» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1653 / 1656
»»

Utk ::

Ampak resno, kaj zdaj priporoča "stroka", potegnit coine z borz na varno? Spravi to borze v še večje probleme?

endelin ::

Wtf kaj gre btc danes pod 65k;((
Najbolje it v zimsko spanje do oktobra

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Trias ::

MM je kr nasilen. Ko obrne, bo šlo pa hitro gor.

bonanno ::

pomoje je folk dojel da je vse skup en bullshit da banke nebodo nikoli koristile coinsov niti drzave..ce bodo bodo svoje izdale..prav tako da je Trump samo za sebe ga šilal...

Gregor P ::

No, to smo že dorekli, da je čas za dokupovanje, ker pač težko uganemo kdaj doseže dno in sledi odboj.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

kriptobog ::

Trias je izjavil:

67k je key level.

:))

Pri meni je btc ze 110k. Toliko mi kaze profita pri shortu :)) :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kriptobog ()

mugen999 ::

XRP -18%, bravo...

Če key level support izgubiš na 4h, gre naprej dol a ne

Špricer ::

Traktor1989 je izjavil:

Spricer pravi pod 70k in potem 30k.
Jaz se zmeraj to čakam. Sam veste kaj. On je bolan tako da mu ni za verjet. Sploh pa kaj se sploh tu oglaša če nima kriptoja. Kdo bi razumel. Res bolano.

Lahko se mi opravičiš nategun. 70000 check. 67000 check. Čakam 56000 nato pa 30000. See ya knedl, hepan. Odstrani se, da te ne vidim na očima.

Kdor lovi nože se bo porezal, kdor dca pa bo imel polne plenice. Ni se čas za dokupe..žal pubeci. ANALizirajte ko tehničari tu.

bonanno je izjavil:

pomoje je folk dojel da je vse skup en bullshit da banke nebodo nikoli koristile coinsov niti drzave..ce bodo bodo svoje izdale..prav tako da je Trump samo za sebe ga šilal...

Končno...prodal na 76000 mirno spavam

endelin je izjavil:

Wtf kaj gre btc danes pod 65k;((
Najbolje it v zimsko spanje do oktobra

2028...zaspi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Cena minerjev je 58k ne?

Na 62k majo še binance zadnji buy. Oni so MM.

Bizkit45 ::

Gregor P je izjavil:

Cena minerjev je 58k ne?

Bi nam navadnim smrtnikom razlozil ta detajl? :)

F2Pool je že julija 2024 navajal, da so pri elektriki cca. $0,08/kWh manj učinkoviti ASIC-i (npr. slabši od cca. 23 W/TH) lahko v izgubi pod $58k. Vendar danes pravijo, da to ni stroškovna meja rudarjev oz. da je to poenostavljen pogled; gledati bi morali hashprice (prihodek na TH/s) in trende hashrate/težavnosti. Pač le kot še eden izmed dejavnikov, kje bi lahko bila spodnja meja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

bonanno ::

večina kriptasev ki so nardili denar so imeli od atija denar in doma ze neko podjetje.. ker je lahko z tujim k.. po koprivi tolct.. ce rata rata.. in vecini tudi je na zacetku.

bonanno je izjavil:

večina kriptasev ki so nardili denar so imeli od atija denar in doma ze neko podjetje.. ker je lahko z tujim k.. po koprivi tolct.. ce rata rata.. in vecini tudi je na zacetku.

Ce bi fovsija gorela...:))

Zakaj zadnje dni samo novice o nerealiziranem profitu saylorja?

LeQuack ::

A ne pravi Buffet, da moraš kupovati ko drugi prodajajo?
Quack !

deco16 ::

Kaj Špricer bo spet obstal z praznimi vrečami al kaj. 30k se zdi mal steep.

Anyway sem se premislil, sem stopil nazaj notr :)

V cca tednu sem bogatejši za ene 6k na računu in 2ETH več kot prej.

Aja brez kakega vložka...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deco16 ()

Kripto ::

Priporočam poslušanje:

Wealth is mindset!

deco16 je izjavil:

Kaj Špricer bo spet obstal z praznimi vrečami al kaj. 30k se zdi mal steep.

Anyway sem se premislil, sem stopil nazaj notr :)

V cca tednu sem bogatejši za ene 6k na računu in 2ETH več kot prej.

Aja brez kakega vložka...

Dvomim. Ponavadi nakladaš. Zanimivo, da vedbo zaslužiš, kar pomeni da lažeš. Vse shorte in longe je porezalo, tako da tvoje laverage si lahko nariseš na strop v mansardi in se zjutraj zbudiš z mokrimi sanjami, preden stopiš v fabriko. Jaz sem izstopil pri 76000 ko je rastlo in dobro v plusu..

Pade še danes meja 65k?

Težko se bom zadržal da kaj ne nabavim danes

Zgodovina sprememb…

Šmornn ::

Traktor... Pojma nimaš,smejal si se špricerju,dečko te je scat peljal. Zbriš si kle gor in pokej spat pobčk. :)

PujsekPepe ::

endelin je izjavil:

Pade še danes meja 65k?

Težko se bom zadržal da kaj ne nabavim danes

Je ze

Lokalno dno

Zgodovina sprememb…

Strategy delnica še vedno pada...107 USD
Wealth is mindset!

Gremo pod 60k še tekom noči?

Super cikel 111

mugen999 ::

Evo XRP padel pod 1€. Nasvidenje v naslednji vojni.

Ce si leta 2024 kupil delnice grinderja si danes v večjem plusu kot če bi eth

Lmao xrp spušl 25% v enem dnevu.malo se mi je utrnila solzica :/

Kaj je Epstin plačeval z ripli ali zakaj je xrp na vrhu 24h padca?

Zgodovina sprememb…

Dosegel je lokalno dno

Utk ::

Res me zanima kako lahko nekdo resno jemlje neko stvar kot "value holder", če brez očitnega razloga zraste ali pade za 50%.

Za rast je bila kriva inflacija, printanje denarja po domače, kaj pa za padec? Je Trump potegnil ven 40% dolarja?:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Špricer je izjavil:

Dvomim. Ponavadi nakladaš. Zanimivo, da vedbo zaslužiš, kar pomeni da lažeš. Vse shorte in longe je porezalo, tako da tvoje laverage si lahko nariseš na strop v mansardi in se zjutraj zbudiš z mokrimi sanjami, preden stopiš v fabriko. Jaz sem izstopil pri 76000 ko je rastlo in dobro v plusu..

Ti si iztopil leto nazaj. Mi smo pa tudi kej potrejdali ;)

Smo pa tud kej zafrknili, recimo ravno ta ETH ki sem ga zdej omenjal sem prodal komaj pri cca 2600€, lahko bi višje ampak sem mislil da bo res še en leg up pol pa zaspal.

Kašne shorte in longe namreč bi porezalo ? Ker pač če ne trejdaš z vzvodom pač ni ravno nevarno.

LeQuack ::

Koliko vs je prodalo na vrhu pri 125k?
Quack !

U bistvu ne, špricer je prodal že kake 2 leti nazaj :)

In pol je bil tukaj dosaden še ful časa in moril vse, no zdej je končno vesel ker je odkril cikle in da se BTC tudi spusti dol.

Jaz sem BTC prodajal od 90+

Smo že pri tem, da pod 60k ne gre?
Wealth is mindset!

Kje so časi ko je bil xrp 3.3 usd:8):'(

:'(

Jaz si grem en pir odpret. Težak dan za kripto brose

A nimaš ti 800 eur pasivnega vsak mesc?

Meni vseeno ne zgleda slabo

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Jaz si grem en pir odpret. Težak dan za kripto brose

Kako tezek? Odlicen dan. Takih premikov ne vidis vsak dan. 140k v plusu ne bi rekel da je tezak dan

Ja eni niso še dojeli da lahk tudi v bearu zaslužiš :)

deco16 je izjavil:

U bistvu ne, špricer je prodal že kake 2 leti nazaj :)

In pol je bil tukaj dosaden še ful časa in moril vse, no zdej je končno vesel ker je odkril cikle in da se BTC tudi spusti dol.

Jaz sem BTC prodajal od 90+

Misliš spušil :))

Bitcoin's plunge below $65,000 is intensifying the crisis rocking the digital-asset complex -- and few companies are more exposed than Michael Saylor's Strategy Inc.

In an earnings announcement Thursday, the Bitcoin-hoarding company confirmed a net loss of $12.4 billion for the fourth quarter, driven by the mark-to-market decline in its vast holdings. That pain deepened this week, as fresh market turmoil pushed the firm's Bitcoin stash below its cumulative cost basis for the first time since 2023 -- and erased the token's post-election gains.

The upshot: Saylor's financial experiment is coming undone.

The former enterprise software firm had long defied gravity by turning its equity premium into a token-acquisition machine. At its peak, Strategy shares traded so far above the value of its holdings that the company could issue new stock, buy more Bitcoin, and repeat the cycle. But with that premium now gone -- and capital markets tightening -- the model has stalled.

No new equity raise or debt issuance was announced. And in a departure from the pattern that has largely defined the company since 2020, Strategy did not offer a fresh vehicle or vision to finance additional purchases. That, combined with Saylor's more defensive posture of late, marks a sharp break from prior quarters, when each selloff brought a new round of bravado and capital-financing taps.

Saylor has said the company faces no margin calls and has $2.25 billion in cash, enough to cover interest and distributions for more than two years. But with Bitcoin trading firmly below the firm's $76,052 cost basis, pressure is building.

Strategy holds over 713,000 Bitcoin, valued at about $46 billion, according to its website. In late January, it added another $75.3 million of Bitcoin -- a signal that the accumulation drive remains, at least formally, intact.

https://www.bloomberg.com/news/articles...

Zgodovina sprememb…

A loh kdo temu tipi razloži šhortanje? :D

deco16 je izjavil:

A loh kdo temu tipi razloži šhortanje? :D

Tako shortanje ki se ga ti greš ne obstoja. Lahko sebi razlagaš lažove. Zanimivo, da ves čas predvidevaš kam bo padlo. Živi v svojem svetu. In ce je kaj res kot sam praviš potem ne pametuj, saj nimamo vsi 100000 eur za shorte...stfu

Zgodovina sprememb…

Imaš 10 ETH, jih prodaš. To tudi napišeš.

Prideš čez cca 10dni nazaj, jih kupiš 12ETH in še ti ostane.

Ful je težko. Sam čakaš da pride pravi deal.

Ampak če prodajaš BTC pri 76 itak ni za burek ;)

Zdej pa preračunaj kje sem se uštel ....

polozweii ::

Vidim da je zadnjih 10 dni btc precej padel. Kakšni so razlogi?

johnnyyy ::

Utk je izjavil:

Res me zanima kako lahko nekdo resno jemlje neko stvar kot "value holder", če brez očitnega razloga zraste ali pade za 50%.

Za rast je bila kriva inflacija, printanje denarja po domače, kaj pa za padec? Je Trump potegnil ven 40% dolarja?:)

BTCja ne moreš vzeti za "value holder". Kot prvo je izemno likviden - prodaš/kupiš ga lahko v vsakem trenutku. En živčen klik pa si ga prodal ali kupil. Kot drugo, borze navadnim smrtnikom omogočajo tudi dodatne opcije - trgovanje z vzvodi. Kar lahko samo poveča/zmanjša nihanje.

Kot kaže se je že pred trumpovo izvolitvijo špekuliralo da bo vrednost rastla, zato se je kupovalo z vzvodi - longi. Ko je zmagal in njegove izjave o kriptu, so podžgale rast (spet z vzvodi), samo očitno so vsi to že nekako pričakovali - zmanjkalo je kupcev in dobički so se začeli vnovčevati. In tako začne cena padati in tisti, ki so kupovali z vzvodi so prisiljeni prodajat in tako ceno sami sebi nižajo. K temu pa lahko precej dodajo veliki playerji (borze) ki imajo vpogled v trgovanje, stanje shotrov/longov itd.

Tako da zdaj je čas da se začne debatirat o koncu kripta, da bo Microstrategy v enem dnevu vse prodal in da je sedaj prilika vzeti kratko pozicijo - s čim višjim vzvodom.

deco16 je izjavil:

Imaš 10 ETH, jih prodaš. To tudi napišeš.

Prideš čez cca 10dni nazaj, jih kupiš 12ETH in še ti ostane.

Ful je težko. Sam čakaš da pride pravi deal.

Ampak če prodajaš BTC pri 76 itak ni za burek ;)

Zdej pa preračunaj kje sem se uštel ....

Še enkrat...gdo ima 40000 za vlagate? Samo ti ki živiš pri starših f mansardi. Žongliraš pod odejo. Zaenkrat pades pod kategorijo trgovanja po fursu, zato bos kmalu dobil domov račun. Upam, da te oberejo nategun.

polozweii je izjavil:

Jih ni. Samo sentiment. Si prodal?

Saylor-led Strategy's quarterly losses widen as bitcoin faces another reckoning

Strategy (MSTR.O), opens new tab reported a wider fourth-quarter loss on Thursday, as a turbulent period for digital assets caused the world's largest hoarder of bitcoin to record losses on its holdings.
Shares of the Michael Saylor-led company fell 1.3% in after-hours trading, extending heavy selling from earlier in the day. They are down nearly 30% this year.
In December, Strategy had slashed its 2025 earnings forecast, citing a weak run in bitcoin, and announced plans to create a reserve to support dividend payments. Its earlier estimate assumed bitcoin would hit $150,000 by the end of the year.
Cryptocurrencies, led by bitcoin, enjoyed regulatory embrace and healthy institutional inflows through much of 2025.
However, the volatile sector has now struggled for months since a record crash last October sent bitcoin tumbling from a peak as leveraged positions were washed out.
Bitcoin, currently trading at $64,000, has nearly halved since its October 6 peak.
U.S. spot bitcoin ETFs witnessed outflows about $2 billion and $7 billion in December and November, respectively, Deutsche Bank analysts said in a note to clients.
Selling pressure intensified after Trump nominated Kevin Warsh as the next Federal Reserve chair, which analysts have said could lead to a smaller Fed balance sheet - a negative for risk assets like cryptocurrencies.
Strategy's loss was $12.4 billion, or $42.93 per share, for the three months ended December 31, compared with a loss of $670.8 million, or $3.03 per share, a year earlier.
It held 713,502 bitcoins as of February 1, at a total cost of $54.26 billion, or $76,052 per bitcoin.
Shares of the company fell about 47.5% in 2025, while bitcoin prices fell 6.4%, reflecting the leveraged exposure the stock provides to the cryptocurrency.

Zgodovina sprememb…

ChirkKarlie ::

BUY MORE BTC 260k

Zgodovina sprememb…

Zarad par trejdov še ne padeš pod fursa ;)

Eh špricer, sej sem ti napisal danes že parkrat če boš pri 76k prodajal naslednič tudi ti neboš mel za burek. Mamo al nimamo, mogoče pa smo ETH kupli pri zelo zelo nižjih vrednostih da sm mel 10 za operirat z njimi.

Ima se može se, treba kupt nov EV :D

deco16 je izjavil:

Zarad par trejdov še ne padeš pod fursa ;)

Eh špricer, sej sem ti napisal danes že parkrat če boš pri 76k prodajal naslednič tudi ti neboš mel za burek. Mamo al nimamo, mogoče pa smo ETH kupli pri zelo zelo nižjih vrednostih da sm mel 10 za operirat z njimi.

Ima se može se, treba kupt nov EV :D

Najprej naredi izpit pubec.

Na koncu se bo izkazalo da je Satoshi sam Epstein in kripto propade:D

polozweii je izjavil:

Ma ni razlogov. Izgleda je bull cikel končan in to je to. Kot N-krat do sedaj

Zgodovina sprememb…

««
1653 / 1656
»»