Forum » Pomoč in nasveti » Dostopna točka
Dostopna točka
Alkanoid_1 ::
Pozdravljeni, postavljen imam ojačevalnik, ki je povezan s kablom na ojačevalniku imam povezano sončno elektrarno. Ker sem že kabel speljal do ojačevalnik sem razmišljal, da bi ojačevalnik spremenil v dostopno točko. Ampak se bojim, da se bodo spremenili vsi IP naslovi, ter povezava z elektrarno, ne bo več mogoča.
Zanima me ali se bodo IP naslovi, spremenili ter ali bo povezava z elektrarno še vedno mogoča, kajti jo je zelo težko vzpostaviti nazaj.
Hvala za odgovore
Zanima me ali se bodo IP naslovi, spremenili ter ali bo povezava z elektrarno še vedno mogoča, kajti jo je zelo težko vzpostaviti nazaj.
Hvala za odgovore
- spremenil: Alkanoid_1 ()
Fsegula62 ::
IP naslov se bo morda res spremenil. Če svoj ojačevalnik nastaviš da deluje kot dostopna točka in ob tem želiš da elektrarna obdrži enak IP, moraš na usmerjevalniku nastaviti željeni IP naslov na MAC naslov tvoje elektrarne. Kot druga slabša opcija pa je, da izključiš DHCP na elektrarni in tam nastaviš željeni IP naslov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DMZ conaOddelek: Omrežja in internet | 1123 (790) | miko22 |
» | Wi fi ojačevalnik - neuspešno pridobivanje ip naslovaOddelek: Omrežja in internet | 2410 (1898) | SeMiNeSanja |
» | Nujno Pomoč - Kamera IP nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 7452 (6721) | pSP 3004 |
» | Wi fi ojačevalecOddelek: Omrežja in internet | 4633 (4394) | Lujz113 |
» | Ima kdo podoben WLAN-ojačevalnikOddelek: Strojna oprema | 7083 (5871) | lord111 |