Forum » Loža » Korona - prvi in drugi val
Korona - prvi in drugi val
Temo vidijo: vsi
el_bahattee ::
Je res tako težko sprejeti, da je življenje polno naključij in če se nekdo zavestno odloči iskati bilokatere povezave, ki bi ta naključja nekako razložila, da jih bo tudi "našel"? Da ljudje na vseh nivojih (tudi v stroki) preprosto delajo napake (še posebej, ko se soočiš z nečim povsem novim in okoli tebe na praktično vseh področjih obstaja panika, dvomi, utrujenost, zasičenost itd.), ki niso del neke komplicirane zarote, temveč samo običajne napake, ki jim občasno sledijo še napačne odločitve s katerimi si ti posamezniki (ali občasno celotne organizacije) preprosto želijo rešiti svojo lastno rit (občasno tudi s kakšnim prikrivanjem teh napak in podobno)?
Dejansko je teoretikom zarot to težko sprejeti. Še več, straši jih misel na to, da se v svetu dogaja veliko naključij in napak, ter da se številne zadeve odvijajo same brez vsake kontrole. To dokazujejo tudi številne raziskave psiholoških profilov ljudi, ki verjamejo v teorije zarot.
Come to my center, you enter the winter.
PersonaRuda ::
Koliko je res to kar praviš sicer ne vem (verjetno še ni čisto znano). Jasno je da cepiva delujejo bolje ob visoki precepljenosti. Glede na to kar pravite bi morali zagovarjati cepljenje.
Jaz sem zagovornik cepljenja proti otroškim boleznim kot obveznim. Tudi zagovornik cepljenja (prostovoljno) proti klopnemu meningitistu (meningoencefalitis). To so cepiva, ki so se razvijala 10+ let in tem zaupam. So preverjena. Ne zaupam pa na horuk nerejenemu cepivu v manj kot letu dni, kateri ni dal skozi niti vseh faz testiranj in katero je podobno kot tisto proti gripi, kjer se pa dosedaj še nisem cepil in preživel vse prehlade brez zapletov (čaj + limona + med + počitek par dni).
Ampak, nebom preprečeval drugim cepljenja. Naj se cepi, kdor se hoče, ne pa silit vseh ostalih, da se morajo in zraven vlačit idiotske argumente zakaj se cepiti. To je vse kar želim povedati.
s7nf ::
PersonaRuda je izjavil:
Mene samo zanima kdo so "oni" , ki se tako igrajo z našimi življenji. Kdo so to, kaj to je Bill Gates, ok, pa kdo še?
- Bill Gates
- George Soros
- Klaus Schwab
- Sheldon Adelson
- Rupert Murdoch
- Lachlan Murdoch
- Elizabeth II.
- Jacob Rotschild
- Athina Onasis
- Abby Rockefeller
- Neva Goodwin
- Eileen Rockefeller Growald
- Richard Rockefeller
- Spencer-Morgan family
...
Vse skupaj je skupina 50-100 ljudi, kateri držijo za jajca celi svet. In naša usoda je trenutno v njihovih rokah.
Jaz sicer v to ne verjamem, ampak če je vse res jim pa dam propse. Uigrana akcija stotih ljudi, brez kompromisno, brez žvižgačev, 100% commitment projektu.
spegli ::
Ti si itak cepljen.
Te boti so zelo dolgočasni imo.
Te boti so zelo dolgočasni imo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()
LeQuack ::
PersonaRuda je izjavil:
To so cepiva, ki so se razvijala 10+ let in tem zaupam. So preverjena. Ne zaupam pa na horuk nerejenemu cepivu v manj kot letu dni
Popravek, dejansko cepivo je bilo narejeno v parih dneh, leto so trajali pa vsi ostali procesi.
Quack !
nergac ::
el_bahattee je izjavil:
Je res tako težko sprejeti, da je življenje polno naključij in če se nekdo zavestno odloči iskati bilokatere povezave, ki bi ta naključja nekako razložila, da jih bo tudi "našel"? Da ljudje na vseh nivojih (tudi v stroki) preprosto delajo napake (še posebej, ko se soočiš z nečim povsem novim in okoli tebe na praktično vseh področjih obstaja panika, dvomi, utrujenost, zasičenost itd.), ki niso del neke komplicirane zarote, temveč samo običajne napake, ki jim občasno sledijo še napačne odločitve s katerimi si ti posamezniki (ali občasno celotne organizacije) preprosto želijo rešiti svojo lastno rit (občasno tudi s kakšnim prikrivanjem teh napak in podobno)?
Dejansko je teoretikom zarot to težko sprejeti. Še več, straši jih misel na to, da se v svetu dogaja veliko naključij in napak, ter da se številne zadeve odvijajo same brez vsake kontrole. To dokazujejo tudi številne raziskave psiholoških profilov ljudi, ki verjamejo v teorije zarot.
Seveda delamo vsi napake.
Nekateri jih tudi priznamo.
Drugi so stisnjeni v kot in nimajo več ničesar izgubiti.
Tretji ščitijo svoje pozicije.
Ta največji strokovnjak lahko vse zaserje z eno samo krucialno napako v odnosu.
Saj to velja v življenju nasploh, v poslu, prijateljstvu, zvezah.
Čas pokaže svoje ... Ta čarobna četrta dimenzija.
Slopek ::
@logi Koliko je res to kar praviš sicer ne vem (verjetno še ni čisto znano). Jasno je da cepiva delujejo bolje ob visoki precepljenosti. Glede na to kar pravite bi morali zagovarjati cepljenje.
Kako naj zagovarjam cepljenje, ki praktično nič ne spremeni? Sam nisem ogrožen in zelo majhma verjetnost je, da bom imel zaplete.
Do danes si mislil, da boš s cepivom safe, zveš da ne boš in ti še vedno z enako vnemo, zagovarjaš to cepljenje še naprej. Jaz bi bil precej razočaran, ti se pa ne pusti motit.
PersonaRuda je izjavil:
Mene samo zanima kdo so "oni" , ki se tako igrajo z našimi življenji. Kdo so to, kaj to je Bill Gates, ok, pa kdo še?
- Bill Gates
- George Soros
- Klaus Schwab
- Sheldon Adelson
- Rupert Murdoch
- Lachlan Murdoch
- Elizabeth II.
- Jacob Rotschild
- Athina Onasis
- Abby Rockefeller
- Neva Goodwin
- Richard Rockefeller
- Spencer-Morgan family
...
Vse skupaj je skupina 50-100 ljudi, kateri držijo za jajca celi svet. In naša usoda je trenutno v njihovih rokah.
Jaz sicer v to ne verjamem, ampak če je vse res jim pa dam propse. Uigrana akcija stotih ljudi, brez kompromisno, brez žvižgačev, 100% commitment projektu.
Zakaj bi bilo nemogoče? Preden vstopiš v tak klub, sigurno podpišeš pogodbo s hudičem, da če kaj ven čivkneš gre tvoja glava, pa še verjetno kakšna glava tvoje družine in da v javnosti o tem ne črhneš niti besedice. Nemogoče?
lexios ::
PersonaRuda je izjavil:
- Bill Gates
- George Soros
- Klaus Schwab
- Sheldon Adelson
- Rupert Murdoch
- Lachlan Murdoch
- Elizabeth II.
- Jacob Rotschild
- Athina Onasis
- Abby Rockefeller
- Neva Goodwin
- Richard Rockefeller
- Spencer-Morgan family
...
Ce ne opazis, ti admini pomagajo, da se smesis dalje. Go for it.
Če nisi opazu, kako se že več tisočletij odloča o usodi sveta, se s takimi izjavami smešiš ti.
A ni hecno? Slovenci ne potrebujejo zgleda niti pri nošenju mask, socialni distanci itd?
Ne verjamem v to teorijo zarote, ampak glede stranskih učinkov je še premalo znano in očitno nočejo biti del experimenta.
Slovenski predsednik Borut Pahor je zatrdil, da se bo tudi sam cepil, ko pride na vrsto. Skupaj s premierjem in predsednikom državnega zbora so namreč ocenili, da Slovenci glede tega vprašanja ne potrebujejo zgleda.
Ne verjamem v to teorijo zarote, ampak glede stranskih učinkov je še premalo znano in očitno nočejo biti del experimenta.
LightBit ::
Do danes si mislil, da boš s cepivom safe, zveš da ne boš in ti še vedno z enako vnemo, zagovarjaš to cepljenje še naprej. Jaz bi bil precej razočaran, ti se pa ne pusti motit.
Jaz sem verjetno safe tudi brez cepiva. Niti ni bil moj namen zagovarjanje cepljenja. Samo ne se potem spraševat, zakaj smo še vedno zaprti po tem ko bo 10k ljudi cepljenih.
Mr.B ::
PersonaRuda je izjavil:
- Bill Gates
- George Soros
- Klaus Schwab
- Sheldon Adelson
- Rupert Murdoch
- Lachlan Murdoch
- Elizabeth II.
- Jacob Rotschild
- Athina Onasis
- Abby Rockefeller
- Neva Goodwin
- Richard Rockefeller
- Spencer-Morgan family
...
Če nisi opazu, kako se že več tisočletij odloča o usodi sveta, se s takimi izjavami smešiš ti.
Da sej vem strici iz uzadja pa to. Dihaj dalje, sej vem da trditve izhajajo iz jasno definiranih dejstev, kor bily, ki je v letu 2020 ugotovil, kako s cepivi sterilizirati 65letnik+ , ter imeti slepo pego na obvezno ceplljenje, ki se izvaja, no sej vem, kot sem ze linkal , teoreti flath erth, in napisejo entire globe. Ja tu nekje se tvoje smesenje nadaljuje... Dihaj.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Pahi je tak aristokrat.
On se bo cepil z Britiš cepivom.
JJ cepiva ne rabi. Hodi v gore plezat in je fit. Ne rabi niti red bulla. Je pa malenkost starejši od Pahija, se mi zdi.
EMŠO-ta ni za podcenjevat.
JJ cepiva ne rabi. Hodi v gore plezat in je fit. Ne rabi niti red bulla. Je pa malenkost starejši od Pahija, se mi zdi.
Pahi je tak aristokrat.
Da da Jj zre otroke revolucije, pa to.
Jaz sem verjetno safe tudi brez cepiva. Niti ni bil moj namen zagovarjanje cepljenja. Samo ne se potem spraševat, zakaj smo še vedno zaprti po tem ko bo 10k ljudi cepljenih.
Zaprti bomo tudi, če bo 2M cepljenih. Zaprtje in ostali ukrepi sploh nimajo veze s cepljenjem, ker cepljenje samo ne preprečuje prenašanje okužb iz cepljenega na cepljenega.
Torej zakaj potem ti vidiš rešitev v ceplejnju?
Se res mora 2 milijona ljudi najprej cepiti in da potem še naprej imamo vse ukrepe, da bo končno Esmeralda spregledala? Kako boš pa potem komentiral vse to, kar danes zagovarjaš?
Slopek ::
Jaz se ne bom nič spraševal. Mi je povsem jasno.
Pahi je tak aristokrat.
Revolucija žre svoje otroke.
Oče, sin, in sveti duh.
To mi je popolnoma nelogično. Zguba časa.
digitalcek ::
PersonaRuda je izjavil:
Billy je javno povedal, da je problem globalno segrevanje in da ga je potrebno zmanjšati, ter kot primer dal, da z zmanjšanjem ljudi na Zemlji, zmanjšaš globalno segrevanje. To ni moja ideja, bučko.
Kaj pa tale "teorija zarote"?
V naravi (ali pa v laboratoriju, iz katerega je pomotoma ušel kot posledica napake kakšnega idiota in ne kot del neke globalne zarote) se je razvila nova verzija koronavirusa, ki je ravno dovolj nalezljiv, da predstavlja nevarnost zdravstvenim sistemom, ker so lahko hitro preplavljeni s prevelikim številom pacientov ter s tem povzročijo zlom sistema. Zaradi globaliziranosti in izredno slabe pripravljenosti celega sveta na pandemijo, se je ta izjemno hitro razširil po celem svetu.
Zaradi nesposobnosti politikov smo bolj ali manj po celem svetu dobili različne omejevalne ukrepe, ki so ponekod bolj, ponekod manj smiselni/efektivni, tudi zaradi različnih sebičnih interesov politike, gospodarstva, posameznih egoistov itd., ki marsikje ne upoštevajo veliko bolj smiselnih nasvetov stroke ter sprejemajo odločitve na podlagi lastnih sebičnih mnenj, želja ter nagonov.
Ker virusu zaradi nevarnosti zloma zdravstvenih sistemov ne moremo pustiti, da bi se prosto širil po prebivalstvu in jih s tem "naravno precepil", smo zato šli v razvoj cepiva, v katerega je cel svet preusmeril praktično vsa svoja sredstva in zato smo se uspeli izogniti vsem siceršnjim preprekam pri razvojih cepiv, kot so birokratske ovire, pomanjkanje sredstev itd. ter (tudi zaradi znanstvenih napredkov v zadnjih desetletjih) uspeli razviti učinkovito cepivo mnogo hitreje kot sicer.
Je to res manj verjetno od "Bill Gates in pajdaši so umetno ustvarili virus z namenom depopulacije ter najprej virusu omejevali širjenje preko lockdownov, zato da bodo nato zaslužili s cepivom, ki nas bo dolgoročno naredil neplodne, da bomo z zmanjšanjem populacije uredili globalno segrevanje ter hkrati za izvajanje tega izjemno kompliciranega načrta podkupili skoraj vse svetovne politike, stroko, zdravstvo in medije"?
Samo tole:
Če bi "gospodarje sveta" enkrat za vselej IZKLJUČILI iz "vodenja", iz kakršnih koli scenarijev, bi bilo tudi teorij zarote, logično, bistveno manj.
Izključiti se jih žal ne da, torej je rešitev za človeštvo le njihova "ukinitev".
Ali pa bomo ljudje, čedalje bolj sumničavi in bomo kmalu za bel kruh rekli, da pa verjetno ni bel?
Je pa treba poznati vsaj toliko psihologije, da človek ve, da:
- vodilne vloge NIKOLI ne bodo želeli izpustiti iz rok
- da miljarde premoženja, denarja, človeka popolnoma zmede, da postane praviloma popolnoma neprizemljen, zblojen, nerazsoden, da začne misliti, da je "bog". I batina.
In taki si vzamejo, kot recimo Bill Gate (ja, brez s) pravico, da upravljajo z drugimi, s celim svetom. In to samo zato, ker imajo veliko, ali največ.
Jože iz Maribora pa recimo NE MORE upravljati z menoj (četudi bi se osebno poznala), pa naj ima le dvakrat, ali dvestokrat več premoženja...
Zato gre. Da NIHČE, ne glede na status, pozicijo, ztako ali drugače ne bi smel upravljati s kom drugim, kaj šele s celotno svetovno populacijo!
Na srečo obstaja karma, ki je nekaterim sicer smešna, nekateri pa vanjo - verjamemo.
Ljudstvo to označi z naslednjimi besedami: Za vsako rit raste palica.
In najhujša palica za njihove debele, smrdljive riti je SMRT...
Smrti se tudi, logično, najbolj bojijo, ker ne vedo, ali je po koncu pekel ali ga ni.
Skoraj zagotovo pa vedo, da bodo šli, glede na njihovo početje in če pekel je, direktno tja...
Ali pa bodo mogoče reinkarnirani v muho na dreku, na katero bo kmalu po reinkarnaciji stopil - slon...
Tolažba, ki jo uporabljajo njihovi psihiatri, da po smrti ni nič več, je bolj kilava, neuspešna. Mislim, da zvečer požro, zaradi skrbi in nespečnosti, veliko sanvalov...
PersonaRuda je izjavil:
Zaprti bomo tudi, če bo 2M cepljenih. Zaprtje in ostali ukrepi sploh nimajo veze s cepljenjem, ker cepljenje samo ne preprečuje prenašanje okužb iz cepljenega na cepljenega.
Torej zakaj potem ti vidiš rešitev v ceplejnju?
Se res mora 2 milijona ljudi najprej cepiti in da potem še naprej imamo vse ukrepe, da bo končno Esmeralda spregledala? Kako boš pa potem komentiral vse to, kar danes zagovarjaš?
Z istih razlogov, kot se ljudje cepijo vsako leto "proti" gripi, samo vem, tezko za razumet.
Pahi je tak aristokrat.
Revolucija žre svoje otroke.
Oče, sin, in sveti duh.
To mi je popolnoma nelogično. Zguba časa.
Da to so tvoji argument, podkrepljeni z dokazljivimi dejstvi, tako kot nivo debate, ki si ga izbral za podkrepitev, alternativnega sinonima. poizkusi se 1x, ker jako revolucija zre otroke, je dejstvo, lahko preberes v vecih virih, vkljucujoc tistimi s komunisticnimi koreninami, tvoja dejstva oa izhajajo iz eterike, kot nekatera dejstva, no vsaj mislis da so dejstva, brez nekih virov, pac varjamite mi, pa to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
digitalcek je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Billy je javno povedal, da je problem globalno segrevanje in da ga je potrebno zmanjšati, ter kot primer dal, da z zmanjšanjem ljudi na Zemlji, zmanjšaš globalno segrevanje. To ni moja ideja, bučko.
Kaj pa tale "teorija zarote"?
V naravi (ali pa v laboratoriju, iz katerega je pomotoma ušel kot posledica napake kakšnega idiota in ne kot del neke globalne zarote) se je razvila nova verzija koronavirusa, ki je ravno dovolj nalezljiv, da predstavlja nevarnost zdravstvenim sistemom, ker so lahko hitro preplavljeni s prevelikim številom pacientov ter s tem povzročijo zlom sistema. Zaradi globaliziranosti in izredno slabe pripravljenosti celega sveta na pandemijo, se je ta izjemno hitro razširil po celem svetu.
Zaradi nesposobnosti politikov smo bolj ali manj po celem svetu dobili različne omejevalne ukrepe, ki so ponekod bolj, ponekod manj smiselni/efektivni, tudi zaradi različnih sebičnih interesov politike, gospodarstva, posameznih egoistov itd., ki marsikje ne upoštevajo veliko bolj smiselnih nasvetov stroke ter sprejemajo odločitve na podlagi lastnih sebičnih mnenj, želja ter nagonov.
Ker virusu zaradi nevarnosti zloma zdravstvenih sistemov ne moremo pustiti, da bi se prosto širil po prebivalstvu in jih s tem "naravno precepil", smo zato šli v razvoj cepiva, v katerega je cel svet preusmeril praktično vsa svoja sredstva in zato smo se uspeli izogniti vsem siceršnjim preprekam pri razvojih cepiv, kot so birokratske ovire, pomanjkanje sredstev itd. ter (tudi zaradi znanstvenih napredkov v zadnjih desetletjih) uspeli razviti učinkovito cepivo mnogo hitreje kot sicer.
Je to res manj verjetno od "Bill Gates in pajdaši so umetno ustvarili virus z namenom depopulacije ter najprej virusu omejevali širjenje preko lockdownov, zato da bodo nato zaslužili s cepivom, ki nas bo dolgoročno naredil neplodne, da bomo z zmanjšanjem populacije uredili globalno segrevanje ter hkrati za izvajanje tega izjemno kompliciranega načrta podkupili skoraj vse svetovne politike, stroko, zdravstvo in medije"?
Samo tole:
Če bi "gospodarje sveta" enkrat za vselej IZKLJUČILI iz "vodenja", iz kakršnih koli scenarijev, bi bilo tudi teorij zarote, logično, bistveno manj.
Izključiti se jih žal ne da, torej je rešitev za človeštvo le njihova "ukinitev".
Ali pa bomo ljudje, čedalje bolj sumničavi in bomo kmalu za bel kruh rekli, da pa verjetno ni bel?
Je pa treba poznati vsaj toliko psihologije, da človek ve, da:
- vodilne vloge NIKOLI ne bodo želeli izpustiti iz rok
- da miljarde premoženja, denarja, človeka popolnoma zmede, da postane praviloma popolnoma neprizemljen, zblojen, nerazsoden, da začne misliti, da je "bog". I batina.
In taki si vzamejo, kot recimo Bill Gate (ja, brez s) pravico, da upravljajo z drugimi, s celim svetom. In to samo zato, ker imajo veliko, ali največ.
Jože iz Maribora pa recimo NE MORE upravljati z menoj (četudi bi se osebno poznala), pa naj ima le dvakrat, ali dvestokrat več premoženja...
Zato gre. Da NIHČE, ne glede na status, pozicijo, ztako ali drugače ne bi smel upravljati s kom drugim, kaj šele s celotno svetovno populacijo!
Na srečo obstaja karma, ki je nekaterim sicer smešna, nekateri pa vanjo - verjamemo.
Ljudstvo to označi z naslednjimi besedami: Za vsako rit raste palica.
In najhujša palica za njihove debele, smrdljive riti je SMRT...
Smrti se tudi, logično, najbolj bojijo, ker ne vedo, ali je po koncu pekel ali ga ni.
Skoraj zagotovo pa vedo, da bodo šli, glede na njihovo početje in če pekel je, direktno tja...
Ali pa bodo mogoče reinkarnirani v muho na dreku, na katero bo kmalu po reinkarnaciji stopil - slon...
Tolažba, ki jo uporabljajo njihovi psihiatri, da po smrti ni nič več, je bolj kilava, neuspešna. Mislim, da zvečer požro, zaradi skrbi in nespečnosti, veliko sanvalov...
Digi, Sanval ... Pa kje ti živiš? A to sploh še delajo? Natreen naredi več škode!
Off topic:
Bi odprl psihoterapevt s.p. in te obral za 50 evrčkov, še plaketo bi si naprintal!
Imaš srečo, da nisem tak!
Bedak.
P.S. Namenjeno digitalčku.
Bi odprl psihoterapevt s.p. in te obral za 50 evrčkov, še plaketo bi si naprintal!
Bedak.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
spegli ::
Kdo je včeraj zmagal Janez Janša ali Janez Janša vas vprašam bote in trole iz kleti ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()
Še moja diagnoza, verjemite ali ne:
Bipolarna motnja tipa I, vlečem malo na "shizo", sem rahlo atipičen
ne mi modrovat o bleticah in psihoterapijicah ... Razen Šintoja ...
Bipolarna motnja tipa I, vlečem malo na "shizo", sem rahlo atipičen
ne mi modrovat o bleticah in psihoterapijicah ... Razen Šintoja ...
digitalcek ::
Digi, Sanval ... Pa kje ti živiš? A to sploh še delajo? Natreen naredi več škode!
Živim v centru Ljubljane. Elita... :)
Sanval pa jemlje v tem trenutku, tako namreč pravijo dilerji, kakih 300.000 ali 400.000 Slovencev. Tudi 10-letniki, ki zvečer ne 8z)morejo zaspat.
Povpraševanje je, in še bo, MNOGO VEČJE od ponudbe.
Čakalna doba za "pshiatrijo" na Zaloški pa je, sem že napisal, 18 mesecev. Trenutno...
Za število samomorov mesečno pa naj napiše kdo drug, če ima kredibilno informacijo. Informacijo IZ PRVE ROKE, na pa link.
Moja žal ni kredibilna, govori pa o dodatnih 500 do 700 samomorih mesečno.
Hvala Bill Gate, hvala slovenska vlada.
To je veleizdaja duševnega zdravja prebivalcev Slovenije. Primerna kazen? Najmanj 25 let strogega zapora. Torej dosmrtna.
Off topic:
Bedak.
Žalit znaš. Argumentirat pač ne. Mislit s svojo glavo pa še manj.
Živel kvaliteten slovenski splet!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: digitalcek ()
PersonaRuda je izjavil:
Kako boš pa potem komentiral vse to, kar danes zagovarjaš?
Vprašaj me potem.
Takrat bo prepozno, ker povratka nebo in bo 2 milijona ljudi za brezveze cepljenih, ker bodo še vedno vsi ti isti ukrepi. Spet si prepričan v nekaj, kar ni res. Tako kot si bil do danes prepričan, da če se cepimo se več nemoremo okužiti od drugih. Človek, ti živiš v veliki zmoti ali pa v nekem svojem mehurčku, kjer nimaš občutka kaj se odgaja izven njega v realnem svetu.
digitalcek je izjavil:
Sanval pa jemlje v tem trenutku, tako namreč pravijo dilerji, kakih 300.000 ali 400.000 Slovencev. Tudi 10-letniki, ki zvečer ne 8z)morejo zaspat.
Čakalna doba za "pshiatrijo" na Zaloški pa je, sem že napisal, 18 mesecev. Trenutno...
Za število samomorov mesečno pa naj napiše kdo drug, če ima kredibilno informacijo. Informacijo IZ PRVE ROKE, na pa link.
To je veleizdaja duševnega zdravja prebivalcev Slovenije. Primerna kazen? Najmanj 25 let strogega zapora. Torej dosmrtna.
Poenostavljaš. Kaj pa Psihiatrične bolnišnice? Po celi SI. A misliš da tam ni nič psihoterapije ali kaj?
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Vprašaj me potem.
Takrat bo prepozno, ker povratka nebo in bo 2 milijona ljudi za brezveze cepljenih, ker bodo še vedno vsi ti isti ukrepi. Spet si prepričan v nekaj, kar ni res. Tako kot si bil do danes prepričan, da če se cepimo se več nemoremo okužiti od drugih. Človek, ti živiš v veliki zmoti ali pa v nekem svojem mehurčku, kjer nimaš občutka kaj se odgaja izven njega v realnem svetu.
Pa kljub temu ne znas povedati, zakaj se vsako leto cepijo budale proti gripi.
digitalcek je izjavil:
Off topic:
Bedak.
Žalit znaš. Argumentirat pač ne. Mislit s svojo glavo pa še manj.
Živel kvaliteten slovenski splet!
Ta luksuz si lahko privoščim, ker imam izkušnje iz prve roke, za razliko od tebe.
Ne rabim potrditve drugih glede tega.
Vsak tukaj pa si lahko misli svoje.
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Vprašaj me potem.
Ne morem ti dati odgovor kaj bom rekel v prihodnosti.
Se je že kaj hujšega zgodilo kot da je bilo 2 miljona ljudi brezveze cepljenih.
Vsi živimo v svoji veliki zmoti in svojem malem mehurčku.
Okapi ::
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Vprašaj me potem.
LOL, prav res si smešen. Ti si prepričan v nekaj, kar 100% ni res, in potem to očitaš drugim. Ti ukrepi, ki veljajo sedaj, ne bodo veljali do konca sveta, kot si očitno ti prepričan. Cepljenje bo enkrat do pomladi povzročilo, da v bolnicah ne bo več dosti koronašev, in ukrepe bodo ukinili.
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Vprašaj me potem.
Pa kljub temu ne znas povedati, zakaj se vsako leto cepijo budale proti gripi.
Niso budale, ampak rizične osebe, katere nimajo dovolj dobrega imunskega sistema in se prostovoljno cepijo. Noben jih ne sili. Njihova odločitev. In cepi se jih samo par procentov. Sedaj pa oblast želi, da se nas cepi 60%-70% magari prisilno. To je pa bolano. Vidiš sedaj razliko med gripo in covidom?
Barakuda1 ::
LOL, prav res si smešen. Ti si prepričan v nekaj, kar 100% ni res, in potem to očitaš drugim. Ti ukrepi, ki veljajo sedaj, ne bodo veljali do konca sveta, kot si očitno ti prepričan. Cepljenje bo enkrat do pomladi povzročilo, da v bolnicah ne bo več dosti koronašev, in ukrepe bodo ukinili.
Imaš kak dokaz, za te trditve, ali gre zgolj za prepričanje?
Preden se razburiš pomisli, če ne gre morda za sarkazem
GregiB ::
Obstaja kje čistopis trenutno veljavnih odlokov? Mene je strah še smeti v kanto pred bajto nest...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Vprašaj me potem.
Tudi ta komentar je shranjen in ti ga bom na koncu pomladi pokazal, če še bodo vedno obvezno nošenje mask in še bodo vedno gostilne zaprte. Pa da vidimo, če boš še naprej tako pameten.
PersonaRuda je izjavil:
- Bill Gates
- George Soros
- Klaus Schwab
- Sheldon Adelson
- Rupert Murdoch
- Lachlan Murdoch
- Elizabeth II.
- Jacob Rotschild
- Athina Onasis
- Abby Rockefeller
- Neva Goodwin
- Richard Rockefeller
- Spencer-Morgan family
...
Da sej vem strici iz uzadja pa to. Dihaj dalje, sej vem da trditve izhajajo iz jasno definiranih dejstev, kor bily, ki je v letu 2020 ugotovil, kako s cepivi sterilizirati 65letnik+ , ter imeti slepo pego na obvezno ceplljenje, ki se izvaja, no sej vem, kot sem ze linkal , teoreti flath erth, in napisejo entire globe. Ja tu nekje se tvoje smesenje nadaljuje... Dihaj.
Kakšno povezavo ima zgornji komentar s cepivom?
Strici, ja. Sploh ni pomembno ali so v ozadju. Samo razlagam ti, da ko si z € lahko kupiš mesto v hierarhičnem sistemu, imaš odprta vrata tudi pri političnem odločanju; da več € pomeni večjo stopnjo socialne mobilnosti in da politiko globalno vodijo tudi korporacije pa ti je pa menda jasno? In to ne pomeni nujno tudi, da je Bily filantrop, ki se sekira za 65+ letnike, tudi če jih nima ravno namena sterlizirati...
Glede komentarja pa si poglej zgodovino, začneš lahko okoli 2000 B.C.
Mogoče ugotoviš, da "kapitalizem" in v političnem smislu "oligarhična republika" ali politični sistem Europske unije (almost exactly as we know it) ni nov izum 20. stoletja! Primerjaj življenje, ekonomijo, družbo in politično ureditev v Kartagini, nato pa lahko debatirava dalje.
__Devil__ ::
"off topic": Lahko vam povem, da sem prebolel korono. Prve tri dni sem bil res bogi in mi ni bilo do življenja, vročina, utrujenost, težave z dihanjem sem že opazil nekaj dni preden sem prav zbolel in šel na test. Bil sem doma 10 dni, imel sem veliko izplunkov. Najbrž sem se okužil takrat, ko smo se na delu množično šli testirat (firma plačala) preko hitrega antigenskega testa, kjer smo stali praktično en za drugim v vrsti, dotikal sem se polic, kjer so se najbrž tudi drugi, imeli smo vsi pravilno maske gor tisti čas, vsaj 20-30 ljudi "tesno" v vrsti, vzeli so mi bris iz jezika, ker sem vprašal in baje lahko, zdaj pa nevem, če je to možno in točno. No 4 dni za tem testom sem že klical zdravnika za bolniško in bil doma z gripo, ter naslednji dan po testu dobil sms, da sem pozitiven. Zdaj je minilo dobrih 10 dni in sem vredu.
Edina stvar, ki bi jo povdaril in vprašal, če je kdo imel podobno izkušnjo vključno z mojimi sodelavci je to, da nimam okusa ter vonja še zdaj popolnoma nič, je kar moteče in žalostno, pogrešam okuse in vonje. Baje, da lahko to traja več mesecev? Nekdo je omenil, da pozna osebo, ki ni imela 2 meseca vonja. Sodelavec še zdaj po 1 mesecu nima vonja. Voham lahko vsa močna eterična olja, močno kavo, nitro razredčilo in nimam popolnoma nič vonja. Kdaj ste vi dobili vonj nazaj? To je edina stvar, ki me je "presenetila" pri koronavirusu in bi res rad spet vohal , sicer pa se da prebolet to bolezen, če res nimaš slabega imunskega sistema.
Veliko sreče in zdravja =)
Edina stvar, ki bi jo povdaril in vprašal, če je kdo imel podobno izkušnjo vključno z mojimi sodelavci je to, da nimam okusa ter vonja še zdaj popolnoma nič, je kar moteče in žalostno, pogrešam okuse in vonje. Baje, da lahko to traja več mesecev? Nekdo je omenil, da pozna osebo, ki ni imela 2 meseca vonja. Sodelavec še zdaj po 1 mesecu nima vonja. Voham lahko vsa močna eterična olja, močno kavo, nitro razredčilo in nimam popolnoma nič vonja. Kdaj ste vi dobili vonj nazaj? To je edina stvar, ki me je "presenetila" pri koronavirusu in bi res rad spet vohal , sicer pa se da prebolet to bolezen, če res nimaš slabega imunskega sistema.
Veliko sreče in zdravja =)
Imaš kak dokaz, za te trditve, ali gre zgolj za prepričanje?
Mogoče sem spregledal, ampak tudi @kamiKaZaA ni dal dokazov da bodo ukrepi veljali "večno".
Se oproščam, v žaru arumentacije sem spregledal narekovaje pri digiju:
Uspavala in pomirjevala so bila že zdavnaj zamenjana z antidepresivi in malimi dozami antipsihotikov.
Napredek glede farmakologije vsekakor.
Da pa se to dobi v ZDA kar v trafiki, tudi ni v redu ...
Uspavala in pomirjevala so bila že zdavnaj zamenjana z antidepresivi in malimi dozami antipsihotikov.
Napredek glede farmakologije vsekakor.
Da pa se to dobi v ZDA kar v trafiki, tudi ni v redu ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()