Forum » Loža » Čestitke in pozdravi
Čestitke in pozdravi

mirator ::
Ker je danes božični dan, upam, da ste ga praznovali v pravem družinskem vzdušju. Se pa končuje tudi enoletno obdobje, ki so ga nekateri, upam večina, srečno preživeli. Marsikomu pa je Fortuna zaradi koronavirusa obrnila hrbet. Vsem tem ne morem pomagati, jih pa razumem, ker sem se znašel v pretekli finačni krizi povsem na dnu, pomoči od države pa takrat ni bilo nobene. Sem preživel in sem srečen. Prav tako želim v novem letu 2021 vsem, da bi se iz krize, ki jo je povzročil koronavirus, vrniti na uspešna pretekla obdobja.

__Devil__ ::
Srečno, zdravo vsem in na dolge ter zanimive debate na Slo-Tech še naprej. Želimo, da bi se forum razvijal v dobri smeri.

GenZNPC ::
Midva sva za praznike sama v lockdownu (DE), po 21uri je policijska ura, obisces lahko max. eno gospodinjstvo, policija je kr redno na cesti, popisuje promet in preverja kam se vozis. Zena ima operirano kolenom, tako da tudi iz tega vidika se ne dogaja prav veliko.
V Slovenijo ne grem, ker so imeli pred enim tednom domaci se korono, pa se ne mislim okuzit glih na "dopustu." v lockdownu.
Tako da mi ne preostane nic drugega, kot iti sam na srehod ali malo z avtom naokoli, igrati kaksno igro, pa chatat na s-t.
@mirator
Po dezju posije sonce. Meni gre ta korona situacija dobesedno ze na kurac, pa to tako, da vec ne spremljam nobenih novic, objav, prakticno niti ne pogovarjam se vec o tem.
Prestavili so rehabilitacijo moje mame za vsaj pol leta, operirana pri srcu. Dedek imel infarkt in ga niso hotli sprejeti pa delali nepotreben cirkus, kolegovega fotra, ki je ze brez korone v ekstremno slabem stanju, so poslali okuzenga domov, da so se vsi okuzli, tako da kdo bo skrbel zanj je bilo vprasanje.
Narocila zamujajo, robe zmanjkuje, stranke tecnarijo, kot da ne vejo kaj se dogaja.
Zdaj pa se 3 mesce in slavim jubilej prvega lockdowna.
Potem tudi ne zastopim, da moram biti jaz doma, ker imamo prevec strank na kvadratni meter. Sem pa v ponedeljek bil v trgovini, pa je blo naguzvano kot prinas to nikoli ni. Seveda to ni noben problem.
To da ga studenti zurajo, organizirajo privat zurke nato pa cele familije okuzijo, spet ni problem...
Ehh, to je to glede korone za danes. Vesele praznike.
V Slovenijo ne grem, ker so imeli pred enim tednom domaci se korono, pa se ne mislim okuzit glih na "dopustu." v lockdownu.
Tako da mi ne preostane nic drugega, kot iti sam na srehod ali malo z avtom naokoli, igrati kaksno igro, pa chatat na s-t.
@mirator
Po dezju posije sonce. Meni gre ta korona situacija dobesedno ze na kurac, pa to tako, da vec ne spremljam nobenih novic, objav, prakticno niti ne pogovarjam se vec o tem.
Prestavili so rehabilitacijo moje mame za vsaj pol leta, operirana pri srcu. Dedek imel infarkt in ga niso hotli sprejeti pa delali nepotreben cirkus, kolegovega fotra, ki je ze brez korone v ekstremno slabem stanju, so poslali okuzenga domov, da so se vsi okuzli, tako da kdo bo skrbel zanj je bilo vprasanje.
Narocila zamujajo, robe zmanjkuje, stranke tecnarijo, kot da ne vejo kaj se dogaja.
Zdaj pa se 3 mesce in slavim jubilej prvega lockdowna.
Potem tudi ne zastopim, da moram biti jaz doma, ker imamo prevec strank na kvadratni meter. Sem pa v ponedeljek bil v trgovini, pa je blo naguzvano kot prinas to nikoli ni. Seveda to ni noben problem.
To da ga studenti zurajo, organizirajo privat zurke nato pa cele familije okuzijo, spet ni problem...
Ehh, to je to glede korone za danes. Vesele praznike.
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Sodisce razveljavilo nekatere korona ukrepe (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 73010 (62750) | dexterboy |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 70180 (65285) | vostok_1 |
» | Kam za novo leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19400 (16313) | shadeX |