklosti.

CoolBits je izjavil:

razen pravic določenih v 17., 18., 21., 27., 28., 29. in 41. členu.

17. člen - nedotakljivost človekovega življenja
18. člen - prepoved mučenja
21. člen - varstvo človekove osebnosti in dostojanstva v kazenskem in v vseh drugih pravdnih postopkih
27. člen - domneva o nedolžnosti
28. člen - načelo zakonitosti v kazenskem pravu
29. člen - pravna jamstva v kazenskem postopku
41. člen - svoboda vesti

To so členi, ki jih zaradi epidemije ni dovoljeno omejit. Lahko podaš kak konkreten primer kje so bile te ustavne pravice omejene zaradi epdemije? Al smo spet pri pravljicah?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: UganiKdo ()

Kumbaja ::

To so pravice, ki jih pod nobenim pogojem ni dopustno omejiti, ne razumem pa kaj imajo ene ali druge pravice s to debato, glede na to, da 16. člen govori o vojnem stanju ali izrednih razmerah. A je Jajo kaj twittal pa sem spregledal?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kumbaja ()

UganiKdo je izjavil:

To so členi, ki jih zaradi epidemije ni dovoljeno omejit. Lahko podaš kak konkreten primer kje so bile te ustavne pravice omejene zaradi epdemije? Al smo spet pri pravljicah?

Recimo 32. clen - svoboda gibanja. In ja to se lahko omeji. Ena od opcij, da se svobodo gibanja lahko omeji, je preprecevanje sirjenja nalezljivih bolezni, ampak tu obstaja en manjsi catch, ki je kot kaze pri nas nepomemben. Po ustavi, to lahko omeji zgolj zakon. Razlika med zakonom in odlocbo (vcasih objavljeno celo zgolj na twitterju in webu in ne v UL) je pa najbrz jasna tudi wannabe odvetniku, kot si ti. ;)
Torej ce bi sprejeli zakon, ki prepoveduje prehajanje mej obcin/regij/drzave, bi bilo vse ok. Ena odlocba pa pac ni ok.

Zgodovina sprememb…

Kumbaja je izjavil:

To so pravice, ki jih pod nobenim pogojem ni dopustno omejiti, ne razumem pa kaj imajo ene ali druge pravice s to debato, glede na to, da 16. člen govori o vojnem stanju ali izrednih razmerah. A je Jajo kaj twittal pa sem spregledal?

Za Slovenijo je že skoraj vse "vojno stanje"!

- Recimo, če se namesto 10 zbere 11 ljudi.

- Recimo Dan upora proti okupatorju Janši 27. april. To bomo videli čez nekaj dni.

- Pa recimo 30. april, ko bodo "delavci" ZANALAŠČ, iz principa in protesta proti ukrepom, represiji, po hribih kurili kresove.

Vsekakor ni toliko policije, kot je v Sloveniji hribov...
Najmanj 1000 ljudi na Rožniku v stotih skupinah po 10 ljudi, je nemogoče izslediti in popisati... In ne tvegati kakšen kamen v glavo od pijanega proletarca, ali "proletarca"...

Pričakujem polno urgenco.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Smrekar1 je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Ja no, prehitevaš, oziroma si za časom...kitajci in njihova komunistična partija še niso prevladali svetu. Če še ne veš, uni mao cetung je že umru. :)):)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

bluefish ::

Smrekar1 je izjavil:

Saj.

Saj. Še enkrat si zelo pozorno preveri citiran člen. Predvsem del o neenakopravnosti.

Telbanc ::

digitalcek je izjavil:

Kumbaja je izjavil:

Za Slovenijo je že skoraj vse "vojno stanje"!

- Recimo, če se namesto 10 zbere 11 ljudi.

- Recimo Dan upora proti okupatorju Janši 27. april. To bomo videli čez nekaj dni.

- Pa recimo 30. april, ko bodo "delavci" ZANALAŠČ, iz principa in protesta proti ukrepom, represiji, po hribih kurili kresove.

Vsekakor ni toliko policije, kot je v Sloveniji hribov...
Najmanj 1000 ljudi na Rožniku v stotih skupinah po 10 ljudi, je nemogoče izslediti in popisati... In ne tvegati kakšen kamen v glavo od pijanega proletarca, ali "proletarca"...

Pričakujem polno urgenco.

Lah vi demonstrirate proti Janši, to je prvina demokracije. Boste delali pa kažin, boste meli zastojn tuširanje. :)):D
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

jshadlsa232 ::

Poklukar prosi prebivalce: Zdržite še malo

https://www.24ur.com/novice/korona/pokl...

Update: We've reached an agreement with Pfizer for 35 million booster doses for next year, and 30 million the year after that. These boosters will be the latest version of the vaccine and they'll help make sure we can keep the virus under control.

https://twitter.com/JustinTrudeau/statu...

Bi se kdo o teorijah zarote?

Mato989 ::

Mene zanima kje je sploh natakar usposobljen da bo zdja vedel kaj je fake in kaj pravi covid test? LOL

Kaj pa za v notranjost cerkve tudi rabiš negativen test alicepljenje? A TO PA NE?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Conini ::

jshadlsa232 je izjavil:

Poklukar prosi prebivalce: Zdržite še malo

https://www.24ur.com/novice/korona/pokl...

Update: We've reached an agreement with Pfizer for 35 million booster doses for next year, and 30 million the year after that. These boosters will be the latest version of the vaccine and they'll help make sure we can keep the virus under control.

https://twitter.com/JustinTrudeau/statu...

Bi se kdo o teorijah zarote?

Kakšne teorije zarote?? Tudi gripa je vsak let (lockdown jo je letos pač omejil), pa nekateri se cepjo, velika večina pač ne.

Ta virus bo med nami še dolgo. Edina logična rešitev je cepljenje.

A110 ::

Mato989 je izjavil:

Mene zanima kje je sploh natakar usposobljen da bo zdja vedel kaj je fake in kaj pravi covid test? LOL

Kaj pa za v notranjost cerkve tudi rabiš negativen test alicepljenje? A TO PA NE?

Kako to, da se taka vprašanja niso porajala ko je natakar moral preveriti če prodaja alkohol mladoletnemu ali polnoletnemu? Kako je takrat vedel, da osebni dokument ni ponarejen?

A110 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kako to, da se taka vprašanja niso porajala ko je natakar moral preveriti če prodaja alkohol mladoletnemu ali polnoletnemu? Kako je takrat vedel, da osebni dokument ni ponarejen?

seveda so se, saj so jih tudi napizdevali... sploh pa kartica je drugačnega občutka tisti papir lahko ponaredi vsak majmun

49106 ::

A110 je izjavil:

Kako je takrat vedel, da osebni dokument ni ponarejen?

A ti to resno? Kako težko je ponarediti izvid v primerjavi z osebno izkaznico?

pa zakaj znotraj gostilne rabimo potrdilo znotraj cerkve pa ne?