Forum » Loža » Korona - prvi in drugi val
Korona - prvi in drugi val
Temo vidijo: vsi
s1m0n ::
Ljudje bi morali biti oboroženi, da bi se lahko uprli temu. Oborožen narod je svoboden narod.
Saj so v Ameriki, pa no sej veš z orožjem streljati na virus, ki ga lahko le pod dobrim mikroskopom vidiš. No veliko sreče. Pomembno je da se prodaja orožje, zato je Trumpi tudi dal denarno pomoč orožarskim družbam.
Saj zato pa se tam strelja na ljudi in ne na virus... Če ustaviš grožnjo, ki se pomika okužena proti tebi je to to :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
ajdov ::
Ljudje bi morali biti oboroženi, da bi se lahko uprli temu. Oborožen narod je svoboden narod.
Saj so v Ameriki, pa no sej veš z orožjem streljati na virus, ki ga lahko le pod dobrim mikroskopom vidiš. No veliko sreče. Pomembno je da se prodaja orožje, zato je Trumpi tudi dal denarno pomoč orožarskim družbam.
Streljat je treba lockdownerje
Mr.B ::
Saj zato pa se tam strelja na ljudi in ne na virus... Če ustaviš grožnjo, ki se pomika okužena proti tebi je to to :)
Jp, lahko prilijem na teorijo zarot po vostokovo... Večina Ameriükega dolga je kupoval ameriški pokojninski sklad in Ameriške no lastni...
Ni v interesu Kitajcev da devaluvirajo $ in ni v interesu Amerikancev, da $ pade kot Svetovni primat. Idalana rešitv, kitajski virus (katerega izvora nihče ne more preveriti, razen da so neki netopirji iz žungle), ki ubija stare in bolane amerikance.
No sej veš kam to pelje... Cepivo bo učinkovito samo pri mlajših od 20 let in izobraženih .
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
GrX ::
c/p iz https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...Kakšen je plan, stroka in vlada? Nekajmesečni?5 tednov smo že precej zaprti, skoraj 2 tedna totalno. Pričakovanega upada števila okužb po vašem ni. Virus je v vseh DSOjih, torej se bolnice ne bodo praznile, prav tako se število smrti ne bo zmanjšalo, dokler ne bodo umrli vsi tisti, ki jim je to zaradi virusa usojeno. Na odprte šole in vrtce lahko pozabite. Stroka ne bo dovolila odprtja, drugi nimajo OO. OK, to lahko preživimo. Kaj boste pa naredili, ker gospodarstvo pač tegale ne bo preživelo. Razumem, da imamo v Sloveniji toliko upokojencev in javnega sektorja, da ankete kažejo podporo ukrepom, ker njih pač ne skrbi za dohodke. Ampak dela se nič več ne! In brez dela ni jela. Država pa nič ne da. Ma, meni res ni jasno, kako mislite, da bo gospodarstvo preživelo?!?! Če ne delaš, to ne pomeni status quo, potem pa lahko kar nadaljuješ. V nekem trenutku, ko vidiš, da je zmanjkalo rezerv in ni več za plače in položnice je treba zapreti. In to je konec. Moja starša sta imela firmo, sedaj sta nekaj let v pokoju. In se ne morem več pogovarjati z njima, ker njuna trenutna filozofija je : 'Midva bova že preživela tole'. Niti enkrat nista vprašala svojih otrok, kako bodo oni preživeli prepoved dela in kako bodo nahranili vnuke, ko bo treba zapreti firme. Pa komu še ni jasno, kam tole vodi?!
Tole ne bi smel povedati; na bankah je že upad dela, posojil, kreditov...
Hvala za "insiderske" informacije, zdaj pa nekaj paničarit...lepo te prosim..
lufthammer je izjavil:
Tole ne bi smel povedati;
Ha, ha, tale izjava zmaga! A si ti mogoče -Nitka?
Ko človek želi nekaj minut slave... Zlatko style.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrX ()
KAVINSKY ::
Srbija ima približno enkrat več okuženih pa ćisto malo već mrtvih. Slovenija članica EU, ma večji BDP kot Srbija, pa se izkaže da majo Srbi, ki so bili 1999 vrnjeni v kameno dobo, bolj robusten zdravstveni sistem.
Povprečna življenska doba in povprečna starost za pri nas višji. Povprečna starost umrlih zaradi covida je pri nas višja. PresenečenPikačuObraz.jpeg
kaj pa Namčija?
Nemci se držijo pravil. @whataboutizem
dexterboy ::
Število oseb, ki jih osebno poznam (to pomeni, da imam z njimi stalne stike) in so preboleli Covid, je doseglo dvo mestno številko. Kaj je bila najblažja oblika? Da če se ne bi šel testirat, sploh ne bi vedel, da ima Covid. In najtežja oblika? Tri dni je ležal v pojstelji doma in težko dihal. Ne hlastal za zrakom, ampak res težko dihal. Ima pa poba kar konkretno težo... Starost obolelih; 35 - 65. Število hospitaliziranih: 0. Število umrlih: 0. Ne trdim, da so to referenčne cifre. Samo hočem povedati, da bo število mrtvih moralo močno poskočiti, če želimo doseči vsaj 90.000 mrtvih, kot so politiki strašili...V splošnem se strinjam, vendar... Za izobraževanje ljudi s tehtnimi argumenti in dejstvi potrebuješ kar nekaj časa in energije ter poslušalce, ki so pripravljeni brati, razumeti in sprejeti kompleksnejše tematike. Za širjenje nebuloz potrebuješ butlja z internetnim dostopom in poslušalstvo, ki se mu ne da razmišljati. Zadnje je lažje, hitrejše in doseže večji del populacije. Zadeva se spremeni šele, ko večji del populacije empirično doživi razodetje (beri, ko mu npr. zaradi Covid-19 umre kdo bližnji).In to zadnje je glih razlog zakaj marsikdo ne verjame da imajo resnicno bolezen ki ubija na milijarde kot bi kuga in ebola... Kot pravim pri kugi in eboli ne bi noben potrcko dvomil da je nevarna, tu pa imamo ironijo ko sp drzavni ukrepi bolj nevarni kot bolezen sama
Kako zanimivo, da v najhujši epidemiji vseh časov ne moremo dobiti podatka o številu umrlih, ane? In vsi tavamo v temi in imamo svoja ugibanja in predpostavke kako si predstavljamo, da do neke številke pride. Res zanimiva stvar tale apokalipsa, ki dnevno vzame....hm, nihče ne ve koliko življenj. Najbrž jih je toliko, da jih še prešteti ne morejo.
Žalostno je, da pri vsem napredku in tehnologiji ne znamo računati do 100
Skrajni čas, da AI vzame stvari v svoje roke. Čez noč ne bi bilo nobenega živega več
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
V 2017 je bila apokalipsa nadsvetovnih medgalaktičnih nacizombijevskih razsežnosti. Kot ukrep smo pa omejili obisk v bolnišnicah.Koliko jih je zaradi tega v enem dnevu bilo v bolnici? Koliko na intenzivni? Koliko dni so v povprečju ležali tam? Koliko pacientov je moral takrat obravnavati en zdravnik? Koliko osebja smo morali prerazporediti na te oddelke zaradi pomanjkanja kadra? Koliko osebja je ustrezno imuno na ostale respiratorne bolezni? Kako dobro poznamo ostale respiratorne bolezni ter posledične metode zdravljenja? Koliko časa moramo porabiti za ustrezno zaščito zdravstvenih delavcev pred stikom z ostalimi respiratornimi boleznimi? Kako nalezljive so ostale respiratorne bolezni? itd.
Pri vsem tem so odgovori v tej krizi bistveno drugačni ter kažejo povsem drugačno stanje kot v preteklih, tudi najhujših sezonah gripe in ostalih bolezni (IN TO KLJUB BISTVENO STROŽJIM UKREPOM ŽE OD MARCA). Ampak vi se še kar obešajte na številke glede umrlih ter jih poleg tega še premetavajte, dokler ne izgubijo vsega pomena.
Na koncu štejejo samo mrtvi... Kot mnoge sovjetske vasi po koncu WWII, ko ni bilo niti enega zrelega moškega, samo otroci in starejši prdci... Drugače pa nisem vedel, da so ukrepi zaradi zmanjšanja mrtvih. Sem misli, da je zaradi BUGa v programski opremi semaforjev, ki stalno kažejo zeleno in vedo, da bi dnevno ceste pobirale na stotine mrtvih... /S
Število oseb, ki jih osebno poznam (to pomeni, da imam z njimi stalne stike) in so preboleli Covid, je doseglo dvo mestno številko. Kaj je bila najblažja oblika? Da če se ne bi šel testirat, sploh ne bi vedel, da ima Covid. In najtežja oblika? Tri dni je ležal v pojstelji doma in težko dihal. Ne hlastal za zrakom, ampak res težko dihal. Ima pa poba kar konkretno težo... Starost obolelih; 35 - 65. Število hospitaliziranih: 0. Število umrlih: 0. Ne trdim, da so to referenčne cifre. Samo hočem povedati, da bo število mrtvih moralo močno poskočiti, če želimo doseči vsaj 90.000 mrtvih, kot so politiki strašili...
Oooo fak stari, faaak.. Skoraj eno leto je minilo od tega sranja, pa še vedno ne veš komu je virus nevaren in komu ne...
"Potek akutne okužbe je lahko različen – nekateri okuženi nimajo simptomov, nekateri imajo zgolj lažjo okužbo dihal, podobno običajnemu prehladu. Pri nekaterih (običajno pri starejših, kronično bolnih oz. pri bolnikih z oslabljenim imunskim sistemom) je potek izjemno težak in se lahko konča s smrtjo obolelega"
https://vizita.si/bolezni/okuzbe-in-zas... bjavljeno: 24. 1. 2020
" Nova bolezen je bila do zdaj usodna le za starejše in ljudi, ki so že imeli predhodne težave z zdravjem. "
https://siol.net/novice/slovenija/kako-... objavljeno: 26. 1. 2020
Koronavirus 2019-nCoV ima glede na trenutne podatke okrog 4-odstotno smrtnost, pri čemer umirajo predvsem starejši ter osebe s kroničnimi boleznimi in oslabljenim imunskim sistemom.
https://www.zdravo.si/kitajski-koronavi... objavljeno: 27. 1. 2020
"80 odstotkov okuženih s koronavirusom bolezen preboli brez hujših zapletov, je pa ob tem nemogoče napovedati, v kakšnem obsegu bi lahko bolezen zajela slovensko prebivalstvo. Po najnovejših študijah so najbolj ogroženi starejši od 80 let. Verjetnost smrti v tej starostni skupini je skoraj 15-odstotna. Med kroničnimi bolniki pa so so najbolj ogroženi tisti, ki imajo srčno-žilne bolezni. "
https://www.24ur.com/novice/slovenija/k... objavljeno: 26.02.2020
Zdaj pa vse članke na glas preberi vsaj 10x, mogoče si boš na ta način vsaj nekaj zapomnil..
Zgodovina sprememb…
Ne vem kako živiš ti, ampak meni nič posebnega ne manjka. Živim super in ne zamenjam za nič. Zarad teh ukrepov se pa ne obremenjujem kaj preveč. Počnem točno to kar sem pred korono.....Odvisno od definicije, ne.Živijo bolje, dosti bolje kot mi.
Brawo, dobrodošel v klubu egoistov brez kančka emptije do soljudi. Ali sem lahko tvoj prijatelj?
Ne vem kako živiš ti, ampak meni nič posebnega ne manjka. Živim super in ne zamenjam za nič. Zarad teh ukrepov se pa ne obremenjujem kaj preveč. Počnem točno to kar sem pred korono.....Odvisno od definicije, ne.Živijo bolje, dosti bolje kot mi.
Brawo, dobrodošel v klubu egoistov brez kančka emptije do soljudi. Ali sem lahko tvoj prijatelj?
Pričakovan argument... Ta Dexter je popolnoma zmešan. Če nekdo živi dobro, dajmo takoj po njemu usekat. Tipično!
Zgodovina sprememb…
jojw ::
Ja in? Pač dobro živi? A si ne želimo tega vsi?
Joj kako ste nekateri tečni, samo godete od jutra do večera.
Ja in? Pač dobro živi? A si ne želimo tega vsi?
Joj kako ste nekateri tečni, samo godete od jutra do večera.
Nekateri pač ne znajo drugače kot, da tulijo kot stare babe.. Žal takim ni nič všeč.
Urbano#Desno ::
Massacra ::
A to je en in osti SDS trol/fake profil s Trstenjakove: Urbano#Desno, GrX, thetech, jojw?
Analogija...
Analogija...
A to je en in osti SDS trol/fake profil s Trstenjakove: Urbano#Desno, GrX, thetech, jojw?
Analogija...
Tako ja, ti si pa gay..
Nekako še razumem, da ljudje etiketirajo po portalih kot so 24ur, novatv.. Ne razume, pa da to počnete na ST.
Zgodovina sprememb…
Mato989, najbolje čez 65+ vse na evtanazijo poslat v Švico, a neda?
Matr si nehuman. Začne se z blagimi ukrepi, ne na hard na prvo žogo. Sej tudi punce na prvem zmenku ne užgeš dol kot zadnjo putano na vasi, mar ne?
Začnemo raje prvo s 90+, pa da vidimo potem, kako naprej?
w0mbat ::
Analogija...
Tako ja, ti si pa gay..
lmao
Matr si nehuman. Začne se z blagimi ukrepi, ne na hard na prvo žogo. Sej tudi punce na prvem zmenku ne užgeš dol kot zadnjo putano na vasi, mar ne?
ma ne jaz nisem tega mnenja, Mato je.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: w0mbat ()
Ti si že naredil nalogo, ki sem ti jo naložil? Dajmo, malo vadi branje...
thetech ::
Analogija...
Volilno pravico imam 20 let, pa sem volil zgolj enkrat.
Zame so vsi barabe, pa naj gre za leve ali desne. Ste mi pa hecni ljudje, ki ste tako zelo pripadni eni stranki, čeprav vas na suho nateguje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: thetech ()
He He He... domačo nalogo?
A ti si moj učitelj ali kaj? Šteješ pa koliko pomladi? 24,3141?
Loleki in Boleki mama hotela brez realnega pogleda na svet...
Mogoče bo res kaj na tem, da so na forumu plačanci političnih strank.
Glede na nebuloze in debilizme, ki jih tukaj eni pišete, bo že držalo
He He He... domačo nalogo?
Imaš prav ja.. Tvoji nebuloze in debilizmi so poboldani. Očitno veš vse o meni, še pred 15 minutami pa nisi vedel, komu je korona nevarna.
Zgodovina sprememb…
sbawe64 ::
Analogija...
Potem je tu še elfer 111111111111, Uizi, imagodei po novem
---------
Žal v nemščini, lahko vklopite auto-generated podnapise
6:04 obstaja takšen graf za Slo (delež pozitivnih v % (y os) glede na datum (x os) ) ?
edit, takšen graf za Slo je na strani https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats... (obdobje 2 meseca)
ukrepi https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
dodal na (delež pozitivnih v % (y os) glede na datum (x os) ) ukrepe po datumih,
s črno so zapiranja, z zeleno odpiranja
S tem da se je 2x spremenil režim testiranja, in sicer prvič 25.10 ter drugič 6.11 (označeno z rdečo).
21.10.20 je bil % pozitivnih na testih 26.73%, potem je šel gor do 34.87% 27.10.20 (globalni maksimum) ,
3.11.2020 je bil drugi manjši maksimum 32,12%, padel 8.11.2020 na 22,49% (lokalni minimum), od tu dalje se %
drži na vrednosti med 30% in 25%, 23.11 padel na 23,27%.
Glede na slednje številke so ukrepi na ravni nasvetov Kardelja:
Gre Edvard Kardelj nekoč na izlet v hribe, pa sreča kmeta. Povpraša ga kako kaj. Kmet mu pove da kar dobro, le da mu je krava zbolela. Edvard Kardelj mu svetuje naj da kravi piti kamilični čaj. Čez teden dni se vrne, pa vpraša kmeta, če je kravi kaj bolje. Kmet pravi da ne, zato mu Kardelj svetuje, naj poskusi z žajbljevim čajem. Naslednji teden ni bilo kravi nič bolje, zato je svetoval čaj iz kopriv, naslednji teden iz bezga, nato lipe...
Nekoč pa se vrne v hribe, pa od kmeta izve da je krava poginila. Kardelj pa pravi, "ŠKODA, PA ŠE TOLIKO DOBRIH IDEJ SEM IMEL ZA PREIZKUSIT"
kmet = državljani
krava = gospodarstvo
Pogledal zgornji video, kratek povzetek.
Podatki so Nemčijo
R0 faktor glede na datum - kako učinkovit je bil lockdown 23.03 2020
11:22
učinkovitost cepiva proti gripi
13:10
15:00
Preobremenjenost zdravstvenega sistema v Italiji/Španiji (za Slo sem že dal linke, je bilo podobno)
pcr testi
občutljivost/specičnost
18:00
24:22
Od kdaj so obvezne maske, graf
24:40
Kako je hotela Saška ministrica za socialo opraviti z karantena-nasprotniki/zanikovalci
25:35
Kje so uporabljali take metode že prej ?
29:00
spreminjanje lastnih pravil
29:27
covid 'pasoš' in 'ugodnosti' za vse, ki ga nimajo 29:48, takrat potem ni bilo sprejeto, ta teden so spet nekaj spreminjali zdravstveni zakon, so bile zaradi **demonstracije** po mestih
30:26
doktrina šoka - načrtno delanje strahu med prebivalstvom
32:00 mnenja strokovnjakov (Puschel, Streeck, Molling, Haditsch, Bhakdi, Wodard, Kohnlein)
48:50 Snowden
Virus bo odšel v zgodovino, sedanji ukrepi bodo ostali.
50:25 psihiater
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Fritz ::
Nekaj za večerno branje, precej dobra literatura tudi glede preventive.
http://www.elis-center.com/FRENCH_MILIT...
Če tale fake jemlješ kot nekaj resnega, ti res predlagam obisk psihiatra.
In to po prebranem uvodu ves al kako? Koliko dni si bral tale dokument?
Pogledal sem na koga se sklicuje - Francoska vojaška rezerva. Potem sem preletel dokument in ugotovil, da je neka mešanica legit zadev + totalnih norij tipa zaradi 5G bomo vsi pomrli. Po tem sem malce poguglal o tem dokumentu in pogledal kje je dokument naložen. Zadeva seveda ni pristen uradni dokument francoske vojske.
Skratka, nateg, zavajanje in nebuloze. Dolžan si mi ene 5 minut življenja
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
lexios ::
Okužbe naraščajo v DSO-jih (od oka 80%+ hospitaliziranih izvira iz DSO-jev, če sklepam samo na primeru nedavno + potrjenih iz Kamnika - 32 okuženih v DSO od 37) in tam je rizična skupina! Ampak, prekleti "strokovnjaki in Bevičeva":
P. vam m., strokovna, kaj ste pa v teh 2 mesecih storili glede situacije v DSO-jih?
https://www.24ur.com/novice/korona/v-po...
Zelo verjetno v Sloveniji nismo vzpostavili splošne zavesti, da je treba okužbo obvladati. To ni naša skupna naloga, vsaj tega ni občutiti, vsaj prek objav v medijih, kjer je približno uravnoteženo, da se moramo vsi ukvarjati z epidemijo in problemi vsakega posameznika, ki jih ima zaradi epidemije, ampak jih ima zato, da bi obvladali virus," je povedala Beovićeva v izjavi medije. "Ljudje se pritožujejo, da so izgubili službe, ampak ne vedo, da je to neposredno povezano z zasebnimi druženji, ki jih še vedno imajo," je dodala.
P. vam m., strokovna, kaj ste pa v teh 2 mesecih storili glede situacije v DSO-jih?
https://www.24ur.com/novice/korona/v-po...
....
Če kmet ne bi upošteval kardeljevega nasveta ti to še imelo nek smisel, tako pa pade pod ostali bullshit ki ga generirate.
Beovičeva je danes lepo povedala to kar narod v Slovenji kot kaže ni sposoben sam povezat da obstaja povezava med spoštovanjem ukrepov in ohranjanjem delovnih mest. Tko da bravo Bojana še posebej ko to javno izjaviš v tako degenerirani družbi kot je slovenska.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Urbano#Desno ()
Nekaj za večerno branje, precej dobra literatura tudi glede preventive.
http://www.elis-center.com/FRENCH_MILIT...
Če tale fake jemlješ kot nekaj resnega, ti res predlagam obisk psihiatra.
In to po prebranem uvodu ves al kako? Koliko dni si bral tale dokument?
Pogledal sem na koga se sklicuje - Francoska vojaška rezerva. Potem sem preletel dokument in ugotovil, da je neka mešanica legit zadev + totalnih norij tipa zaradi 5G bomo vsi pomrli. Po tem sem malce poguglal o tem dokumentu in pogledal kje je dokument naložen. Zadeva seveda ni pristen uradni dokument francoske vojske.
Skratka, nateg, zavajanje in nebuloze. Dolžan si mi ene 5 minut življenja
Pred kakšnim tednom je popoal linke iz globalresearch(.)ca. Najbrž revež ni vedel, da jo vodi ruski troll..
lexios ::
Urbano#Desno je izjavil:
....
Če kmet ne bi upošteval kardeljevega nasveta ti to še imelo nek smisel, tako pa pade pod ostali bullshit ki ga generirate.
Beovičeva je danes lepo povedala to kar narod v Slovenji kot kaže ni sposoben sam povezat da obstaja povezava med spoštovanjem ukrepov in ohranjanjem delovnih mest. Tko da bravo Bojana še posebej ko to javno izjaviš v tako degenerirani družbi kot je slovenska.
Ti si bolan, če vidiš povezavo med naraščanjem števila smrti in okužb med varovanci v DSO-jih in ukrepi, ki se tičejo splošne javnosti! A lahko razložiš, kako je "Mato" vplival na 32 novih okužb v DSO-ju v Kamniku npr., med tem, ko je spil pivo s sodelavci?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Urbano#Desno je izjavil:
....
Kaj ti razlagaš? In kdo je ta debilna Beovičeva?
Ukrepi so že 5 tednov in 99,9% ljudi jih spoštuje. Šole zaprte 5 tednov. Lokali zaprti 4 tedne. Javni promet 2 tedna. Trgovine 2 tedna. Cerkve 2 tedna. Druženje prepovedano. Policijska ura 4 tedne. Dostop do zdravstva in javnih služb omejen. 99% ljudi nosi maske TUDI ZUNAJ. 40% ljudi dela od doma. Vrtci zaprti 5 tednov. Prepoved prehoda občin že 4 tedne.
NAJSTROŽJE UKREPE V EVROPI IMAMO IN TO NAJDLJE ČASA, IMAMO PA ENO SRANJE OD SPOPADA Z EPIDEMIJO.
Skoraj največ okužb in največ smrti v Evropi!!!
Kakšna je torej povezava med dosedanjimi ukrepi, ohranjanjem delovnih mest, znižanjem krivulj itd?
POPOLN POLOM JE TO Z BEOVIČKAMI IN PODOBNIMI PIČKAMI. IN KREKI IN PODOBNIMI DREKI. IN GANTARJI IN PODOBNI MANTRARJI?
Zakaj ti debili niso vzeli v roke študij iz Tajvana, Nove Zelandije, Južne Koreje, Japonske, Vietnama, Madagaskarja, Avstralije, Iskandije, Danske, Izraela itd???
Te pičke in dreki so tako nesposobni, da ravno zaradi dejstva, DA SO NA VSEJ
ČRTI POGORELI,
svojo nesposobnost opravičejejo s konstantno mantro: ljudje se ne držijo ukrepov, ljudje so martinovali in podobna sranja.
Zapret jih bo treba, ko to mine. Vložit kazenske ovadbe in jih procesirat!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Več ukužb v populaciji več možnosti za vdor / širjenje v DSO.
Več okužb v populaciji ukrepi bodo upravičeno trajali dlje večja škoda v gospodarstvu.
Zadeva je povsem preprosta samo kot kaže preveč za populacijo v Sloveniji. Sej meni je vseeno, vi se pa kar zajebavite na koncu bo itak kriv nekdo drug.
Več okužb v populaciji ukrepi bodo upravičeno trajali dlje večja škoda v gospodarstvu.
Zadeva je povsem preprosta samo kot kaže preveč za populacijo v Sloveniji. Sej meni je vseeno, vi se pa kar zajebavite na koncu bo itak kriv nekdo drug.
A to je en in isti komunističen trol/fake profil, coolbits, lexios, friendbreez?
Analogija...
Analogija...
Zgodovina sprememb…
Urbano#Desno je izjavil:
Pa kdo hodi v DSOje? Kdo?
Otroci pokopavajo svoje starše, ki jih že tedne niso videli. Kaj pravzaprav ti pišeš?
Zgodovina sprememb…
Hmm osebje ki gre domov in tudi če se pazijo pri več okužb imajo večjo možnost da kaj fašejo. Mislim a nikomur več nič ne deluje v glavi?
Ajdov = coolbits ali pa vsaj zavod kjer sta nastanjena je isti.
A to je en in isti komunističen trol/fake profil, coolbits, lexios, friendbreez?
Analogija...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Urbano#Desno ()
Urbano#Desno je izjavil:
Hmm osebje ki gre domov in tudi če se pazijo pri več okužb imajo večjo možnost da kaj fašejo. Mislim a nikomur več nič ne deluje v glavi?
Analogija...
Kater zavod?
Urbano#Desno je izjavil:
Analogija...
In kako dela osebje v DSOjih na Finskem, v Nemčiji, na Islandiji,na Novi Zelandiji, na Tajvanu, v Izraelu, v Južni Koreji itd?
A so Beovičke, Kreki, Gantarji, Janše in podobni bebci kaj proučili zgodbe uspešnih držav?
Saj obstajajo tudi meta analize na PubMed. A od teh kdo kaj bere strokovno literaturo???
Ali znajo samo blejati o tem, kako se ljudje me držijo ukrepov???
Zgodovina sprememb…
Tudi drugje imajo enake izracune smrti
https://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/...
A ni logično, če gre za svetovno zaroto?
Urbano#Desno je izjavil:
Analogija...
In kako dela osebje v DSOjih na Finskem, v Nemčiji, na Islandiji,na Novi Zelandiji, na Tajvanu, v Izraelu, v Južni Koreji itd?
A so Beovičke, Kreki, Gantarji, Janše in podobni bebci kaj proučili zgodbe uspešnih držav?
Saj obstajajo tudi meta analize na PubMed. A od teh kdo kaj bere strokovno literaturo???
LOL, zanimiva replika ni kaj.. :) Pisal sem o popolnoma drugih rečeh..
lotar123 ::
Urbano#Desno je izjavil:
Pa tako butalnega zapisa pa ne. Vlada v 1 mesecu, odkar je bilo jasno, da v DSO-je vdira virus ni naredila 0.
Sedaj bo najebalo celo gospodarstvo zaradi debilnih, oziroma ne odločitev nasploh.
Resnično ne ve kje vi živite?
Vse kar je jasno je sledeče: V DSO-je namerno niso posegali z razlogom, da lahko višajo smrtnost, in posledično zaklenejo vse ostale državljane. Prav tako se v PKP pakete vnaša zakone, ki nimajo veze z pandemijo. Izplačila pa se vlečejo mesece in mesece. Če je kdo recomo kaj poslušal, v AUT dobijo izplačila v parih dneh, pri nas pa po parih mesecih.
Jasno je nekaj in to je kristalno jasno! Tej vladi ne verjame niti 10% ljudi več! In iz tega sledi kaj, da se ukrepov iz principa ne bo spoštovalo, kar je pa ponovno voda na mlin za JJ-ja.
Če ne drugega si je dobro to zamislil, jebe pa se mu za slovenski narod in blaginjo, je samozagledan egoist!
Model ukrepanja je vsepovsod podoben. Pri nas pač narod ne sodeluje rešitev zato bi bila v drakonskih kaznih ki bi se dejansko izrekale samo to je baje nesorazmerno. Dejstvo je da se virus ne more širit, če ni stika med ljudmi in se težko širi če pri stiku vsi nosijo pravilno maske. Neka pametne razlega ni kako pride do širjenja v populaciji če se vsi vsega držijo. Zadeva se ne širi samo v DSO, ampak tudi v random populaciji. DSO so morda malo posebni ker so ljudje tam nabasani in morda nekaterim težko dopoveš kaj morajo delati. Danes mislim da je bilo samo ene 50 okužb v DSO ostalo pa malo naokoli.
Telbanc ::
Urbano#Desno je izjavil:
Pa tako butalnega zapisa pa ne. Vlada v 1 mesecu, odkar je bilo jasno, da v DSO-je vdira virus ni naredila 0.
Sedaj bo najebalo celo gospodarstvo zaradi debilnih, oziroma ne odločitev nasploh.
Vse kar je jasno je sledeče: V DSO-je namerno niso posegali z razlogom, da lahko višajo smrtnost, in posledično zaklenejo vse ostale državljane. Prav tako se v PKP pakete vnaša zakone, ki nimajo veze z pandemijo. Izplačila pa se vlečejo mesece in mesece. Če je kdo recomo kaj poslušal, v AUT dobijo izplačila v parih dneh, pri nas pa po parih mesecih.
Jasno je nekaj in to je kristalno jasno! Tej vladi ne verjame niti 10% ljudi več! In iz tega sledi kaj, da se ukrepov iz principa ne bo spoštovalo, kar je pa ponovno voda na mlin za JJ-ja.
Če ne drugega si je dobro to zamislil, jebe pa se mu za slovenski narod in blaginjo, je samozagledan egoist!
Tle se strinjam da je bila narejena velika napaka. Kot katastrofa se je po mojem mnenju izkazalo da niso testirali s hitrimi testi vse zdravstveno osebje in osebje v domovih in njih sorodnikov.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
pirat ::
@lotar123
vidim da je Marko Potrč registriran tukaj. Še Zlatkota rabimo, pa boste idioti na kupu.
vidim da je Marko Potrč registriran tukaj. Še Zlatkota rabimo, pa boste idioti na kupu.
Urbano#Desno je izjavil:
Vedno bo pri slovencih kriv nekdo drug. Narod z najmanj samorefleksije ever.
Urbano#Desno je izjavil:
Očitno imaš ključne podatke glede DSO-jev... Si podal kazensko ovadbo zoper upletene? Če je nisi, si enako kriv, zato bodi raje tiho.
In kakšen je cilj, da JJ zaklene vse državljane? To ste nekateri že v prvem valu tulili, da je konec demokarcije, da bodo ukrepi ostali za večno, da bo tekla kri in bla bla bla... Pa se nič od neštetga ni zgodilo. Tudi tokrat se ne bo!
Zgodovina sprememb…