Forum » Izdelava spletišč » Pomoč pri prilagoditvi strani
Pomoč pri prilagoditvi strani
d0rK ::
Živjo, predolgo se že zafrkavam sam, da ne bi še tukaj poskusil vprašati. Temo bi ponucal za različne prilagoditve, ki jim sam nisem kos.
Za začetek bi LEPO PROSIL enega maherja, če mi lahko pomaga na Fotrovih čilijih odstraniti knof pod izdelkom kjer piše BERI DALJE. Gre za gumb ki se pojavi pod izdelki brez zaloge. Lepo prosim, če ga lahko skupaj odstranimo. Sem poskušal že vse možne kombinacije, od kode v globalcss za tist class .a.btn..., do php kode v functions.php.
Zadnja fora z dodatkom v functions.php (dodal sem to kodo: tukaj) deluje, ampak mi pobrklja stran drugje. Ko jo uporabim, dejansko odstrani vse knofe kjer piše BERI DALJE, ampak na vseh ostalih potem vsakič ko dodaš artikel v košarico ponovno naloži celo stran. Opazil sem tudi da če ko dodaš in ponovno naloži stran greš v košarico, tam piše da je bil izdelek dodan v košarico. A se da kako prilagoditi ta snippet, da bo odstranil samo knof in pustil vse ostalo na miru? A je kakšna druga boljša metoda preko css da se ostrani te knofe?
HVALA!
Za začetek bi LEPO PROSIL enega maherja, če mi lahko pomaga na Fotrovih čilijih odstraniti knof pod izdelkom kjer piše BERI DALJE. Gre za gumb ki se pojavi pod izdelki brez zaloge. Lepo prosim, če ga lahko skupaj odstranimo. Sem poskušal že vse možne kombinacije, od kode v globalcss za tist class .a.btn..., do php kode v functions.php.
Zadnja fora z dodatkom v functions.php (dodal sem to kodo: tukaj) deluje, ampak mi pobrklja stran drugje. Ko jo uporabim, dejansko odstrani vse knofe kjer piše BERI DALJE, ampak na vseh ostalih potem vsakič ko dodaš artikel v košarico ponovno naloži celo stran. Opazil sem tudi da če ko dodaš in ponovno naloži stran greš v košarico, tam piše da je bil izdelek dodan v košarico. A se da kako prilagoditi ta snippet, da bo odstranil samo knof in pustil vse ostalo na miru? A je kakšna druga boljša metoda preko css da se ostrani te knofe?
HVALA!
Yakamashi ::
Knofa na prvem artiklu se bos recimo znebil s temle CSSjem:
[data-product_id="16597"] {
display: none !important;
}
In tako dalje, targetiraj po IDjih in se ne sekiraj prevec za zlorabo !important deklaracije.
[data-product_id="16597"] {
}
In tako dalje, targetiraj po IDjih in se ne sekiraj prevec za zlorabo !important deklaracije.
Zlat si. To je lahko za vmes amlak bi bil vesel neke dinamične rešitve če se bo našla. Ker tako moram vsakič ko bo izdelek nazaj na zalogi spreminjati se ta css.
To je snippet ki je sprva deloval na pol zdaj mi pa celo stran brejkne. Ampak ko je delal je odstranil beri dalje knof samo potem se je cela stran ponovno naložila ko si dodal kakšen izdelek v košarico.
https://docs.woocommerce.com/document/h...
To je snippet ki je sprva deloval na pol zdaj mi pa celo stran brejkne. Ampak ko je delal je odstranil beri dalje knof samo potem se je cela stran ponovno naložila ko si dodal kakšen izdelek v košarico.
https://docs.woocommerce.com/document/h...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d0rK ()
Yakamashi ::
Vsekakor je to hotfix, ki je uporaben edinole pri majhnem stevilu artiklov, pa se tam je zoprno pol k cez tri tedne pozabis, da si to delal.
Na WooCommerce se sicer spoznam ko zajc na boben, ampak vse skupej zgleda, da bi lahko clovek nekaj spacal direkt z urejanjem loop/add-to-cart.php fajla, kamor vtaknes en if stavek z !$product->is_in_stock() tam, kjer se rendra knof, pa tam recimo dodas style="display: none"
Na WooCommerce se sicer spoznam ko zajc na boben, ampak vse skupej zgleda, da bi lahko clovek nekaj spacal direkt z urejanjem loop/add-to-cart.php fajla, kamor vtaknes en if stavek z !$product->is_in_stock() tam, kjer se rendra knof, pa tam recimo dodas style="display: none"
smacker ::
In takim mojstrom naj ljudje zaupajo podatke svojih kreditnih kartic? Enga gumba ne znate skrit pa bi se šli izdelave spletnih trgovin.
Si bl butelj, smacker. (: Nobenih kreditnih ni pri nas, niti ni uporabniških računov za shekat.
.outofstock a.btn {
}
Tole mi je bilo svetovalno in zaenkrat dela super.
}
Tole mi je bilo svetovalno in zaenkrat dela super.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d0rK ()
Bogve, stvar je obsežna. Ziher sem prebral 10+ tem na stackoverflow pa se ene 20 drugih strani in nikjer ni bilo te metode zaslediti.
smacker ::
Kot da ti stripe iframa ne morejo pohackat, če limaš random code snippete iz shady forumov... Pač recept za katastrofo. Glavno da je prišparal 100eur. No, vsaj čiliji so dobri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spreminjanje atributov izven wordpressaOddelek: Programiranje | 1098 (903) | Gandalfar |
» | Iskalni niz iz "Search" v "Išči"Oddelek: Izdelava spletišč | 867 (642) | Dr.S |
» | Wordpress - negre odpreti wp-adminOddelek: Izdelava spletišč | 1900 (1532) | cosa nostra |
» | prestashop, opencart, magento...?Oddelek: Izdelava spletišč | 3815 (3169) | Netrunner |
» | Front end spletne trgovine v slovenščini?Oddelek: Izdelava spletišč | 3087 (2774) | G3orgH4nson |