» »

Dokaz, da je stric Trumpa dobil v roke zapuscino Nikole Tesle

Dokaz, da je stric Trumpa dobil v roke zapuscino Nikole Tesle

olegq ::

Dokaz, da je stric Trumpa dobil v roke zapuscino Nikole Tesle. Samo dva dni po smrti Tesle leta 1943 je FBI skrbniku tuje lastnine naložil, naj zaseže Tesline stvari. Trump je bil poklican, da analizira predmete Tesle, ki so bili v priporu.

John G. Trump @ Wikipedia

John Trump. stric predsednika Trumpa je bil potomec migrantov iz Nemcije. Trump je leta 1929 diplomiral iz elektrotehnike na newyorški univerzi Tandon School of Engineering (takrat Politehniški inštitut v Brooklynu), magistriral iz fizike na univerzi Columbia in doktoriral iz elektrotehnike na Massachusetts Institute of Technology (MIT ) leta 1933. Bil je profesor na MIT od 1936 do 1973.

Med drugo svetovno vojno je Trump prešel z dela na bolnišničnih rentgenskih aparatih na raziskovanje podobnih tehnologij, zlasti na razvoj radarja. Leta 1940 se je pridružil novoustanovljenemu Odboru za nacionalne obrambne raziskave (NDRC) kot tehnični pomočnik Karla Comptona, predsednika MIT in predsednika radarskega oddelka. [6]
Leta 1942 je Trump postal sekretar Odbora za mikrovalovne pečice, pododbora NDRC. Direktor odbora za mikrovalovne pečice je bil Alfred Lee Loomis, milijonski fizik, ki se je odločil za ustanovitev laboratorija.


Tisti, ki so poznali Teslo, so govorili, da je Tesla pred smrtjo dosegel delni uspeh na podrocju potovanja skozi cas. Ali je kdo nadaljeval razvijanje casovnega stroja lahko samo ugibamo.  • zaklenil: bluefish ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali ima druzina Trump casovni stroj? Tesla, starodavna knjiga, ki opisuje danasnji ca

Oddelek: Loža
181402 (764) Mavrik
»

Pahor vabi Putina v Slovenijo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14527215 (15920) thed0g195

Več podobnih tem