» »

Radar

Radar

AlchemY ::

registrske stevilke novih radarjev (avtov), ki jih je nabavla nasa policija:
Bela Vectra 2,6 V6: MB40-02F
Zelena Vectra 2,6 V6: LJ T9-09K
Srebrn Golf GTI: KR 15-37K
Moder Passat V6 4motion: LJ S6-47P
Srebrna Alfa 166 2,5 V6 24v: CE 91-01H
Temno modra Alfa 166 2,5 V6 24v: KP 93-67C
Vojasko Zelena Alfa 166 2,5 V6 24v: NM 95-80M
policijski motor BMW: P 06-57



Stripy ::

Problem je, da stevilke tablic vsake toliko casa menjajo, pa ko jo vidim, je ponavadi ze prepozno. :| Pa kaj za hudica jim bo toliko radarjev. Potem grejo pa na avtoceste, kjer se itak najmanj nesrec zgodi in merijo hitrost. Raje naj merijo pri vrtcih in solah. Loleki.
To so izlivi frustracij, ker sem se enkrat ze skesiral na avtocesti (187 km/h). :'( Edina sreca, da me ni dobil deset minut prej.

OrlyTM ::

Ma ja ... temu se reče polnjenje proračuna ... grrr ... sm tok jezn ... ko jih pa rabiš, jih pa ni od nikoder ...
Pri vseh teh sodobnih avtih, ti gredo lovit prehitre na avtocestah ... bedastoče.

Dej nej mi en pove, a se je bolj varno pelat s katrco (r4) 140 al z enim novim avtom 200 ... mislm ... grrr..

ma ja ... krneki

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

gorenc ::

da ne omenjamo koliko denarja so vrgli stran za vse te avtomobile, no pa saj s tem se ne obremenjujo, ker gre tako ali tako vse iz nasega zepa. Prekleti prasci.

MRB0rYS ::

Dajajo naj pesi.....
b0rys

Quickbeam ::

Zakaj se že pritožujete tule?

mazzo ::

Se cist strinjam s Stripy-jem in Orly-jem. Sploh ce si star manj kot 25let in ca nimas glih enga podrtga yu go bad the car doesn't:D si skoz na tapeti.
Zdej pa se neki:
Sicer mislim da je to že enkrat blo but anyway:
resno razmišljam o nakupu rader detektorja (pr moji vožnji se bi zamortiziral že v enem mescu>:D). Ene 10 let nazaj sem že imel enga is ZDA (Cobro) ki je nekaj časa delal čist O.K. pol so pa NMT-ji ven prisli se mu je pa čist zmešal. Če ma kdo kakšne izkušnje PLEASE HELP. Sem že gledu po netu ampak je glavni problem da en vem na katem ferkvenčnem območju delajo radarji ki jih uporablja naša policija (predvsem pištole in pa sisitemi, ki te snemajo)
Hvala
Pogledam ga, poduham, izpijem in pobruham!

TESKAn ::

Hm, najbolje bi blo da bi meu kot motilnik radarja - oddajal radarske impulze pred avto...se peljes mimo, kepi pa cudn gledajo, zakaj kaze 500 km/h na radarju>:D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

McHregec ::

Wow Alchemy kje si pa to izvedu???
Destroyer Of The Worlds.

Tomi ::

To, da so kupili nova vozila za nadzor prometa je resda velika investicija, vendar se bo po moje izplacala..
Ok, tudi ce ne bi pobrali denarja za kazni in bi se ljudje naucili voziti preudarno, bi bila to zelo dobra investicija. Na zalost je tako, da pri nekaterih ne pomagajo opozorila, ampak kazni. In ce te udari po zepu, bos naslednjic pomislil, preden bos divjal.
Ceprav, priznam, imamo marsikje neumne omejitve, ki se jih clovek skoraj ne more drzati. Lahko pa bi naredili vec taksnih merilnikov, kot so na Vodnikovi v Kosezah, ko vidis, koliko vozis, in se mogoce tudi zamislis.
Motilniki so res razred zase.. Ampak se poanavadi ne izplacajo :\
metrodusa.blogspot.com

webcreator ::

Vse skupi je k***c. Non stop jebejo v glavo napačn folk! Tam en tip z jugičem k mu niti bremze niti nč ne dela pa ga pustijo na mir, pol pa gre pa jebe enga motorista k ga mal preveč pržge (beri: fejst preveč >:D).Na motorju pa lahk tko uničiš le sebe. ;((;((
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

OZZY ::

Ah mene so pa pred enim tednom dobil. PA še dobr sem jo odnesu. Mi je dal eno tearifo nižje kot bi jo bil moral. In to brez kakih VIP (vez in poznanstev). Zgleda da niso vsi kopsi piz**. PA ne tega okol govort.>:D

Rott-von-weiler ::

Pa škoda bela škoda felicija pick up s pesi pesjanari po domače (mb) pa fiat brava vijolčne barve (mb) samo registrskih pa ne vem avstrici majo dobro finto isto kot mi navaden osebni avto pa gor nalepka neke firme recimo holcglazur al nekaj podobnega pa še to menjavajo ko gate:O
-------------------------------
piši kao što govoriš

Dax ::

Tomi... tuki se pa ne bi s tabo strinju čist...

Dejstvo je, da največjih shitmakerjev NIKOL ne dobijo, oz. se izmuznejo!! Če še nisi ugotovil (očitno se nič okol ne voziš) je bistvo policijskih patrulj pobiranje denarja in ne zagotavljanje varnosti na cesti...

NE, NIKOLI se ne postavijo pred vrtec ali pred šolo!!! Letos sem jih enkrat videl... prvi šolski dan so stali pred osnovno šolo... vse ostali dni lahko prezskrbno stotko žgem mimo (ja, maybe sem res malo careless voznik...). Če bi vsaj dan stali tam, si noben ne bi upu vozit več kot 55. Ampak ne... oni se postavijo na avtocesto, na obvoznico na kak nepregleden ovinek, kjer hitrost pravzaprav ni bistvena.. I HATE THAT.

Nasploh je slovenska policija globoko nekje... Zdej mi pa neki povejte, ljudje... kdo gre za policaja??? Poznate koga? Jst jih poznam dost, ki hodijo v Tacn... in povem vam... to so največji shitmakerji v OŠ in Srednji šoli... ki jim je VŠEČ!!! prakticiranje nasilja... in zato grejo za policaja... in pol se čudimo, ko en policaj ubije tri otroke, ko vozi pijan iz diskoteke (eno leto nazaj... poglejte cajtenge... TIP ŠE VEDNO DELA NA POLICIJI!!!!).

Ob prvi priložnosti grem ven iz te debilne države... Brain-drain? Yes... why not... Bog je prvo sebi brado naredu...

`DoC ::

Dejstvo je da paceki (copsi) defenitivno izkoriščajo svoj privilegirani položaj, boh ve kolk pizdarij nardijo pa zanje nihče nikol ne zve...

fuck em *:D:D
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

SkIDiver ::

Mate prov. Moj fotr se vsak delavn dan v tednu voz iz NM v LJ pa se nikdar ne voz pod 140 razn kadar so cajki kje. Drgač pa špona tam okol 160, 180. Dubl ga še niso bol da ga tut ne. Kar se pa tiče napravc, ki zaznavajo radarje sem slisu prov dons, da nokia 5110 in baje tut 3210 odkriva radarje. Ja pa se to. Laserskih radarjev (pištola po domače) ni moč zaznat z nobeno napravo do zdej(baje), pa še to. En cajk k ga poznam je povedu, da od 10 k majo na avtu zelene tablce(une za pol letno registracijo) od 10 merjenih dobijo sam 1. Merijo pa zmer tablco al pa masko na sprednji strani, če je kovinska.

ABX ::

Kaj potem una finta z 00000 na Nokia GSM dela???
Tu na obali imajo samo pištole tako da ne morem preverit. :(
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

NiggerBob ::

Sk|Diver, seveda obstajajo tudi laser detektorji, samo niso tako učinkoviti. Klasični radar stalno seva v okolico, laser pa samo takrat, ko pritisneš na sprožilec.
Prav tako imaš laser jammerje (motilce). CD plošča in podobna navlaka ne pomaga nič.
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

SkIDiver ::

ABX kasna je ta fora. Dej to mal bol opis al mi pa posl mail tukile

saruman ::

Ej, dej men tud pls opiš to foro z nokio.
Mail:
LordB@email.si

Mitja 34 ::

Za mene še neka časa neuporabno(ni izpita,čiprav je avto :'( )

Tomi ::

Ja, Dax, v eni stvari imaš kar prav.. Da se bolj malo vozim, ker se mi preprosto ni treba, ko pa se, nisem z avtom.
Tega, da ljudje okoli "rizičnih" točk, kot so šole in vrtci vozijo prehitro, pa ne more odpraviti kar tako nekaj policije, ki stoji pred temi stavbami..
Samo, da ne boš mislil, da policije ni dovolj.. Ko sem doma, pomeni rdeča: pazi ( ok, peš in s kolesom ), ko pa sem v Ljubljani, pomeni rdeča stop in nič drugega..
Ker je v Ljubljani policije ogromno na in ob cesti, tako da moraš prav paziti..
Za ilustracijo ti lahko povem, da ponavadi s kolesom prevozim vse rdeče na Ljubljanski v Celju, ker itaq ni nikjer policije ( za vse, ki Celja ne poznate, glavna stavba policije je ob tej cesti.. )
Problem je slovenska vozna kultura, in ne premalo policije..
metrodusa.blogspot.com

Dax ::

Hehe.. in kako vozno kulturo izboljšati? Z več policije in z BOLJŠO policijo, kjer ne kraljuje korupcija.

Loki ::

Dax pomoje si ti malo zamesal slovensko policijo z tisto v balkanskih drzavah, saj policija v Sloveniji na splosno ni podkupljiva.
I left my wallet in El Segundo

MadMax ::

hehe, Roberto, kurb je dost, samo denarja ni:D

Z nekaj tolarji ga res ne bos podkupu, ce ti pa grozi na novo izpit delat, al pa ce ga rabis za sluzbo (kaj sele ce si prevoznik s.p.:O), so pa jurji mark uporabna zadeva...

Dax ::

Roberto, kje živiš??? :))))

Kolega napihu 0,53, izpit ima osem mesecev... šel do drugega kolega, ko je njegova mama sodnica... in zadeva je urejena.

JAZ NISEM REKEL PODKUPLJIVI!!! Korupcija in podkupovanje ni eno in isto...

blue96 ::

ej, kaksna skoda, da tem avtom ze na strehi ni obesena dvometrska tabla z napisom idiot. pol bi se pa se s kolesom po njihovem vozu 200 km/h. ja prometno policijo odstrant!:D:D
.

Thomas ::

Avtomaticne kontrolno-merilne naprave kjer se le da.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

blue96 ::

skoda, da ne obstajajo senzorji, jest bi jih kupu, da bi unmu prascu capsu zadi pokazu, kdo vozi previdno- s senzorjem za policajcke...:D0:)
.

ABX ::

Danes dobim uraden odgovor če una fora z nokio dela. Neka kolegica jo bo probala na novem radarju od pandurije, na testni vožnji.

stay tuned....
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ABX ::

Fora z 00000 na Nokia telefonih ne dela. :(
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

SkIDiver ::

ABX dej povej kaj treba nardit pr tem. Moj fotr se je z eni menu in mu na 3210 dela. Baje je odvisn tut od datuma izdelave telefona. Dej vseglih povej bom probu jz v NM, k je tle radarju k boga. Vsako jutro slišm po 5 obvestil min.;((

Boky ::

Pred vec kot letom(verjetno dvema) so v eni slovenski avtoreviji(mislim da Avtofokusu) skupaj z policaji testirali motilce laserskih pistol. Pod tablico je zmontiran detektor, in dioda(ali nekaj podobnega), vse skupaj pa je povezano z napravico v avtu, ki te opozori na morebiten laser. Baje da laserska pistola rabi cca 1/3 sekunde da izmeri hitrost vozila. Ce detektor zazan "metek" zacne posiljat nazaj 5 sekunden motilni signal. Voznik ima tako 5 sekund cajta da prilagodi hitrost. Glede na testiranaj v tej reviji je detektor vedno uspesno zaznal laser in ga uspesno motil(policajem pri vkloplenem detektorju ni nikoli uspelo izmeriti testnega avta). Zadevica je takrat stala skupaj z montazo kakih 100Ksit in jo je uvazal in vgrajeval Mobicom. Ce koga zanima naj poklice na (01) 561 01 50 in vprasa kako je danes z to stvarco.

ABX ::

Sem preveril na forumu od Mobisux, kjer je debata o tem že nekaj časa, očitno je to ena velika neumnost v katero bi vsi radi verjeli.

BB: Zanimivo!
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

RookY ::

Točno tako kot pravi BB.
Evo copy-paste mojega posta na Mobisux-u:
Za vse ki bi radi kupili motilec radarjev naslednje:Nujno si dobite nekje 59 št.revije Avto Svet ,februar99 l.VI, kjer so testirali laser detektor/motilec (Laser ECHO).Še boljše, testirali so ga s pomočjo policistov iz policijske postaje Medvode.Testirali so jo z znano Multanovo in laserskim merilnikom Riegel 90-235 P(po sliki sodeč je to klasični laser,ki me je že koštal nekaj denarja).No in razveseljivo se je motilec 100% odrezal.Pri laserju je bilo pri vsaki meritvi dovolj časa(lagodno) za zmanjšanje hitrosti(pri testu iz 120km/h na predpisanih 70km/h), Multanova pa vsakič ni izmerila nič(čist jo je sfukal).
Na žalost mi zdaj manjka pol strani, tako da vseh informacij nimam.
Piše pa še:
Cena kompletnega sistema je 95.616,00 SIT,uvoznik in distributer detektorjev Laser ECHO za Slovenijo je podjetje MObicom d.o.o.,tel.:061/1511-600.
Opozarjam, da je revija stara več kot leto in cena verjetno ni več ista, mogoče imajo tudi novejši model,pa tudi drugo tel št.





Juhu juhu spet bom bruhu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radar detektor (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5714453 (2331) A. Smith
»

POLICIJA-krpanje 200mil manjka zaradi stavke

Oddelek: Na cesti
457604 (4731) flbroker
»

Radar detektor

Oddelek: Loža
254787 (4164) OttoParts
»

Avto Radar Detektorji/Opozorilniki

Oddelek: Loža
163882 (3610) birdy

Več podobnih tem