» »

Korona - prvi in drugi val

Korona - prvi in drugi val

Temo vidijo: vsi
««
6 / 175
»»

vostok_1 ::

Sheteentz je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Sheteentz je izjavil:

Vprašanje: a grem lahko iz Trzina mimo Ljubljane v Brezovico delat optiko k Španu? Mi bo gospod policaj/gospa policajka na občinski meji zastavljal/a neprijetna vprašanja?

Dovoljeno je iti v drugo območje, če podone storitve ni na tvojem. Otherwise riskiraš.

Bom torej riskiral. V vsakem primeru moram čez mejo občine, saj v Trzinu ne vem za servis, ki bi delal optiko. Ajde, bližnji servis z optiko imam v Domžalah, kar je pa spet prehod meje občine. Potencialno bi mi lahko organ gnjavil glede prehoda dveh meja občin, da pridem do Brezovice, medtem ko je do Domžal samo en prehod. V tem primeru se bom pač skliceval na renome Špana kot zaupanja vrednega serviserja, kjer imam že dolga leta dobre izkušnje (pa čeprav jih nimam, ampak organ tega ne more vedeti, razen če bere ta forum, šmentana muha in tristo kosmatih).

Te moralno podpiram. Smrt fašizmu, svoboda narodu.
In tokrat se niti ne zafrkavam.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

::

;-) je izjavil:

Moje mnenje (pa ne provuciram) je še vedno da je vse akupaj nateg.

Ja vrjamem da covid obstaja, ampak do sedaj se nimamo odklona mrtvih od prejsnjih obdobij, celo manj nas umre.

Na kitajskem sploh ne vejo vec kaj je covid, nasi pac zadevo izrabljajo ne vem zakaj že. Ni mi pa jasno če je vse res, zakaj se na kitajskem ne pojavi drugi val...

Kaj potem porečeš na 30% manj odkritih samo rakov letos, ki so ostali spregledani zaradi tega, ker se je zdravstvo ukvarjalo s korono? Kdaj misliš, da bo to vplivalo na smrtnost? Da ne govorim o tem, da najnujnejših diagnostik še niso prekinili, kaj šele o tem, da bi zmanjkalo postelj za tiste s korono? Pri eksponentni rasti, ki smo ji priča, se bo to zgodilo, če se trendi ne obrnejo.

Pac-Man ::

CoolBits je izjavil:

JAVNO PISMO dr. Vladimir Pirnat o COVID 19

Tale tvoj Pirnat obljublja minus 8-12 kg na mesec, zdravo in brez lakote. Še koncept kalorij mu ni jasen, zdaj hoče pa dr. Ihana šolat o PCR testih. Komedija.

https://www.pirnat.si/
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Slopek ::

Vostok tole si pogledal?
https://lbry.tv/@jevn.sir:a/Img-3251-1:d
Sami teoretiki zarot ej.
Kje so se skrival vsi ti fletzemljaši? Ta Slovenka v USA ravno tako. Vsi imajo tisti sindrom kruger pa še nekaj prej. Le kdo bi si mislil?

Doktor Ihan bo potrdil svojo kredibilnost, ko nam bo predstavil kakšni so Ct vrednosti trenutno uporabljenih PCR testov in kateri del RNK-ja iščejo.
Zanima me tudi, ali se je Ct value spreminjal za časa pandemije.

Dokler tega ni, je zgolj še en BSer na internetu.
Lahko argumentiram...seveda.

Slopek je izjavil:

Vostok tole si pogledal?
Sami teoretiki zarot ej.
Kje so se skrival vsi ti fletzemljaši? Ta Slovenka v USA ravno tako. Vsi imajo tisti sindrom kruger pa še nekaj prej. Le kdo bi si mislil?

Nisem še pogledal. Vidim, da govori o meni delno že znanih rečeh, bom pa vseeno preveril o če so nove informacije notri.

Osebno predlagam ogled tistega youtube linka od malo prej. Izredno informativen.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Sem to Slovenko pogledal dopoldan. Odlično.

"Mi, ki nismo kupljeni"
"Vsi moji profesorji so prodani"

Huda je tista z 200cikli, kjer je okužba na papirju 100%............

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Nekaj sem že vedel, ampak gredo še bolj v detajle.

Tisto o mRNA cepivu pa ne vem, če sem prav razumel. mRNA cepivo spremeni proizvode mitohondrija. Editira njigov RNK. Nisem pa prepričan, če vpliva na celično DNK.

To je sicer res genetska modifikacija organizma. Ampak, ne ravno v filemskem stilu. V bistvu sprogramira telo, da začne proizvajat določene proteine, katere bo prepoznal imunski sistem. Kaj se zgodi s to celico po tem...ali izumre ali se razplodi naprej. Ta del mi ni jasen.

Tisto o 200 ciklih pa nekako težko vrjamem. To je dobesedno znanstvena fantastika, če to uporabljajo.
40 je že šloganje. 200 je ACID trip.
There will be chutes!
It came from the lab.

Ja saj ona sama pove, da je to science fiction, ki pa je zdaj kar reality;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Govoril sem že en cas nazaj. Covid-19 je perfekten virus. Resnično perfekten.
Če kdo rabi razlago naj vpraša, drugače bom pustil za drugič.
There will be chutes!
It came from the lab.

Seveda je perfekten. S simptomi prehlada in gripe narediš planetarni kolaps. Vem, da ti ni gripa. Pri nas je mama po skoraj dveh mesecih, še kar brez vonja in okusa. Definitivno to ni gripa :)
Predvsem me zdaj zanima razplet s cepivom, katerega se bom branil z vsem kar imam. Moram zalogo hrane ustvarit, po možnosti že kaj pridelat....tukaj bom veliko bolj previden, kot pa zdaj pri virusu samem. Če nas bodo za tako pizdarijo hotli res cepit, to 100% ni njihova skrb za moje zdravje. Boli njih zame in za moj lajf.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Bojim se, da it will only get far far worse, before it gets slightly better.

(Med "teorijami zarote"...da, sedaj se zgolj še krohotam, ko me tega obtožijo...se govori, da je tarča razviti svet, ker razviti svet je trenutno še vedno trend setter. Če se njega obvladuje, potem bo večina planeta sledila.)
Ampak ok, da ne "zaidemo".

Se pa veselim dneva, ko bodo korona-verniki klonili pod pritiskom ali celo počili. It will be a great day, in imam pivo že shlajeno. Nekaj mi pravi, da ga bom kmalu odpru.

Če ne bi ničesar storili, bi imeli dodatnih 400.000 dodatnih smrtnih žrtev. Francija ne bo nikoli sprejela te strategije.

Vidim, da se mainstreamu fanj mudi, ker že postajajo malo šlampasti.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Bojevnik ::

Moram se malo bolj podrobno prebrat (ker se glih odpravljam spat). Tako da ne bom prevec komentiral.
Ampak bom samo se pastnil en clanek iz Cambridga..

Sicer na prvi pogled izgleda, kot da res ne gre prevec v podrobnosti, kot sem napisal, sem ga zaenkrat res samo na hitro preletel...
https://www.cambridge.org/core/journals...

Pač, naj naredijo še tako študijo, da.
Ampak ponavadi je tako...študije pogostokrat potrdijo kasneje, kar je nekemu veščemu opazovalcu bilo jasno že prej.
There will be chutes!
It came from the lab.

Jasno je, da so Francozi v lockdownu najmanj do novega leta. Vsaj po besedah Macrona.
Pri nas, ne bo nič drugače, saj so številke še slabše. Vsaj kar se okužb tiče, za smrtnost ne vem.
Bo pa vsekakor jeba. Marsikatera vlada bo padla, a to ne pomeni da bo ljudstvo rešeno >:D

Kot rečeno. Pivo je v hladilniku. Sedaj pa zgolj še malo počakat.
There will be chutes!
It came from the lab.

phantom ::

Slopek je izjavil:

Vostok tole si pogledal?
Sami teoretiki zarot ej.

Na 8:30 imaš izsek iz znanega CGI, oni pa prikažejo, da to kao DARPA razvija :D:D:D

BTW Tudi slovensko cepivo v razvoju je RNK, torej je tudi naš Kemijski inštitut je med zarotniki, ki bi ljudi spremenili v mutante :))
~
~
:wq

hr_natakar ::

Zakaj noben ne komentira uradne preiskave, kaj so na evropski ravni in tudi v uglednih medical revijah odkrili pri prejsnji pandemiji in WHO. Teorije, ki so se izkazale za resnicne noben ne komentira. Kar opazam, da se mesa resnicna teorija in zraven doda ena velika neumnost, tako da javnost temu ne verjame, cetudi je vecji del teorije resnicen.

hawkwood ::

;-) je izjavil:

Moje mnenje (pa ne provuciram) je še vedno da je vse akupaj nateg.

Ja vrjamem da covid obstaja, ampak do sedaj se nimamo odklona mrtvih od prejsnjih obdobij, celo manj nas umre.

Na kitajskem sploh ne vejo vec kaj je covid, nasi pac zadevo izrabljajo ne vem zakaj že. Ni mi pa jasno če je vse res, zakaj se na kitajskem ne pojavi drugi val...

Ne delajo nič posebnega. Contact tracing, vsi nosjo maske, zaprte meje (karantena, negativen test da te spustijo notr), izoliranje naselj če pride do kakšne okužbe, obvezen app kamorkoli greš. Nič kar nebi tudi drugje počeli. In tudi ni samo Kitajska uspešna.

Glavna razlika je da folk posluša stroko in sodeluje. Kitajski internet je filtriran, tako da raznih teorij zarote in prepametnih influencerjev ne boš videl. In par odgovornih, ki zadeve niso jemali resno, je dejansko odgovarjalo in letelo iz službe.

Uizi ::

Kitajci se nam smejejo, pomehkužena, degenerirana, egocentrična družba si zasluži propad. 1.5 milijarde pa so bolj homogeni kot 2 milijona butalcev.. Svoboda govora in demokracija pač ne deluje, bedake je treba utišat, da ne okužijo ostalih labilnih bedakov. Nekontroliran internet in socialna omrežja so lahko zelo nevarna za družbo. Kitajskemu načinu vladanja nebi rekel represija, preveč svobode tudi ni dobro z ljudmi se da preveč manipulirat.
Tam bi Zlatko in podobni kljukci končali v zaporu, upravičeno.

Vajenc ::

Zanimivo, kako verjamete gospe, ki pravi da je slisala od sodelavke, kateri je povedala kolegica... Pred tem navrze, da so peer review ugotovitve fejk oz neponovljive, da beliverji ne bi pogledali oz zaupali potrjenim znanstvenim ugotovitvam. Tako se zlaze tudi o neizoliranem virusu izven Kitajske in se kaj.

G. Ihana, ki je zivljenje posvetil tej temi pa zavracate, ker slucajno ni komentiral zgornjega BS videa. Preberite kako je odgovoril tistemu Pirnatu na prve nestrokovne pomisleke.

Zanima me, npr Vostok, kako komentiras vec kot 100/dan novih covid bolnikov v bolnicah. So stevilke potegnjene iz riti? So to steti tudi bolniki iz ortopedije, onkologije...? In nazadnje, a sploh upas do trgovine stopit, ce verjames v take zarote?!
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

hormilo ::

Da bo jasno katera stran je kriva za vec smrti...(pa so te cifre iz maja)...sedaj so ze 5x vecje...Z ukrepi izvajate dobesedno genocid nad prebivalstvom...
 Scott

Scott

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hormilo ()

Katera stran???
Evo točno o tem govorim v zadnjem postu. Zadnji naj ugasne luč! Čau živjo!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

Urbano#Desno ::

Vajenc je izjavil:

Zanima me, npr Vostok, kako komentiras vec kot 100/dan novih covid bolnikov v bolnicah. So stevilke potegnjene iz riti? So to steti tudi bolniki iz ortopedije, onkologije...? In nazadnje, a sploh upas do trgovine stopit, ce verjames v take zarote?!

Bom odgovoril namesto lunija v njegovem slogu oziroma v slogu ostalih lunatikov v temi.

/S
Po kritičnem premisleku so samo dve možnosti.
-gre za prevaro ker posnetkov iz bolnic nismo videli prav tako nismo videli življenjske zgodbe za vsakega pacienta posebej
-gre za plačane igralce na dnevnicah, verjetno je ena tarifa za ležanje z navadni postelji in ena za komo v ICU postelji
//S

votstok lahko rečeš hvala ker sem ti prihranil nekaj tipkanja

Smurf ::

Vajenc je izjavil:

Sej je ze povedal, tam so zato ker je panike, ne zato ker bi dejansko bili bolani.

Ko bodo zaceli ven nositi tudi truplja v malce vecjem stevilu, bo preklopil na svojo drugo dogmo. Da sej jih ni tako veliko umrlo v primerjavi z celotnim stevilom mrtvih v tistem letu (seveda po njegovem mnenju). :)

Evo, da bom se malce bolj konskruktiven:
Da malce bolje razumemo teoretike zarot:

“Teorija zarote je poskus posameznika, da bi razložil kaotičnost sveta. Zato so te teorije tako zelo logične, vzročno-posledične in posamezniku ponujajo tolažbo v razmerah eksistencialne ogroženosti. Ponujajo odgovore na vprašanji, zakaj se je nekaj zgodilo in kako naj se vedemo v tej situaciji.”

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Urbano#Desno ::

Uizi je izjavil:

Kitajci se nam smejejo, pomehkužena, degenerirana, egocentrična družba si zasluži propad. 1.5 milijarde pa so bolj homogeni kot 2 milijona butalcev.. Svoboda govora in demokracija pač ne deluje, bedake je treba utišat, da ne okužijo ostalih labilnih bedakov. Nekontroliran internet in socialna omrežja so lahko zelo nevarna za družbo. Kitajskemu načinu vladanja nebi rekel represija, preveč svobode tudi ni dobro z ljudmi se da preveč manipulirat.

EU je pač zumbek land. Kitajci so nam v začetku januarja servirali genom virusa in po šolsko pokazali kako se shendla epidemijo na primeru Wuhan. V EU pa smo rajši smučali in potem morčkali ker se nas to ne tiče. Oh well sej nam bodo kitajci poslali nekaj cepiva v obliki humanitarne pomoči.

gozdar1 ::

Ko enkrat prideš, do splošnega lockdowna se je tvoj pristop že izkazal za napačnega, ker gasiš požar, ki se je že razplamtel.
Ironično ne eni strani se nam zaradi zaradi birokracije,.. na okrog sprehajajo okuženi, na drugi pa zdrave zapiramo med 4 stene.
Ampak krivi so pa influencerji, antimaskerji,..ne pristop.

Sicer pa občudovalci kitajske učinkovitosti in cenzure očitno še vedno raje živijo slobodo govora na dekadentnem zahodu daleč stran od kitajske cenzure.

gozdar1 je izjavil:

Ko enkrat prideš, do splošnega lockdowna se je tvoj pristop že izkazal za napačnega, ker gasiš požar, ki se je že razplamtel.
Ironično ne eni strani se nam zaradi zaradi birokracije,.. na okrog sprehajajo okuženi, na drugi pa zdrave zapiramo med 4 stene.

Sicer pa občudovalci kitajske učinkovitosti in cenzure očitno še vedno raje živijo slobodo govora na dekadentnem zahodu daleč stran od kitajske cenzure.

Seved pa je jasno, da se v nedogled ne bomo mogli ukvarjat samo s korono.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

Facebook dev ::

gozdar1 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Seved pa je jasno, da se v nedogled ne bomo mogli ukvarjat samo s korono.

Narobe. Ko enkrat zavozis tako globoko, je edina resitev totalen lockdow, da nobenemu ne pustis iz hise. Omejitev na obcine bo zagotovo izboljsala situacija. Ce je ne bo, se pa pripravi, da bos sel lahko na zrak samo ce gres v trgovino al pa na delo.

Res je smesno kako mislis, da si jak ker neupstevas ukrepov in gres vsak drugi dan k drugim kolegom se druzit, ne pokontas pa, da pljuvas v lastno skledo.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

V pristopu je bilo narobe to, da vladajoči na zahodu delajo z plebsi v rokavicah, ker se bojijo našega odziva, ker se nismo sposobni odreči osebnim svoboščinam in nekaj gospodarske škode, ki bo nastala v vsakem primeru. Že v septembru bi bilo potrebno uvesti lockdown, šole pa pustiti zaprte in potem stvar kontrolirat in postopoma sproščat ukrepe. A na zahodu to ni mogoče, ker bi šli vsi v luft, ker ste egoistične snežinkice, ker je treba vsako leto na dopust, ker je treba žurat, ker si je treba kupit nov iPhone, brez tega življenje ne obstaja! Pomanjkanje altruizma in zdrave pameti je zastrašujoče!

Zgodovina sprememb…

CoolBits ::

Epidemija se je končala junija, takrat bi morali nehat s testiranji. Kakšen lockdown neki, to je vse zločin proti človeštvu.

Facebook dev ::

Hej, ce ne bi testirali, potem covida ne bi bilo med nami? Tudi tisti v bolnisnicah in na intenzivni bi najbrz vedeli, da je le blazji prehlad in da naj nehajo simulirat? Pa tistih nekaj mrtvih dnevno je pa tako ali tako zanemarljivih.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Tako je. Vlada to trenutno počne zato, da si kupi še nekaj časa in predvsem, da se izogne protestom.

Likalnik ::

Jaz ne zastopim nekatere kateri še vedno trdijo, da epidemije ni, da bolezen ne obstaja in da kar se nam dela je velika krivica in da moramo na ulico....to beremo praktično ves čas povsod.

Ob tem pa sprašujem ta folk....kaj bi radi z ulico dosegli? kakšen je vaš namen oziroma končni cilj?
Predvidevam, da to, da ne bo več lockdown-a, da boste svobodni se sprehajali po City Parku?

Recimo, da vam res uspe in v najboljšem primeru vam na ulici Janša reče..."se strinjam z vami....od jutri naprej je vse sproščeno"

Pelješ svojo 20člansko familjo k Ani Roš na Michelin zvezdico (ker moraš seveda proslavit ta izjemen uspeh kar ste dosegli)...seveda je pa nekdo od tvojih članov kužen....prav tako za sosednjo mizo sedi nekdo kužen....okužili boste polovico osebja....Ana Roš bo restavracijo zaprla nazaj v enem tednu...ker pač ne bo imela ljudi,da bi delali

Dodatno kar se bo naredilo veliko več ljudi bo naenkrat rabilo bolnišnično oskrbo....bolnice so pa še sedaj ob lockdown-u prenatrpane (včeraj mi je zdravnik iz UKC-ja razlagal....da je vprašanje dni kdaj se bo sistem sesedel....da je tako vse skupaj prenatrpano, da ne bodo zdržali)

Moje glavno vprašanje še zmeraj ostaja...kaj boste z ulico dosegli...bolezni ne boste odpravili s tem (kar je pa glavna težava)

Verjamem, da je težko...posebej gostincem, frizerjem in podobnim ampak morate se zavedati....v vsakem primeru bi bili brez posla, ker bi folk zbolel in ne bi imel kadra za delati oziroma sploh nobenga za strežiti/striči.

V trenutnem stanju vsaj dobite državno pomoč (kolikor pač to pomaga...boljš kot nič), če tega ne bi bilo in bi bilo vse odprto....ravno tako ne bi delali pa še državne pomoči ne bi bilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

Ne epidemije ni. Vse temelji na podligi PCR testov, ki pa niso primerni za tako določanje. Po svetu se vrstijo tožbe ravno zaradi tega. Seveda v MSM tega ne bodo objavili, prav tako ne, da so po celi evropi protesti zaradi te prevare.

CoolBits je izjavil:

Tako je. Vlada to trenutno počne zato, da si kupi še nekaj časa in predvsem, da se izogne protestom.

Ste protestirali, 15 petkov, uspelo vam ni nič pridružil se vam ni nihče razen fanatikov. Ste pa trosili virus naokoli in delali kaos ter stroške davkoplačevalcem. Bravo!
Manipulacijam levičarjev še šimpanz nebi nasedel, ste preveč prozorni. :)

Zgodovina sprememb…

Epidemija virusa se je končala junija, sedaj je to samo še en sezonski virus pač. Med protesti ni bilo širjenja virusa in tudi stroškov ne. Stroške dela ta vlada poleg uničevanja gospodarstva.

Smrekar1 ::

Uizi je izjavil:

Ste protestirali, 30 petkov, uspelo vam ni nič pridružil se vam ni nihče razen fanatikov. Ste pa trosili virus naokoli in delali kaos ter stroške davkoplačevalcem.

Ljubljana je kljub temu še vedno pod nacionalnim povprečjem, približno 10% manj okužb v zadnjih 14 dneh na 100 000 prebivalcev kot imamo tega po celi državi. Zanimivo, ni kaj - sploh glede na to, da so mesta epidemiološko po naravi nevarnejša od vukojebin. Celo Grosuplje ima slabšo epidemiološko sliko kot Ljubljana, čeprav tam ni bilo nobenih politkolesarjev.

Možnosti sta dve, ali je vlada nesposobna, ko krivi politkolesarje za virus in ni sposobna ugotoviti, da to očino ne drži. Druga možnost je, da to ve in namerno trosi napačne informacije za politične točke in s tem še dodatno slabša stanje epidemije v državi.

Prva je za takojšnjo menjavo zaradi nesposobnosti, druga za gdč.Giljotino.

Kaj od tega je po tvoje res?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Irbis ::

Likalnik: No, varianta bi seveda bila, da bi okuženi normalno delali naprej. Večina jih ima milejše simptome in ni potrebe, da so na bolniški, na bolniško bi dali le tiste, ki bi jih hospitalizirali. To so uvedli za zdravnike v Belgiji.
Seveda pa bi tak sistem še pospešil okužbe (z zdravniki v Belgiji te težave ni, ker najbrž taki delajo le na koronskih oddelkih). In ker ni prostora za toliko ljudi v bolnišnicah, bi smrtnost pač občutno narasla. Civilna zaščita bi vsakemu hujšemu bolniku poslala štatlico planšarskega čaja in to bi bilo to, kar bi bilo zdravljenja.

Irbis: tako je se strinjam s teboj...brez omejitev bi se bolezen zelo hitro razširila...nekateri to prenesejo z blažjimi simptomi drugi spet ne (kar se tiče gostincev in frizerjev kateri so trenutno na najslabšem...roko na srce....tudi natakar s "samo" blažjimi simptomi ti ne more streči hrane in mora biti v vsakem primeru na bolniški)

Uglavnem...preveč ljudi naenkrat bi zbolelo...(že sedaj ko imamo omejitve so bolnišnice prepolne) predstavljajte kaj bi bilo če ne bi imeli omejitev....pred bolnišnico bi se tepli kdo bo dobil posteljo...pač cel kaos bi bil.....

sedaj pa zaradi lockdowna-a ne moremo zdržati določen obdobje brez City Park-a

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

To, da bi več ljudi zbolelo, so samo ugibanja ne pa dejstvo, ker se to ni zgodilo.

3p ::

Likalnik je izjavil:

Verjamem, da je težko...posebej gostincem, frizerjem in podobnim ampak morate se zavedati....v vsakem primeru bi bili brez posla, ker bi folk zbolel in ne bi imel kadra za delati oziroma sploh nobenga za strežiti/striči.

Če/ko bo prvih par ostalo pred vrati bolnišnice, ne bojo potrebni več nobeni formalni ukrepi. Zdaj virusa ni, takrat pa dvoma ne bo. Naenkrat bo problem dobiti ljudi, da bi šli iz hiše, celo delat v nujne ne-od-doma službe (trgovine, pumpe, itd.). Niti ni potrebno, da folk zboli, po mojem.

Zakaj so potem bolnišnice že sedaj prepolne? ali morda niso in je samo napihovanje?

Predstavljal si, da jaz kot kužena oseba z lažjimi/blagimi simpotmi...grem pogledat svojo babico v dom za ostarele....ker pač ni omejitev in se lahko gibam kjer me je volja....verjemi, da moje babice več ne bo v roku parih dnih....posledično pa tudi tvoje ne...ker je pač slučajno v isti sobi z mojo

Če/ko nekdo ostane brez oskrbe pred vrati bolnice, to ne bo zaradi virusa ampak zaradi načrtnega dolgoletnega uničevanja našega zdravstva.

CoolBits je izjavil:

Ne epidemije ni. Vse temelji na podligi PCR testov, ki pa niso primerni za tako določanje. Po svetu se vrstijo tožbe ravno zaradi tega. Seveda v MSM tega ne bodo objavili, prav tako ne, da so po celi evropi protesti zaradi te prevare.

Neverjetno, kako ste eni sposobni pol leta trajbati eno in isto neumnost. A ni že čas, da vas preokupira kaka nova zarota? Zdaj ko res več ni potreben noben test, da je še čistilki v bolnici jasno, da imamo epidemijo.

Utk ::

Ljubljana je kljub temu še vedno pod nacionalnim povprečjem, približno 10% manj okužb v zadnjih 14 dneh na 100 000 prebivalcev kot imamo tega po celi državi. Zanimivo, ni kaj - sploh glede na to, da so mesta epidemiološko po naravi nevarnejša od vukojebin. Celo Grosuplje ima slabšo epidemiološko sliko kot Ljubljana, čeprav tam ni bilo nobenih politkolesarjev.

"Ljubljana" je tudi pol Gorenjske, ki hodi na šiht v Ljubljano. Tam je pa katastrofa. Če nekdo hodi samo spat v Kamnik, se šteje pod Kamnik, lahko se bi pa tudi pod Ljubljano.

Mato989 ::

Likalnik je izjavil:

Zakaj so potem bolnišnice že sedaj prepolne? ali morda niso in je samo napihovanje?

Predstavljal si, da jaz kot kužena oseba z lažjimi/blagimi simpotmi...grem pogledat svojo babico v dom za ostarele....ker pač ni omejitev in se lahko gibam kjer me je volja....verjemi, da moje babice več ne bo v roku parih dnih....posledično pa tudi tvoje ne...ker je pač slučajno v isti sobi z mojo

Bolnisnice so ze sedaj polne ker imamo zanic zdravstvo ki ga placujemo kot da imamo 10.000 intenzivnih posteljic in kader vreden spomenika

V resnici imamo podplacane medicinke preplacane jamrace in 200 postelj oz vsaka cifra je vedno na meji
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

CoolBits je izjavil:

Če/ko nekdo ostane brez oskrbe pred vrati bolnice, to ne bo zaradi virusa ampak zaradi načrtnega dolgoletnega uničevanja našega zdravstva.

Ja in ne. Pripomogli so tudi bebčki, ki se jim je še včeraj zdelo, da je potrebno iti naprej, kot da je le prehlad.

In mimogrede. Naše zdravstvo niti ni v tako slabem stanju, kot jamramo. Vsaj ne po številu bolnišničnih postelj na 1M prebivalcev.

Saj sedaj to JE le prehlad. Epidemije je bilo konec junija. Kmalu bo vsem jasno :)

Smurf ::

Se strinjam, zdrastvene storitve pri nas niso tako slabe. Se posebej to drzi, ce imas povprecno (ali podpovprecno) placo.

Če bi bil razlog v zdravstvu, zakaj imajo ostale bolj razvite države enak problem? Nekaj ne gre skupaj ane...

Irbis je izjavil:

Likalnik: No, varianta bi seveda bila, da bi okuženi normalno delali naprej. Večina jih ima milejše simptome in ni potrebe, da so na bolniški, na bolniško bi dali le tiste, ki bi jih hospitalizirali. To so uvedli za zdravnike v Belgiji.
Seveda pa bi tak sistem še pospešil okužbe (z zdravniki v Belgiji te težave ni, ker najbrž taki delajo le na koronskih oddelkih). In ker ni prostora za toliko ljudi v bolnišnicah, bi smrtnost pač občutno narasla. Civilna zaščita bi vsakemu hujšemu bolniku poslala štatlico planšarskega čaja in to bi bilo to, kar bi bilo zdravljenja.

aja še to....to je lep primer zakaj ima Gorenjska največ okuženih....baje, da so ljudje z blažjimi simptomi hodili v službe in prenašali ta virus med seboj.
««
6 / 175
»»