» »

Formula 1 2021

Formula 1 2021

««
65 / 139
»»

skyform ::

billy je izjavil:

Recimo, pride gor normalno, tempo hoje, prejme pokal, ga dvigne enkrat, z izrazom na obrazu pa ne pokaže pretiranega veselja.

Saj pa je ja dripec zavedal, da je zmagal samo zaradi tega, ker je skeglal ven maxa v ovinku pri 300kmh direktno v zaščitne ograje.

Ne vem kaj ti gledaš ampak jaz še vedno vidim, da ima človek milijone fenov, to je pač par takih zagrenjenih kot si ti, ki ga sovražijo. Večina samo hoče novega zmagovalca kot v času, ko je Vettel dominiral. Se dobro spomnim kako so ga bujali in želeli, da nekdo drug zmaga, ampak je še kljub temu imel polno fenov in še jih vedno ima. Sedaj pa je naenkrat za tiste, ki so ga bujali in sovražili spet super in ne vem kaj vse, najboljša osebnost v F1, prej pa je bil finger boy, hinavc in ne vem kaj vse še. Počakaj malo, da bo Max začel zmagovati ali kdo drug, 4-5 sezon zapored in bo naenkrat bad guy, good guy pa tisti, ki bo poskušal preprečiti njegovo dominacijo. Hamiltona so v času Vettlove dominacije hvalili kako je zaradi njega zanimiv F1 enako kot so prejšnja leta pravili, da je F1 zanimiv zaradi Maxa in vsi so bili srečni, ko je Hamilton odvzel Vettlu kakšno zmago. Sedaj pa je Hamilton v vlogi Vettla, ko bo nekdo drug začel zmagovati pa se bo pesem spet obrnila.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

billy ::

Saj jih bo vedno imel, je anglež in da se angležom zameriš kot rojak je skoraj nemogoče.

poleg tega ga pa še ogromno črncev podpira, in po novem tudi LGBTQ.

PrimozR ::

billy je izjavil:

Očitno je bilo vse OK, kar je naredil bottas in je po tvoje tudi to dirkaška nesreča?

Kaj drugega kot dirkaška nesreča pa bi lahko bilo?

Ben Dover ::

Zarota Fie in Mercedesa.

dild0idis ::

Ben Dover je izjavil:

Zarota Fie in Mercedesa.

To samo vidva retarda z billyem mislita!
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Tilen88 ::

FIAMG :)

dild0idis je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Zarota Fie in Mercedesa.

Sarkazem? Kdo je zdaj idiot? No to sem vedel že prej.. :))

Zgodovina sprememb…

BT52 ::

FIA je Ferrari international assistance. Vsaj dejstva osvojita tako, da bodo vredu.

Ben Dover je izjavil:

dild0idis je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Zarota Fie in Mercedesa.

Sarkazem? Kdo je zdaj idiot? No to sem vedel že prej.. :))

Ceni se malce višje, saj vsake toliko časa kaj pametnega napišeš. :D

Kaj sploh pomeni "dirkaška nesreča"?

roCkY ::

HAM vodi. Sezono končat zaradi covida!...

Absolutno ne odobravam kakršnegakoli popuščanja komurkoli glede covid ukrepov. Zadeva gre že tako ali tako po dokaj slabi krivulji in v naslednjih mesecih bodo nujni dodatni ukrepi.

Naj gredo pa direkt v USA..., če jih ameri spustijo tja. Načeloma nebi smelo biti težava saj 2* cepljeni državljani EU ??ali velja tudi za GB?? naj bi imeli vstop. Nisem sedajle preverjal kako je zadeva v ZDA zastavljena...

Pretiravanje okoli kovida je preseglo meje dobrega okusa, zato je čas, da se že neha s tem, ne pa samo stopnjuje.

Kakšno tveganje pa predstavlja moštvo, ki je itak v celoti testirano, plus več čas dirke je v mehurčku? Ne gre se za popuščanje, ampak navadno logiko.

roCkY ::

koga od 10000+ žrtev covida dnevno briga za neko F1, ki je en bolj ali celo najbolj umazan šport na planetu...?

Kakšno vezo bi naj to imeli s čemerkoli?

Cveto ::

Da bi to lahko bil najlažjo način, kako bi "GOAT" dobil še osmi naslov. Ker na stezi, v poštenem boju, ga bo težko.

Covid ne gre na koze.

Očitno pač mora dobit ta 8. naslov, da postane največji in se krono preda nazaj v UK.

Težko bo tukaj mateschitz kaj naredil, edino če ima več moči "v ozadju". Ker prvenstvo se je preselilo v borbo v ozadju, na stezi je ni več, oz je to samo še show za gledalce.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: billy ()

Na stezi je demolition derby. Pereza aktivirat in udarit nazaj..

Zgodovina sprememb…

Pereze ne seže do hamiltona. Ima bottas lažjo nalogo prit do maxa.

billy je izjavil:

Pereze ne seže do hamiltona. Ima bottas lažjo nalogo prit do maxa.

Ah je** ga, bo moral Maksek požreti ponos in začeti delati za ekipo, ter se redno zaletavati v Lojza, da bo Perez zmagal na koncu... :))

Zgodovina sprememb…

Perez lahko vozi malo bolj počasi in ga torpedira pod modro zastavo. Ali pa ostane na stezi po postanku HAM, gume so bile zanič, hitro gre kaj narobe, wink wink.

Zgodovina sprememb…

facepalm ::

Prvi ovinek po startu lahko marsikdo torpedira P1. Tudi kak P10+. Samo gas po neidealni liniji mimo vseh bremzajocih direkt v P1. Ali pa v P3, katerega porine v P1.

https://www.planetf1.com/news/stefano-d...

Haha, še toliko ni imel jajc, da bi se sam tega spomnil. Bolano, da ga morajo drugi silit k temu.
naj mu že da en brco, ker drugo si ne zasluži

scythe ::

Kaj si tak huliganček? Zakaj bi ga morali brcati? Zato ker ni poklical? Ker otroški vrtec je postal tale F1, kje so stari časi F1....bi še kdo od dirkačev Maxa okrog kepe ...
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

Zakaj pa Maxa??

scythe ::

PrimozR je izjavil:

Zakaj pa Maxa??

Če bi zdaj morali Hamiltona brcati, pol bi morali Maxa tepst za njegove grehe iz preteklosti. Če se že gre na takšen nivo...;)
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

Tole prilepim, vi se pa kar naprej jočite.

springfield ::

Jao fanbojcek. Lep primer whataboutisma. Ja, Max je delal bedarije, ampak to ne upravici Hamiltonove bedarije ali bedarije kogarkoli drugega v prihodnosti. Kakrsnokoli bedarijo je treba primerno kaznovat. Kar je FIA v tem primeru tudi naredila (gleda na trenutna pravila).

win64 ::

Ne veš al bi se joku al smeju. A nima Domenicali bolj pomembnega dela kot mirit te otroke?

springfield je izjavil:

Jao fanbojcek. Lep primer whataboutisma. Ja, Max je delal bedarije, ampak to ne upravici Hamiltonove bedarije ali bedarije kogarkoli drugega v prihodnosti. Kakrsnokoli bedarijo je treba primerno kaznovat. Kar je FIA v tem primeru tudi naredila (gleda na trenutna pravila).

Jaz sem fanbojček, ker prilepim en videjo o Maxu, a ko se pa tu že 3 strani pljuva po Hamiltonu, kaj so pa potem ti? Se ne jokcam tu kot neka pička. Pa še to, tu se pljuva po voznikih, ki podpirajo te mavrice in enako vrednost, sami pa ste take pičkice kot te nove generacije, ki ne vedo, če so moški, ženske ali nekaj vmes. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

Fanbojcek si zaradi vseh ostalih komentarjev. Da pa prilepis totalno biased video je pa samo pika na i.
Cist preprosto je, ce ne bi bil fanbojcek, te ne bi motlo, da se 3 strani pljuva cez Hamiltona.

Zakaj pa ne bi smel, a lahko samo Hamilton hejterji provocirajo, lepijo debilne videje in so glasni, jaz pa ne bi smel, kdo je potem biased. :))

pirat ::

Precej postov v zadnjem času. So se hostesice avtomobilskih znamk nekaj zravsale med seboj? Je katera od njih drugi visoke petke polomila ali pa jo zašpecala, da je tako dobro tretirana samo zato, ker ima najdražje joške narejene?

@springfield, Zadnjih par starni je napisano polno neumnosti in se nisem niti enkrat odzval ali preprial, a ko prilepim en ubogi videjom o Maxu pa na enkrat popizditis, kar podkurlo te je. :))

Oprosti, nisem cele dneve gor. Tokrat sem prisel in je bil tvoj video zadnji. Podkurlo me pa ni prav nic, ker mi je za oba vpletena bolj al manj vseeno.

springfield je izjavil:

Oprosti, nisem cele dneve gor. Tokrat sem prisel in je bil tvoj video zadnji. Podkurlo me pa ni prav nic, ker mi je za oba vpletena bolj al manj vseeno.

Da, da vedno je moj post zadn, zato se vendo odzoveš meni. In še to, če ti ne bi bil Hamilton hejter in Max fanbojček te ne bi motil video, ki sem ga prilepil, pa mi lahko pišeš še celo življenje tu da si Ferrari fan, my ass. Neumnosti, ki se pišejo proti Hamiltonu te ne motijo, če pa kdo napiše kaj proti Maxu pa si takoj v luftu.

Saj vem, da kot fanbojcek razumes vsako kritiko Hamiltona kot hejtanje. Ampak ce bos malo pogledal za nazaj, sem ze veckrat napisal, da cenim njegovo hitrost. Ceprav za mene ni in nikoli ne bo mogo bit GOAT. Imam razloge, ki jih fanbojcki ne razumete ali nocete razumet.
Za Maxa pa mislim, da je razvajencek, ki mu je foter napihno ego v bozjo mater. Je pa hiter. Tak da tu si kar zgresil, da bi bil fan, kaj sele fanbojcek. Tudi RB mi je med manj priljubljenimi ekipami.
Te pa prosim, da ne dvomis v mojo pripadnost Ferrariju (kot ekipi, so dirkaci, ki mi niso bili ravno pri srcu), da bi prikril svojo fanaticno branjenje Hamiltona.

skyform je izjavil:

@springfield, Zadnjih par starni je napisano polno neumnosti in se nisem niti enkrat odzval ali preprial, a ko prilepim en ubogi videjom o Maxu pa na enkrat popizditis, kar podkurlo te je. :))

Wait what? A moramo it štet tvoje poste? :D

Sicer pa, tečni ste. Zelo. A moramo it težit modom za ban iz teme?

facepalm ::

Tole prepiranje "nasi" vs "vasi" deraila 90% tem na forumu. Kje so stari dobri casi, ko je lahko (konstruktivna) debata stekla brez kreganja in spuscanja na osebni nivo.
Ja sej vem "oni so krivi".. ffs :/

buneech ::

pirat je izjavil:

Precej postov v zadnjem času. So se hostesice avtomobilskih znamk nekaj zravsale med seboj? Je katera od njih drugi visoke petke polomila ali pa jo zašpecala, da je tako dobro tretirana samo zato, ker ima najdražje joške narejene?

Nah, sam troli nabijajo zadnje čase.

Polarizacija je dandanes hud problem. Na vseh področjih. Eden najbolj problematičnih je seveda politika, ker to močno vpliva na naša življenja, ampak je prisotno povsod, ker je mentaliteta ljudi postala takšna... In tale tema je QED. Enostavno ni več neke objektivnosti ter pogleda na svet, kjer bi se vsaj poskušalo biti objektiven.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Jaz sem objektiven :)

Objektivno je tako, da je zmaga v prvenstvu bolj odvisna od inženirjev za risalno mizo in razvoju kot pa od hostesic za volančkom. Hostesice so samo zaradi publike.

pirat je izjavil:

Objektivno je tako, da je zmaga v prvenstvu bolj odvisna od inženirjev za risalno mizo in razvoju kot pa od hostesic za volančkom. Hostesice so samo zaradi publike.

BS, če bi bilo tole res, bi danes Red Bull vodil že za toliko točk, da bi bilo prvenstvo odločeno.

Hostesice so pa sedaj naredile, da ni tako! >:D

PrimozR je izjavil:

Polarizacija je dandanes hud problem. Na vseh področjih. Eden najbolj problematičnih je seveda politika, ker to močno vpliva na naša življenja, ampak je prisotno povsod, ker je mentaliteta ljudi postala takšna... In tale tema je QED. Enostavno ni več neke objektivnosti ter pogleda na svet, kjer bi se vsaj poskušalo biti objektiven.

Ni samo mentaliteta, je tudi velika krivda na strani medijev, predvsem socialnih omrezij. Filajo folk z materialom, ki ga folk hoce brat, ampak na ta nacin dobi samo eno plat zgodbe. Tako ce nakazes na FB/Twitter/whatever, da si navijac Hamiltona in beres samo angleske medije, ni sans, da bos dobil objektivn pogled na F1.
Preden me zdaj napadejo vsi, Hamilton je samo primer. Isto bi veljalo, ce bi nekdo bral izkljucno nizozemske medije v tej situaciji. Ceprav dvomim, da jih kaj dosti med nami :)

Poglej si The Social Dilemma. Niso nujno za to krivi mediji, bolj socialna omrežja, ki prek algoritmov servirajo vsebine, ki ljudi držijo na platformah. Je povsem običajen positive feedback loop.

Sem pogledal pred casom, fajn zadeva. Niso samo mediji, vse skupaj. Vedno manj je nevtralnih medijev. Kar je posledica polarizacije druzbe in dodatno polarizira druzbo - neskoncen krog. Socialna omrezja pa ja...recimo, da niso ravno dober vir informacij.

dild0idis je izjavil:

pirat je izjavil:

BS, če bi bilo tole res, bi danes Red Bull vodil že za toliko točk, da bi bilo prvenstvo odločeno.

Hostesice so pa sedaj naredile, da ni tako! >:D

Da, da, seveda.

Tilen88 ::

Nevem če je kdo omenil že, da naj bi AM vložil pritožbo z dokazi, da je v dirkalniku po odvzemu bilo še 1.44l goriva
««
65 / 139
»»