Forum » Problemi človeštva » ZDA
ZDA
Temo vidijo: vsi
zmaugy ::
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Oh-o, Proud boys so vrgli Mar-a-Lardo Doucheolinija pod avtobus:
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Smrekar1 ::
Najglasnejši gay club v ZDA se je začel norčevati iz Trumpa
https://www.firstpost.com/world/proud-b...
"Trump will go down as a total failure," the Proud Boys said in the same Telegram channel Monday.
https://www.firstpost.com/world/proud-b...
"Trump will go down as a total failure," the Proud Boys said in the same Telegram channel Monday.
Fritz ::
Sandersu so dali eno deklarativno pomembno funkcijo, da bi s tem 'kupili' progresivce. Enemu kilavemu Butigiegu, ki Sandersu ni do gležnjev so dali ministrstvo. Cionističnim pripadnikom nebeškega ljudstva pa so dali zunanje ministrstvo, ministrstvo za domovinsko varnost, finančno ministrstvo, CIO in še nekaj zelo pomembnih položajev:
https://www.jpost.com/us-elections/all-...
Vseh Judov (ki niso vsi cionisti, npr. Sanders to ni) je v populaciji ZDA 1,7-2,6%. Torej je populacija cionistov še manjša od tega vendar vodijo tri ministrstva. Očitno gre za zelo sposobne ljudi. Pod Trumpom glede tega ni bilo nič bistveno drugače.
Bistvene reči se ne bodo spremenile.
https://www.jpost.com/us-elections/all-...
Vseh Judov (ki niso vsi cionisti, npr. Sanders to ni) je v populaciji ZDA 1,7-2,6%. Torej je populacija cionistov še manjša od tega vendar vodijo tri ministrstva. Očitno gre za zelo sposobne ljudi. Pod Trumpom glede tega ni bilo nič bistveno drugače.
Bistvene reči se ne bodo spremenile.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Reycis ::
Čeprav je lucidni, prepričljivi, zgovorni in jasni mesijanski lik Joe Biden prevzel predsedniško funkcijo po povsem legitimnih, zakonitih, zakonitih, poštenih, ustavnih volitvah nad upravnimi odbori, dejansko ne bo odločal o tem, kako država se izvaja. Te odločitve in smernice, ki sledijo, bo sprejela Znanost. Znanost komunicira s človeštvom prek vrste razpredelnic, napovednih modelov in grafov.
Sicer pa tole izjemno zastopanje te male manjšine svetih ljudi v ameriških vladah je res velika uganka. Le kako jim uspe kaj takega, to se vsi sprašujemo. Sicer se zavedam, da je postavljanje takšnih vprašanj anti-semitsko in da me verjetno kmalu čaka gulag, ampak si ne morem pomagat. Med čakanjem na vlak pa bom z velikim zanimanjem opazoval, če lahko Biden one-uppa Trumpa pri zastopanju njihovih interesov. Seveda, če bo Znanost tako odločila.
Sicer pa tole izjemno zastopanje te male manjšine svetih ljudi v ameriških vladah je res velika uganka. Le kako jim uspe kaj takega, to se vsi sprašujemo. Sicer se zavedam, da je postavljanje takšnih vprašanj anti-semitsko in da me verjetno kmalu čaka gulag, ampak si ne morem pomagat. Med čakanjem na vlak pa bom z velikim zanimanjem opazoval, če lahko Biden one-uppa Trumpa pri zastopanju njihovih interesov. Seveda, če bo Znanost tako odločila.
Diversity is our greatest strength
Jarno ::
Čivkanje čez pripadnike judovske veroizpovedi ali porekla je dejansko brezpredmetno, vseeno pa opisuje realno situacijo, v kateri je jasno prisoten pomen kulture, vzgoje, izobraževanja in mindseta.
Hinavščina je kvečjemu v tem, da določenim manjšinam sugerirajo kriminalno kulturo kot nekaj za njih optimalnega, po potrebi pa uporabijo še dudo v obliki medijske pohvale oz. obljubijo korenček v obliki državnega seska ter tudi legalizacije določenih drog.
Hinavščina je kvečjemu v tem, da določenim manjšinam sugerirajo kriminalno kulturo kot nekaj za njih optimalnega, po potrebi pa uporabijo še dudo v obliki medijske pohvale oz. obljubijo korenček v obliki državnega seska ter tudi legalizacije določenih drog.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
c3p0 ::
Praktično vse nagnusne zgodbe desnakov se izkažejo za izmišljotine. Vas bom pustil da se samouničite...
Trumpa so odjebali. The end.
Ne vem o čem govoriš, vpiši v YT, če ni že vse brisano. BTW nisem desnak, še manj pa kak privrženec Trumpa. Trump je zgodovina, zdaj je Bidenova era. Zdaj bo vse drugače, ker je nov obraz politike prevzel predsedniško funkcijo. /s
Medtem Biden ponavlja iz earpiece-a: "salute the marines"
A si gledal inavguracijo? Lady Gaga, J.lo, Bon Jovi, Springsteen, Timberlake, Lovato, Hanks...
Koga je že debeli luzer angažiral pred 4 leti? Pevski zbor društva upokojencev Podunk?
Cenenost, jap...
Tako ja, rabimo zvezdnike, da nam povejo koga moramo imeti radi. Še posebaj Hanksa s svojim čudnim fetišem na zavržene rokavice. A Spacey ni imel časa?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
HulkHogan ::
Tako ja, rabimo zvezdnike, da nam povejo koga moramo imeti radi. Še posebaj Hanksa s svojim čudnim fetišem na zavržene rokavice. A Spacey ni imel časa?
Jaz spoštujem izključno Harvey Weinsteina.
Lepo da enkrat poveš po pravici.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
HulkHogan ::
Jaz spoštujem izključno Harvey Weinsteina.
Lepo da enkrat poveš po pravici.
Antisemiti normalno da ga ne spoštujete.
A greš lahko ziegheilat kam drugam, antisemit Fritz?
Ne, lahko pa ti odjebeš s takšnimi za ušesa privlečenimi obsodbami. Ali je anti-semitizem, če kritiziraš Izraelski apartheid in popolnoma nesorazmerno moč, ki jo cionisti vihtijo v državnem aparatu ZDA? A ločiš med cionisti in Judi? Se zavedaš, da so tudi Palestinci semitsko ljudstvo?
A. Einstein
A. Einstein
D3m ::
Židje so res ena hudo zaščitena rasa, da se ne smemo o njih pogovarjati.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Židje so res ena hudo zaščitena rasa, da se ne smemo o njih pogovarjati.
Saj se ne pogovarjamo o njih temveč o cionistih, ki niso samo Judje.
Point pa je, da Biden tudi laže kot pes teče. Sicer ne toliko kot Trump, ni tako neumen kot Trump in je bolj elokventen a je tudi velik lažnivec.
Vzemimo npr. JCPOA oz. jedrski sporazum z Iranom, iz katerega je Trump izstopil, Biden pa je obljubljal, da se bodo vanj vrnili. Sedaj cionist Blinken (zunanji minister) razlaga, da mora glede tega prvo svoje povedati Izrael, po tem razlaga, kako morajo seaj v sporazum vključiti še ostale zalivske države itn. Halo!? To ni vrnitev v JCPOA, to je kup pogojevanja in nek popolnoma nov sporazum v katerega Iranci ne bodo nikoli privolili.
In to je samo ena zadeva izmed mnogih. Obljubljal je tudi odpustitev dolga vsem zadolženim študentom in še marsikaj. Ja, nekaj je naredil a je bistvo nespremenjeno.
Boga decva, prav vidi se ji nelagodje ob vsem tem bruhanju, ki ga mora brati s skripte
Ja, desničarska skripta pravi, da bistvo klasne vojne zamegliš z vsem drugim..rasizmom, fašizmom, anti-semitizmom in podobnim, da le ne bi govorili o bistvenem.
A. Einstein
A. Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fritz ()
Uporabnik ::
BAM! "It only took 24 Hours: US Sends MAJOR Convoys Into Syria; Russian Moving Convoys to Intercept!"
https://mynews.one/it-only-took-24-hour...
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
Neki se kuha.
"Trump just issued an urgent order to his family: Due to security issues, the president Trump asked his family and friends to leave the White House tonight.
SOMETHING is about to go down..."
Dej človek, kaj je bilo, quanon teorija zarote?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
endelin ::
BAM! "It only took 24 Hours: US Sends MAJOR Convoys Into Syria; Russian Moving Convoys to Intercept!"
Sem mislil, da se bo Sleepy osredotočil na covid pa na pregon "domačih teroristov"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Republikanci delajo na tem, da bi vrgli Trumpa pod avtobus in ga na senatnem sojenju spoznali za krivega:
https://edition.cnn.com/2021/01/22/poli...
Enim se pa računica le morda ne bo izšla, med njimi tudi sinu Kennedyevega morilca...
https://edition.cnn.com/2021/01/22/poli...
Enim se pa računica le morda ne bo izšla, med njimi tudi sinu Kennedyevega morilca...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
kaj ko bi ti nehal brati samo CNN in podobne enostransko libtard smeti?
ko je govora o ameriki je rt.com manj pristranski lulz
Zgodovina sprememb…
kaj ko bi ti nehal brati samo CNN in podobne enostransko libtard smeti?
Bomo videli, ane? Ampak kaj, ko se boste v quanon crowdu spet lagali, kot vedno do zdaj.
Ampak kakšna skodelica solzic več pa bo, ane?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Uuuuu, vojna prihaja.
Zmaugy le ni humanitarec. :)
Zmaugy le ni humanitarec. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
In other news.
Biden's executive order that prioritises transgender people is a DISASTER for ordinary women and girls across America
Biden's executive order that prioritises transgender people is a DISASTER for ordinary women and girls across America
|HP EliteBook|R5 6650U|
dild0idis ::
BTW, kako veseli so naši socialni levaki, da ne bodo nižje cene Insulina?
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
BTW, kako veseli so naši socialni levaki, da ne bodo nižje cene Insulina?
Biden je desničar. Ne vem kateri pravi levičar resnično podpira njegove politike.
ZDA imajo dve desni stranki, liberalno in konservativno, ki obe zvesto služita oligarhom. Kje nekateri v tem vidite demokracijo in desno/leve razlike pa res ne vem.
A. Einstein
A. Einstein
mtosev ::
Biden je centrist. Meni je to zelo všeč. Američani pa še dolgo ne bodo imeli left president kot bi bil Sanders. V Bidenu so dobili preverjenega človeka katerega celo spoštujejo nekateri republikanci. Ni progressive kot bi si nekateri v njegovi stranki želeli samo s tem se bodo nekateri pač rabili sprijazniti. Tudi nekateri moderate republikanci so volili zanjga, ker Trumpa niso mogli več prenesti. Kolk od teh moderate conservative ljudi bi volilo Sanders ali Warren? Skoraj noben. In kaj bi bil rezultat tega? Zelo verjetno še 4 leta Trumpa. Dobro, da je Biden dobil kar znatno podporo od blacks in latinos.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Rajši mami skuhaj en čaj, da bo pri močeh glede na to, da mora skrbeti za oba.
|HP EliteBook|R5 6650U|
dice7 ::
LMAO, to si zanalasc dal tak link, ki pozabi omenit, da se je to zgodilo 20. decembra lani?
Biden je centrist. Meni je to zelo všeč. Američani pa še dolgo ne bodo imeli left president kot bi bil Sanders. V Bidenu so dobili preverjenega človeka katerega celo spoštujejo nekateri republikanci. Ni progressive kot bi si nekateri v njegovi stranki želeli samo s tem se bodo nekateri pač rabili sprijazniti. Tudi nekateri moderate republikanci so volili zanjga, ker Trumpa niso mogli več prenesti. Kolk od teh moderate conservative ljudi bi volilo Sanders ali Warren? Skoraj noben. In kaj bi bil rezultat tega? Zelo verjetno še 4 leta Trumpa. Dobro, da je Biden dobil kar znatno podporo od blacks in latinos.
To so dejansko modre besede. Biden je stara šola, svoje predsedniške ambicije je npr. naznanil že leta 1987, po 10 letnem stažu kot senator.
Narodna sprava v ZDA pa bo verjetno otežkočena npr. zaradi idej in teženju okoli spolne identitete.
Nad tem vihajo nos v tudi večjem delu preostalega sveta, razen posameznikov, ki tovrstna stališča tudi dokaj fanatično branijo, predvsem zato, ker jim je vseeno, če je njihova moralna superpozicija fake kot zobje Kirka Douglasa, samo, da lahko mešajo ****.
#65W!
#65W!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jarno ()
Haha klasika
https://www.foxnews.com/politics/biden-...
Kaj praviš na to Zmaugy?
MAGA2024 u izico, če ga bo elita tako srala
Kaj praviš na to Zmaugy?
Zgodovina sprememb…
Hitro se je vdal
Biden says 'nothing we can do' to change pandemic 'trajectory' in coming months
Hitro se je vdal
Haha klasika
Kaj praviš na to Zmaugy?
Mi na misel ne pride spet klikat na neke neumne desničarske linke, običajni se izkažejo za izmišljotine in gre za zapravljanje mojega časa.
Biden says 'nothing we can do' to change pandemic 'trajectory' in coming months
Hitro se je vdal
Ne moreš v dveh dneh popravit, kar je zabiti idiot zasral v enem letu.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Haha klasika
Kaj praviš na to Zmaugy?
Mi na misel ne pride spet klikat na neke neumne desničarske linke, običajni se izkažejo za izmišljotine in gre za zapravljanje mojega časa.
To je danes main novica ;)
Ampak ja, ignoranca pomaga seveda
Haha klasika
Kaj praviš na to Zmaugy?
To je danes main novica ;)
Ampak ja, ignoranca pomaga seveda
Kaj je main novica? En link? Saj veš da je to proti pravilom foruma? Eh, kaj govorim, da bi ti poznal pravila foruma, bi moral znat brati.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Zakaj Bajdn ne uvede karantene?
Talk is cheap
Ukrepi so kar isti kot pod Trumpom z minimalnimi sprmembami
Biden pred enim tednom: opravili bomo z virusom.
Biden danes: nič ne moremo narditi.
Talk is cheap
Ukrepi so kar isti kot pod Trumpom z minimalnimi sprmembami
Biden pred enim tednom: opravili bomo z virusom.
Biden danes: nič ne moremo narditi.
Zgodovina sprememb…
To so dejansko modre besede. Biden je stara šola, svoje predsedniške ambicije je npr. naznanil že leta 1987, po 10 letnem stažu kot senator.
Narodna sprava v ZDA pa bo verjetno otežkočena npr. zaradi idej in teženju okoli spolne identitete.
Nad tem vihajo nos v tudi večjem delu preostalega sveta, razen posameznikov, ki tovrstna stališča tudi dokaj fanatično branijo, predvsem zato, ker jim je vseeno, če je njihova moralna superpozicija fake kot zobje Kirka Douglasa, samo, da lahko mešajo ****.
Tisto je nonsens. Demokrati in republikanci se seveda tepejo okrog robnih vprašanj, kot je spolna identiteta, kar zadeva le majhen odstotek prebivalcev. Seveda se ne morejo kregati glede ekonomije, neenakosti v družbi in s tem povezanega kriminala, svobode govora, posredovanj po svetu in drugega - ker imajo glede tega ti. bi-partisan konsenz.
In potem tukaj spet flancate o nekih levičarjih in centristih. Sposobnost analize in sinteze = 0,001.
A. Einstein
A. Einstein
Fritz, mislim, da so ZDA lepo pokazale, da se jih da obiti tudi po tehnološki plati, kot so to naredili v J. Koreji, Tajvanu in Japonski, tudi Singapurju, pa so še vedno v dobrih odnosih.
Potem pa imaš take, ki se zgražajo nad posledicami, vzrokov pa ne omenjajo.
To so šele flancanja.
Potem pa imaš take, ki se zgražajo nad posledicami, vzrokov pa ne omenjajo.
To so šele flancanja.
#65W!
#65W!
Vsi MAGA luzerji brez se šlepajo ali na foodstamps ali na kakšnem drugem socialnem programu. Pa še bolj bi. se, če bi se lahko.
Ampak so proti socializmu.
Ampak so proti socializmu.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Za začetek se tip kar precej trudi, bomo videli kako dolgo in kako daleč bo šlo. Bo pa treba malo zmanjšat vojsko, drugače bo zmanjkalo denarja.
Če bi Evropejci dali hkrati malo več za obrambo in se postavili kot enakopravni partnerji, bi bil lahko lep sinergistični učinek, ki bi povečal vpliv in moč EU.
Če bi Evropejci dali hkrati malo več za obrambo in se postavili kot enakopravni partnerji, bi bil lahko lep sinergistični učinek, ki bi povečal vpliv in moč EU.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Teh institucij ne bojo priznali nikoli, ker si v lastno skledo ne bojo hoteli pljuvat. Trump je pomilostil vojne zločince, res pa je, da so bili ti isti pod Obamo obsojeni in zaprti. Tako da ena razlika je tudi pri tem.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Bernie je malce pretiraval, česar se tudi sam zaveda.
Določene kritike so vseeno na mestu, samo bi jaz osebno zavrgel doktrino "z nesmisli in norostjo nad nazadnjaštvo in trmo."
Določene kritike so vseeno na mestu, samo bi jaz osebno zavrgel doktrino "z nesmisli in norostjo nad nazadnjaštvo in trmo."
#65W!
#65W!
Zagor_tenay ::
Rassmusen kaže, da ima Biden 48% podporo med Američani dan po inavguraciji. Obama je imel dan po inavguraciji 62% podporo. In Biden naj bi dobil 12 milijonov več glasov kot jih je Obama. Kje je tukaj logika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zagor_tenay ()
LeQuack ::
Na redditu nič ne najdem o teh vojaških operacijah v Siriji. Kar dobro cenzuro imajo.
Sicer pa:
Israeli missiles strike Syria's Hama killing four civilians: SANA
https://www.aljazeera.com/news/2021/1/2...
Sicer pa:
Israeli missiles strike Syria's Hama killing four civilians: SANA
https://www.aljazeera.com/news/2021/1/2...
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Zagor_tenay je izjavil:
Rassmusen kaže, da ima Biden 48% podporo med Američani dan po inavguraciji. Obama je imel dan po inavguraciji 62% podporo. In Biden naj bi dobil 12 milijonov več glasov kot jih je Obama. Kje je tukaj logika.
Ena od možnih razlag je, da so se želeli znebiti velikega pokvarjenca in so zato glasovali za malo manjšega pokvarjenca, ki je pa še vedno pokvarjenec in to vsi vedo. Ampak to tudi pomeni, da se bo čedalje več ljudi čedalje bolj pogosto upiralo oblastem in bo oblast uporabljala čedalje več represije.
Drugače pa je Biden morda dobil toliko več glasov a pri glasovih, ki so res šteli, je Trumpa premagal za nekaj odstotkov. Pazi, enega najslabših predsednikov ever je premagal za samo nekaj odstotkov.
Bernie je outsider, ki je kot independent hotel nominacijo pri Demokratih in so ga dvakrat ogoljufali. In če mu kaj zamerim je to, da zaradi tega nikoli ni popenil in povedal kar jim gre.
A. Einstein
A. Einstein