» »

Realme telefoni?

Realme telefoni?

Skyfall ::

Opazil sem, da se pri nas vedno pogosteje pojavljajo telefoni Realme pri operaterjih in drugih ponudnikih na tem forumu pa se jih praktično ne omenja. Po pregledu raznih testov na internetu jih načeloma hvalijo, le pograjajo nedodelan vmesnik. Kako je s tem?

Mika me ugoden, sicer star Realme 5 pro, ki bi zadovoljil moje potrebe. Čisto tako v info, če imajo Realme telefoni fukncijo "double tap" za prebuditev telefona?

Karen ::

Tamali sem kupil tega Realme 5 pro, pa je zadovoljna. Zaenkrat dela brez težav, pa veš kakšen heavy user je najstnica z vsemi tistimi appi.

hojnikb ::

realme je znamka oppota, tako kot oneplus
#brezpodpisa

jocoj ::

Realme je firma v velikem vzponu, predvsem v Aziji in velika konkurenca Xiaomiju. V Evropi še niso tako zastopani, vendar se stanje izboljšuje. Glede vmesnika se ne bi strinjal, imel sem dva realme telefona in mi je realme ui vmesnik deloval bolj čisto in tekoče, kot xiaomijev vmesnik. Moraš pa vzeti dovolj nov telefon, da podpira realme ui, ker prejšnji vmesnik je bil slab. Pravzaprav poglej, da bo telefon podpiral tudi prihajajoči realme ui 2.0. Double tap to wake in tudi lock funkcijo podpira.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jocoj ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup telefona

Oddelek: Mobilne tehnologije
171961 (1558) gusto
»

Kaki dober predlog?

Oddelek: Igre
81028 (916) ABX
»

Warhammer Online :Age of Reconing Collectors Edition

Oddelek: Igre
6695 (498) Rotaidal
»

NOKIA E60/E61/E70/E65/N80/N95 - SIOL VoIP - NASTAVITVE za cenejše oz, brezplačne klic

Oddelek: Mobilne tehnologije
115747 (5196) Apple
»

UO

Oddelek: Igre
9954 (862) luni

Več podobnih tem