Forum » Sedem umetnosti » Iščem ime serije, nekje leta 2007 se je dalo gledat na televiziji
Iščem ime serije, nekje leta 2007 se je dalo gledat na televiziji
Riyaling ::
Zdravo,
mene zanima ime serije ali serije filmov, mogoče črnobela produkcija v takrat jugoslaviji 1970-1980 mogoče, govori o jugoslavskih partizanih, ne spomnem se dosti kr sm bla mala takrat ma moj stari je to gledal in jz z njim, vem da so bli vedno uni isti igralci pri vseh teh partizanskih filmih
Me zanima samo zaradi theme song v tej seriji ki se en del spomnem ma ne najdem nikjer.
Prosim za pomoč
lp
mene zanima ime serije ali serije filmov, mogoče črnobela produkcija v takrat jugoslaviji 1970-1980 mogoče, govori o jugoslavskih partizanih, ne spomnem se dosti kr sm bla mala takrat ma moj stari je to gledal in jz z njim, vem da so bli vedno uni isti igralci pri vseh teh partizanskih filmih
Me zanima samo zaradi theme song v tej seriji ki se en del spomnem ma ne najdem nikjer.
Prosim za pomoč
lp
- spremenilo: Riyaling ()
shmandi ::
Zapoj ali zabrundaj tisti del, ki se spomneš in prilepi gor. Mogoče pa bo komu poznano.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shmandi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pretekle vojne, pozabljena zgodovina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9263 (7953) | Primoz |
» | Sokole sokole javise ....Oddelek: Loža | 1456 (1299) | Mr.Ecko |
» | Stare Igre - katera je tista ki vam pospeši nostalgično srce (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 13560 (10834) | SavoKovac |
» | Filmi naše in vaše mladostiOddelek: Sedem umetnosti | 5832 (5595) | Spajky |