» »

Korona - prvi in drugi val

Korona - prvi in drugi val

Temo vidijo: vsi
««
140 / 175
»»

3p ::

PersonaRuda je izjavil:

Sploh neveš zakaj se gre. Gre se, da so pametnjakoviči pisali, da bodo s cepivom imeli prometa par dolarjev (1-4 usd) na dozo (torej skoraj nič). Zdaj sem jim pa dokazal, da so se lagali glede tega. in da se bo tukaj od začetka obračalo več 10 milijard prometa in če bo zadeva kasneje ratala, bo bilo več 100 milijard prometa, če se bo na koncu res cepilo vsako leto 2x; nekje 4-5 milijard ljudi = nekje 8 milijard do 10 milijard doz cepiva letno.

Aja, to. Kje si pa to dokazal?

Saj ti je enke povedal, da pri milijardah doz cepiva ni težko narediti par deset milijard prometa.
Koliko pa bo dobička, kar je verjetno to, kar bi nas zanimalo, pa bomo videli naslednje leto.
Se mi zdi, da bo pri covid cepivih kar konkurenca in bo težko Pfizer lupil s kakimi posebej divjimi cenami.

Mato989 ::

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja ampak bistvo je koliko je to v relativnih številkah in po starostnih skupinah!

Bistvo je, da je riziko statistično značilen. Če se ti zdi majhen prav, s sabo delaj kar hočeš, ampak spoštuj vse ukrepe, da ne širiš bolezni nad druge.

Kot pravim, za to želim VIR ki je verodostojen na velikostnem razredu WHO ne neke lokalpatriotske službe, ali portala rtv slo ali kakšnega Ihana.

Kdo lahko to provida potrebno je vedet:

Letnice oz starostne skupine
vrsta ponovne težave
zdravstveno stanje prejšnjih žnj let.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Smrekar1 ::

Včeraj 2107 pozitivnih, 32% vseh testov. Situacija je katastrofalna že dva meseca skupaj. Za nagrado je vodja strokovne skupine postala tudi predsednica zdravniške zbornice.

Za trenutek vas vabim v trenutek domišljije. Na oblasti je Šarec, epidemijo vodi Pirnatova, vse ostalo je enako - Pirnatova je postala predsednica zdravniške zbornice.
Kako o tem poroča Nora24? Kako o tem poroča 24ur? Obe vlado in povišano vodjo strokovne skupine raztrgata na kosce, jasno.

Na področju medijske krajne bo potrebno marsikaj urediti.

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja ampak bistvo je koliko je to v relativnih številkah in po starostnih skupinah!

Bistvo je, da je riziko statistično značilen. Če se ti zdi majhen prav, s sabo delaj kar hočeš, ampak spoštuj vse ukrepe, da ne širiš bolezni nad druge.

Saj ravno glede tega se ne strinjam, tisti ki se želijo izognit riziku naj ostajajo doma zaprti za zmeraj, tisti ki pa sprejmemo rizik, pa naj gremo ven... to je naravno in logično... bolj kot obratno"!

Utk ::

Nemčija se vse bolj zapira. Sledi nam. Malo pa mi njim. Na dolgi rok se bomo izenačli. Edina razlika je v sezoni, kdaj se je kje začela.

Hemi426 ::

"V torek je bilo ob 6579 testih potrjenih 2107 koronavirusnih okužb."
32%;((

s1m0n ::

A se za torek pričakuje kaj drugo?
Blaznih sprememb ne bo do cepiva, do poletja, do dovolj velikega števila prebolelih...

HappyPills ::

Glede na rast bi morali biti uspešno prekuženi nekje maja. Skupaj s cepivom mogoče Aprila. Še ene 4000 mrtvih pa smo skoz.

PersonaRuda ::

Hemi426 je izjavil:

32%;((

Dokler se bo švinglalo in delalo 40 ciklov, namesto 25, bomo imeli takšne številke.

PersonaRuda je izjavil:

Utk je izjavil:

Pa je to s 40 cikli pri nas uradno potrjeno?

Ne samo, da je uradno potrjeno, to že vrabci čivkajo. Čista manipulacija. Največ 25 ciklov bi lahko delali.

Ljubljana, 30. november 2020
Citirano iz spodnjega priloženega vira (2 sliki)
"Glede 4. točke zahteve prosilki sporočamo, da je število amplifikacijskih ciklov, ki se jih uporablja v Sloveniji od začetka testiranja do danes, 40."

Vir - dokaz - slika 1

shrani.si/f/2c/IL/2YYWGNIL/131026900255581109465028.jpg

Vir - dokaz - slika 2

shrani.si/f/1T/EO/2C7VIllD/130966692255581136131692.jpg

IL_DIAVOLO ::

Spet si preveč Potrca zijal.

IL_DIAVOLO je izjavil:

;((

Torej je za tebe uradni dokument z žigi in podpisi neveljaven dokument? Pa kje se najdete taki debili? Resno me zanima.

Telbanc ::

Smrekar1 je izjavil:

Včeraj 2107 pozitivnih, 32% vseh testov. Situacija je katastrofalna že dva meseca skupaj. Za nagrado je vodja strokovne skupine postala tudi predsednica zdravniške zbornice.

Za trenutek vas vabim v trenutek domišljije. Na oblasti je Šarec, epidemijo vodi Pirnatova, vse ostalo je enako - Pirnatova je postala predsednica zdravniške zbornice.
Kako o tem poroča Nora24? Kako o tem poroča 24ur? Obe vlado in povišano vodjo strokovne skupine raztrgata na kosce, jasno.

Po drugi strani število okuženih v zadnjih 4 dneh vztrajno pada, in gospa iz UKC ja je rekla da se vidi prvi žarek upanja, seveda je mislila verjetno, če bo šlo to še dol.

Nakazuje se umirjanje epidemije. Prekuženih je recimo v Srbiji že okoli 20% pa imajo na št prebivalcev manj okužb kot mi. Res pa je da mamo u DOS ih mi masaker.

Število okuženih je zaj večje, ker se ne testira nekej brez veze ampak se testitira tam kjer je problem, DOSi , UKC, bolnice ....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Smrekar1 ::

Mato989 je izjavil:

Saj ravno glede tega se ne strinjam, tisti ki se želijo izognit riziku naj ostajajo doma zaprti za zmeraj, tisti ki pa sprejmemo rizik, pa naj gremo ven... to je naravno in logično... bolj kot obratno"!

Če greš ven poskrbi, da ne širiš virusa na druge.

njyngs ::

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

In bele tekočine :)

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ali pa tisti ki nočejo bit v strahu da bi jim jaz širil, naj ostanejo doma =) To je boljša logika

Mato989 je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ali pa tisti ki nočejo bit v strahu da bi jim jaz širil, naj ostanejo doma =) To je boljša logika

Pravzaprav ne. Boljša logika je, da imajo vsi enake možnosti gibanja. Samo egoist lahko misli, da je njegovo paradiranje bolj pomembno od tega, da lahko kdo iz kritične skupine gre v trgovino po hrano za preživet.

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

;((

Torej je za tebe uradni dokument z žigi in podpisi neveljaven dokument? Pa kje se najdete taki debili? Resno me zanima.

Valilnica bedakov je načeloma pod Pohorjem.

IL_DIAVOLO je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

;((

Še vedno nisi odgovoril na to vprašanje:

Torej je za tebe uradni dokument z žigi in podpisi neveljaven dokument?

In samo potrjuješ, da si največji med največjimi idioti na S-T.

gozdar1 ::

njyngs je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pravzaprav ne. Boljša logika je, da imajo vsi enake možnosti gibanja. Samo egoist lahko misli, da je njegovo paradiranje bolj pomembno od tega, da lahko kdo iz kritične skupine gre v trgovino po hrano za preživet.

Samo eden od teh je preskrbljen drugi pa bo zaradi ukrepov lahko kmalu na cesti(ali pa je že). Razumem , da se stroge ukrepe uvede za 14dni mesec ampak pri na spa kar trajajo in trajajo za upokojence , ki redko hodijo ven iz svoje občine se načeloma nič ne spreminja za aktivno populacijo, pa to že postaja problem.

Največjega idiota konstantno brisejo v covid related temah. Opravičeno seveda.

Slopek ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Odgovori ali pa utihni. Kaj je norobe s tem dokumentom?

floyd1 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

;((

Tudi na slo-tech se najdejo, opaziš jih na kilometer po IQ30 komentarjih in neizmerni potrebi komentirat vse, čeprav so idioti.

gozdar1 je izjavil:

njyngs je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Samo eden od teh je preskrbljen drugi pa bo zaradi ukrepov lahko kmalu na cesti(ali pa je že). Razumem , da se stroge ukrepe uvede za 14dni mesec ampak pri na spa kar trajajo in trajajo za upokojence , ki redko hodijo ven iz svoje občine se načeloma nič ne spreminja za aktivno populacijo, pa to že postaja problem.

Pravzaprav lahko ljudje sami sebe pogledajo zakaj se ne spreminja: skupinska druženja v ilegali, polna igrišča otrok med bloki, obiski več različnih gospodinjstev na teden, neupoštevanje nošenja mask v zaprtih prostorih, pa da niti ne začnem govoriti o kretenih, ki nosijo maske ali pod nosom ali pa pod brado.

Se strinjam, da marsikateri ukrepi vlade niso dobri, ampak obtoževati Janša za zgornja dejanja pa je kretensko. Avstrijci so lahko z istimi ukrepi v par tednih izboljšali stanje, pri nas se pa pač ljudje ne držijo ničesar in se zadeva vleče. Hkrati pa vsi preklinjajo Janša in druge.

njyngs je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ne, ves čas našega življenja je bilo ravno tako kot pravim jaz ne pa to kar se dogaja zdaj...

Ljudje ki so bili DOVZETNI in rizični v časih respiratornih virusov jim je bilo ZMERAJ SVETOVANO, naj v času ko respiratorni virusi razsajajo torej v zimskem obdobju pazijo nase in se naj ogibajo stikom...

Ljudje ki imajo recimo slab imunski sistem kronično zaradi kakšne avtoimune bolezni al kaj že je to, tudi se držijo doma in pazijo na sebe, ne pričakujejo celega okolja da bo za njih nehalo živet ampak se skrivalo da bodo oni lahko šli mirno paradirat.

To je osnova civilizacije, tisti ki so rizični se izolirajo, tisti ki želijo tvegat ali so dovolj močni, naj gredo z življenjem naprej

Vi pa bi zdaj v imenu neke kvazi humanosti želeli to obrnit, da naj vsi ki nismo rizični trpimo, da bodo oni rizični malo manj trpeli.

Tako da to "boljša ideja je da imajo VSI ENAKE možnosti gibanja" ne drži in nikoli ni... ker že pred covidom so obstajale skupine kateri so zaradi takih ali drugačnih bolezni ali hib morali pazit in si samoomejit gibanje!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Tvoje razmišljanje je tako ozko, da je to že žalostno. Da mi tudi vedet, da je citiranje in odgovarjanje nesmiselno.

vrtn4r ::

A ste vsi iz zaprtih regij, da imate cele dneve čas pisati v tej temi? Jaz sem ravno na kavici (seveda "to-go") na morju :)

Živele odprte regije!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vrtn4r ()

Slopek je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

@ IL_DIAVOLO - Kaj zdaj boš odgovoril? Da celemu S-T pokažeš kdo si!

Ampak govora je zares o kvazi humanosti. Komu je bilo prej zares mar za 80+? Ste bili do njih obzirni, jim celo pomagali? Boste zdaj, za vse nazaj, pa ne glede na posledice, katere bodo čutili še naši vnuki?

njyngs je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

njyngs je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pravzaprav lahko ljudje sami sebe pogledajo zakaj se ne spreminja: skupinska druženja v ilegali, polna igrišča otrok med bloki, obiski več različnih gospodinjstev na teden, neupoštevanje nošenja mask v zaprtih prostorih, pa da niti ne začnem govoriti o kretenih, ki nosijo maske ali pod nosom ali pa pod brado.

Se strinjam, da marsikateri ukrepi vlade niso dobri, ampak obtoževati Janša za zgornja dejanja pa je kretensko. Avstrijci so lahko z istimi ukrepi v par tednih izboljšali stanje, pri nas se pa pač ljudje ne držijo ničesar in se zadeva vleče. Hkrati pa vsi preklinjajo Janša in druge.

Misliš, da se v avstriji to ne dogaja? Slovenijo bolj tepe majhnost v avstriji pa imaš zaradi večje države bolj zaključene celote, na dunaj npr. dnevno ne migrira pol koroške.

Miki N ::

Facebook dev je izjavil:

Miki N je izjavil:

Dobro jutro Nostradamusi. Spet je tu supersreda! Kakšne številke lota prerokujete? Jaz pravim jurjadevetsto.

Dobro jutro!

Moje danasnje stevilke so 2411 potrjenih, 7830 testov, 52 umrlih.

Sicer sem bil bližje glede pozitivcev, si pa zato pravilno ujel predznak razlike :D

PersonaRuda je izjavil:

Slopek je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Wut? :))

Chill out hahaha

IL_DIAVOLO je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Slopek je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Wut? :))

Chill out hahaha

Še enkrat:

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

;((

Prosim za odgovor. Ne izmikaj se. Hvala.

Ce pa nocem celemu slotechu pokazat kdo sem ;(

gozdar1 je izjavil:

Misliš, da se v avstriji to ne dogaja? Slovenijo bolj tepe majhnost v avstriji pa imaš zaradi večje države bolj zaključene celote, na dunaj npr. dnevno ne migrira pol koroške.

Seveda se povsod to dogaja. Razlika je le v kakšni meri. Seveda se proti maskam in ukrepom najbolj borijo tisti z manj prihodka in vprašljivimi službami. Ampak tudi novica na Slo-Tech izpred nekaj časa, ki je analizirala gibanje in obnašanje posameznikov (tudi glede na kaste), kaže, da so hkrati tudi največji kršilci tisti, ki imajo manjše prihodke. Kar je ironično - borijo se proti samim sebi; škodo delajo prvotno sami sebi.

sbawe64 ::

PersonaRuda je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

32%;((

Dokler se bo švinglalo in delalo 40 ciklov, namesto 25, bomo imeli takšne številke.

PersonaRuda je izjavil:

Utk je izjavil:

Pa je to s 40 cikli pri nas uradno potrjeno?

Ne samo, da je uradno potrjeno, to že vrabci čivkajo. Čista manipulacija. Največ 25 ciklov bi lahko delali.

Ljubljana, 30. november 2020
Citirano iz spodnjega priloženega vira (2 sliki)
"Glede 4. točke zahteve prosilki sporočamo, da je število amplifikacijskih ciklov, ki se jih uporablja v Sloveniji od začetka testiranja do danes, 40."

Vir - dokaz - slika 1

shrani.si/f/2c/IL/2YYWGNIL/131026900255581109465028.jpg

Vir - dokaz - slika 2

shrani.si/f/1T/EO/2C7VIllD/130966692255581136131692.jpg

Imajo ti Slo_Ct_40_pozitivni dejansko kakšen simptome ali dobijo samo papir s potrdilom, da gredo lahko za 14 dni v karanteno ?

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

;((

Še vedno nisi odgovoril na to vprašanje:

Torej je za tebe uradni dokument z žigi in podpisi neveljaven dokument?

In samo potrjuješ, da si največji med največjimi idioti na S-T.

Verjetno je zanj deep fake pa to.
Kar osebno JJ ne potrdi zanj ne velja.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

IL_DIAVOLO je izjavil:

Dal sem uradni dokument kot dokaz z žigi, podpisi, imeni, priimki,... pa je bil tvoj argument, da preveč Potrča zijam. Razloži sedaj to situacijo, kako si to skupaj povezal. Hvala.

njyngs je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Seveda se povsod to dogaja. Razlika je le v kakšni meri. Seveda se proti maskam in ukrepom najbolj borijo tisti z manj prihodka in vprašljivimi službami. Ampak tudi novica na Slo-Tech izpred nekaj časa, ki je analizirala gibanje in obnašanje posameznikov (tudi glede na kaste), kaže, da so hkrati tudi največji kršilci tisti, ki imajo manjše prihodke. Kar je ironično - borijo se proti samim sebi; škodo delajo prvotno sami sebi.

Nah, oni sebi težko nardijo kaj dosti škode, ker socialna je le malo slabša od minimalne plače... tako da ja. Največ škode se naredi srednjemu razredu kot zmeraj.

Oni s slabimi prihodki imajo premalo za zgubit da bi se še sekirali... kako je že to... vzami človeku "vse" in pristane izven tvoje kontrole! To se dogaja zdaj v tem obdobju!

sbawe64 je izjavil:

Imajo ti Slo_Ct_40_pozitivni dejansko kakšen simptome ali dobijo samo papir s potrdilom, da gredo lahko za 14 dni v karanteno ?

Ne poznam osebe osebno, tako da žal nemorem odgovoriti.

HulkHogan ::

njyngs je izjavil:

kaže, da so hkrati tudi največji kršilci tisti, ki imajo manjše prihodke. Kar je ironično - borijo se proti samim sebi; škodo delajo prvotno sami sebi.

Tipičen produkt medijev v 2020. Če ne slediš slepo navodilom gospodarja si butast.

Medtem:

Državni svet: Nismo imeli mask, ampak to ne bi smelo biti objavljeno

Samo kot hlapec še zmeraj ne boš spregledal ampak boš zunaj na cesti s palico napadel poštarja ki si je snel masko ker ti je ravnokar dostavil v 10i štuk nov TV.

Bwaze6 ::

Smrekar1 je izjavil:

Na področju medijske krajine se pospešeno ureja.

Siol je postal še en portal Nove24TV.

24UR počasi začenja s svojo "bolj uravnoteženo uredniško politiko". Kar v času največjih kiksov vlade v zgodovini Slovenije pomeni hvalnice vladi in članki o slabem delovanju opozicije.

RTV SLO lahko pade pod popoln nadzor nekega janšističnega urednika v trenutku.

In smo kar naenkrat tam, kjer so Madžari. Kjer se cedita med in mleko, po diktatu diktatorja.

Pomnite, po nobenih kriterijih nismo najslabši v Evropi, nasedli ste lažem MSM, pravi Janša!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bwaze6 ()

njyngs je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Glede na število dnevnih migracij ima ukrep zapiranja v občine dvomljivo vrednost, povzroča pa ljudem ogromno dodatnih tažav. Je pa ironično eden tistih pri katerem odločevalci najbolj trmasto vztrajajo.

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Dal sem uradni dokument kot dokaz z žigi, podpisi, imeni, priimki,... pa je bil tvoj argument, da preveč Potrča zijam. Razloži sedaj to situacijo, kako si to skupaj povezal. Hvala.

Kako pa ves da sem kadarkoli repliciral na ta dokument? :)

Hmmm...

Miki N ::

Dejansko se pri nekaterih ukrepih vztraja iz inata. Vem, vsakemu je težko priznati, da se je zmotil, samo v tem primeru je to malo drugače kot če se moti forumski avtist.

Bo kar treba požreti ponos, ne pa furati naprej Butnskala sceno (pomaga, pomaga, zelo pomaga!)

@il diavolo. Nekontrolirano blejanje torej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

HulkHogan je izjavil:

njyngs je izjavil:

kaže, da so hkrati tudi največji kršilci tisti, ki imajo manjše prihodke. Kar je ironično - borijo se proti samim sebi; škodo delajo prvotno sami sebi.

Tipičen produkt medijev v 2020. Če ne slediš slepo navodilom gospodarja si butast.

Medtem:

Državni svet: Nismo imeli mask, ampak to ne bi smelo biti objavljeno

Samo kot hlapec še zmeraj ne boš spregledal ampak boš zunaj na cesti s palico napadel poštarja ki si je snel masko ker ti je ravnokar dostavil v 10i štuk nov TV.

Če bi imel končano osnovno šolo bi lahko zasledil, da sem zapisal, da se ne strinjam z vsemi ukrepi. Ampak tipično je za neumne ljudi nabijat, kako so vsi ovce in ubogajo gospodarja, samo zato ker sledimo nekaterim logičnim ukrepom (nošenje mask na ustrezen način, se vzdržimo nepotrebnih druženj). Ne vem sicer zakaj mi daješ link - mene ne zanima kaj dela politik - mene zanima samo, da se ustrezno zaščitim sebe in druge okrog mene.

gozdar1 je izjavil:

njyngs je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Glede na število dnevnih migracij ima ukrep zapiranja v občine dvomljivo vrednost, povzroča pa ljudem ogromno dodatnih tažav. Je pa ironično eden tistih pri katerem odločevalci najbolj trmasto vztrajajo.

Tudi jaz se ne strinjam z zapiranjem občin. Se pa strinjam z ustreznim nošenjem mask in preskočitvijo nepotrebnih druženj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: njyngs ()

Ne zanima vas kaj počne politik, pa čeprav nič od tega kar bi moral. Je pa problem sosed, ki masko nosi pod nosom.
In kdo si ti, da bo govoril katero druženje je pomembno zame.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Ne, jaz sem zadolžen za sebe in tiste okrog mene. Politik na gala večerji meni ne bo nič prinesel. Sosed mi pa na hodniku lahko. Sta pa oba vredna obsojanja.

Slopek je izjavil:

In kdo si ti, da bo govoril katero druženje je pomembno zame.

Pravzaprav vsako, ki direktno ne ogroža tvojega fizičnega zdravja. Torej obisk pri babici, naprimer.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: njyngs ()

njyngs je izjavil:

Ne, jaz sem zadolžen za sebe in tiste okrog mene. Politik na gala večerji meni ne bo nič prinesel. Sosed mi pa na hodniku lahko. Sta pa oba vredna obsojanja.

Prekršek je recimo enak, ampak odgovornost pa niti ne. Kazen prav tako ne. Soseda pa kar nabutaj, v takem primeru. La kako si drzne?

IL_DIAVOLO je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kako pa ves da sem kadarkoli repliciral na ta dokument? :)

Hmmm...

Ker je bil tvoj komentar direkt pod mojim napisan in to celo 3 minute pozneje, pred tem pa je bil 1 komentar višje 11 minut prej napisan:
https://slo-tech.com/forum/t773723/p696...

In ta 1 komentar višje nad mojim je bil napisan od paničarja, tvojega kompanjona. Torej je logično, da je tvoj komentar bil kot odgovor mojemu komentarju. Dobili smo te. Sedaj se pa ven vlačiš.

Odgovori že enkrat na postavljeno vprašanje.

Slopek je izjavil:

njyngs je izjavil:

Prekršek je recimo enak, ampak odgovornost pa niti ne. Kazen prav tako ne. Soseda pa kar nabutaj, v takem primeru. La kako si drzne?

Nabuta ga lahko kak pacient, ki nima samokontrole. Jaz ga lahko le opomnim. Fino bi bilo (sploh v teh časih), če bi ljudje normalno debatirali, namesto svojo agresijo sproščali proti vsem, ki ne lajajo skupaj z njimi.
««
140 / 175
»»