» »

Vlada 2020 - ????, drugič

Vlada 2020 - ????, drugič

Temo vidijo: vsi
««
131 / 133
»»

Buggy ::


Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.


Tole je v meni vedno zbujalo kancek dvoma. Predvsem, ko si si lahko svojo "duso" po cerkvenih normah pri spovedi olajsal vsak teden, pol pa spet znova delal pizdarije in ti je bilo spet vse kot kobajagi oprosceno:))
Mene bi v tem primeru preganjal morlani macek, a verjamem da tega ne razumes, pa ni problema zivis pac po nacelih, ki ti jih diktirajo drugi. Tudi taki morajo biti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Ben Dover ::

Ker ne vidiš kaj je smisel in ne razumeš napisanega. Vera je samo psihološki pritisk na opice, da se ne obnašajo kot opice. Veliko smo jih videli danes, orodje pa povsem enako, le uporabljeno za sovraštvo. Na srečo ima common folk več pameti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

Buggy ::

Vera je predvsem mahanizem, kako se upravlja z mnozico. To si seveda vedel. Insitucije, ki pa to zlorabljajo pa so vredne svojega pomisleka. Se bolj pa naivnezi, ki temu sledijo...pa smo spet pri SDS :D
Vera sama po sebi ni sporna.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Ben Dover ::

Za dobrim konjem se vedno kadi.

Buggy ::

Ben Dover je izjavil:

Za dobrim konjem se vedno kadi.


tako so rekli a ni cisto tako, ce stvari vzames v kontekst!

izkusnje decki moji..izkusnje!

nacela in ne pohlep so se vedno vrednote...kali?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

kuall ::

Buggy je izjavil:

Se bolj pa naivnezi, ki temu sledijo...pa smo spet pri SDS :D

Največji naivneži so verniki v komunizem. Ti so dandanes tudi najbolj zagnani in škodljivi. Verniki v krščanstvo so zelo neškodljivi dandanes.
Edina vera, ki ni napačna je vera v znanost. Beri Spinozo, da se boš kaj naučil. Je pa Žid, ampak naj te to ne ovira, kljub temu, da levičarji ne marate židov.
Jaz npr volim za SDS, za vero nimam krščanstva ampak znanost. Žide in kapitalizem imam rad. Btw Židje so izvrstni kapitalisti, zato so jih tudi levičarji s Hitlerjem vred tako sovražili. Hitlerja, Stalina, Tita in vse diktatorje sovražim. Kot tudi vse totalizarizme. Ko bi bili vsi taki kot jaz bi še kam prišli. Na žalost imamo polno Buggyjev pa smo tam kjer smo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kuall ()

Buggy ::

Kuall ti si zagrenjen star domobranec in tebe nikakor ni za spravit k pameti...pac imas svoje mnenje, kot ga imam tudi jaz. Gravitiras s svojim arestanom, ki je dozivel neko preizkusnjo, kjer ga je narod (vkljucno z mano) resil z aresta, bil pogolten prepotenten in svercal z orozjem, se okoristil se s cem drugim a naj bo, ce ti to ustreza. Dokazi (prisluhi), ki so se zbirali zelo dolgo in taktno a so padli na sodiscu glede zadeve sem slisal osebno. Arestant je govno od govna. Boli me da sedaj rusi drzavo in nastavlja omejene pingvine na polozaje, kjer delajo skodo za katero ne bo nikoli nihce odgovarjal. Bavcarja, smo ko bajagi obdelali, pa smo videli kako se je to koncalo. Igra basket zdej pa pomaga unicevati drzavo se naprej.

Ti pa verjami karkoli ti prodajajo!

Komunizma pa ti ne jaz nisva videla zato ne lapaj teh SDS panfletov, pa cetudi...vse kolaborante, ki so oskodovali drzavljane Slovenije bi bilo potrebno se sedaj soditi, ze zaradi krivic, ki so jih naredili potomcem s svojo izdajo in potem spizdili v Argentino in ostale drzvave. Drobnic je enem od takih ki sodbe ni dozivel, verjamem da pa socustvujes z njim.

BTW je iz mojega konca, tako da vem o njem se kaj vec kot je v medijih.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

kuall ::

Ne morem resno jemat nekoga, ki slavi Tita, uničuje privatno lastnino s čečkanjem itd. Najprej nehajte z blodnjami potem vas bom začel poslušat. Do takrat pa čez eno ušeso not, čez drugo ven, ker govorite samo sranje, ki ni sploh vredno pozornosti.
Veste, kako jaz opravim z zblojenimi levičarji? Sploh jim ne posvečam pozornosti, torej ne poslušam jih, ne gledam kako blodijo na poročilih. Moj čas je predragocen, da bi se ukvarjal z idiotizmi.

Buggy je izjavil:

vse kolaborante, ki so oskodovali drzavljane Slovenije bi bilo potrebno se sedaj soditi

začnimo s komunističnimi kolaboranti, ki so okupirali slovenijo s komuizmom. potem nadaljujmo s klavci, ki so pobili vojne ujetnike, s titom na čelu. zaradi takih blodenj te ne jemljem resno. zbudi se.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kuall ()

Buggy ::

Ti si bolan, kot sem predvidel. Dokazoval bos ti meni kar mi ocitas. Pa se nekaj! Danes sem govoril z dr. Biologije v US univerzi. Od nastavljenih Trupistov aka. SDSovcev se tudi v profesionalnih sferah sedaj koncno lahko distancirajo in povejo svoje mnenje.

SDS klerofasisti in izdjalci ste bit vsega tega, kar se zdej dogaja tudi v Sloveniji. Nimate jajc za nic ste pa pohlepni in prilagodlivi to pa, skratka golazen, kot ze prej.

Ko bo odlocalo ljudstvo, boste vsi vi ekstremisti sli v pozabo, upam da pa nekateri tudi v arest. Jaz osebno bom delal na tem!

Premalo vas je takih pokvarjencev!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Ben Dover ::

Sej nisi resen... :)) Kaj pa se dogaja po SLO? Nekaj % priviligirancem se tresejo hlače in se mečejo v tla že celo leto, brez argumentov in idej. Danes ste aktvirali vse svoje skupine in organizacije in se self pwnali, ja, narod je DEFINITIVNO povedal svoje in to je: DAJTE MIR, KER VAS NOBEN NE JEBE.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

imagodei ::

endelin je izjavil:

V bistvu smo precej bliže Švici kot pod Titom in komunajzerji. To je dejstvo.;) Prepad je precej manjši kot recimo 80s. Kaj so pa od 45 - 90 delali, da smo izgubili par 10% že z avstrijci, mi pa ni ravno jasno. Tako da lahko kar svoje komuniste kriviš realno.

To je menda res. Ampak - o komunistih govorite samo SDS opranoglavci in plačanci iz Trstenjakove. Drugi tule jih ne vlečemo stalno v debato in ne želimo povratka v Titov socializem, niti si ne želimo drugega Twitta, pardon, Tita. Mi bi se šli normalno parlamentarno demokracijo; je pa za dosego tega treba iz javnosti odstranit politike s izrazitimi totalitarističnimi težnjami, ki jim nič ni sveto.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

kotanyi ::

Ben Dover je izjavil:

Sej nisi resen... :)) Kaj pa se dogaja po SLO? Nekaj % priviligirancem se tresejo hlače in se mečejo v tla že celo leto, brez argumentov in idej. Danes ste aktvirali vse svoje skupine in organizacije in se self pwnali, ja, narod je DEFINITIVNO povedal svoje in to je: DAJTE MIR, KER VAS NOBEN NE JEBE.


Hehe, ti pa si optimist. Resnica pa je taka da vam gre preoblečenim komunajzeljnem tako zelo slabo da morate zopet agitirat z raznimi rdečimi strahovi ter državljanskimi vojnami da vam ne pobegne še več ovac kot pa vam jih je že. Nesposobni ste in večina naroda to dobro vidi. Poleg tega se vam še vlada dobesedno usuva ker ni glasov, ampak tega seveda ne bomo priznali. Zakaj bi - priznavanje realnosti vam nikoli ni šlo preveč dobro.

BTW, misliš da je JJ-ju že kaj žal da ni malce držal jezik za zobmi konec marca? 46. 47. 48. :))

D3m ::

Buggy je vernik. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

GregiB ::

Torej... rešitev je na dlani... Venezuela... sam še to čakam, da vsakomur, ki ne podpira vlade Vodopivec izda turistični bon za enosmerno letalsko karto... in to je naš predsednik vlade... večino rojakov pošilja v Venezuelo...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

49106 ::

GregiB je izjavil:

49106 je izjavil:

Velja samo beseda na volitvah in redne so tako blizu, da predčasnih ne podpiram, sploh pa ne samo zato, ker je na ablasti Janša.


Podpira jih velika večina najinih rojakov… je to pomembno?



Nepomembno, tudi pojasnil sem zakaj, pa si ta del prikladno izpustil.


12c0 je izjavil:

49106 je izjavil:



Velja samo beseda na volitvah in redne so tako blizu, da predčasnih ne podpiram, sploh pa ne samo zato, ker je na ablasti Janša. A si ziher, da so vsi protestniki Ljubljančani?
Saj ne protestirajo zato, ker je na oblasti Janša, ampak zaradi dejanj te oblasti, je razlika.


Ne drži. Marsikomu se peni okoli ust čim pride Janša na oblast.

imagodei je izjavil:

endelin je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Dalec smo za Avstrijo, kjer je minimalc vec kot pri nas povprecna placa..
Ce ze dajemo zglede..

Krivi levo opcijo ker je na oblasti 4/5 časa. Njihova odgovornost je temu primerna.

Koliko te plačajo, da se izmišljuješ tako bebave laži?

Ni vse, kar je levo od SDS že kar levi politični pol. Levo od SDS so zmerni desničarji. Še bolj levo je desna sredina. Še bolj levo so tisti, ki so po političnem prepričanju sredinsko usmerjeni. To je vse levo od SDS, pa levega političnega pola še omenili nismo.

In to je bilo v Sloveniji na oblasti zadnjih 30 let - vse od sredine, pa do skrajne desnice (pardon, do SDS).

Samo zato, ker se neka stranka (samo)deklarira kot leva ali levosredinska, še ne pomeni, da izvaja levo politiko. Stranka, ki navija za neoliberalizem pak po definiciji ne more biti niti leva, niti levosredinska.


Zakaj glasujete za leve stranke, ki to niso? In zakaj niso v koaliciji z Janšo, če pravite, da niso leve?
Kot sem že dejal, stranke delujejo po principu kartelov in nikoli ni dobro za nas, če stranka dominira na politični sceni in Janša, za razliko od (bolj) levih strank in vedno novih obrazev na volitvah, ni nikoli dominiral.

(Preden začnete opletati z raznimi izrazi, predlagam da najprej preberete nekaj mojih nedavnih kritik.)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

GregiB ::

49106 je izjavil:


Zakaj glasujete za leve stranke, ki to niso?


Ker ne glasujemo za leve stranke, simple… to,da se volivce strank, ki niso SDS in / ali NSi etiketira za levuharje, komunajzerje, rdečkarje prihaja iz bazena janšistov. Da si praktično nihče ne žali institucionaliziranega socializma, Titoizma, komunizma je jasno vsem, razen zaslepljenim janšistom, ki se postavljajo za branik demokracije.

49106 je izjavil:

In zakaj niso v koaliciji z Janšo, če pravite, da niso leve?

Zato, ker so s načinom vladanja SDSa nekompatibilne. Zato, ker to od njih zahtevajo volivci. Zato, ker Puklasti skanibalizira in izpljune vsako stranko, ki se s SDS speča itd. itd. Zakaj npr. v Nemčiji CDU ni v koaliciji z AfD?

49106 je izjavil:

Kot sem že dejal, stranke delujejo po principu kartelov in nikoli ni dobro za nas, če stranka dominira na politični sceni in Janša, za razliko od (bolj) levih strank in vedno novih obrazev na volitvah, ni nikoli dominiral.


Vladavino SDSa očitno večina slovencev dojema drugače, kot ti. Kljub temu, da ni še nikoli zbrala na volitvah 30% glasov, tudi ob zelo nizki udeležbi ne, vlada na način totalne oblasti. Ukrade voljo volivcev DeSUSa in SMCja, podreja si parlament in sodstvo, policijo, vojsko. Vlada s političnimi partnerji, ki so bolj kot to zgolj poslušne marionete. Ne upošteva očitne volje ljudstva… Če Puklasti ne bi “dominiral” in bil v podporo med volivci prepričan, bi lahko že zdavnaj pristal na predčasne volitve in kot feniks postal veliki zmagovalec… A tega ne naredi… zakaj že ne?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GregiB ()

FireSnake ::

NEAKTIVEN! je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Buggy je izjavil:

Kradejo pa oboji, sam si ne upaš priznat.


Nope! SDS z arestantom na celu so v tej panog nepremagljivi zmagovalci.


Zdaj pa vprašanje zate: katera opcija ima v državnem aparatu več ljudi nastavljenih?
Katera opcija ima več pijavk, ki so prisesane na državne jasli?


Nimam pojma, daj podatke. Predvidevam, da so to SDS, SD, LMŠ in DeSus. Jaz nikjer nikoli nisem branil levih, levo-sredinskih strank, češ da so brezmadežni, na drugi strani je to pogost pojav.


Lepo se sprenevedaš.
Lahko ti povemo samo, da tvoja predvidevanja niti približno ne držijo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

pirat ::

Oj, kako smo trenutno?
A smo za al' proti zadolževanju?
Ameriški predsednik Joe Biden je v kongres poslal proračunski okvir, ki predvideva porabo 6000 milijard dolarjev. Denar namerava usmeriti v razvoj infrastrukture, izobraževanje in boj proti podnebnim spremembam, poroča Reuters. Biden meni, da je velika fiskalna poraba smiselna, saj je cena zadolževanja nizka. Za leto 2022 tako načrtujejo 4170 milijard dolarjev prihodkov, kar je 36,6 odstotka več od leta 2019. Deficit naj bi tako dosegel 1840 milijard dolarjev, medtem ko je v predpandemskem letu 2019 znašal 984 milijard dolarjev. Javni dolg bo tako dosegel ravni, ki jih ZDA niso dosegle od druge svetovne vojne. Republikanci predlogu nasprotujejo, saj menijo, da gre za preveliko zapravljanje demokratske vlade.

feryz ::

Dolg samo raste. Zakaj ga torej ne bi dvignili v neslutene ravni? Azijci in Afričani naj delajo, Evropejci in Američani pa printamo denar.
Ko bo res preveč ničel, pa... ponavadi jih vojna izbriše. Potem pa jovo na novo.

Nor je, kdor še dela danes. Bolj očitno, kot je zdaj, ni bilo še nikoli.

dild0idis ::

Toliko bedarij kot jih tu človek prebere je pa že težko najti.

Dejstvo je, da so prvi tajkuni prišli pod Drnovškovo Vlado, še več Drnovšek jih je lepo povabil, ko so bili še direktorji velikih podjetij in ne še lastniki, na Brdo in jim rekel, fantje treba privatizirati podjetja in old-boysi so to naredili.

Veliko jih je potem šlo v levi Forum 21, kar nekaj jih je pa sedaj spoštovanih podjetnikov, Mermal, Šešok, ...

Treba je pa razmeti, da so določeni tajkuni tudi na desni strani in ne samo levi.

Dejstvo je, da smo v Sloveniji večino časa imeli t.i. leve Vlade.

Dejstvo je, da je Šarčeva koalicija razpadla zaradi Šarčevega preračunavanja in upanja na nove volitve in izsiljevanja Levice.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Kebo ::

Šarec je res nesposoben, vsak ki ima 5 minut časa naredi novo stranko in mu pobere tiste imaginarne procente višje podpore, kot jo je mislil, da jo bo dobil na predčasnih volitvah. Jaz mislim, da edine dve stranki, ki se danes ne bojita volitev sta Levica in SD vsi ostali blefirajo na polno.

dild0idis ::

SD se boji volitev, ker so brez denarja.

Plus Fajnoka v primeru zmage, čeprav neverjetne, noče zapustiti evropske plačko in se iti premierko.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Zgodovina sprememb…

Kebo ::

Dvomim, da Fajonova noče bit premierka, zato je tudi Židan odstopil, da so ji v stranki postavili teren za naslednje volitve. SDS je že mal pozen za postavit nek nov satelit (kot je bil Virant), ki ga bodo volili v sredini, da bi imel na naslednjih volitvah zadosti za večino. Pomoje bo Fajonova nova premierka, če seveda ne pride nek padalec in nabere več glasov.

Ben Dover ::

https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Super, naj tujina končno vidi in malo spremlja kaj se dogaja po LJ ulicah, kjer korakajo razne zvezdice in kapice iz preteklosti. Tudi kakšen srp in kladivo se najde. Self pwn #2, mediji jih pa še veselo slikajo, haha.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

Konlov ::

Je sin belogardističnih izdajalcev Grims (btw: zakaj ma ta tip leto in dan črn reklc pa skos je jezn. Morda bolan um, ali kaj takega?) pojedu unga LMŠ sinoči. Da LMŠ-je ne bo več. Ta bebo mu pa ni znal povedat, da mnogih, ki so arestantu ponudili roko, ni več: sls, sns, smc, penzionistov...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Konlov ()

FireSnake ::

dild0idis je izjavil:

Toliko bedarij kot jih tu človek prebere je pa že težko najti.

Dejstvo je, da so prvi tajkuni prišli pod Drnovškovo Vlado, še več Drnovšek jih je lepo povabil, ko so bili še direktorji velikih podjetij in ne še lastniki, na Brdo in jim rekel, fantje treba privatizirati podjetja in old-boysi so to naredili.

Veliko jih je potem šlo v levi Forum 21, kar nekaj jih je pa sedaj spoštovanih podjetnikov, Mermal, Šešok, ...

Treba je pa razmeti, da so določeni tajkuni tudi na desni strani in ne samo levi.

Dejstvo je, da smo v Sloveniji večino časa imeli t.i. leve Vlade.

Dejstvo je, da je Šarčeva koalicija razpadla zaradi Šarčevega preračunavanja in upanja na nove volitve in izsiljevanja Levice.


Lepo naposano!
Se strinjam z vsem. Dodal bi še: levaki so bili dlje časa na oblasti, zatoi so imeli več časa nastavljati svoje.
Tu govorim o drhali, ki je na nižjih mestih (uradniki, ...) in so pod radarjem.
In taki zdaj, jasno, trepetajo in se podijo po demonstracijah.

Tisti, ki delamo nimamo časa za demonstracije.

Kebo je izjavil:

Šarec je res nesposoben, vsak ki ima 5 minut časa naredi novo stranko in mu pobere tiste imaginarne procente višje podpore, kot jo je mislil, da jo bo dobil na predčasnih volitvah. Jaz mislim, da edine dve stranki, ki se danes ne bojita volitev sta Levica in SD vsi ostali blefirajo na polno.


Povej to Smrekici: on je goreč zagovornik tega pajaca, ki je skozi srednjo šolo zlezel s popravci zdaj bi se pa igral politika. Že po njegovi retoriki se vidi, da je totalni primitivec.

Kebo je izjavil:

Pomoje bo Fajonova nova premierka


Tudi jaz mislim, da bo tako.
In potem bomo videli, da imamo zdaj dejansko na oblasti manjše zlo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

Ben Dover ::

Da se ne bo slučajno tem 40k(10k) priviligirancem in uporabnim idiotom zgodila kontra. Bo NAROD res vstal in jih vse odnesel nazaj domov. :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

FireSnake ::

To bi bilo zelo dobro!
Dovolj bi bilo že, če bi se jim zaprla pipica in se jih nagnalo delat dejansko nekaj uporabnega.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Kebo ::

Povej to Smrekici: on je goreč zagovornik tega pajaca, ki je skozi srednjo šolo zlezel s popravci zdaj bi se pa igral politika.


Lol to ponavlate že 3 leta. Iz uradnih evidenc mi je ratalo razbrat, da je diplomiral pri 24 nimam pa vpogleda v baba čula baba rekla vire. Če se že spravlate na nivo izobrazbe, a mi zna kdo pojasnit kak to da majo vsi SDSovci z doktoratom iz prava doktorat iz Evropske pravne fakultete in praktično noben iz Pravne fakultete.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kebo ()

FireSnake ::

Mogoče zato, ker je golazen, ki jo omenjaš, preveč butasta, da bi se lotila resnega študija?

To, da je Serpentinšek navaden primitivec je jasno ko ga poslušaš 3 sekunde.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

kuall ::

imagodei je izjavil:

ne želimo povratka v Titov socializem

nasprotuješ sam sebi. voliš stranke, ki častijo Tita (SD, Levica, za LMŠ nisem siguren), obenem pa ne želiš povratka v Titov socializem. kako boš to razložil?

serpentinšek je v panic mode, ker ve, da je njegova stranka zvezda enodnevnica, ki ugaša in bo kmalu ugasnila tako kot so jankovičeva stranka, LDS in SMC (in še kjer je bila najbrž, jih je bilo toliko, da se ne spomnim). zato producira te proteste in afere, da bi prišel čimprej do volitev, dokler stranka ne pade na 0% v roku enega leta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kuall ()

Ben Dover ::

Zares, PS, SAB.. Pravi kanibali, kot radi rečejo, ironično. :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

solatko ::

Levica - Odstavitev vseh, ki jih je nastavila politika v 30 letih (JU in JS na pol birokratskih uslužbencev, nekje 70%-ov manj,..)
Hypathia - Kaj je model, se niste naučil štet do 46, je IJJ hudomušno spekel ZJ, ko je dobil relativno večino.


Sicer pa desni nimate pojma, kaj se dogaja. IJJ, kot najbolj komunistično zaveden extremist, je bil s strani stalinovsko usmerjenega dela ostankov KPJ, po nalogu kominterne, infiltriran v desni pol politike in uspešno prevzel Pučnikovo stranko, uničil SLS, sedaj uničuje še NSI, ko bo sam na desni strani, bo zrihtal revolucijo in prevzel oblast (če mu to ne bo uspelo prej, z nagajanjem neodvisnim medijem, postavljanjem zavednih v nadzorne svete državnih firm, ureditev policije po stalinovo,...
To je veliki plan iz sredine osemdesetih let, ker so komunisti začeli sprejemati načela demokracije. Vsi stalinistični politiki so se zavedali, da z prihodom demokracije, izgubljajo oblast, zato so se po vseh državah pripravili, na prevzem desne politike, priključili še cerkev in vernike, z edinim ciljem, pripeljati Komunistično partijo zopet v vseh vzhodnih državah na oblast s trdo roko in odstranitvijo vsega, kar ne bo dihalo z njimi.

Tito je bil moteč element in vse titoiste po svetu, je bilo potrebno umaknit, ker so ljudstvu nudili preveč svobode in predober gmotni položaj, oziroma lepo življenje, kar niti slučajno ni cilj Stalinistov.

V desetih letih bojo sprožiii razpad EU, ponovno združili razpadle države v "breatsvu in enotnosti", ponovno se bo pojavil blokovski sistem in svet bo živel naprej v strahu pred novo svetovno vojno.

Seveda bodo vse novonastale komunistične države, skupaj s cerkivjo, uveljavljale diktaturo in močno vojsko ter policijo.
IJJ je bil speči agent, koncem osemdesetih aktiviran in sedaj uveljavlja novo politiko.
Delo krepa človeka

Ben Dover ::

Vsak dan vlada pridobiva: uspehi pri obvladovanju epidemije, cepljenje gre dobro, uspehi zunanje politike, gospodarstvo hitro napreduje, kulturna politika dobiva novo vsebino, v EU vlada dobro krmari, pa še in še. Levakom teče voda v grlo obratno sorazmerno. Zato tako divjajo, lažejo, grozijo. Ko Slovenija uspešno opravi s predsedovanjem EU (to je že zdaj jasno), bodo levaki zgubili še mnogo točk. Volivci bodo nagradili vladne stranke (SMC je izjema), a kaznovali opozicijo. Levaki adijo!

@motoviuc če je JJ bil kdaj agent, je verjetno bil agent CIE ob osamosvajanju. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

imagodei ::

49106 je izjavil:

Zakaj glasujete za leve stranke, ki to niso?

Razlogov je več. Nekateri glasujejo zanje preprosto zato, ker se njihov program bolj sklada s prepričanji volilca. Nekateri glasujejo zato, ker izberejo manjše (nujno) zlo, pa če temu praviš SDNJ ali kakor koli že.

Nekateri pa pač zato, ker verjamejo denimo SD-ju, da so leva (levosredinska?) stranka, čeprav so še nedolgo nazaj odkrito podpirali neoliberalne ideje.

49106 je izjavil:

In zakaj niso v koaliciji z Janšo, če pravite, da niso leve?

1.) kdo pa pravi, da niso? SMC je v koaliciji. Desus tudi. Slednji se že ves čas obstoja opredeljuje kot levi, pa so sodelovali v vseh Janševih vladah.
2.) Nekatere stranke morda ne sodelujejo zato, ker (oh, horrorz!) se ne strinjajo s skrajno politiko, retoriko ter z nestrpnostjo, ki jo je v preteklosti SDS izvajala malce bolj sramežljivo, v zadnjem desetletju pa vedno bolj odkrito? Morda se ne strinjajo s tem, da je to edina stranka, ki slovenski narod nalašč razdvaja? Opranoglavci tu gor ste edini, ki papagajčite njihove floskule o nevidni, pritajeni, podtalni in tajni "komunistični nevarnosti" - ki je očitno toliko nesposobna, da nas kljub temu, da so po vašem že 30 let na oblasti, še vedno niso uspeli popeljati nazaj v samoupravljanje in izvesti nacionalizacije. Bedaki so celo tako nesposobni v svoji nameri, da vzpostavijo enostrankarsko komunistično enklavo, da celo razprodajajo državno premoženje, si moreš misliti? Kolikor jaz vidim, sta dve možnosti - ali so res popolnoma nesposobni in niti ne vedo, kaj komunizem je; ali pa morebiti sploh niso prikriti komunajzarji in se ne trudijo za komunistično revolucijo? Nezaslišana misel, vem.
- Hoc est qui sumus -

PacificBlue ::

Vladi gre tako slabo, da se že v EU sprasujejo kaj se dogaja z demokracijo v Slo. In to celo ugledne institucije.
SDS in vsi, ki so trenutno v koaliciji, so že poraženci. Ne glede v kaki iluziji živite. Zgodovina se je že odločila.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

FireSnake je izjavil:

Dodal bi še: levaki so bili dlje časa na oblasti, zatoi so imeli več časa nastavljati svoje.

Kateri levaki, jebela cesta?

Ja, LDS, SD in še kdo, so imeli dlje časa možnost nastavljat svoje ljudi. Ampak to niso bili levaki, še posebej pa ne komunajzarji. In ti "nastavljeni" ljudje ne delajo v smeri komunistične revolucije, kot za Velikim vodjem papagajčite ljudje, ki se vam ne da razmišljat s svojo glavo, ampak gre za normalne procese v demokraciji. Tudi ko je bila SDS v preteklosti na oblasti, je menjala ljudi po strankarski liniji. Razlika je le, da tega še nikoli ni počela tako obsežno, tako skrajno in tako brezkompromisno.

FireSnake je izjavil:

Tu govorim o drhali, ki je na nižjih mestih (uradniki, ...) in so pod radarjem.

Bravo, nizko si padel: ljudje, ki nasprotujejo SDS in so nižji uradniki, so drhal? Bravo, res.
- Hoc est qui sumus -

FireSnake ::

solatko je izjavil:

ko bo sam na desni strani, bo zrihtal revolucijo in prevzel oblast


Daj se malo bolj razpiši, da se še malo bolj nakrohočemo.
Čim več podrobnosti, prosim.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

imagodei ::

kuall je izjavil:

nasprotuješ sam sebi. voliš stranke, ki častijo Tita (SD, Levica, za LMŠ nisem siguren), obenem pa ne želiš povratka v Titov socializem. kako boš to razložil?

Jaz preprosto, samo nisem prepričan, da si ti sposoben dojet. Problem morda niti ni v nizkih kognitivnih zmožnostih, je pa po sredi huda kognitivna disonanca.

No, ja, poskusim vseeno lahko: tu gor ti razlagamo, da v Sloveniji "na prste ene roke" lahko prešteješ častilce Tita in tiste, ki si želijo povratka v enopartijski režim. To so vam prodali vaši propagandministri. Večina tistih, ki jih zmerjate s komunajzarji, smo ljudje, ki si želimo normalne večstrankarske demokracije.

To, da SD časti Tita, je spet vaš spin. Normalni ljudje smo sposobni ločiti ljudi od dejanj, sposobni smo ločiti dobra dela od slabih. In sposobni smo ločiti preteklost od sedanjosti. Nekdo morda sedi v zaporu zaradi poslovne goljufije, ampak privatno je pa aktiven pri gasilskem društvu, dobrodelnež in vsako leto sponzorira lokalni košarkarski klub. Po tvoje bi mu morali spregledati poslovno goljufijo in ga oprostiti - ker njegova dobra dela prevladajo nad slabimi? In nikoli več ne omenjati slabih del? Enako namreč delaš pri Titu, le da v kontra smeri.

kuall je izjavil:

serpentinšek je v panic mode, ker ve, da je njegova stranka zvezda enodnevnica, ki ugaša in bo kmalu ugasnila

Si prepričan, da imaš dobro umerjeno magično kuglo s potrdilom SIQ-ja?
- Hoc est qui sumus -

FireSnake ::

imagodei je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Dodal bi še: levaki so bili dlje časa na oblasti, zatoi so imeli več časa nastavljati svoje.

Kateri levaki, jebela cesta?

Ja, LDS, SD in še kdo, so imeli dlje časa možnost nastavljat svoje ljudi. Ampak to niso bili levaki, še posebej pa ne komunajzarji. In ti "nastavljeni" ljudje ne delajo v smeri komunistične revolucije, kot za Velikim vodjem papagajčite ljudje, ki se vam ne da razmišljat s svojo glavo, ampak gre za normalne procese v demokraciji. Tudi ko je bila SDS v preteklosti na oblasti, je menjala ljudi po strankarski liniji. Razlika je le, da tega še nikoli ni počela tako obsežno, tako skrajno in tako brezkompromisno.

FireSnake je izjavil:

Tu govorim o drhali, ki je na nižjih mestih (uradniki, ...) in so pod radarjem.

Bravo, nizko si padel: ljudje, ki nasprotujejo SDS in so nižji uradniki, so drhal? Bravo, res.


Ne sprevračati mojih besed, prosim!
1) Vsak, ki do službe pride po politični poti je za mene drhal, ki mu je treba državni sesek odrezati.
2) Levaki imajo več teh prisklednikov. Zakaj je temu tako me niti ne zanima. Zanima me samo "rezultat".
3) Slepiš se, ko govoriš, da Pleško kadruje brutalno. Tako slep si, da ne vidiš, da se da kadrovati "pod radarjem", če imaš več časa. Jajo mora pa te zadeve hitreje narediti, ker ima manj časa. Še to: tiste, ki pleško odreže so prav tako pajaci, ki so bili nastavljeni po politični poti. A to te ne moti?

Zategadelj: to, da politika SPLOH lahko kadruje je srž problema. Ampak, ti si preveč zaslepljen, da bi to sploh uvidel.

In še enkrat ponavljam (ker za tem stojim): tisti, ki službo dobijo po politični poti (nima veze levi, desni, rjavi, frjolčasti, mavrični) so drhal, ki jim je treba državni sesek odrezati!

Eni boste pa morali glavo potegniti iz riti, da boste sploh uvideli, kaj se dogaja.
Ker, tako zaslepljeni, kot ste sedaj, ste del problema, ne rešitve.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

imagodei ::

FireSnake je izjavil:

Levaki imajo več teh prisklednikov.

Kateri levaki?

FireSnake je izjavil:

Slepiš se, ko govoriš, da Pleško kadruje brutalno. Tako slep si, da ne vidiš, da se da kadrovati "pod radarjem", če imaš več časa. Jajo mora pa te zadeve hitreje narediti, ker ima manj časa.

Slepiš se ti, ko misliš, da 100 nastavljenih nižjih uradnikov lahko naredi enako škodo kot dva človeka na ključnem položaju.

FireSnake je izjavil:

Še to: tiste, ki pleško odreže so prav tako pajaci, ki so bili nastavljeni po politični poti. A to te ne moti?

Moti me razlog za tako kadrovanje, pa če je to zaradi finančnih koristi, ali pa političnih. Ali pa zaradi utišanja opozicije, utišanja medijev, kratenja svobode govora, ipd.

FireSnake je izjavil:

Zategadelj: to, da politika SPLOH lahko kadruje je srž problema. Ampak, ti si preveč zaslepljen, da bi to sploh uvidel.

Ne vem, če sem jaz zaslepljen. Zanimivo je, da ves čas govoriš o "levakih", potem pa na koncu kot opombo dodaš, da je problem, da politika sploh kadruje. Zdi se, da nisi verodostojen v svoji vsesplošni kritiki politike in njenega kadrovanja.

FireSnake je izjavil:

morali glavo potegniti iz riti, da boste sploh uvideli, kaj se dogaja.

Glede tega se 100% strinjam s tabo. Le kdo je tisti, ki bo moral glavo povleči iz riti, tu se pa najino mnenje diametralno razhaja. Jaz tu poslušam 2000 let star citat enega domnevno pametnega moža:

Mt 7, 15-20:
Drevo spoznamo po sadu
15 »Varujte se lažnih prerokov, ki prihajajo k vam v ovčjih oblačilih, znotraj pa so grabežljivi volkovi. 16 Po njihovih sadovih jih boste spoznali. Se mar grozdje obira s trnja ali smokve z osata? 17 Takó vsako dobro drevo rodi dobre sadove, slabo drevo pa slabe. 18 Dobro drevo ne more roditi slabih sadov in slabo ne dobrih. 19 Vsako drevo, ki ne rodi dobrega sadu, posekajo in vržejo v ogenj. 20 Po njihovih sadovih jih boste torej spoznali.«
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

HappyPills ::

Kaj pol. Zorcica so že odstavli al je bil spet kdo a bolniski?

Ben Dover ::

V zadnjem desetletju se je po njegovih navedbah pojavil morda trenutno največji problem: "Povampirila se je tudi desnica, ki ji ni več nerodno obujati duhov fašizma, za katere smo mislili, da so bili leta 1945 v Evropi dokončno pokopani."

Ne le Slovenija pod Janševo vlado, ki je po ocenah Mesca trenutno največji problem v državi, pač pa cel svet se sooča s krizo demokracije, rastejo nedemokratični režimi ali pa uspevajo politiki s takimi ambicijami. Namesto, da bi zrli v prihodnost in se pogovarjali o tem, kako rešiti splet kriz, v katerega se je zapletel naš svet, nam po ocenah Mesca vladajo ljudje, ki tem težavam prilivajo olja na ogenj.


Kdo zavrača vsakršne pogovore kljub vabilom? Ne se budalo delat luna, na plano s programom in idejam! (SDNJ program ne bo rešil krize)

nejcek74 ::

Ben Dover je izjavil:

Kdo zavrača vsakršne pogovore kljub vabilom? Ne se budalo delat luna, na plano s programom in idejam! (SDNJ program ne bo rešil krize)

Aha, ker SDS pod Jansevo taktirko smrdi polovici strank, so krivi le ti, ki zavohajo smrad in ne oni ki smrdi :)) polna usta ste demokracije, pa nimate pojma kaj to je, in ne, demokracija ni, da ima oni ki zbere koalicijo absoluten mandat. Malo se pogovorite o tem na Trstenjakovi, očitno je vaš polit-komisar precej stare šole, tam nekje pred devetdesetimi.

endelin ::

Lepo so sindikati pokazali barve. Bilo je samo vprašanje časa. Njih ne zanimajo delavci ampak privilegiji. Ampak da se priključijo zborovanju opozicije in raznih nvo je samo po sebi absurdno. Delavcev pa nikjer.

FireSnake ::

imagodei je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Levaki imajo več teh prisklednikov.

Kateri levaki?

FireSnake je izjavil:

Slepiš se, ko govoriš, da Pleško kadruje brutalno. Tako slep si, da ne vidiš, da se da kadrovati "pod radarjem", če imaš več časa. Jajo mora pa te zadeve hitreje narediti, ker ima manj časa.

Slepiš se ti, ko misliš, da 100 nastavljenih nižjih uradnikov lahko naredi enako škodo kot dva človeka na ključnem položaju.

FireSnake je izjavil:

Še to: tiste, ki pleško odreže so prav tako pajaci, ki so bili nastavljeni po politični poti. A to te ne moti?

Moti me razlog za tako kadrovanje, pa če je to zaradi finančnih koristi, ali pa političnih. Ali pa zaradi utišanja opozicije, utišanja medijev, kratenja svobode govora, ipd.

FireSnake je izjavil:

Zategadelj: to, da politika SPLOH lahko kadruje je srž problema. Ampak, ti si preveč zaslepljen, da bi to sploh uvidel.

Ne vem, če sem jaz zaslepljen. Zanimivo je, da ves čas govoriš o "levakih", potem pa na koncu kot opombo dodaš, da je problem, da politika sploh kadruje. Zdi se, da nisi verodostojen v svoji vsesplošni kritiki politike in njenega kadrovanja.

FireSnake je izjavil:

morali glavo potegniti iz riti, da boste sploh uvideli, kaj se dogaja.

Glede tega se 100% strinjam s tabo. Le kdo je tisti, ki bo moral glavo povleči iz riti, tu se pa najino mnenje diametralno razhaja. Jaz tu poslušam 2000 let star citat enega domnevno pametnega moža:

Mt 7, 15-20:
Drevo spoznamo po sadu
15 »Varujte se lažnih prerokov, ki prihajajo k vam v ovčjih oblačilih, znotraj pa so grabežljivi volkovi. 16 Po njihovih sadovih jih boste spoznali. Se mar grozdje obira s trnja ali smokve z osata? 17 Takó vsako dobro drevo rodi dobre sadove, slabo drevo pa slabe. 18 Dobro drevo ne more roditi slabih sadov in slabo ne dobrih. 19 Vsako drevo, ki ne rodi dobrega sadu, posekajo in vržejo v ogenj. 20 Po njihovih sadovih jih boste torej spoznali.«



Toliko neumnosti, sprenevedanj, NAMERNEGA zavajanja, poskusa spreobrnitve besed, vtikanja besed v usta in NAMERNEGA izogibanja rdeče niti, v eni objavi, tukaj gori še nisem prebral.
Pa sem tu gori že 21 let!!!

Zato, samo zate (še enkrat), na kratko: zate je vse OK dokler kadrujejo tvoji (zato si del problema, ne rešitve).
Ko bomo neodvisni popizdli, vas bomo pa že nabrcali v rit (leve, desne, frjolčaste in zelene).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

Ben Dover ::

nejcek74 je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Kdo zavrača vsakršne pogovore kljub vabilom? Ne se budalo delat luna, na plano s programom in idejam! (SDNJ program ne bo rešil krize)

Aha, ker SDS pod Jansevo taktirko smrdi polovici strank, so krivi le ti, ki zavohajo smrad in ne oni ki smrdi :)) polna usta ste demokracije, pa nimate pojma kaj to je, in ne, demokracija ni, da ima oni ki zbere koalicijo absoluten mandat. Malo se pogovorite o tem na Trstenjakovi, očitno je vaš polit-komisar precej stare šole, tam nekje pred devetdesetimi.


Kakšen generičen odgovor, lol.:))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

imagodei ::

FireSnake je izjavil:

Toliko neumnosti, sprenevedanj, NAMERNEGA zavajanja, poskusa spreobrnitve besed, vtikanja besed v usta in NAMERNEGA izogibanja rdeče niti, v eni objavi, tukaj gori še nisem prebral.
Pa sem tu gori že 21 let!!!

Kaj ko bi nehal iz sebe delat budalo in bi raje odgovoril na posamezne trditve? Vse, kar očitaš meni (sprenevedanje, zavajanje, spreobračanje besed, izogibanje rdeče niti), lahko jaz očitam tebi. Za razliko od tebe sem jaz funkcionalno pismen in vsakodnevno (tudi iz tvojih sporočil) v objavah razberem očitano.

FireSnake je izjavil:

zate je vse OK dokler kadrujejo tvoji (zato si del problema, ne rešitve).

Izmišljuješ si slamnate možice in svoja mnenja prodajaš kot dejstva, čeprav sem v prejšnjem sporočilu jasno zapisal, da me moti tudi politično kadrovanje zaradi finančnih koristi. Tudi tisto iz "levice".

Ampak, kot rečeno, moraš biti (funkcionalno) pismen, da to lahko prebereš. Ti prebereš prvi 2 besedi, sklepaš na vsebino in klikneš "Citiraj", nato pa svoj odgovor napišeš pod zidom teksta.

FireSnake je izjavil:

Ko bomo neodvisni popizdli, vas bomo pa že nabrcali v rit (leve, desne, frjolčaste in zelene).

Dokler boš odkrito navijal za Janšo, se ni treba sprenevedat, da bi rad v rit nabrcal desne.
- Hoc est qui sumus -

NEAKTIVEN! ::

FireSnake je izjavil:

Mogoče zato, ker je golazen, ki jo omenjaš, preveč butasta, da bi se lotila resnega študija?

To, da je Serpentinšek navaden primitivec je jasno ko ga poslušaš 3 sekunde.


Saj tvoji SDSovci so isti LOL!

Še tole bom citiral : "Tisti, ki delamo nimamo časa za demonstracije."

Dolgočasni ste že s tem kako vi delate. Moj kurac ti delaš v petk ob 6h :) Mel si pa čas kle včeraj pisat.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

imagodei je izjavil:


Dokler boš odkrito navijal za Janšo, se ni treba sprenevedat, da bi rad v rit nabrcal desne.


Vse, kar sem zgoraj napisal, se nadaljuje: pleškota si v rit zarini ali pa pelji v svojo dnevno sobo!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
««
131 / 133
»»