Forum » Loža » Najslabša vlada v zgodovini Slovenije?
Najslabša vlada v zgodovini Slovenije?
Glugy ::
Prelagat vso krivdo na vlado je mal otročje. Odrasla oseba prevzame tud sama del krivde. Če bi se vsi tako držal kot je napisan po pravilih pa čeprav nekaterih od teh zgrešenih bi že davno lahko začel sproščat pa se met lepše kot se imamo zdej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()
Nedasemiveč ::
Prelagat vso krivdo na vlado je mal otročje. Odrasla oseba prevzame tud sama del krivde. Če bi se vsi tako držal kot je napisan po pravilih pa čeprav nekaterih od teh zgrešenih bi že davno lahko začel sproščat pa se met lepše kot se imamo zdej.
Koliko ljudi pa si (iskreno) videl denimo v trgovino brez maske oz. niso upostevali ukrepov? Ali pac dejansko mislis, da smo mi nek fenomen v Evropi/na svetu, da moramo biti zaprti ze od novembra, pa smo vseeno po cifrah povsod bili pri vrhu.
Kar sem jaz videl od te vlade je nepravilno nošenje mask, tekanje Kacina brez maske, ko so bile te zunaj še obvezne, Krek brez maske na pumpi... Res so fantastičen zgled ja :) Kako so obvladali celotno epidemijo je pa itak izpod vsake kritike.
Razen, če bo sedaj spet tistih nekaj 10 petkovih kolesarjih krivih za vso bedo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
gruntfürmich ::
Nedasemiveč je izjavil:
Na Vilharjevi danes nenormalno dolge vrste za hitre teste (ki so se še enkrat več izkazali za neučinkovite). Imeli smo slabe leve vlade, imeli smo slabe desne vlade, ampak ali lahko ob vladanju trenutne vlade že govorimo o najslabši vladi v zgodovini naše republike? Dobesedno vsega, česar se lotijo so neki škandali, koruptivna ozadja, ljudi imajo za bedake itd. itd. (spisek je res že skoraj neskončen). Zaprti smo že več kot štiri mesece (dlje kot katerakoli druga država v EU), kljub temu smo podirali črne rekorde, vse jim je ušlo iz rok, ubistvu so on učbeniški primer, kako ne voditi države.
Gledam tole kolono na Vilharjevi in se sprašujem... tu ni možnosti za okužbe?
PS: bralci nore24 se prosim zadržite komentarjev, imate seveda pravico do komentiranja, ampak se vseeno prosim zadržite.
kolikor gledam bi sedanja vlada rada pa določene zadeve uredila; visoko šolstvo, priseljence...
tako da vse ni narobe.
da je vse narobe in vsako stvar kritizirajo po navadi trobijo retardirani levaki, ki niso sposobni debate in na vsako potezo janše odgovorijo z besom...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Smrekar1 ::
Nedasemiveč je izjavil:
Na Vilharjevi danes nenormalno dolge vrste za hitre teste (ki so se še enkrat več izkazali za neučinkovite). Imeli smo slabe leve vlade, imeli smo slabe desne vlade, ampak ali lahko ob vladanju trenutne vlade že govorimo o najslabši vladi v zgodovini naše republike? Dobesedno vsega, česar se lotijo so neki škandali, koruptivna ozadja, ljudi imajo za bedake itd. itd. (spisek je res že skoraj neskončen). Zaprti smo že več kot štiri mesece (dlje kot katerakoli druga država v EU), kljub temu smo podirali črne rekorde, vse jim je ušlo iz rok, ubistvu so on učbeniški primer, kako ne voditi države.
Gledam tole kolono na Vilharjevi in se sprašujem... tu ni možnosti za okužbe?
PS: bralci nore24 se prosim zadržite komentarjev, imate seveda pravico do komentiranja, ampak se vseeno prosim zadržite.
Saj v bistvu nimamo vlade. Imamo predsednika vlade, ki sprejema samo predloge, ki jih je podal on sam. Jasno je, da noben predlog torej ne more biti boljši, kot je v določenem vprašanju sposoben PTTM. Sposoben je natančno dveh stvari: samohvale in sranja po drugih. Pri ostalih vprašanjih pogori.
Posledice ne izostanejo.
111111111111 ::
Nedasemiveč je izjavil:
Krepko čez 18 let in kaj ima to sploh veze? V vladi je SMC s prašičem na čelu, ki se masti v restavracijah in laže, kako je pil vodo. Ta isti SMC je na predvolilnih soočenjih objubljal volilcem, da z Janšo ne gre v koalicijo.
Ministri vsi popolnoma nesposobni. Edino Vrtovec je do zdaj nekaj migal in se držal svojega dela.
Vlada dela slabo, alternativa pa bi še slabše. Tako da je zadeva pravzaprav čisto solidna. Samo snežinkice nekaj jokate. Kaj pa če bi vam nad glavami streljali?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Nedasemiveč je izjavil:
Koliko ljudi pa si (iskreno) videl denimo v trgovino brez maske oz. niso upostevali ukrepov? Ali pac dejansko mislis, da smo mi nek fenomen v Evropi/na svetu, da moramo biti zaprti ze od novembra, pa smo vseeno po cifrah povsod bili pri vrhu.
Kar sem jaz videl od te vlade je nepravilno nošenje mask, tekanje Kacina brez maske, ko so bile te zunaj še obvezne, Krek brez maske na pumpi... Res so fantastičen zgled ja :) Kako so obvladali celotno epidemijo je pa itak izpod vsake kritike.
Razen, če bo sedaj spet tistih nekaj 10 petkovih kolesarjih krivih za vso bedo :)
Delam v trgovinskem sektorju in se pojavijo 2-3 primeri na teden, ki zahtevajo klic varnostnika in policije, ker je korona fejk. Res pa je da je sedaj tega bistveno manj.
Pri vladi pa seveda vidiš točno tisto, kar hočeš. Jaz recimo pa vidim, da sem na račun dobil kar zajetno vsotico dodatkov, kar sploh ni slabo. Šarec verjetno ne bi dal, bi vse zase obdržal.
Res je. Lahko bi roj kobilic haral po kokoški. Lepo nam je. Lepo je biti butast.
Ne si preveč gnat k srcu. Večina vas ne zna razmišljat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
feryz ::
Vlada je odlična. Včeraj prilaufam od zunaj nazaj v to kloako in ko mislim, da slabše ne more biti, ... bum.
Zdravko nas razsvetli, da lahko normalno jemo v oštarijah z naročilnico. Kaj lepšega? Sem že kontaktiral lokalca za valentinčka. Pravi, da ni problema.
Glavna vrata bomo sicer imeli zaprta, če slučajno kakšen policaj ne posluša ali bere počivalkota, žur pa bo vseeno. Če seveda za nas smrtnike oz. "podjetnike" do takrat ne spremenijo ukrepa za oštarije.
Zdravko nas razsvetli, da lahko normalno jemo v oštarijah z naročilnico. Kaj lepšega? Sem že kontaktiral lokalca za valentinčka. Pravi, da ni problema.
Glavna vrata bomo sicer imeli zaprta, če slučajno kakšen policaj ne posluša ali bere počivalkota, žur pa bo vseeno. Če seveda za nas smrtnike oz. "podjetnike" do takrat ne spremenijo ukrepa za oštarije.
Vlada je odlična. Včeraj prilaufam od zunaj nazaj v to kloako in ko mislim, da slabše ne more biti, ... bum.
No vidiš, da vlada dela dobro.
MIHAc27 ::
Vsako vlado po dveh letih proglasimo za najslabšo in komaj čakamo, na nove volitve.In kaj se na volitvah zgodi ? Večina strank dobi pribljižno enako glasov kot na prejšnjih volitvah.Jaz pravim, imamo takšno vlado kot si jo zaslužimo
Jaz se pa ne strinjam. Slovenci smo priden narod. Tudi delaven in ponosen. Večina raje hodi delat za minimalca, kot da vleče socialno za par € manj.
Mislim, da si ne zaslužimo takih politikov, o katerih so vedno sami škandali. Ampak 1 teden se piše o tem, potem se pa vse potuhne, ali pa se samo igralci zamenjajo malce, in krade se naprej. Vsi samo gledajo, kako bodo iz svojih mandatov potegnili čim več in nastavli čim več svojih ljudi, da jim ne bi slučajno celo kdo kontra dajal.
matter ::
MSM = Vse - NoraTV
No, ni čisto tako.
Tako, kot je NovaTV desničarska, je izrazito levičarska recimo Mladina, pa tudi Necenzurirano...
To so pač "režimski/politični" mediji, katerih poročanje pač ne moreš vzeti za profesionalno, ker imajo vedno politične ambicije.
Mi je pa žal, da se RTVSLO spreminja v podobno entiteto. Vsaka druga novica je insinuacija, ugibanje, nepreverjena informacija, "njihovi viri" ... Kje so časi, ko so mediji poročali DEJSTVA in ne ugibanja. Tega ne zamerim ostalim medijem, RTVSLO pa. Pa da ne bo pomote, njihov medijski program TV mi je všeč in ga rad gledam. Dnevnika pač ne.
Lep primer neprofesionalnega poročanja je vsakodnevno poročanje o hitrih testih, kjer ves čas kažejo sliko tipa, ki lima nalepko na avion, s čimer namigujejo na zaslužkarstvo in ciljajo na čustvo zavisti pri Slovencih. A ne morejo pokazati sedeža firme, logota, sliko direktorja, posnetek iz kakega intervjuja. Gre za vnaprejšnje obsojanje. Pa ne zagovarjam teh tipov, ampak način poročanja ni primeren za ta medij, ki ga VSI plačujemo.
Grem basket pa bom neloke metal
WizzardOfOZ ::
Slovenci smo priden narod. Tudi delaven in ponosen. Večina raje hodi delat za minimalca, kot da vleče socialno za par € manj.
Na katerem planetu pa ti živiš? Bili, bili. Danes tega ni več. Raj doma ležat, kot pa na minimalcu.
Mislim, da si ne zaslužimo takih politikov, o katerih so vedno sami škandali. Ampak 1 teden se piše o tem, potem se pa vse potuhne, ali pa se samo igralci zamenjajo malce, in krade se naprej. Vsi samo gledajo, kako bodo iz svojih mandatov potegnili čim več in nastavli čim več svojih ljudi, da jim ne bi slučajno celo kdo kontra dajal.
Bo treba počistit "staro gardo", pa postaviti nove, kompetentne ljudi.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Smrekar1 ::
Tako, kot je NoraTV desničarska, je izrazito levičarska recimo Mladina, pa tudi Necenzurirano...
Niti približno. Nora24TV niti ni toliko desničarska kot je orodje v rokah 55-80. Če bo 55-80 zahtevala zasuk v levo jim bodo ploskali in onanirali na reforme. Če bodo šli še bolj desno bo isto.
Mladina vsaj zagovarja neko bolj levo opcijo, Necenzurirano pa se bolj kot ne trudi izpostaviti najbolj grobe napake ki jih počne vladajoča klika.
To so pač "režimski/politični" mediji, katerih poročanje pač ne moreš vzeti za profesionalno, ker imajo vedno politične ambicije.
Za Noro24 to drži, Mladina in Necenzurirano, skupaj z ostalimi, pač poročajo profesionalno. Imajo sicer svoje preference, jasno, ampak njihova poročanja so osnovana na dejstvih. Nora24 iz bacila naredi jato sinjih kitov.
Lep primer neprofesionalnega poročanja je vsakodnevno poročanje o hitrih testih, kjer ves čas kažejo sliko tipa, ki lima nalepko na avion, s čimer namigujejo na zaslužkarstvo in ciljajo na čustvo zavisti pri Slovencih. A ne morejo pokazati sedeža firme, logota, sliko direktorja, posnetek iz kakega intervjuja. Gre za vnaprejšnje obsojanje. Pa ne zagovarjam teh tipov, ampak način poročanja ni primeren za ta medij, ki ga VSI plačujemo.
Konkretno dokazano je, da gre za zaslužkarstvo. Testi niso primerni za uporabo ker ne dosegajo standardov, ki jih je država za njih predpisala; strokovnega nadzora ni; zaslužki so enormni.
Je pa res, da je RTVSLO bistveno pristranski. Nevtralno poročanje bi bilo:
ŠE VEDNO PLAČUJEMO ZA NEUPORABNE TESTE POBIČEV IZ RAJSKIH OTOKOV - VLADA NE STORI NIČESAR, NEBRZDANA KRAJA JAVNEGA DENARJA SE NADALJUJE
Če naslov ni z velikimi tiskanimi črkami je poročanje pristransko do vlade.
Da ne bo pomote, RTV je s svojo cenzuro dosti bližje vaši, takoimenovani, desnici.
POP je pa bližje levi, recimo.
Vsekakor pop poskuša delovati nevtralno, rtv pa se niti matra ne prikriti, da janezu v rit lezejo.
Vsekakor pop poskuša delovati nevtralno, rtv pa se niti matra ne prikriti, da janezu v rit lezejo.
kotanyi ::
Mi je pa žal, da se RTVSLO spreminja v podobno entiteto. Vsaka druga novica je insinuacija, ugibanje, nepreverjena informacija, "njihovi viri" ... Kje so časi, ko so mediji poročali DEJSTVA in ne ugibanja. Tega ne zamerim ostalim medijem, RTVSLO pa. Pa da ne bo pomote, njihov medijski program TV mi je všeč in ga rad gledam. Dnevnika pač ne.
To, da RTVSLO in MSM-ji samo kritizirajo vlado, je še en takšen popoln fake news. Tudi RTVSLO leze v rit vladajočim. Primer: samo poglejte takele pozitivno zaspinane novice:
V Sloveniji z dvema odmerkoma cepljen najvišji delež v EU-ju
Pri čemer priročno pozabijo izpostaviti dejstvo, da je stanje cepljenja pri nas pravzaprav zelo slabo. Še neka USA ki je primer skrajno zanič odziva na koronakrizo ima cepljenega že čez 10% prebivalstva, pri nas je delež okoli 2%.
Gori je tudi nekdo nakladal o odgvornosti, ki naj bi jo morali odrasli državljani sprejeti. Bilo bi smešno, če ne bi hkrati podpiral vlade, ki se odgovornosti za svoje faile kronično izmika že od začetka krize in konstantno vali krivdo za svoje delovanje na vse ostale.
Niti približno. Nora24TV niti ni toliko desničarska kot je orodje v rokah 55-80. Če bo 55-80 zahtevala zasuk v levo jim bodo ploskali in onanirali na reforme. Če bodo šli še bolj desno bo isto.
Mladina vsaj zagovarja neko bolj levo opcijo, Necenzurirano pa se bolj kot ne trudi izpostaviti najbolj grobe napake ki jih počne vladajoča klika.
Se vidi da nimaš pojma. Mogoče bi se kar sam odstranil iz teme?
lotar123 ::
Mislim, da kdor trdi da Nora24 ni SDS trobilo, se lahko kar odstrani iz teme, ker je čisto neobjektiven.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
brbr21 ::
TL;DR
V osnovi se strinjam, da je v tej vladi večina, ki si še vezalk ne zna zavezati. Z namenom!!! Celotna slika pa ni tako slaba. Zelo dobro jim gre od rok spreminjanja ustroja Slovenije, ter spuščanja megle, ki jim omogoča izvajanje celega kupa svinjarij v ozadju (imajo fiksno idejo, da jim država pripada). Torej za določeno skupino dela odlično. Par politikov in par resničnih stricev iz ozadja (btw strici se ne delijo na leve in desne...samo koliko je za njih!), ki si ne gredo mazati rok v politiko za ušivih 3k+nekaj dodatkov+nekaj podmiznih drobtinic/mesec je delo vlade fantastično.
Mi pa se prerekamo o Zdravkotovih krakih, testiranju za smučanje, otrocih v šoli, ROGu... Torej kdo je nesposoben?
V osnovi se strinjam, da je v tej vladi večina, ki si še vezalk ne zna zavezati. Z namenom!!! Celotna slika pa ni tako slaba. Zelo dobro jim gre od rok spreminjanja ustroja Slovenije, ter spuščanja megle, ki jim omogoča izvajanje celega kupa svinjarij v ozadju (imajo fiksno idejo, da jim država pripada). Torej za določeno skupino dela odlično. Par politikov in par resničnih stricev iz ozadja (btw strici se ne delijo na leve in desne...samo koliko je za njih!), ki si ne gredo mazati rok v politiko za ušivih 3k+nekaj dodatkov+nekaj podmiznih drobtinic/mesec je delo vlade fantastično.
Mi pa se prerekamo o Zdravkotovih krakih, testiranju za smučanje, otrocih v šoli, ROGu... Torej kdo je nesposoben?
gruntfürmich je izjavil:
da je vse narobe in vsako stvar kritizirajo po navadi trobijo retardirani levaki, ki niso sposobni debate in na vsako potezo janše odgovorijo z besom...
Hm, tebe imam v spominu da si bil (dolga) leta nazaj še dokaj normalen in uravnotežen, zdaj pa z levaki?
Ni treba biti levak in brat medijev da ugotoviš, da se je trenutna vlada izkazala kot popolnoma opravilno nesposobna. Samo dejstva moraš pogledat.
Tudi drugače vas je zagovornike vlade malce smešno gledati kako vsepovprek obkladate kritike z levaki, medtem pa mirno ignorirate dejstvo da je predsednik vlade bivši partijec, v stranki ima vidne LDS-ovce, ne dovoli kritike, se povsem po partijsko konstantno izmika odgovornosti in išče zunanje krivce, živi od državnih jasli že dolga desetletja, ko pa je imel prvič možnost razjahat lastniško hobotnico po firmah v lasti države, pa je pojedel svoje besede in rajši notri nastavil svoj kader po strankarskem principu.
Kurc, če je to desnica, sem z veseljem tudi jaz levak.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kotanyi ()
Malcolm_Y ::
Ne gledam Nova24, ampak tole "kdor trdi da Nora24 ni SDS trobilo, se lahko kar odstrani iz teme" pa ni ravno kul.
A taki tudi v isto trgovino ne smejo it kot ti? Pa na isti avtobus s tabo?
Jim damo kar našitke na rokav?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malcolm_Y ()
Ne gledam Nova24, ampak tole "kdor trdi da Nora24 ni SDS trobilo, se lahko kar odstrani iz teme" pa ni ravno kul.
Si malo izvzel iz konteksta moje besede? Lahko tudi če želiš.
gruntfürmich je izjavil:
Hm, tebe imam v spominu da si bil (dolga) leta nazaj še dokaj normalen in uravnotežen, zdaj pa z levaki?
Ni treba biti levak in brat medijev da ugotoviš, da se je trenutna vlada izkazala kot popolnoma opravilno nesposobna. Samo dejstva moraš pogledat.
Tudi drugače vas je zagovornike vlade malce smešno gledati kako vsepovprek obkladate kritike z levaki, medtem pa mirno ignorirate dejstvo da je predsednik vlade bivši partijec, v stranki ima vidne LDS-ovce, ne dovoli kritike, se konstantno izmika odgovornosti, živi od državnih jasli že dolga desetletja in že dolga desetletja nastavlja svoj kader po strankarskem principu v državne firme.
lepo po vrsti kot so hiše v trsti.
nikoli nisem bil uravnotežen, vedno sem bil za svobodo. in bolj kot levaki to podirajo, bolj jih bom pljuval.
in kar se tiče naše vlade; to ni desnica. to je bolj spogledovanje z desnim polom s prvinskimi elementi totalitarizma in gospodarskega pajdaštva.
zdaj pa k 'levim' in zakaj so tako napačni: ker niso sposobni premisleka in se jim gre samo za njihov prav. bistvo njihovega obstoja je kontriranje janši in poveličevanje 'njihovih'.
bistvo mojega dojemanja politike pa je v reku: ni se še rodil, ki bi vsem ugodil. zato na koncu dneva VEDNO tehtam med vsemi odločitvami in usmeritvami, in ne zapenjam se zgolj ob eno stvar katera mi ni po godu, ker takšen politik sem lahko samo sam.
zato pogledam kaj vlada dela, kaj želi narediti in za kaj se zavzema. ko vidim kako manipulira in krade pri kovid prehladu grajam, ko vidim da želi urediti visoko šolstvo in prišleke jo pohvalim ker se sklada z mojim prepričanjem. zato je tudi skrajno retardirano kritizirat vse po vrsti samo zato, ker se z neko stvarjo ne strinjaš (kot to delajo hejterji janše).
in na koncu VEDNO pride do tehtanja v katero smer bomo pluli, čeprav se z določenimi potezami NIKAKOR ne strinjaš. ampak to je življenje, ker nikoli ne more biti 100% po tvoje/moje, ker takega sveta ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Gori je tudi nekdo nakladal o odgvornosti, ki naj bi jo morali odrasli državljani sprejeti. Bilo bi smešno, če ne bi hkrati podpiral vlade, ki se odgovornosti za svoje faile kronično izmika že od začetka krize in konstantno vali krivdo za svoje delovanje na vse ostale.
Jap. Na naslednjih volitvah bo šel moj glas SDS, že samo zato, da bom lahko gledal vas leve snežinkice, kako jokcate o nepravičnem svetu. Na oblasti so bili levaki praktično skoz in so vse zafural, sedaj pa je JJ vlada kriva za praktično vse. :) Saj so specialci, ampak tolk zajebat pa v pol leta le niso mogli. :D
Mislim, da kdor trdi da Nora24 ni SDS trobilo, se lahko kar odstrani iz teme, ker je čisto neobjektiven.
Tudi kdor trdi da je rtvslo nepristranski medij, lahko oddide pravljice razlagat pijančkom na Prešerca. Ajde pot pod noge.
TL;DR
Mislim da pri trenutnem stanju bolj opisuješ opozicijo. KUL misli da jim pripada Slovenija, čeprav imajo samo 39 glasov. Da so oni poklicani za vodje. :D
gruntfürmich je izjavil:
Tudi drugače vas je zagovornike vlade malce smešno gledati kako vsepovprek obkladate kritike z levaki, medtem pa mirno ignorirate dejstvo da je predsednik vlade bivši partijec, v stranki ima vidne LDS-ovce, ne dovoli kritike, se povsem po partijsko konstantno izmika odgovornosti in išče zunanje krivce, živi od državnih jasli že dolga desetletja, ko pa je imel prvič možnost razjahat lastniško hobotnico po firmah v lasti države, pa je pojedel svoje besede in rajši notri nastavil svoj kader po strankarskem principu.
Tiho levak nerazgledan.
To so levičarji, ki so za razliko od desnice strpni, do tistih seveda, ki so jim povšeči. :D
Zgodovina sprememb…
D3m ::
Da ne bo pomote, RTV je s svojo cenzuro dosti bližje vaši, takoimenovani, desnici.
POP ni nevtralen ampak navijaški.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Si malo izvzel iz konteksta moje besede? Lahko tudi če želiš.
Prav smiliš se mi. tako razumen in dobrosrčen si, mi pa si tvoje izjave čisto napačno interpretiramo. Verjetno si SJW in imaš prav, tudi če se poserješ na sosedovo travo, ker je t tvoja pravica do izražanja mnenja.
No, se vidi glede na tvoj način komunikacije kam spadaš, oziroma kdo je tvoj idol. Vse jasno. Uživaj še to leto, potem pa gre na smetišče zgodovine po napornih 30 letih.
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich je izjavil:
in na koncu VEDNO pride do tehtanja v katero smer bomo pluli, čeprav se z določenimi potezami NIKAKOR ne strinjaš. ampak to je življenje, ker nikoli ne more biti 100% po tvoje/moje, ker takega sveta ni.
Na tem forumu se z racionalizacijo dejstev in sredinskega pogleda, da vlada nekaj dela dobro nekaj pa zavozi, ne pride skozi. Veliko ljudi tukaj je mnenja: Karkoli naredi JJ je čisto zlo. Skratka zelo versko fanatično usmerjeni. Do takih ljudi z logiko ne prideš. Se pa strinjam s tabo. Lahko bi pluli še slabše, lahko pa tudi bolje, ampak glede na trenutno garnituro levice, ne vidim nobene boljše opcije na obzorju. Tako da naj JJ ostane do naslednjih volitev.
Ful si nas prepričal.
Vem. takšen pač sem. Karizmatičen. In tudi če ugovarjate, VEM da se strinjate.
Zgodovina sprememb…
MTB ::
Nedasemiveč je izjavil:
S takšnim komentarjem si samo zrcalo njih. Brez dodatnih odvečnih komentarjev.
No, se vidi glede na tvoj način komunikacije kam spadaš, oziroma kdo je tvoj idol. Vse jasno. Uživaj še to leto, potem pa gre na smetišče zgodovine po napornih 30 letih.
A niste rekli, da boste strahovlado končali, že pol leta nazaj. Pa še zmeraj nekaj štejete in delate samo sranje. Moram pa te razočarati, za razliko od tebe, so moji idoli daleč od politike. Če pa ti onaniraš na KUL koalicijo, pa priporočam obisk primerne ustanove. parlamenta recimo. :D
redo ::
Vlada dela tako dobro, da je en revež v tej temi moral naštevat, kaj vlada želi urediti, namesto, kaj je uredila. Kot da nisem bil tle, ko so ti isti ljudje zmagali na volitvah z obljubo o davčni reformi.
Zgodovina sprememb…
Nedasemiveč je izjavil:
S takšnim komentarjem si samo zrcalo njih. Brez dodatnih odvečnih komentarjev.
Eh ,samo tipična levičarska odprtost za vse in vsakogar, ki se strinja z njimi. :D
Vlada dela tako dobro, da je en revež v tej temi moral naštevat, kaj vlada želi urediti, namesto, kaj je uredila. Kot da nisem bil tle, ko so ti isti ljudje zmagali na volitvah z obljubo o davčni reformi.
Ti pa bodi revež in poskušaj narediti seznam prejšnje vlade. :)
P.S: Ne vem če na slo-tech lahko oddaš prazen post.
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich je izjavil:
...zato pogledam kaj vlada dela, kaj želi narediti in za kaj se zavzema. ko vidim kako manipulira in krade pri kovid prehladu grajam, ko vidim da želi urediti visoko šolstvo in prišleke jo pohvalim ker se sklada z mojim prepričanjem. zato je tudi skrajno retardirano kritizirat vse po vrsti samo zato, ker se z neko stvarjo ne strinjaš (kot to delajo hejterji janše).
Dobro so vas napumpali, ni kej.
Skrajno retardirano je predvsem vsakogar, ki opozarja na strašanske napake tele vlade in terja odgovornost za njihovo nedelo, označevat za janša hejterja in levaka. Tudi jaz se (surprise, surprise) celo strinjam s kakšno zadevo, ki jo tale vlada naredi, ampak nesposobnosti pa ne mislim spregledat samo zato, ker slepo nasedam pravljicam o zlobni levici, ki želi očrniti lik in delo ubogega Janeza.
Če kaj, me taki spominjajo(te) predvsem na neke druge čase. Zunanji neprijateljTM
Dobro so vas napumpali, ni kej.
Skrajno retardirano je predvsem vsakogar, ki opozarja na strašanske napake tele vlade in terja odgovornost za njihovo nedelo, označevat za janša hejterja in levaka. Tudi jaz se (surprise, surprise) celo strinjam s kakšno zadevo, ki jo tale vlada naredi, ampak nesposobnosti pa ne mislim spregledat samo zato, ker slepo nasedam pravljicam o zlobni levici, ki želi očrniti lik in delo ubogega Janeza.
Če kaj, me taki spominjajo(te) predvsem na neke druge čase. Zunanji neprijateljTM
No potem pa naštej s katerimi zadevami se strinjaš v tej vladi.
111111111111 je izjavil:
Za začetek so pravi čas razglasili epidemijo. Tile kekci so se raje ukvarjali z nečim drugim.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
Za začetek so pravi čas razglasili epidemijo. Tile kekci so se raje ukvarjali z nečim drugim.
Bili so vlada v odhajanju in so odločitev sprejeli na strateškem posvetu, kjer je Janša zahteval razglasitev epidemije. Naslednja? Mogoče kakšna od takrat ko še niso bili na vratih parlamenta.
Zanimivo, kaj je delal na začetku drugega vala potem?
Najbrž so mu falili strateški posveti s prejšnjo vlado.
Najbrž so mu falili strateški posveti s prejšnjo vlado.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
No potem pa naštej s katerimi zadevami se strinjaš v tej vladi.
Zate? Ne. Če bi me gruntfürmich prosil, bi najbrž šel skozi. Ti si se pa že večkrat izkazal kot nepismena snežinkica, tako da ne hvala.
Jarno ::
Vsaka vlada, ki pod prepražnik pometa več kot polovico prebivalstva, ni dobra. Sicer pa me moti predvsem polariziranost družbe in vztrajanje pri čudnih pogledih mnogih, ki izražajo svoje mnenje.
Tudi kompromisna vlada modernega centra se je sformirala, pa so jo odpikali zaradi malomarnosti dveh 'maketarjev'.
Sedaj se posluša o Počivalškovem sestanku, da je normalnemu človeku kar hudo, kakšno medijsko težo je dobil ta, sicer dokaj nedolžen dogodek.
Tudi kompromisna vlada modernega centra se je sformirala, pa so jo odpikali zaradi malomarnosti dveh 'maketarjev'.
Sedaj se posluša o Počivalškovem sestanku, da je normalnemu človeku kar hudo, kakšno medijsko težo je dobil ta, sicer dokaj nedolžen dogodek.
#65W!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jarno ()
gruntfürmich je izjavil:
...zato pogledam kaj vlada dela, kaj želi narediti in za kaj se zavzema. ko vidim kako manipulira in krade pri kovid prehladu grajam, ko vidim da želi urediti visoko šolstvo in prišleke jo pohvalim ker se sklada z mojim prepričanjem. zato je tudi skrajno retardirano kritizirat vse po vrsti samo zato, ker se z neko stvarjo ne strinjaš (kot to delajo hejterji janše).
Skrajno retardirano je predvsem vsakogar, ki opozarja na strašanske napake tele vlade in terja odgovornost za njihovo nedelo...
se strinjam. potem pa pogledam kdo terja odgovornost in kaj želijo...
in vidim da enostavno želi levi pol prevzeti oblast in delati zadeve po svoje. in ker vem v kakšno smer bi pluli (ker smo večino časa tako pluli), potem s svojimi nazori vidim da to ni nobena alternativa, temveč veliko slabša opcija od obstoječe.
tako pač je v sloveniji.
shmandi ::
aerie ::
111111111111 je izjavil:
Res je. Lahko bi roj kobilic haral po kokoški. Lepo nam je. Lepo je biti butast.
Večina vas ne zna razmišljat.
Sej pa mamo Twitota, da razmišlja namest nas. Ti, multicvekar, bi lahk bil kakšen svetovalec za šolstvo, ko si tko pameten.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domoljubni shod (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25175 (21428) | krneki0001 |