Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Benny123 ::
Ja anonimni so po mojem zdej aktualni k je treba nekak kriminal financirat, oziroma glede na vse regulacije so dobili zagon.. Leto anonimnosti vendar pazljivo..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Benny123 ()
Špricer ::
Primite se fsi dcajevci. Pada do 75000. Da nea bo gdo rekel, da vas nisem opozaral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
Enib1995 ::
wilbur ::
Primite se fsi dcajevci. Pada do 75000. Da nea bo gdo rekel, da vas nisem opozaral.
Ja in!?!! Sem kupoval precej nižje, povprečje imam na 27k€. Tako da imam še kar nekaj lufta. Samo čakam da pade pod cca 50k€ pa takrat počas začnem dokupovat. Tako sem nazadnje naredil in kupoval oo 16k€. Denar katerega sem vložil, lahko izgubim (itak pa sem vložek že ven potegnil, ko sem rabil), pa bom vseeno živel kot sedaj. Nobene panike, samo potrpežjivost.
Ja in!?!! Sem kupoval precej nižje, povprečje imam na 27k€. Tako da imam še kar nekaj lufta. Samo čakam da pade pod cca 50k€ pa takrat počas začnem dokupovat. Tako sem nazadnje naredil in kupoval oo 16k€. Denar katerega sem vložil, lahko izgubim (itak pa sem vložek že ven potegnil, ko sem rabil), pa bom vseeno živel kot sedaj. Nobene panike, samo potrpežjivost.
Je pa večina na račun tebe pušnila fsd premoženje. Ne hvali dneva pred nočmi. Samohvale ne sodijo na tale forum. Napiši kaj bolj uporsbnega. Sam ves čas postam nove in nove novice zadnjih 24 ur, ki dokazujejo hud padec...veselim se saylorja, ki se mu trese glas in je pune pijan.
Utihn
Knedl stisni si en focen. Sram te bilo lažnivi kljukec.
Zgodovina sprememb…

endelin ::
Epski bull trap je bil.
Ko je šel xrp nazaj na 2.4usd so bili že članki kako gre xrp do 10usd v 2026
Če saylor začne praznit vreče gre btc na 30k usd?
Epski bull trap je bil.
Res je. Ampak on jih nea prazni, fsaj tako je rekel za prijatelja. On vreče samo polni v ponedeljkih. On je moderni robin hood. Vsem vam da ker je exit liquidity.
PujsekPepe ::
Men se ne zdi tako grozno. Doloceni kovanci lepo pumpajo in btc je dobil support na 77 k
Traktor1989 ::
Špricer mentalni in duševni bolnik umiri se.
Pojdi od tu. Pojdi v polje. Tam je tvoj dom. Če ne pa vlak..
Traktor1989 je izjavil:
Špricer mentalni in duševni bolnik umiri se.
Odpikaj f ormoš.
Idi traktor magnastayer
Lepa bolnik traktor. 76500 na pune.
Zgodovina sprememb…
Od 77k do 50k je lahko hitra pot![]()
Iz tvojih ust v hazarderska ušesa...gremo doolll še bolj
Zgodovina sprememb…
Kripto ::
Epski bull trap je bil.
Če Saylor začne prazniti vreče gre z lahkoto proti 30k USD ali še nižje če bi jih intenzivno praznil... Alti pa deljeno z 10, nekateri gladko proti 0. Če se sentiment in panika poklopita bo zelo zelo grdo.
Wealth is mindset!

Baje eth nikoli več pod 3k usd
Moji targeti za nakupe (za long term):
- btc 37k usd
- eth 1050 usd
- ltc 33 usd
Kaj pravite?
- btc 37k usd
- eth 1050 usd
- ltc 33 usd
Kaj pravite?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Baje eth nikoli več pod 3k usd
- btc 37k usd
- eth 1050 usd
- ltc 33 usd
Kaj pravite?
Prvi btc kupi na 33000
Eth na 800
Ltc pa čimniže ker ne bo gainal nikoli več
Bull trap bo jutri pokazal zobe. Rad bi videl saylorjev zadrogiran obrazek. Malo praheca...

Saylor je rekel da gre lahko btc na 1usd in je firma nad vodo
Zgodovina sprememb…
Lonsarg ::
Usoda Saylorjeve firme ni direktno odvisna od trenutne vrednoati BTC, ampak od tega ali njegovi investitorji verjamejo da bo enkrat vsaj ranga 200k. Ko enkrat tega vec ne verjamejo nima vec inflow kapitala z novimi obveznicami da stare odplacuje in scasoma potem zmanjka financ in je adijo.
Cas bo pokazal kaj verjamejo investitorji. Brez propada Saylorja najbrz BTC ne gre vec veliko nizje. V primeru propada bo pa pestro.
Cas bo pokazal kaj verjamejo investitorji. Brez propada Saylorja najbrz BTC ne gre vec veliko nizje. V primeru propada bo pa pestro.
ChirkKarlie ::
Aha, tipična kapitulacija pred obratom. :D Stay strong. Kdor ni spraznil štumfe včeraj mu bo žal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
ChirkKarlie je izjavil:
Aha, tipična kapitulacija pred obratom. :D Stay strong. Kdor ni spraznil štumfe včeraj mu bo žal.
74500 in padamo...
Pod mojo prodajno ceno. Kdo se bo zdaj smejo.
Zgodovina sprememb…
detroit ::
Tisti ki je mnogo višje prodal od tebe?
Sicer pa bodo jokali tisti ki niso :)
simple af
(sem očitno presimple da bi znal ref narest)
Sicer pa bodo jokali tisti ki niso :)
simple af
(sem očitno presimple da bi znal ref narest)
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Gregor P ::
Po moje so sploh ne predstavlja, koliko nas je, ki smo že več kot samo pokrili stroške in je praktično v igri le še zaslužen denar iz kripta. 
P.S.: razlika med prej in pol je, da ti res ni treba vsak dan gledat grafov; pač ko pade pade in ko se dvigne se pač dvigne :-)
P.S.: razlika med prej in pol je, da ti res ni treba vsak dan gledat grafov; pač ko pade pade in ko se dvigne se pač dvigne :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Po moje so sploh ne predstavlja, koliko nas je, ki smo že več kot samo pokrili stroške in je praktično v igri le še zaslužen denar iz kripta.
Jasno je, da je zaradi vaju moralo pušnite 95% pubecof. Easy as that. Ne hvali se tukaj. Raje sočustvuj z vsemi, ki ste jih napizdili...z moonboys obljubami.. sram vas bilo
Jasno je, da je zaradi vaju moralo pušnite 95% pubecof. Easy as that. Ne hvali se tukaj. Raje sočustvuj z vsemi, ki ste jih napizdili...z moonboys obljubami.. sram vas bilo
Moj edini nasvet, če že, je vedno, bil da kupuj kripto le z denarjem, ki si ga pripravljen izgubiti, ker je tveganje prač preveliko. Sam sem bil pripravljen tvegati in ti stroški so več kot pokriti. Če bi poslušali tebe, bi kupovali samo ko je zelo visoko in potem jokali, ko pade.

Saj zato pa so alti v podnu ker kupujete samo z denarjem/drobižem ki ga lahko izgubite :D
Zgodovina sprememb…
Saj tudi v loterijske srečke ne mečeš milijone, ali?
P.S.: sicer primerjalno gledano imaš v altih veliko več možnosti za dobitek :-)
P.S.: sicer primerjalno gledano imaš v altih veliko več možnosti za dobitek :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

kriptobog ::
kronos_10_ ::
PujsekPepe je izjavil:
Evo ze nazaj na 77
Ne za dolgo. Nas čaka še eno presenečenje ta teden ;)
To je scenarij, katerega si rekel, da je že v teku?
Kaj meniš za alte? :)
Fantje brez strahu. Polnite torbe kolk se da. Boste videli, sam mal se in začetek.
Jaz sem dokupil alte za 10k.
Vsi pari so na dnu grafikona. Raketa.

Neon87 ::
Traktor1989 je izjavil:
Fantje brez strahu. Polnite torbe kolk se da. Boste videli, sam mal se in začetek.
Katere alte si kupil?
Vse izven prvih 100. Ta prave projekte. 100x.
Malo raziskujes in vse najdeš. Zapomni si ta post. Ko bom prodal jih bom omenil tu. Da dokažemo resnico.
Malo raziskujes in vse najdeš. Zapomni si ta post. Ko bom prodal jih bom omenil tu. Da dokažemo resnico.

Neon87 ::
Traktor1989 je izjavil:
Ali jih lahko prosim omeniš zdaj, to bo potem tudi dokaz :) Lahko pa mi pošlješ na ZS :)
Traktor1989 je izjavil:
Ali jih lahko prosim omeniš zdaj, to bo potem tudi dokaz :) Lahko pa mi pošlješ na ZS :)
FART COIN MEW COIN PENGU - ALL IN

kriptobog ::
Traktor1989 je izjavil:
Dip šele pride ;)
Traktor1989 je izjavil:
Dip šele pride ;)
NOT ;)
Tako je not. Fantje ne cakite na dip. Verjemite. Vse je drugacno. BTC ne bo šel dol 70procentov kot prej. Vse je likvidnost. Zdej je bilo na 4leta cikel, ker je glih tko prišlo. Že ena logična stvar vam pove da je drugače. Saj je BTC že leta 2024 prehiteval trg in naredil ath vsaj za 8mesecev prej. Vse je drugače. Vi kar sanjate 50 in 30k. Zaradi covida in državnih obveznic USA se je vse obrnilo za leto in pol. Mal sami raziskujte. Ne sam brat neke članke ko pišejo karkoli sem ji zazdi in bolnega špricerja poslušat.
ČLANKE? Ko pride do člankov je že retail hype in neizogiben crash. Remember last week? FOOLS.
Zgodovina sprememb…
BTC jutri 100k
Konec tedna 120k
Dip
Trend reset
Cya on Moon.
Konec tedna 120k
Dip
Trend reset
Cya on Moon.
Zgodovina sprememb…
Tako je. Fantje igra se zacne. Danes je prišel pomemben podatek zato.
Zapomnite si kaj sem rekel. Raziskujem s svojo glavo in ne berem okrog drugih stvari.
Zapomnite si kaj sem rekel. Raziskujem s svojo glavo in ne berem okrog drugih stvari.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Traktor1989 ()
Upam da ste za vikend nagrabili čimveč.
Od 10k vloženih v soboto že samo danes plus 15procentov čistega. Torej 1.5k
Od 10k vloženih v soboto že samo danes plus 15procentov čistega. Torej 1.5k