Forum » Problemi človeštva » ODLOK o začasni delni omejitvi gibanja in ustavni pravniki
ODLOK o začasni delni omejitvi gibanja in ustavni pravniki
Temo vidijo: vsi
111111111111 ::
Evo mi smo bolnike pošiljali po celi sloveniji, čehi pa jih izvažajo, ker bolnišnice ne zmorejo več:
https://www.24ur.com/novice/korona/poro...
Gotovo je tudi na Češkem kriva Janševa vlada in Hojsova policijska ura.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
nekikr ::
1. Nisem jaz napisal, kako je to enostavno.
2. Torej izvajaš gimnastiko v slogu Boruta Pahorja "s tremi jurji ne pridem čez mesec". Na tisti slikci v osnovi ni pisalo drugega kot:
Ampak na koncu pa zdaj priznaš, da to s tabo nima zveze... In verjetno si sočutje odkril šele nedavno, ker je tebi osebno situacija malo neugodna, pred tem pa se verjetno nisi pretirano sekiral, ane?
1. Zapisal si kot da je. Tudi mislil. Seveda pa nimaš pojma, kot o marsičem ne.
2. Pojma nimam kaj si hotel s tem povedati. Če rečem, da mi ni hudega, me pa skrbi za ostale, ki jim je, ne vem kako je to enako Pahorjevi izjavi, da ubožec komaj shaja s svojo plačo. Še več, zapisal sem, da ni pošteno do mladih, ker imajo pa zdaj res čisto drugačne možnosti. Moj mulc lahko (ni pa nujno, lahko seveda tudi zabluzi) s svojimi pogoji zdaj povozi po dolgem in počez "sosedovega". "Sosedov" se mora namreč tlačiti z dvema bratoma in neizobraženima staršema na 50 kvadratnih metrih in upati, da bo socialni prenosnik zagnal Skype, medtem, ko je cel dan brez toplega obroka. Eni pravite, da je to ok, ker na smrtno bolnih svet stoji. Če pa rečem, da ni, sem pa japi? GTFO.
3. Če bi spremljal debato od začetka bi vedel, da sem že lani Februarja to vpil. Je pa najbrž lažje priti nekje na koncu v debato, prebrati zadnja dva prispevka in nekaj na pamet napisati.
111111111111 je izjavil:
Evo mi smo bolnike pošiljali po celi sloveniji, čehi pa jih izvažajo, ker bolnišnice ne zmorejo več:
Preberi vsaj kaj piše:
Češke oblasti so Nemčijo, Poljsko in Švico zaprosile za sprejem najmanj deset covidnih bolnikovČeška ima 11 milijonov prebivalcev. Ne vem zakaj naslovi niso v kakšni lepi, poscano rumeni barvi, če je že vsebina tako naročena.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Ne rabim brat. Važno da spravim vas leve snežinke v pogon.
zmaugy ::
Ti.
2. Pojma nimam kaj si hotel s tem povedati.
Da si hinavec in se zdaj delaš, kako se sekiraš za druge, v resnici ti je pa to samo priročen izgovor, ker ti je vse skupaj neudobno. Ampak to se ne sliši tako kredibilno, ane?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
sbawe64 ::
111111111111 je izjavil:
Kot je lani spomladi rekel Tegnel, če nimaš spodobnega cepiva (in v zadostnih količinah takoj in zdaj), bo lockdown prej ali slej kot bumerang udaril nazaj.Naravo zelo težko pretentaš (na dolgi rok).
Češka je šolski primer - v prvem valu skoraj nič umrlih, sedaj ravno obratno.
Isto Slovenija.
Dso-jev pa itak (skoraj) nikjer ne znajo ubraniti (ne Zda, Švedska, Francija, Slovenija...).Če ve kdo za kakšno izjemo, naj javi.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
nekikr ::
Ti.
2. Pojma nimam kaj si hotel s tem povedati.
Da si hinavec in se zdaj delaš, kako se sekiraš za druge, v resnici ti je pa to samo priročen izgovor, ker ti je vse skupaj neudobno. Ampak to se ne sliši tako kredibilno, ane?
Ne vem, če si sploh prebral kar sem napisal, preden si napisal odgovor. Kakor pri tvojih drugih veleumih. Ker očitno ne premoreš razumevanja zapisanega se strinjajva da se ne strinjava. Jaz bom še naprej govoril, da so ukrepi nesorazmerni zaradi gripe in da so predvsem mladi precej na slabšem, ti pa čakaj še naprej na analne brise, za zdravje gre konec koncev in če je treba mlade zmetati v jarke, da morda zaščitimo 90 letnika, potem je to pač nova realnost. Sicer sva pa zaključila.
111111111111 je izjavil:
Ne rabim brat. Važno da spravim vas leve snežinke v pogon.
Zdaj se pa odločite. Leva snežinka ali nacist, ki ima žide za kurjavo (iz druge teme)? Morda pa samo nekdo, ki ve, da je 1+1=2 in ne 583 kot pravi režim?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
zmaugy ::
Daj rajši še kakšen meme gor, takšen ki nima zveze s tabo in ga sploh ne moreš razumeti.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zdaj se pa odločite. Leva snežinka ali nacist, ki ima žide za kurjavo (iz druge teme)? Morda pa samo nekdo, ki ve, da je 1+1=2 in ne 583 kot pravi režim?
dejansko si oboje. Samo nočete videti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Policijska ura, ustavno sodišče in vlada (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7290 (5650) | vostok_1 |
» | Vstop v trgovino kot pravna oseba (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13014 (8914) | johnnyyy |
⊘ | Protiustavnost ukrepov vlade (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 39936 (35894) | Smrekar1 |