Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Traktor1989 ::
Špricer. Umakni se. Bolan si. Brušenje je tvoja naloga. Ne pa da tukaj govoriš neumnosti.
Sem spet slišal od sosedov da je bila pri vas policija in rešilec. Spet si razbijal in bil živčen. Zakaj to počneš. Zakaj. Ker si bolan. Pojdi že na zdravljenje. Pusti tukaj nas. Ti si zaključil BTC. Trpis ti in tvoji. Mir daj. Sprijazni se da je konec s tabo.
Sem spet slišal od sosedov da je bila pri vas policija in rešilec. Spet si razbijal in bil živčen. Zakaj to počneš. Zakaj. Ker si bolan. Pojdi že na zdravljenje. Pusti tukaj nas. Ti si zaključil BTC. Trpis ti in tvoji. Mir daj. Sprijazni se da je konec s tabo.
driftwood ::
Danes je bil slab dan za srebro in zlato. -27% in -18% v par urah.
BTC je še vedno boljša opcija.
ChirkKarlie ::
Boruut :D vsaj za pir bi mi lahko dal.
The biggest and greatest migration ever is about to begin, its gonna be huge and great!
Thank you for attention to this matter.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
alekskac ::
IgorCardanof ::
BorutO je znan trejder. Se appmnim kako je tu pametoval, kako sluzi po 5-10% na dan s trejdanjem.
Verjamem, da kupt 5k srebra na samem vrhu je tocno po planu.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Edorta ::
PAXG mesečni donos 13,38%
KAG mesečni donos 18,91%
To sta mesečna donosa ta trenutek, katerima se jaz stežka posmehujem.
BTC mesečni padec vrednosti -5,52%, tudi to se mi ne zdi prav veliko, sem doživela že slabše mesece.
Vso srečo vsem!
IgorCardanof je izjavil:
BorutO je znan trejder. Se appmnim kako je tu pametoval, kako sluzi po 5-10% na dan s trejdanjem.
Upajva, da je uporabljal stop loss.
Vrednost srebra je zaključila trgovalni teden na vrednostih, kot so bile 26.1.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Edorta ()
Sam grem all in v HBAR zdaj mate zadnjo razprodajo.. oglašujejo na Mclaren F1 team ballls deep..
MCL
MCL
Zgodovina sprememb…
PujsekPepe ::
ChirkKarlie je izjavil:
Sam grem all in v HBAR zdaj mate zadnjo razprodajo.. oglašujejo na Mclaren F1 team ballls deep..
MCL
Tezos oglasuje povsod pa nic ne pomaga.
Kripto je dokaj pase. Sedaj je pa res tudi hribovcem jasno, da je vse nateg. Edino morda BTC dobi / ohrani status. Vse ostalo je pa neuporaben šrot za ekstraktat denar od folka.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
BorutO ::
IgorCardanof je izjavil:
No, če bi kaj drugo še prebral, bi videl, da sem ga tudi zelo hitro prodal.Sem pa ga včeraj kupil tik pred zaprtjem borz, ampak ne več xagusd ampak pslv-arca. Tega (verjetno) več ne prodam in ga bom pustil tudi 20 let, če bo treba, razen da sem pa študiral še eno opcijo in jo bom verjetno tudi naredil v kratkem, nakup 1kg srebra v fizični obliki. Morem se še samo bolje pozanimati pri kom in kako. Mene lahko podcenjuješ in se norčuješ, ampak jaz ne rabim tu gor viseti vsak dan po cele dneve in pametovati v prihodnost, ter govoriti kaj imam vse, kje sem in kako daleč še grem.
IgorCardanof je izjavil:
Kripto je dokaj pase. Sedaj je pa res tudi hribovcem jasno, da je vse nateg. Edino morda BTC dobi / ohrani status. Vse ostalo je pa neuporaben šrot za ekstraktat denar od folka.
Normalno. Jaz še v btcju ne vidim potenciala kot plačilno sredstvo prihodnosti v trgovinah, restavracijah itd. Saj že, da imajo marsikje to kot plačilno sredstvo, ampak banka, in država nimata pri tem nadzora, kar pomeni, da ne bo nikoli to normalno plačilno sredstvo. Je digitalni šrot, ki bo ob kakšnem električnem mrku popolnoma neuporaben.
Lol :D Ne se pustit motit, novim zmagam naproti!!!11
Zgodovina sprememb…
IgorCardanof je izjavil:
No, če bi kaj drugo še prebral, bi videl, da sem ga tudi zelo hitro prodal.Sem pa ga včeraj kupil tik pred zaprtjem borz, ampak ne več xagusd ampak pslv-arca. Tega (verjetno) več ne prodam in ga bom pustil tudi 20 let, če bo treba, razen da sem pa študiral še eno opcijo in jo bom verjetno tudi naredil v kratkem, nakup 1kg srebra v fizični obliki. Morem se še samo bolje pozanimati pri kom in kako. Mene lahko podcenjuješ in se norčuješ, ampak jaz ne rabim tu gor viseti vsak dan po cele dneve in pametovati v prihodnost, ter govoriti kaj imam vse, kje sem in kako daleč še grem.
Spomni me, ali si ti tisti Borut, ki je Shibo za nazaj idealno kupoval na dnu in prodajal na vrhu?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Kripto ::
Počasi, zelo počasi gremo dol. Če se bo tako bo tako nadaljevalo pripravite vreče denarja...za velike razprodaje. Ne pozabite, trenirajte disciplino in potrpežljivost.
Wealth is mindset!
ajs1 ::
Zadnje čase testiram nekaj novih kripto projektov, bolj iz firbca in moram reči, da me večina ne impresionira. Ampak naletel sem na Mining Race, kjer rudarimo Bitcoin in me je dejansko pozitivno presenetil. Zadeva je precej bolj dodelana, kot sem pričakoval ! 2x tedensko zoom, delavnice po Sloveniji, Madžarskem, na Hrvaškem in drugod po Evropi..lastniki in razvijalci prisotni na delavnicah,...
Ne bom tukaj razlagal v detajle, ker nimam potrebe karkoli promovirat, ampak če koga resno zanima, naj se javi. Lahko povem iz prve roke, kako se zadeva obnese, kaj je smiselno in kaj ne, pa si vsak sam naredi sliko. Just sayin' ?
Ne bom tukaj razlagal v detajle, ker nimam potrebe karkoli promovirat, ampak če koga resno zanima, naj se javi. Lahko povem iz prve roke, kako se zadeva obnese, kaj je smiselno in kaj ne, pa si vsak sam naredi sliko. Just sayin' ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ajs1 ()
Zadnje čase testiram nekaj novih kripto projektov, bolj iz firbca in moram reči, da me večina ne impresionira. Ampak naletel sem na Mining Race, kjer rudarimo Bitcoin in me je dejansko pozitivno presenetil. Zadeva je precej bolj dodelana, kot sem pričakoval ! 2x tedensko zoom, delavnice po Sloveniji, Madžarskem, na Hrvaškem in drugod po Evropi..lastniki in razvijalci prisotni na delavnicah,...
Jebemti skamerji. Kje so moderatorji. Daj spizxx
Res je težko karkoli v kriptu kupit. Ker dolgoročna vrednost tokenov vseh projektov je 0. Niti centa več. Ampak seveda se vmes lahko zgodijo še kake pumpe in baloni. Ampak glede na to kar smo videli v preteklih letih, se zdi vse to manj in manj verjetno.
Jaz se kripta ne bom več pritikal.
Jaz se kripta ne bom več pritikal.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
kronos_10_ ::
Bogataši pravijo, da moraš del svojega denarja investirat. Seveda, da ga lahko oni poberejo.
Dejansko največji nateg je, da klapa služi z padcem.
Dokler bo tako, da ljudje služijo medtem ko stvar izgublja vrednost ni neke prihodnosti.
Za moje pojme se služi samo z rastjo.
Torej sedaj delajo, kar želijo in namenoma uničujejo trg.
Warren Buffet naj si to teorijo zapiči v rit.
Dejansko največji nateg je, da klapa služi z padcem.
Dokler bo tako, da ljudje služijo medtem ko stvar izgublja vrednost ni neke prihodnosti.
Za moje pojme se služi samo z rastjo.
Torej sedaj delajo, kar želijo in namenoma uničujejo trg.
Warren Buffet naj si to teorijo zapiči v rit.
Špricer ::
Traktor1989 je izjavil:
Špricer. Umakni se. Bolan si. Brušenje je tvoja naloga. Ne pa da tukaj govoriš neumnosti.
Počasi se umakni tehničar smrkavec. Vse moje napovedi se uresničujeju. Primi se za plenico, ker je ze polna. Še enkrat, vesel sem da sem prodal pri 76000. Sedaj se pa spet tukaj spuščaj na osebni nivo, vsaj drugega nea znaš pubec. Naslednja postaja je 30000, potem pa 15000. Ostali projekti pa 0. Tvoje tehnične analise si nekam ftakni. Sentiment je važen in f in d index pubec smrkavi.
ChirkKarlie je izjavil:
BTC 260k feb
Mogoče 2030. Padli smo pod novemberski low pubeci, samo v vednost...primite se
Jutri pa likvidacija saylora, padec mcstrgy, nezaupanje vlagateljev in novica, da so saylorja našli v banji v zanikrnem hotelu v mehiki, nekoliko obdelanega in neprepoznavnega brez rokecev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
https://finance.yahoo.com/news/michael-...
Saylor's MicroStrategy's, $MSTR Bitcoin position worth over $50B is now 3% away from turning red as his average is around $76,000.
On the other hand Tom Lee's 'Bitmine' ETH $BMNR investment is currently at a $6,000,000,000 unrealized loss ?
Over $100 billion of market cap has been lost in the last 7 hours between Ethereum and Bitcoin
https://www.blossomsocial.com/posts/Mar...
At what Bitcoin price would MSTR start selling?
MSTR currently has about 712k coins and their net debt is about $14B (according to their website). For MSTR to cover their debt, coin price needs to be >$20k. But they couldn't wait for that price to start selling because this would trigger a crash and they wouldn't get an average price of $20k.
So at what price do you think MSTR would have to start selling?
Toliko o tem da bo držal do 1000000 za en btc hahahahah. Nategun kot leta 2000 v dotcom balone. Zapravil 8 milijard vlagateljskih penezof.
Saylor's MicroStrategy's, $MSTR Bitcoin position worth over $50B is now 3% away from turning red as his average is around $76,000.
On the other hand Tom Lee's 'Bitmine' ETH $BMNR investment is currently at a $6,000,000,000 unrealized loss ?
Over $100 billion of market cap has been lost in the last 7 hours between Ethereum and Bitcoin
MSTR currently has about 712k coins and their net debt is about $14B (according to their website). For MSTR to cover their debt, coin price needs to be >$20k. But they couldn't wait for that price to start selling because this would trigger a crash and they wouldn't get an average price of $20k.
Toliko o tem da bo držal do 1000000 za en btc hahahahah. Nategun kot leta 2000 v dotcom balone. Zapravil 8 milijard vlagateljskih penezof.
Enib1995 ::
Utihn
Utihn
Kdo si ti malinovec, smrkavec...sprijazni se. Mansarda, fabrika, kolo...
Benny123 ::
Mislim namesto da bi se konstruktivno tule pogovarjali o BTC in cryptu na splosno samo eno žaljenje in pluvanje med seboj , navadna greznica.
Kaj pa ce USA preko podjetij posredno kupuje BTC, počasi v ozadju... Do 20000 je še daleč, tezko bomo to videli ker bodo vlagatelji prej pokupili padce..
Kaj pa ce USA preko podjetij posredno kupuje BTC, počasi v ozadju... Do 20000 je še daleč, tezko bomo to videli ker bodo vlagatelji prej pokupili padce..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Benny123 ()
Mislim namesto da bi se konstruktivno tule pogovarjali o BTC in cryptu na splosno samo eno žaljenje in pluvanje med seboj , navadna greznica.
Zato pa ne maram več tega foruma oz te rubrike, ker se nonstop, že cela štiri leta žalijo med seboj, skoraj vsi vse vejo glede prihodnosti trgov itd... Brezveze. Sem mislil, da je kaj boljše po tolikšnem času od kar sem bil nazadne aktiven tu gor, pa vidim, da je vse isto.
Zato pa ne maram več tega foruma oz te rubrike, ker se nonstop, že cela štiri leta žalijo med seboj, skoraj vsi vse vejo glede prihodnosti trgov itd... Brezveze. Sem mislil, da je kaj boljše po tolikšnem času od kar sem bil nazadne aktiven tu gor, pa vidim, da je vse isto.
Smo ti povedali, da si kupil tippy top in tocno tako je bilo. Kaj bi še rad? Da ti lažemo, kok si pameten, če nisi?!? XD
Zgodovina sprememb…
Kripto ::
Strategyijev sklad bitcoinov je uradno pod vodo... Saylor naj še ne bi pritisnil gumba za paniko.
Wealth is mindset!
oracle ::
Itak, ce ni modov. Samo jebanje
S tujim k... mlata po koprivah...
Strategy raises STRC dividend as the preferred stock's price drifts below par
The dividend increase follows renewed pressure on STRC, which has been trading below its $100 par value.
Only 6 Percent of Major Altcoins Generated Profits in the Last Year - Here Are Those Green Altcoins
Cryptocurrency analytics company Delphi Digital announced that only a limited number of altcoins have generated profits in the past year.
Michael Saylor's Bitcoin Hoard Is Underwater -- But Not About to Press the Panic Button
Michael Saylor's corporate Bitcoin pile -- held by his company formerly known as MicroStrategy (now Strategy, Inc.) -- has dipped below its average purchase price. Bitcoin's recent slide into the mid-$70,000s briefly put its market value under the roughly $76,000 average cost per coin for the ~712,000 BTC the firm holds. On the surface that looks ugly -- underwater means unrealized losses on paper.
IZREDNO NEGATIFNE NOVICE. GOTOFI STE! F AND G INDEX 18...
Strategy raises STRC dividend as the preferred stock's price drifts below par
The dividend increase follows renewed pressure on STRC, which has been trading below its $100 par value.
Only 6 Percent of Major Altcoins Generated Profits in the Last Year - Here Are Those Green Altcoins
Cryptocurrency analytics company Delphi Digital announced that only a limited number of altcoins have generated profits in the past year.
Michael Saylor's Bitcoin Hoard Is Underwater -- But Not About to Press the Panic Button
Michael Saylor's corporate Bitcoin pile -- held by his company formerly known as MicroStrategy (now Strategy, Inc.) -- has dipped below its average purchase price. Bitcoin's recent slide into the mid-$70,000s briefly put its market value under the roughly $76,000 average cost per coin for the ~712,000 BTC the firm holds. On the surface that looks ugly -- underwater means unrealized losses on paper.
IZREDNO NEGATIFNE NOVICE. GOTOFI STE! F AND G INDEX 18...
driftwood ::
PujsekPepe je izjavil:
Itak, ce ni modov. Samo jebanje
Jaz se ne strinjam.
Sicer v tem medsebojnem pljuvanju in žaljenju ne sodelujem, ker od tega ni nobene koristi, ampak, mislim, da je to dober pokazatelj, kakšno razpoloženje je trenutno na trgu in med vlagatelji.
Ker, če bi vsi delali profite, bi se vsi hvalili med sabo in mislili, kako smo vsi pametni.
Nekako imam občutek, da smo sredi bearmarketa. Dno bo verjetno nekje pri 50-60k. Ker tam je 200MA na tedenski. Sicer sem upal, da bo nekakšno mrtvilo za kakšno leto med 80-100k, kot je bilo 2019-2020, ampak zgleda, da ne.
Malo mi je čudno, da se anonimni kovanci tako dobro držijo (xmr, dash, zcash,...), ker alti so adijo. Recimo polkadot(DOT) je že na 1.5€ oz. -90% od vrha leta 2021, ko je bil 150€.