» »

Korona - prvi in drugi val

Korona - prvi in drugi val

Temo vidijo: vsi
««
21 / 175
»»

PersonaRuda ::

Facebook dev je izjavil:

Kot magister matematike ti sporocam, da je tole, kar si napisal, bedarija.

@kamikaza: tudi jaz lahko sedaj povem, da nas bodo cez 4 leta obiskali nezemljani, ker me v mojem deludnem stanju neprestano ogovarjajo in mi govorijo, sa bodo v 4ih letih prisli. A rabim kake dokaze za to? Ne ni potrebe. Rabim samo razne kamikaze, ji mi bodo slepo verjeli in rekli "Bomo videli cez 4 leta, ce je imel prav, dokazov pa ne rabim vidt sedaj".

Primerjati nezemljane za katere ni dokazov, da bi pobili več 100 milijonov ljudi s temi psihopati (elito) katera vodi Svet iz ozadja je brezvezna. Namreč ta elita je v zadnjih 120 letih sprožila tako 1. Svetovno vojno kot tudi 2. Svetovno vojno in še vse ostale vojne, ter je odgovorna za več 100 milijonov mrtvih. In ko en od te elite (Bill Gates) začne javno govoriti, da nas je preveč in da je rešitev depopulacija jaz več nimam zaupanja v to elito, katera je sedaj umetno ustvarila tudi to korona-krizo. In zato tudi nebom sprejel odprtih rok njihovih ponujenih rešitev.

Kdor pa se želi cepiti in čipirat, pa se lepo naj. Jaz mu tega nebom preprečeval. Samo mene pusitite na miru, ker ko se bom začel počutit ogroženega, se bom začel družiti z vsemi ogroženimi in potem bomo začeli grist po tistih, kateri nas bodo ogrožali. Zato nas lepo pustite na miru, mi pa bomo vas. Jaz sem gospodar svojega telesa in bom tudi nosil vse posledice morebitnih napačnih odločitev. Ampak odločitev bo moja in ne bo mi nek politik diktiral, da se morem cepit in čipirat, ker bo v tem primeru lahko prišlo do krvave revolucije. Več nas je takih, ki se ne želimo cepit kot vas je takih za cepljenje. In mi se bomo združili in udarili po tistih, če nas ne boste pustili na miru živet to eno in edino tako kratko življenje. Je*i se Billy in ostala elita.

Miki N ::

Očitno poteka prava tekma kdo bo prehitel koga z valovi. Filmarji recimo že delajo filme o COVID-23:

https://www.imdb.com/video/vi1508884761...

Izgleda prav kul "vostokjada" ampak kolikor vem film še ni izšel. Mogoče pride ven skupaj z novo major verzijo Kronce (Trenutno v19.2)? :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

LeQuack ::

Tretji val je že skrbno načrtovan, in pride decembra
https://www.24ur.com/novice/korona/poci...
Quack !

Urbano#Desno ::

LeQuack je izjavil:

Tretji val je že skrbno načrtovan, in pride decembra
https://www.24ur.com/novice/korona/poci...

Hej če so tko odločil bo pa že res

medtem tale izjavi tole

Fafangel: Skrbi me, da preveč gledamo modelirane napovedi

Naši 'epidemologi' ki niso znali avtomatizirati printanja odločb se sedaj razumejo na matematične modele. Verjetno je bolje njihovo šloganje.

dexterboy ::

Facebook dev je izjavil:

No pač seveda je vsakemu jasno, da bo tole trajalo vse do aprila in mogoče še dlje. Vmes bomo pa imeli malo lockdowna pa malo ne, pa spet lockdown pa spet ne. Dokler ne bo cepiva ali dokler ne bomo prekuženi ali dokler se ne bo našlo nekih boljših ukrepov.

Magister, pa ti sploh POMISLIŠ kaj na to, KAKŠNE posledice bi to zaprtje do aprila imelo za ljudi in gospodarstvo? Ali vidiš samo sebe ali pa se ti kdaj pred očmi prikažejo tudi tisoči zaposlenih, ki ne bodo več imeli službe? Ti je RES tako vseeno za soljudi? Ker po drugi strani zagovarjaš maske in razkužila. Torej imaš sodržavljane tako rad, da bi jih v svojem objemu ljubezni (lockdowna) "fental", hkrati pa zagovarjal, da je to dobro za vse?
Danes so mi frendi razlagali za Šmarno Goro in rašico, bilo je prejšnji teden po drugih mestih;
začele se je doba "inkasanstva", kjer se ciljano preži na mimoidoče, ki ne nosijo mask. Clap - Clap _ Clap! Vse bolje nam gre!
Po drugi strani južni sosednje nimajo zaprtja? Le kateri prebivalci so sedaj bolj srečni?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Massacra je izjavil:

Problem v njeni napovedi je tudi, da je Nemčija na slabšem, kot Slovenija.

Tale cvetka mi je pa ušla. :))
No pa sej je jasno
število okuženih(Namčija) > število okuženih(Slovenija)

Pa reč, če več ni slabše.

:))

Jao mene tukaj bo afrika

spegli ::

Janez je hkrati uredil čakalne vrste v zdavstvu in pokojninsko reformo. To še nobenmu ni uspel.

robertotrm ::

Inspektorcki skacejo po Smarni in pisejo globe.
Maske z velumnim odlokom kar povsod.
Policijska ura.
Kratek prevod te groteskne norije: Ljudstvo naj se zaveda svoje vloge. Ponizno in ubogljivo naj nam streze, da se lahko hranimo z njimi.
Se pred pol leta je blo cist nedoumljivo kako lahko leta 2020 obstajajo rezimi ala Severna Koreja.
Kaj zavraga se godi v glavah tizga folka tam, smo se sprasval. In ostajal odprith ust ob gledanju prispevkov s tizga cudnega planeta tam.
Zdej je vse skupej videt precej manj nenavadno. Nekam znano in domace. Nova normalnost je umotvor leta.
Zbogom SLovenija.
Pozdravljeni v Severni Koreji II.

Facebook dev ::

dexterboy je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

No pač seveda je vsakemu jasno, da bo tole trajalo vse do aprila in mogoče še dlje. Vmes bomo pa imeli malo lockdowna pa malo ne, pa spet lockdown pa spet ne. Dokler ne bo cepiva ali dokler ne bomo prekuženi ali dokler se ne bo našlo nekih boljših ukrepov.

Magister, pa ti sploh POMISLIŠ kaj na to, KAKŠNE posledice bi to zaprtje do aprila imelo za ljudi in gospodarstvo? Ali vidiš samo sebe ali pa se ti kdaj pred očmi prikažejo tudi tisoči zaposlenih, ki ne bodo več imeli službe? Ti je RES tako vseeno za soljudi? Ker po drugi strani zagovarjaš maske in razkužila. Torej imaš sodržavljane tako rad, da bi jih v svojem objemu ljubezni (lockdowna) "fental", hkrati pa zagovarjal, da je to dobro za vse?
Danes so mi frendi razlagali za Šmarno Goro in rašico, bilo je prejšnji teden po drugih mestih;
začele se je doba "inkasanstva", kjer se ciljano preži na mimoidoče, ki ne nosijo mask. Clap - Clap _ Clap! Vse bolje nam gre!
Po drugi strani južni sosednje nimajo zaprtja? Le kateri prebivalci so sedaj bolj srečni?

Ne, seveda, da bojo posledice katastrofalne. To kako bo država vodila tole epidemijo naprej, nevem. Če bo veliko lockdownov, bo slabo za marsikatero panogo. Kar sem hotel povedat je to, da se tega virusa ne bomo rešili v kratkem. Torej ala, zdaj smo 1 mesec zaprti in potem smo ok za celo zimo. Bolj bo tako, smo 1 mesec zaprti, pa potem 1 mesec ne, pa potem spet 1 mesec itd. Ali je to najboljši način, kako rešit tole korona krizo, najbrž ne. Bomo videli pa kako se bodo odločevale države po svetu in kako bodo uspešne in potem bodo ostale države poskušale posnemat najboljši kompromis med širjenjem virusa in ukrepi, ki se izvajajo.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

b3D_950 ::

Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

darkolord ::

dexterboy je izjavil:

Magister, pa ti sploh POMISLIŠ kaj na to, KAKŠNE posledice bi to zaprtje do aprila imelo za ljudi in gospodarstvo? Ali vidiš samo sebe ali pa se ti kdaj pred očmi prikažejo tudi tisoči zaposlenih, ki ne bodo več imeli službe?
Zakaj ne uporabljaš istih kriterijev za gospodarstvo kot za virus? A?

No, pa dajmo:

- V zadnjem četrtletju je EU dosegla najvišjo rast BDP-ja ever.

- Septembra se je število brezposelnih zmanjšalo za 6%.

- januarja 2014 je bilo 130k brezposelnih, septembra letos pa 84k. Pa niti 2014 niso ljudje umirali od lakote.

Zgodovina sprememb…

belo mleko ::

Pa ne pozabit, da država trenutno plačuje za tisoče, ki bi sicer službo zgubili. ;) Kredite bodo pa plačevali petletniki, ki jim virus nič ne more. Še eno darilo boomerjev.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

Meiniken ::

Na mladih svet stoji, mimgrede 8-)

belo mleko ::

Pa starejši so naše bogastvo. ;((
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

Zgodovina sprememb…

retjom ::

Ah brezveze je vse skupaj. Res. Kdor se je spraševal kako so Nemci lahko podpirali Hitlerja ima zdaj odgovor.

Mr.B ::

retjom je izjavil:

Ah brezveze je vse skupaj. Res. Kdor se je spraševal kako so Nemci lahko podpirali Hitlerja ima zdaj odgovor.

Z istim razlogom kot volilci trumpa. Ampak ja...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Telbanc ::

spegli je izjavil:

Janez je hkrati uredil čakalne vrste v zdavstvu in pokojninsko reformo. To še nobenmu ni uspel.

Itak, on je majstor za sve.

Dans jih je 90 na respiratorju, vsi majo mašine zagotovljene, ane, si predstavljaš da bi meli zaj Šarca, no.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

veteran ::

'Tretji val bo zelo zagoneten, ker zdravniki ne bodo vedeli, ali ima bolnik gripo ali covid-19'

Hmm... zdaj že zaposleni na NIJZ namigujejo, da testi za Covid19 niso uporabni. :)

CoolBits ::

A to kar smo eni ze pred pol leta govorili?:))

3p ::

veteran je izjavil:

'Tretji val bo zelo zagoneten, ker zdravniki ne bodo vedeli, ali ima bolnik gripo ali covid-19'

Hmm... zdaj že zaposleni na NIJZ namigujejo, da testi za Covid19 niso uporabni. :)

Tole mi zgleda, kot da namigujejo predvsem na lastno nesposobnost. ;((

floyd1 ::

Dans je Grims Slaku lepo razložil, da je vse zasral Serpetinšek. Spomladi.

Sem vedel, da v SDS bitka za idiota leta še ni zaključena, čeprav je Mahnič se vedno v rahlem vodstvu. Cvet "telegence" 8-O.

veteran je izjavil:

Namigujejo da covid19 ni bolj nevaren kot gripa

MUC ::

Zadnjič se mi je utrnila ena misel..

Kdo gre študirat medicino?
Tisti, ki mu po dveh urah YT in FBja še vedno ni nič jasno.

:)

retjom je izjavil:

veteran je izjavil:

Ne.

Okapi ::

veteran je izjavil:

Narobe razumeš. Zdravnik ne more vedeti, kaj imaš, na osnovi tvojega opisa simptomov. In bodo morali vse po vrsti testirati, ali pa predpisati karanteno. S testom je seveda preprosto ugotoviti, ali imaš korono, gripo ali prehlad. Ampak moraš testirati.

Januarja in februarja je bilo pri nas ogromno otrok gripoznih. V razredih jih je po ena tretjina manjkala. Zdaj si pa predstavljaj, de bi moral vse te testirati.

Novica 28. januarja.
... v Sloveniji izbruhnila virusna obolenja, naraslo je število zbolelih z gripo in tudi drugimi okužbami dihal. To se pozna predvsem v osnovnih šolah, kjer manjka okrog 40 odstotkov otrok

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

darkolord je izjavil:

retjom je izjavil:

veteran je izjavil:

Ne.

saj maš prav, za mlade je gripa bolj nevarna

;-) ::

Za gripo umirajo otroci, za covid še redkokateri 75 letnik komaj.

darkolord je izjavil:

dexterboy je izjavil:

Magister, pa ti sploh POMISLIŠ kaj na to, KAKŠNE posledice bi to zaprtje do aprila imelo za ljudi in gospodarstvo? Ali vidiš samo sebe ali pa se ti kdaj pred očmi prikažejo tudi tisoči zaposlenih, ki ne bodo več imeli službe?
Zakaj ne uporabljaš istih kriterijev za gospodarstvo kot za virus? A? No, pa dajmo:
- januarja 2014 je bilo 130k brezposelnih, septembra letos pa 84k. Pa niti 2014 niso ljudje umirali od lakote.

No, evo, pa imamo šolski primer nekoga, ki verjame vse, kar se mu servira preko MSM, zagotovo tudi stalno nosi maske in redno razkužuje roke. Ker, če bi vsaj malo pomisli, bi se MORAL vprašati naslednje;
Velika večina je doma, proizvodnja ni v polnem teku, turizem je šel po gobe, prodaja se zmanjšala, ablast nam pa servira gospodarske uspehe? Verjameš ali ne, tudi v ZDA je tako! Delnice Boeinga so tudi zrasle, pa čeprav firma odpušča! Oh, pa kako je to mogoče? (Te zanima odgovor? Vržeš 1000 milijard na borzo in VSE raste!) No, sej sploh ni treba o tem razmišljati, sej imamo gospodarsko rast! Juhejjj... :)

(ko se vzgoja odraslih ljudi začne že od malih nog in v vrtcu. pa ni do nikogar osebno. je veliko tega na netu. ljudje imajo širok razpon psihe in so lahko zelo nesrečni, jezni, tečni, žalostni, zapečkarski, nadobudni, ustvarjalni, raziskovalni... najlepše je pa to, ko verjamejo vse, kar jim drugi servirajo. ampak pri malčkih je to del odraščanja, ko imajo Mojco Pokraculjo in Miklavža, pri odraslih, ki samo preberejo naslov "V Sloveniji ocene okoli 3 milijone mrtvih zaradi Covida-19, če ne bomo nosili mask", pa se jim že dogaja sto na uro, kar otroci vidijo in kasneje ponavljajo ...ni problem v samem virusu, problem je v ljudeh in njihovem odzivu na splošno stanje. zdravo telo se bo že obranilo virusa, kot se je mnogih drugih... Pa upam, da Admini ne zbrišejo tega posta, nisem nikogar žalil...)

Zgodovina sprememb…

Massacra ::

dexterboy je izjavil:

darkolord je izjavil:

dexterboy je izjavil:

Zakaj ne uporabljaš istih kriterijev za gospodarstvo kot za virus? A? No, pa dajmo:

No, evo, pa imamo šolski primer nekoga, ki verjame vse, kar se mu servira preko MSM, zagotovo tudi stalno nosi maske in redno razkužuje roke. Ker, če bi vsaj malo pomisli, bi se MORAL vprašati naslednje;
Velika večina je doma, proizvodnja ni v polnem teku, turizem je šel po gobe, prodaja se zmanjšala, ablast nam pa servira gospodarske uspehe? Verjameš ali ne, tudi v ZDA je tako! Delnice Boeinga so tudi zrasle, pa čeprav firma odpušča! Oh, pa kako je to mogoče? (Te zanima odgovor? Vržeš 1000 milijard na borzo in VSE raste!) No, sej sploh ni treba o tem razmišljati, sej imamo gospodarsko rast! Juhejjj... :)

(ko se vzgoja odraslih ljudi začne že od malih nog in v vrtcu. pa ni do nikogar osebno. je veliko tega na netu. ljudje imajo širok razpon psihe in so lahko zelo nesrečni, jezni, tečni, žalostni, zapečkarski, nadobudni, ustvarjalni, raziskovalni... najlepše je pa to, ko verjamejo vse, kar jim drugi servirajo. ampak pri malčkih je to del odraščanja, ko imajo Mojco Pokraculjo in Miklavža, pri odraslih, ki samo preberejo naslov "V Sloveniji ocene okoli 3 milijone mrtvih zaradi Covida-19, če ne bomo nosili mask", pa se jim že dogaja sto na uro, kar otroci vidijo in kasneje ponavljajo ...ni problem v samem virusu, problem je v ljudeh in njihovem odzivu na splošno stanje. zdravo telo se bo že obranilo virusa, kot se je mnogih drugih... Pa upam, da Admini ne zbrišejo tega posta, nisem nikogar žalil...)

Kaj ima rast delnic (katete koli globalno pomembne firme) opraviti z boleznijo, ukrepi za zajezitev te bolezni, in dejanskim realnim sektorjem?

Tebi marsikaj ni jasno, kako zadeve potekajo.

@friendbreez; Jest sem odgovarjal darkolordu, ako nisi prebral kar sem napisal. Če nisi razumel napisanega, se ti pa opravičujem. Drugič se bolj potrudim.

dexterboy je izjavil:

To, da je "velika večina doma", je bullshit. Tisti, ki so doma, v veliki večini delajo, in marsikdo celo bolj produktivno, kot v pisarni (ni kofetkanja).

Da se je prodaja ne vem kako zmanjšala, je tudi bullshit. Offline se je malo zmanjšalo, se je pa online močno povečajo.

MSM trobi, kakšen doomsday je, edino kar pa na koncu pokažejo je pa par lastnikov kafičev in enega frizerja.

Že marca je bilo trobljenje, kako bo gospodarstvo popolnoma devastated, kako bodo ljudje umirali od lakote itd itd. Kje so zdaj ti kupi trupel?

Luk as ::

To sem pisal pred pol leta pa so me spljuval in brisal.
vir 24ur je podan že zgoraj.
Ok res, da je to 24 kur toda vseeno so epidemiologi prišli do tega zaključka:
"Kot je včeraj na novinarski konferenci napovedala epidemiologinja Irena Grmek Košnik, ... "Miru ne bo, dokler ne bomo dobili cepiva in dokler ne bo populacija precepljena," je povedala o koronavirusu. Za to cepivo predvideva, da bosta sprva potrebna dva odmerka, potem pa rutinsko cepljene vsako leto - kot cepljenje proti gripi."
riba smrdi pri glavi

darkolord je izjavil:

dexterboy je izjavil:

To, da je "velika večina doma", je bullshit. Tisti, ki so doma, v veliki večini delajo, in marsikdo celo bolj produktivno, kot v pisarni (ni kofetkanja).

Da se je prodaja ne vem kako zmanjšala, je tudi bullshit. Offline se je malo zmanjšalo, se je pa online močno povečajo.

MSM trobi, kakšen doomsday je, edino kar pa na koncu pokažejo je pa par lastnikov kafičev in enega frizerja.

Že marca je bilo trobljenje, kako bo gospodarstvo popolnoma devastated, kako bodo ljudje umirali od lakote itd itd. Kje so zdaj ti kupi trupel?

E to.
Praktično vse z visoko dodano vrednostjo dela na polno. Kafiči okoli JS pisarn pač niso nek faktor.
Edino kar bo verjetno dolgoročno najebalo je prodaja v fizičnih trgovinah. Jaz razen hrane ne kupujem več nič v fizičnih trgovinah in po mojem mnenju so razni sopping centri ki so zgrajeni v zadnjem času nasedle investicije (naprimer aleja v šiški). Trgovine tam pač ne bojo mogle konkurirati s spletno prodajo kjer potrebuješ skladišče v vukojebini in ne bizarno neracionalno dragega shopping centra in pričakuješ da ti bodo to plačali preko marž.

dexterboy je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Kaj ti misliš sploh nima veze. Tako je in tako bo kot je rekel @Facebook dev. Pa se lahko na trepalnice postaviš.
Narod je treba prisilit v ukrepe in jih zaostrit, da potem vsaj 50% tistega ubogajo.
Jaz do aprila ne bi sproščal ukrepov. Da se bo folk vsaj malo držal ukrepov. Saj se nobeden ne drži ukrepov. Potem pa jok in stok zakaj je tako kot je. Največ jokajo ravno tisti, ki se ne držijo ukrepov. Včeraj so podali, da je malo manj okuženih in da se obrača na bolje, danes pogledaš po naselju nobeden več ne nosi mask, grupirajo se po 10 in več na kupu. Nobenega reda. Brez veze da se eden drži 10 drugih pa ne. Ni treba, da si ravno zdravnik, da napovem že sedaj kaj bo čez mesec ali dva.
Še premalo so strogi ukrepi.
Pa da ne bi kdo mislil, da verjamem v ta cirkus okoli virusa. Po moje je vse 10x prenapihnjeno.
Toda če so pravila so pravila za vse in se jih je treba držat. Vsi ali nobeden.
riba smrdi pri glavi

rhino ::

Luk as je izjavil:

dexterboy je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Kaj ti misliš sploh nima veze. Tako je in tako bo kot je rekel @Facebook dev. Pa se lahko na trepalnice postaviš.
Narod je treba prisilit v ukrepe in jih zaostrit, da potem vsaj 50% tistega ubogajo.
Jaz do aprila ne bi sproščal ukrepov. Da se bo folk vsaj malo držal ukrepov. Saj se nobeden ne drži ukrepov. Potem pa jok in stok zakaj je tako kot je. Največ jokajo ravno tisti, ki se ne držijo ukrepov. Včeraj so podali, da je malo manj okuženih in da se obrača na bolje, danes pogledaš po naselju nobeden več ne nosi mask, grupirajo se po 10 in več na kupu. Nobenega reda. Brez veze da se eden drži 10 drugih pa ne. Ni treba, da si ravno zdravnik, da napovem že sedaj kaj bo čez mesec ali dva.
Še premalo so strogi ukrepi.
Pa da ne bi kdo mislil, da verjamem v ta cirkus okoli virusa. Po moje je vse 10x prenapihnjeno.

Tako je. Raja se naj drzi ukrepov, drugace je kazen. Eliti (Krek, Logar, ...) pa se ni treba oz. je dovolj opravicilo.
Intel I7 950|Asus P6X58D-E|
ZOTAC GeForce 580 GTX 1536 GDDR5|OCZ Vertex2E 60GB + 500GB WD + 1TB Samsung F3|
3x2GB Kingston HyperX DDR3-1600|Cougar GX1050|CM HAF-X

rhino je izjavil:

Luk as je izjavil:

Tako je. Raja se naj drzi ukrepov, drugace je kazen. Eliti (Krek, Logar, ...) pa se ni treba oz. je dovolj opravicilo.

Kaj ti ni jasno. Sem napisal vsi ali nobeden.
Daš roko v ogenj, če se ti držiš 100% navodil.
A veš tistega: "Kdor izmed vas je brez greha, naj prvi vrže kamen vanjo."
riba smrdi pri glavi

robertotrm ::

Drzati se ali ne drzati se?
Kdo jo bo bolje odnesel in kdo slabse?
Taksni "ukrepi" so dobri edin za infantilne bebcke in kaksne reveze s ponesrecenim poskusom lobotomije.
Ostali so ze dojeli, da gre zgoljs in samo za eno tezko zlorabo moci oblasti.
Ce je do pred pol leta vsaj zgledalo, kot da smo v varnem okolju demokracije, ustave in zakonov.
Se zdej lahko samo cudimo neverjetnemu preobratu. Uno prej je bla samo ena velika iluzija. S kaksno lahkoto se naredi iz nic veliko zgodbo, povzroci histerijo in groteskno norost.
Spotoma se kot za salo priredijo vsi ti zakoni in predpisi. Kar tako, brez kakrsnih koli posledic.
Ko gre zobna pasta enkrat ven iz tube, ne gre vec nazaj. Remamaber, remamaber...

Ne bo lahko ampak še vedno obstajajo neodvisna sodišča, ki odločajo v dobro človeštva.
Pri teh sodnikih so sedaj tožbe proti zločincem, ki so obtoženi zarote proti človeštvu.
Zarota je dokazana, čaka se samo še odločitev.
In to bo prišlo tudi do nas, odgovorni za ta zločin proti človeštvu pa bodo tudi tukaj odgovarjali za svoja dejanja.
Lahko se mojo objavo spet pobriše ampak to dejstva ne spremeni.

rhino ::

Luk as je izjavil:

rhino je izjavil:

Luk as je izjavil:

Ne me narobe razumet, meni je vse jasno. In imas prav, vsi ali nobeden.
In ja, ne drzim se navodil 100%, ker so nekatera milo receno bedasta. Samo se cakam dan, da bojo rekli, da moras v riti nosit cep, ker to pomaga proti koroni.
Zelel sem samo komentirati, da se tisti, ki bi nam naj bili za zgled, ne drzijo lastnih pravil. Potem pa pluvajo po ljudeh in jim zugajo s kaznimi.
Intel I7 950|Asus P6X58D-E|
ZOTAC GeForce 580 GTX 1536 GDDR5|OCZ Vertex2E 60GB + 500GB WD + 1TB Samsung F3|
3x2GB Kingston HyperX DDR3-1600|Cougar GX1050|CM HAF-X

lotar123 ::

rhino je izjavil:

Luk as je izjavil:

rhino je izjavil:

Luk as je izjavil:

Ne me narobe razumet, meni je vse jasno. In imas prav, vsi ali nobeden.
In ja, ne drzim se navodil 100%, ker so nekatera milo receno bedasta. Samo se cakam dan, da bojo rekli, da moras v riti nosit cep, ker to pomaga proti koroni.
Zelel sem samo komentirati, da se tisti, ki bi nam naj bili za zgled, ne drzijo lastnih pravil. Potem pa pluvajo po ljudeh in jim zugajo s kaznimi.

Zvesti volilec JJ-ja si bo tudi čep vstavil, če mu tako vrhovni predlaga!

lotar123 je izjavil:

Zvesti volilec JJ-ja si bo tudi čep vstavil, če mu tako vrhovni predlaga!

Ne se hecat

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2...

sicer gate so neke vrste maska, samo če bo strokovna skupina ugotovila da so preveč porozne bomo dobil stofelce.:D

Mr.B ::

robertotrm je izjavil:

Taksni "ukrepi" so dobri edin za infantilne bebcke in kaksne reveze s ponesrecenim poskusom lobotomije.
Ce je do pred pol leta vsaj zgledalo, kot da smo v varnem okolju demokracije, ustave in zakonov.
Se zdej lahko samo cudimo neverjetnemu preobratu. Uno prej je bla samo ena velika iluzija. S kaksno lahkoto se naredi iz nic veliko zgodbo, povzroci histerijo in groteskno norost.
Spotoma se kot za salo priredijo vsi ti zakoni in predpisi. Kar tako, brez kakrsnih koli posledic.
Ko gre zobna pasta enkrat ven iz tube, ne gre vec nazaj. Remamaber, remamaber...

Sej vem da lažejo o zasedenosti bolnišnic, mi je trumpi povedal !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

HulkHogan ::

CoolBits je izjavil:

Ne bo lahko ampak še vedno obstajajo neodvisna sodišča, ki odločajo v dobro človeštva.

:))

Ti te bojo poslali na vislice ker nisi v spalnici nosil maske in si tako kriv za smrt 600 miljard koronovcev.

Na odgovornost boste poklicani tudi vsi maskohisti, ki vsiljujete svojo voljo in strašite ljudstvo brez osnovne podlage.
Ja tudi to je kaznivo dejanje.

CoolBits je izjavil:

Na odgovornost boste poklicani tudi vsi maskohisti, ki vsiljujete svojo voljo in strašite ljudstvo brez osnovne podlage.
Ja tudi to je kaznivo dejanje.

Buc buc

katero kaznivo dejanje pa je to?

"Matej Tušak je namreč svoje podjetje Prosigura pred manj kot mesecem dni registriral za trgovanje z zaščitno opremo, konec prejšnjega tedna pa je s celjsko bolnišnico že sklenil 183 tisoč evrov vredno pogodbo za dobavo mask FFP2. Posel naj bi dobil brez javnega razpisa, saj naj bi v Celju, tako Necenzurirano.si, zaradi 'skrajne nujnosti' preskočili javni razpis in dobavitelja izbrali kar neposredno. Koliko in po kakšni ceni bo celjski bolnišnici Tušak dobavil maske, ni znano, saj naj bi šlo za poslovno skrivnost. "

https://www.24ur.com/novice/slovenija/d...
Quack !

r3dkv1c4 ::

Mr.B je izjavil:

robertotrm je izjavil:

Sej vem da lažejo o zasedenosti bolnišnic, mi je trumpi povedal !

Lahko ti povem, da imamo prazni del bolnice, nove aparature, nove postelje, ni pa kadra, da bi oskrbelo 200 postelj.
Si kje prebral to senzacionalno novico?
Nisi, ker molčiji zaradi svoje nesposobnosti.
Vir.....kader te bolnice, ki mora bit tiho, da ne izgubi službe.Ob enem mora delati 12h izmene, ker ni kadra.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

feryz ::

Kako ste kaj v slovenski vukojebini? V Evropi je mnogo bolje. Štacune še laufajo, je pa res, da so prazne kupcev. Optimizem pada. Očitno BDP-je držijo pokonci borze, medicina, javni sektor in represivni organi, kamor se zlivajo tisoče naprintanih milijard.
Sem pa naredil test in zdaj čakam rezultat, da se lahko vrnem domov. Gre pa za zanimiv absurd. Na meji rabiš največ 48 ur star negativen test, rezultat pa naj bi dobil v 72 urah!? Wtf? Ogromno ljudi ima zaradi tega probleme, ker ne morejo na počitnice ali na delo v tujino. Nekaj bom že sčaral, če ga ne bo ob času.

feryz je izjavil:

Kako ste kaj v slovenski vukojebini? V Evropi je mnogo bolje. Štacune še laufajo, je pa res, da so prazne kupcev. Optimizem pada. Očitno BDP-je držijo pokonci borze, medicina, javni sektor in represivni organi, kamor se zlivajo tisoče naprintanih milijard.
Sem pa naredil test in zdaj čakam rezultat, da se lahko vrnem domov. Gre pa za zanimiv absurd. Na meji rabiš največ 48 ur star negativen test, rezultat pa naj bi dobil v 72 urah!? Wtf? Ogromno ljudi ima zaradi tega probleme, ker ne morejo na počitnice ali na delo v tujino. Nekaj bom že sčaral, če ga ne bo ob času.

Slovencem ni panike ker ima vsaj vsaj ene 100k v stanovanju, tako da zna bit celo da smo med najbogatejšimi svetovno.
Quack !

r3dkv1c4 je izjavil:

Lahko ti povem, da imamo prazni del bolnice, nove aparature, nove postelje, ni pa kadra, da bi oskrbelo 200 postelj.
Si kje prebral to senzacionalno novico?
Nisi, ker molčiji zaradi svoje nesposobnosti.
Vir.....kader te bolnice, ki mora bit tiho, da ne izgubi službe.Ob enem mora delati 12h izmene, ker ni kadra.

Ja in kdo je tukaj kriv?
Sigurno JJ, a ne?
Molčijo zaradi svoje nespodobnosti? Zakaj pa nesposobnosti? A zato, ker ne dvignejo plač in vsakemu zdravstvenemu delavcu od začetka, ko pride, dajo najmanj 2000€ plače in potem na gor?
riba smrdi pri glavi
««
21 / 175
»»