» »

Korona - prvi in drugi val

Korona - prvi in drugi val

Temo vidijo: vsi
««
25 / 175
»»

Mato989 ::

dexterboy je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

In potem se bomo čudili, ko bo mladina odrastla in imela prekomerno težo, ter povišan holesterol in bodo potrebovali prekomerno zdravstvene storitve do sovje smrti. Z ukrepi marsikoga uničujemo. Ščitimo pa tistih 100, kateri so že krepko 80+ let stari in jim podaljšamo življenje za 2-3 mesece. Nice!
Brez rednih ur športne vzgoje ter ob začasno zaprtih športnih klubih, društvih in telovadnicah pa se v teh dneh številni starši sprašujejo tudi o tem, kako poskrbeti za zadostno telesno dejavnost otrok in mladostnikov. Kmalu po spomladanskem valu epidemije so v javnost prišli skrb vzbujajoči podatki raziskave fakultete za šport o velikem padcu telesne pripravljenosti slovenskih otrok.
Meritve, ki so jih pri več kot 20.000 osnovnošolcih opravili maja in junija, kažejo upad vseh gibalnih sposobnosti, največji pa pri vzdržljivosti in koordinaciji celotnega telesa, je poročal Radio Slovenija. Čeprav so upad pričakovali, so za strokovnjake izsledki šokantni.
Gibalna učinkovitost je namreč upadla pri skoraj dveh tretjinah otrok, pri povprečnem otroku za več kot 13 odstotkov. Kot je za Radio Slovenija opozoril Vedran Hadžić z ljubljanske fakultete za šport, bi dodatni upad lahko povzročila tudi trenutna situacija.

+1
Ampak, če kaj napišem, sem mentalni retardiranec....
Kje je zdej tisti meteorit, da trešči v Zemljo?
Vidim na svojih dveh otrocih in njihovih prijateljih. Ni samo pomanjkanje gibanja v nebo vpijoč alarm. Prav tako, ali pa še bolj, je zaprtje šol. Ja, dejmo rešiti tiste v DSO-jih, ker je mladina nepomembna!
Bom še enkrat, mogoče komu preklopi kolešček v glavi;

Pa vsak normalen že to kriči kar pišeta, ampak še vedno nas ozmerjajo da hočemo pobit babice in dedke oz. starce...

NA MLADIH SVET STOJI so se drli ti starci ko smo delali za njihove penzije, zdaj hočejo še več!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

CoolBits ::

To bi res bilo potrebno ja, da se narod koncno zbudi. Zal pa tud oni niso tolko neumni.

dexterboy ::

Kateri datum, Mato?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Urbano#Desno ::

heh ja lol vsak typo zagrabite.
Delo od doma bo pa po dimnih signalih

Urabnec; te niso še povabili v službo na Šubičevo kot svetovalca vlade?

dexterboy je izjavil:

Urabnec; te niso še povabili v službo na Šubičevo kot svetovalca vlade?

Nope dexty za službo pri Janšeku pa žal nimam pravih sposobnosti. Bom kar trenutno obdržal.

Facebook dev ::

If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Sam res, to bi se opice bolje spisale.

PersonaRuda ::

s1m0n ::

Ne vem, če imamo dovolj klet za vse :)
Mogoče bo jih potrebno stlačit več v eno...

Pa saj to niso nobeni protesti, če folk samo uničuje tujo lastnino.

Saj si zidajo zapore, tudi ti novinarji, ki lažno poročajo in nasilneži, ki jih policija angažira pridejo tja poleg politikov.

s1m0n je izjavil:

Ne vem, če imamo dovolj klet za vse :)
Mogoče bo jih potrebno stlačit več v eno...
Pa saj to niso nobeni protesti, če folk samo uničuje tujo lastnino.

Ste pozabili, kako so 12 let nazaj gorela Francoska predmestja, nezadovoljstvo pa se je razširilo še na Anglijo?

;-) ::

Pa kaki protesti, konji, top uporabljeni neupravičeno, od aretacij oz. trh kaj so jih odpeljali je videt da se je samo odpeljalo 3 ženske in na vsako sta se spravila po 2 policista. Neokusno v vseh pogledih.

Naj pripomnim da sem politično neopredeljen in mi je vseeno kdo vlada dokler ni ne levi ne desni.

HappyPills ::

To sploh ni protest ampak vsesplošen pretep ene treh skupin. Vmes pa seveda še kakšen ki izkoristi priliko za krajo.
Tepčki pač.

Jap maš prav, vseeno je najboljše kar imamo...

Ćudi me da nekdo že ni vzel kakega AK-47 in postrelal koga

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Uizi ()

Suzej je zih tam. Šel po nov tv haha. Ah legende.

Zgodovina sprememb…

HappyPills je izjavil:

Suzej je zih tam. Šel po nov tv haha. Ah legende.

Suzej-i so končno prišli na no svoj račun in vrgli granitno kocko in to bo seveda zelo pripomoglo k rešitvi trenutne krize.
Policaji pa kot vedno preveč nežni vsaj na vodušek prenosu morda (vsaj upam) so bili bolj konkretni za barikado.

Vajenc ::

Ce razgledani ljudje take neumnosti trosijo po ST, kaj sele tepcki v kaksnih zaprtih skupinah. Kdo jih financira je neznanka, kdo spodbuja pa poznani faktor.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

David Novak ::

Nasprotnikov covidgate ukrepov je zaenkrat sicer še malo, a so organizirani in obljubljajo malodane novodobne Nurdemberške procese:
https://m.youtube.com/watch?v=CDDBduY7Y...

Vajenc je izjavil:

Ce razgledani ljudje take neumnosti trosijo po ST, kaj sele tepcki v kaksnih zaprtih skupinah. Kdo jih financira je neznanka, kdo spodbuja pa poznani faktor.

Daj ne se budalit da je kaj financirano, če je sem zraven to pa je res problem sceno naredit če te kdo plača ;) Ampak ker je to zraslo na tvojem zelniku temu ni tako.

LeQuack ::

To je organizirala policija da lahko vodni top testirajo.
Quack !

lexios ::

CoolBits je izjavil:

To bi res bilo potrebno ja, da se narod koncno zbudi. Zal pa tud oni niso tolko neumni.

Se kr strinjam, zapret vse do spomladi, pa da vidimo, kdo bo še delal za plače SJW v JS in koliko je vseh opic v Butalah. >:D Zagotovo mnogo več kot policije in vojske skupaj! ;)

voditelj ::

Facebook dev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/v-ljubl...

opice.

Logična posledica situacije, ki se odvija v zadnje pol leta. Vedno več folka bo brezposelnih, brez denarja, brez možnosti za hobije oz razbijanje dolgčasa. Na drugi strani imaš vlado in njene predstavnike, ki dobro živijo, nemoteno vlečejo plače (in provizije), in dnevno delajo bedarije, ki jih normalen človek težko prebavi.

Mirni protesti? Da, super, ampak sem že pred časom napisal, da imajo mirni protesti, sploh če se iz njih norca delajo VSI (še najbolj tisti, ki so jim namenjeni), omejen rok trajanja. In če se po mirnih protestih stvari ne bodo obrnile na bolje, se bodo protesti obrnili na nemirne.

Če bo trenutna vlada furala stvari s takim tempom (ob pomoči korone), bodo marca teli protesti izgledali precej nedolžno.

LeQuack je izjavil:

To je organizirala policija da lahko vodni top testirajo.

100% da vidijo če še dela, meni je zgledalo kot komunalno podjetje po prazni ulici, malo v zrak in potem curek v tla... Razumel bi če bi imeli noter razkužilo.

Ni mi pa jasno zakaj so mobilizirali toliko policistov in vsega-skoraj isto število kot vsi ti sprehajalci kar je normalno za to uro v ljubljani. Metanje denarja z lopato v smeti.

Drugače pa prvi dan izolacije sem preživel mirno, nimam več driske, čez dan se je umirilo. Zgleda je bilo res od hrane, kot sem povedal tudi zdravnici a ni hotela slišati. Grlo me tudi ne boli več, v bistvu me je samo par ur po tem ko sem vdihaval hladen zrak pri šprotanju. Bo pa še zanimivo. Hladilnik je skoraj prazen ker ob petkih hodimo v trgovine. Grem zdaj googlat kdo vozi domov.

voditelj je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/v-ljubl...

opice.

Logična posledica situacije, ki se odvija v zadnje pol leta. Vedno več folka bo brezposelnih, brez denarja, brez možnosti za hobije oz razbijanje dolgčasa. Na drugi strani imaš vlado in njene predstavnike, ki dobro živijo, nemoteno vlečejo plače (in provizije), in dnevno delajo bedarije, ki jih normalen človek težko prebavi.

Mirni protesti? Da, super, ampak sem že pred časom napisal, da imajo mirni protesti, sploh če se iz njih norca delajo VSI (še najbolj tisti, ki so jim namenjeni), omejen rok trajanja. In če se po mirnih protestih stvari ne bodo obrnile na bolje, se bodo protesti obrnili na nemirne.

Če bo trenutna vlada furala stvari s takim tempom (ob pomoči korone), bodo marca teli protesti izgledali precej nedolžno.

Tole ni bilo nič. Še Viole pa Green Dragonsi se po prijateljski tekmi bolj sklofajo. Pomopoznost medijev pač, ampak glede na debilen komentar tistga birokrata, ki je izgubu stik z realnostjo, jim tokrat izjemoma dam prav, da napihujejo... Ker če oz. ko poči, bo tud Hojs že vedel, zakaj in kdo je krivec.

voditelj ::

Tole je bil pač začetek. Pridejo tudi bolj nasilni protesti.

Uizi ::

Nasilje je rešitev! /s

Ni resitev, se pa bojimo da je edina možnost

To so huligančki ki so prišli izložbe razbijat. To s krizo nima nič skupnega. Pač želja po kraji in lopovščinah nič drugega. Vmes se pa še malo med sabo stepejo, ker pač testosteron šprica. Vse kar bodo dosgli je uporabo gumjastih metkov.

Uizi je izjavil:

Nasilje je rešitev! /s

Mirne proteste kdo upošteva? Ne zagovarjam nasilja! Govorimo o logičnih posledicah... Težava ni korona! In mark my words, ko bo dovolj kraje in dvojnih standardov ali raznih manipulacij (takšnih in drugačnih) ter omejevanja svobode (govora npr!), zadostuje le par budal, da jim ta vodni top onesposobi in manj kot ducat norcev z molotovkami, da poči, ali pa le en sam "pijan lovec"!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Sem mislil da je ST skupek razgledanih ljudi s par posebnezi pa se zgleda motim. Sponzor protestov je JJ.

1. Če bi šlo za protest bi prišlo več ljudi.

2. Če bi se izražala volja ljudstva bi šlo na vse ali nič, kot pravijo če jim je dovolj...

Tako pa ne gre za ne eno ne drugo ampak gre za plačan protest proti samemu sebi, teh 6 izgrednikov je lahko podkupit, ukrepe pa lahko držiš še pol leta.

Država pa je razmetala kak milijonček policistom in reševalcem za nadure.

Krožijo novice o 12 urnem delovniku reševalcev, shod pa je trwjal dobro urco v večjem številu, naj plača kdo je tak kiks naredil sam take bedarije.

Tri piratke, par dimnih bombic za 3eur v skuoni vrednosti ter pranje praznih ulic z vodnim topom me ne prepriča.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Janša the mastermind! Zdaj sem prebujen, hvala!

Tri piratke, par dimnih bombic za 3eur v skuoni vrednosti ter pranje praznih ulic z vodnim topom me ne prepriča.

:)) Mene pa zgodbe o statistih in plačancih vsepovsod ne, čeprav je najbrž kanček resnice v ozadju raznih teorij...

THIS:

Uizi je izjavil:

Janša the mastermind! Zdaj sem prebujen, hvala!

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

SDS in Janša imajo toliko denarja, da plačajo vse hospitalizirane, zdravnike, protestnike, medicinske sestre, okužene.. Njihov cilj je vse pobit in vse uničit, zagotovo, le tako bodo imeli šanse na naslednjih volitvah.. :D /s

Res je, vecino sedaj placuje IMF.
Ce bos razumel napisano v povezavi, bo bolj jasno.
https://www.zdravo-slovenija.com/tu-in-...

Najbrz pa je to pretezka literatura za jansiste.

Protestnikov je bilo cca. 500, policostov pa 2x več.

Dogodek ranga vaške nogometne tekme NK Ugovec vs. NK Oplotnica

Za danes so stvari končane. Sporočila teh "plačanih huliganov!:))" pa najbrž nihče ni slišal jasno: "....vi niste v kreditih! Boli vas k...!"? >:D

belo mleko ::

Baje je zmutiran covid skočil na kune, ki jih zdaj koljejo po Danskem in v Španiji. Če vrag preskoči na mačke... bodo nekateri prej postrelili svoje družine kot se ločili od mačk.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

voditelj je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/v-ljubl... opice.
Logična posledica situacije, ki se odvija v zadnje pol leta. Vedno več folka bo brezposelnih, brez denarja, brez možnosti za hobije oz razbijanje dolgčasa. Na drugi strani imaš vlado in njene predstavnike, ki dobro živijo, nemoteno vlečejo plače (in provizije), in dnevno delajo bedarije, ki jih normalen človek težko prebavi. Mirni protesti? Da, super, ampak sem že pred časom napisal, da imajo mirni protesti, sploh če se iz njih norca delajo VSI (še najbolj tisti, ki so jim namenjeni), omejen rok trajanja. In če se po mirnih protestih stvari ne bodo obrnile na bolje, se bodo protesti obrnili na nemirne. Če bo trenutna vlada furala stvari s takim tempom (ob pomoči korone), bodo marca teli protesti izgledali precej nedolžno.

Za arhivske zapise;
Ko ljudje izgubijo VSE, nimajo kaj VEČ za izgubiti. In takrat se zgodi ULICA.

belo mleko je izjavil:

Baje je zmutiran covid skočil na kune, ki jih zdaj koljejo po Danskem in v Španiji. Če vrag preskoči na mačke... bodo nekateri prej postrelili svoje družine kot se ločili od mačk.

Če preskoči na mačke, je tako rekoč že na kužkih. Še dobro, da ne more na zlate ribice :))

Uizi je izjavil:

Nasilje je rešitev! /s

Nasilje je v človeku zapisano v njegov DNK. Samo enim to pač ne potegne v glavo.
Pa brez sarkazma...

Zgodovina sprememb…

Hojs, preber še enkrat! :D

dexterboy je izjavil:

voditelj je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/v-ljubl... opice.
Logična posledica situacije, ki se odvija v zadnje pol leta. Vedno več folka bo brezposelnih, brez denarja, brez možnosti za hobije oz razbijanje dolgčasa. Na drugi strani imaš vlado in njene predstavnike, ki dobro živijo, nemoteno vlečejo plače (in provizije), in dnevno delajo bedarije, ki jih normalen človek težko prebavi. Mirni protesti? Da, super, ampak sem že pred časom napisal, da imajo mirni protesti, sploh če se iz njih norca delajo VSI (še najbolj tisti, ki so jim namenjeni), omejen rok trajanja. In če se po mirnih protestih stvari ne bodo obrnile na bolje, se bodo protesti obrnili na nemirne. Če bo trenutna vlada furala stvari s takim tempom (ob pomoči korone), bodo marca teli protesti izgledali precej nedolžno.

Za arhivske zapise;
Ko ljudje izgubijo VSE, nimajo kaj VEČ za izgubiti. In takrat se zgodi ULICA.

belo mleko je izjavil:

Če preskoči na mačke, je tako rekoč že na kužkih. Še dobro, da ne more na zlate ribice :))

Uizi je izjavil:

Nasilje je rešitev! /s

Nasilje je v človeku zapisano v njegov DNK. Samo enim to pač ne potegne v glavo.
Pa brez sarkazma...

Reycis ::

Zelo so bedni tile protestniki in škodujejo tistim, ki smo legitimno proti ukrepov. Zadeva je čisto enostavna:
1: Virus je resničen in je velika grožnja populaciji.
2: V ozadju ni nobene zarote ampak samo masovna histerija vlade in stroke.
Kljub temu so trenutni ukrepi povsem neprimerni, nesorazmerni in delajo mnogo več škode kot koristi. Vlada in stroka si za to zasluži, da sede v zatožno klop.
Diversity is our greatest strength

The fuck? A to je vaš leader? :D :))

Miki N ::

Pač živci popuščajo. Najprej tistimi z najmanj.

Nobenega navajanja na Novo normalo ne bo.

lexios je izjavil:

Ujoj o pa je peklenska kombinacija. Razne samske "pasje/mačje mame" in koronapanika. 8-O Če mislite, da ste videli paničarje, niste videli še nič ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Živci popuščajo predvsem balkancem na sociali ter mladoletnikom, vsaj tako je bilo videt včeraj. Tistih 10 Slovencev jih je poskušalo umirit, a zaman.. ;)

Zaman ker so precej nesposobni - saj tako je bilo videti iz posnetkov. Še Štajerska varda zna bolj držati formacijo.

Ne predstavljam se kaj bi bilo, če bi prišlo do pravih nemirov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Nisem mislil policije..

Jaz pa.

Ker nekako se kar sama ponuja primerjava z našim zdravstvom - očitno je cca 100 ljudi nekakšna meja obojih preden se začne razpad sistema.

Tako da dragi paničarji... sami ste. Nihče vas ne bo zdravil, nihče branil. :))

Facebook dev ::

Je policija ravnala zelo korektno in se trudila, da situacija le deeaskalira.

Ce bi bil podoben protest v ZDA ali Rusiji, bi danes porocali o vec mrtvih na protestu. Tam pa pac policija nima tolika zivcev in strpnosti.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Protesti so začeli in se bodo tudi nadaljevali, povsod po svetu. Možnost obstaja, da vse skupaj eskalira v državljanske vojne.
To ni več hec.
Ta fašističen prevzem avtokratov in tehnokratov se je planiral že dolgo, že precej pred "globalnim segrevanjem", ki je tudi njihov produkt.
««
25 / 175
»»