Forum » Programska oprema » Editiranje vec filetov na1x
Editiranje vec filetov na1x
blackfly666b ::
Rabim en fajn editor, ki zmore naslednje:
jaz bi definiral dva stringa. Recimo par PHP stavkov ter en poljuben string (lahko tudi PHP stavek, HTML tag, ...).
Akcijo, ki bi jo hotel od editorja je, da mi v vseh izbranih datotekah zamenja poljubni string s tistim, ki sem ga dolocil prej. Bistveno je, da spreminja vec datotek na1x.
Zelo kul bi bilo tudi, ce bi znal vstavljati v vec datotek na1x na doloceno vrstico (recimo line 298).
Fora je, da delam na eni spletni trgovini, ki je bila do sedaj samo HTML in malo JS based... zdej je treba pa predelat...
jaz bi definiral dva stringa. Recimo par PHP stavkov ter en poljuben string (lahko tudi PHP stavek, HTML tag, ...).
Akcijo, ki bi jo hotel od editorja je, da mi v vseh izbranih datotekah zamenja poljubni string s tistim, ki sem ga dolocil prej. Bistveno je, da spreminja vec datotek na1x.
Zelo kul bi bilo tudi, ce bi znal vstavljati v vec datotek na1x na doloceno vrstico (recimo line 298).
Fora je, da delam na eni spletni trgovini, ki je bila do sedaj samo HTML in malo JS based... zdej je treba pa predelat...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | metoda #get, #set ---> c#Oddelek: Programiranje | 1251 (1135) | fokz8 |
» | [Java] System.out.print = nullOddelek: Programiranje | 752 (674) | Spura |
» | Pomoč v php mailuOddelek: Izdelava spletišč | 626 (471) | andrej779 |
» | PHP - Register formOddelek: Izdelava spletišč | 1975 (1603) | roli |
» | Java servlet URL - kako naredit, da se ga ne vidi na klientu?Oddelek: Programiranje | 1120 (1075) | Fizikalko |