Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy M v Sloveniji
Samsung Galaxy M v Sloveniji
mojca ::
Ali kdo ve, zakaj v Sloveniji ni mogoce dobiti Samsungovih telefonov serije Galaxy M, kot npr. Samsung Galaxy M21? Oz. ali se pridejo?
Kako zoprno je uveljavljati garancijo, ce telefon kupis preko Amazona v Nemciji ali iz neke "nakljucne" spletne trgovine v Italiji?
Ce primerjam npr. A{x}1 in M21:
V seriji A noben model, cenejsi od A51, nima Gorilla Glass-a.
M21 ima Gorilla Glass in je precej novejsi od A51, predvsem pa cenejsi.
Sem se kaj spregledala?
A31 je po razumni ceni na voljo pri HOT-u, ampak ni posebej odporen.
(A51 je poleti na paketu A1 GO M stal 150 EUR, zdaj pa so cene zrastle in ga je ceneje kupiti v prosti prodaji zunaj Slovenije kot v Sloveniji z 2-letno vezavo. M21 je se cenejsi in cez glavo dovolj dober.)
Kako zoprno je uveljavljati garancijo, ce telefon kupis preko Amazona v Nemciji ali iz neke "nakljucne" spletne trgovine v Italiji?
Ce primerjam npr. A{x}1 in M21:
V seriji A noben model, cenejsi od A51, nima Gorilla Glass-a.
M21 ima Gorilla Glass in je precej novejsi od A51, predvsem pa cenejsi.
Sem se kaj spregledala?
A31 je po razumni ceni na voljo pri HOT-u, ampak ni posebej odporen.
(A51 je poleti na paketu A1 GO M stal 150 EUR, zdaj pa so cene zrastle in ga je ceneje kupiti v prosti prodaji zunaj Slovenije kot v Sloveniji z 2-letno vezavo. M21 je se cenejsi in cez glavo dovolj dober.)
- spremenila: mojca ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P20 lite vs samsung s8Oddelek: Mobilne tehnologije | 1986 (1641) | klinker |
» | Dilema: Honor 7 lite ali Huawei P9 liteOddelek: Mobilne tehnologije | 6016 (5510) | Domobrancek |
» | Kater mobitel vzet med Samsungi (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9985 (8227) | addy93 |
» | Kateri high-end pametni telefon? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 62996 (56123) | PrimozR |
» | Nakup mobilnika za zahtevnega uporabnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 4322 (2565) | virta |