Forum » Programska oprema » Miškin rep
Miškin rep
capitanoss ::
MI lahko kdo pove kako narediti miški rep
podobno kod na naslovu
www.nokia.makra.si
sam da bi pisalo MARKO
podobno kod na naslovu
www.nokia.makra.si
sam da bi pisalo MARKO
Huey P ::
Cool!
Če že o miškinem kazalcu... Mel sem Pentium 100 in BIOS je bil izvenzemeljski! Dobesedno!
BIOS je izgledal kot Windowsi. Ikone si mel pa si dvokliknil pa se ti pokazalo novo okno pa si izbiral (BTW vse si delal z miško!). A se nebi mogli veliki proizvajalci potrudit in tud to naredit... Stvar je izgledala 1A!
Če že o miškinem kazalcu... Mel sem Pentium 100 in BIOS je bil izvenzemeljski! Dobesedno!
BIOS je izgledal kot Windowsi. Ikone si mel pa si dvokliknil pa se ti pokazalo novo okno pa si izbiral (BTW vse si delal z miško!). A se nebi mogli veliki proizvajalci potrudit in tud to naredit... Stvar je izgledala 1A!
..::DOOM III: The Legacy::..
Tjulenj ::
nevem, sem videl nekaj (btw, nazadnje sem ga zasledil na soltekovi plosci za AMD-je ce se ne motim) tistih kao graficnih biosov pa mi ni bil nikoli noben vsec. morda sem prenavajen navadnega. ce je vse predstavljeno z grafiko avtomatsko zgubis na preglednosti. jaz svojega awarda ne zamenjam za noben fancy-easy-to-use just-one-click bios-wannabe. morda iz istega razloga toliko folka zagovarja textonly brkljalnike, linux brez x-ov,...
samo moje mnenje
samo moje mnenje
Tjulenj ::
uf, sori sam se res ne spomnim. cist ta prva soltek k je bla za amd-je, sploh se ni blo nobene abitke k bi lahk mnozilnik spreminju takrt. je bla pa tud izkusnja, ko je sodelavc masino przgal, pa hladilnik samo malo naslonil na proc. itak je laufala samo par sekund, tolko da je videl ce dela (OC ). no ja, hladilnik ni imel skoraj nic stika, in ko je prijel za rob procesorja (sploh ne za jedro) se je kr fino opekel. zadeva se je tako segrela da je bila kar sreca da se ni zacelo kadit
TheHijacker ::
nazadnje sem takšen bios videl na eni 486 plošči... sej sploh ni bila slaba stvarca... mislim da je bil od AMI-ja; plata pa ne vem točno katera. hmm... vse 486 plate so mi enake
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel predstavil nove procesorje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 9059 (6321) | Azrael |
» | Google: več kot 300.000 Intelovih serverjevOddelek: Novice / Procesorji | 4624 (2909) | sirotka |
» | Procesorske vojne je konec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 5224 (5224) | ||_^_|| |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6163 (4898) | frenk |
» | Mama plate za AMD procesorje in Vas izkušnje ?!?Oddelek: Strojna oprema | 1533 (1101) | gorazd |