» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1599 / 1617
»»

alekskac ::

gregor sprašuje za evre ...

immortan ::

vsi grejo dol sam gregor

Baja ::

gregor_m je izjavil:

Še eno vprašanje glede obdavčitve. Opazil sem, da ima kraken možnost staking eura z letno obrastno mero 4.4% kar je konkretno več kot ponujajo banke. Glede nato, da ne gre za kripto valuto ne bi smelo biti obdavčeno. Ali se to smatra kot depozit? Mogoče kdo ve kako je s tem?

če dobiš več kak jurja obresti, bi verjetno moral prijaviti. ker hočejo 25% od tega kar je nad.

Špricer ::

Rosi in vanish, poskušajta si malo zANALizirati trg. Mislim da se vrh že pripravlja. Visoka vsora likvidacij kmalu. Kot sem že predvidel.

Vanquish ::

ironija je, da ti isto govoris in mislis ze od 73.000 dalje.
Navajas zanesljive vire, imas svoje kalkulacija in cisto cisto vedno vsekas mimo.

Ti nisi predvidel cisto nicesar, skozi cel cas ugibas in pazi to - tudi pokvarjena ura je dvakrat na dan tocna :)

LeQuack ::

ATH do konca dneva, in 120k do ponedeljka, ko bo Saylor kupil spet za par milijard coinov? Drugače je pa ETH gor 35% v par dneh, lahko gre spet do 4k kmalu?
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

LeQuack je izjavil:

ATH do konca dneva, in 120k do ponedeljka, ko bo Saylor kupil spet za par milijard coinov? Drugače je pa ETH gor 35% v par dneh, lahko gre spet do 4k kmalu?

Ko saylor izšilal svojo ceno bo pa pogrom. Saj bo rugpulal naivneže. To kar dela je legalna kraja retaila.

Vanquish je izjavil:

ironija je, da ti isto govoris in mislis ze od 73.000 dalje.
Navajas zanesljive vire, imas svoje kalkulacija in cisto cisto vedno vsekas mimo.

Ti nisi predvidel cisto nicesar, skozi cel cas ugibas in pazi to - tudi pokvarjena ura je dvakrat na dan tocna :)

Poglej se v ogledalo, ko se zbudiš, in si daj dve kepi okrog glave,saj samo ponižuješ s svojo primitivnostjo. Kje pa piše da ne more spet dol po dvojnem vrhu? Pametni sedaj počasi čakajo na prodajo. Vsaj da ne bodo preveč v minusu, ko so kupovali na ath z obljubo o btc vrednosti 1 milijon.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Vanquish ::

jaz vem, da bo se prislo do korekcije - tebi pa ni jasno, da je tvoje napovedovanje cisto blefiranje in zavajanje ljudi.
Zamisli se raje, da si koga prestrasil in je prodal z minusom, kr ga je blo strah, da bo res kaj govoris - sedaj pa gleda kak je slo 40% gor.

Ti si tisti, ki bi se moral zamislit, ker svoje napovedi utemeljujes s svojimi kalkulacijami in super viri, ki jim zaupas, so pa dejansko ciste dezinformacije.

Ce hoces komu dejansko pomagat se izogibaj napovedi in se skoncentriraj na kdaj prodajat, kdaj cut the loss ipd, ker tu je najvecji problem posameznika, ko super profite nocejo prodat, ker se bojijo, da bo jutri se vec.

S svojimi glupostmi nobenemu ne pomagas, se najmanj pa sebi

Vanquish je izjavil:

jaz vem, da bo se prislo do korekcije - tebi pa ni jasno, da je tvoje napovedovanje cisto blefiranje in zavajanje ljudi.
Zamisli se raje, da si koga prestrasil in je prodal z minusom, kr ga je blo strah, da bo res kaj govoris - sedaj pa gleda kak je slo 40% gor.

Ti si tisti, ki bi se moral zamislit, ker svoje napovedi utemeljujes s svojimi kalkulacijami in super viri, ki jim zaupas, so pa dejansko ciste dezinformacije.

Ce hoces komu dejansko pomagat se izogibaj napovedi in se skoncentriraj na kdaj prodajat, kdaj cut the loss ipd, ker tu je najvecji problem posameznika, ko super profite nocejo prodat, ker se bojijo, da bo jutri se vec.

S svojimi glupostmi nobenemu ne pomagas, se najmanj pa sebi

https://www.tradingsim.com/blog/pump-an...

Večinoma govorijo o pump n dump sceni. Zelo malo jih verjame v 3. Eliot wave. Ti kar podpihuj.

Kripto ::

Prihaja masovna pumpa...tako pravijo YouTuberji.
Wealth is mindset!

Meni je sicer smešno, da ko kripto raste je Youtube kar naenkrat poln teh analistov, ki predvidevajo neke cikle 5 let vnaprej, če pa ne raste pa nikjer nobenega.
Quack !

Zdaj smo v maju, videli smo nekakšno bitcoin pumpo. Bomo videli ali je to zadnja pumpa pred "sell in May and stay away" naslednje 3 mesece.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Zdaj smo v maju, videli smo nekakšno bitcoin pumpo. Bomo videli ali je to zadnja pumpa pred "sell in May and stay away" naslednje 3 mesece.

A ne pride za bitcoin pump še altcoin season?
Quack !

strikeout ::

Ja. Baje, da pride jutri.

LeQuack je izjavil:

Kripto je izjavil:

A ne pride za bitcoin pump še altcoin season?

Možno je, ni pa nujno. Bitcoin je pumpnil za cca 20% Temu so približno sledili tudi nekateri alti. Ali bo bitcoin nadaljeval? Ali so oz. bodo izpolnjeni tudi pogoji za večjo pumpo altov?
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

korenje3 ::

Tisti, ki niste kupili eth pri 1300 :(
moje sožalje.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

merlin2 ::

Če ne bi bili Špricerja bi bil ta del foruma mrtev.

Participacija je pač v korist lastnikov foruma. Večja kot je, več je gnarja.

korenje3 je izjavil:

moje sožalje.

Čestitke tistim, ki so kupili in prodali. Lep profit.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

korenje3 je izjavil:

moje sožalje.

Čestitke tistim, ki so kupili in prodali. Lep profit.

a ne. Glede na BTC je eth močno podcenjen. Še bo šlo gor, vsaj na 4000.

Še moja predikcija: https://www.binance.com/en/square/post/...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: korenje3 ()

immortan ::

kdaj dumpamo pred 31.12?

immortan je izjavil:

kdaj dumpamo pred 31.12?

Nastavi trailing-stop pri cca 4000 s 5% callback rate.

against ETH -- the same zone where they got brutally rejected in the last cycle.
? This weekly chart of TOTAL3/ETH shows a clear rejection from that historical supply zone.
? The pattern suggests ETH dominance might rise again short-term while alts take a breather.

endelin ::

Lmao. Po dolgem času pogledam kripto in btc 100k usd plus.

Izgleda sva failala, spricer:D namesto da bi kupovala sva tečnarila po forumu tisti po-tarifni ponedeljek:)) to ie bila izredna šansa za narediti 50%

Je to sedaj šele ta drugi del bull runa?

Jaz skoraj jokam tule ker sem imel takrat sprožilec pripravljen točno na Eth ker se mi je zdel noro podcenjen sploh po norem padcu, a sem cincal:'(;((
Občutek me ni varal. Eth je zmsgovalec tega drugega dela bulla.
Mislim da sem hotel nabaviti 2 ali 3 eth ko je bil okoli 1500. Absurden profit za par tednov bi bil to in bi sedaj lahko mirne duše prodal :D

Depresivno ko se človek spomni na ta oportunity

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Spet naslovi
XRP Price To $1,000: Analyst Reveals Target For When Banks Start Using XRP:))

BREAKING: XRP enters Nasdaq's reserves

Mene zanima če cenjeni moderator perci kaj hodla

Špricer: priznati bo treba da si totalno failal ta bullrun. Jaz tudi. Samo ti še bolj :p

V kriptu je 1 mesec dolga doba

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Kripto ima to prednost da folk nikoli ne prodaja in zato cena ne pada tako kot pri delnicah. Tisti whalei ki imajo večino kripta samo hodl-ajo.
Quack !

Če ste opazili je bil odboj navzdol februarskih vrhov shitcoiniv. Saj veste kaj to pomeni. Vaseline res sva se zafrknila. Short mi je požrlo pri 78000.

Zgodovina sprememb…

Tajska222018 ::

Traktor1989 je izjavil:

Jaz sem že davno dal špricerja na ignore.
Ugotovljeno nekaj.
Špricer je ustvarjen profil, kateri vam tu govori in manipulira da nebi vi kupili kriptovalut in skoz govori da bo padlo. S tem odvrača druge in jim povzroča strah pred tem da kupijo in zaslužijo.
Njegov profil preiskan.
Fantje ne se pustiti zmest tu gor od takih.
Zdej pa čakam da mi bodo spet izbrisal komentar.

Ce kdo nasede spricerjevi paniki z njegovimi 200 euri in njegovim “zanesljivimi” virom sorry si je sam kriv :-)

Upam ,da ima Spricer doma lubrikant za svoj anus ko btc doseze new ATH.

Bull run ni koncan!

Kupuje se pa rdeco barvo ,ne zelene.

Ne bodi kot Spricar.

Zgodovina sprememb…

Če je Špricer pesimist, imaš pa 10 ostalih ki so večni optimisti. Tako da še vedno ni nekega ravnovesja.
Quack !

LeQuack je izjavil:

Če je Špricer pesimist, imaš pa 10 ostalih ki so večni optimisti. Tako da še vedno ni nekega ravnovesja.

Sem realen. 99% je pa sanjačev, ki so tako ali tako v minusu s preteklimi nakupi shitcoinov z "uporabnostjo". Vsi ti shitcoini so dinozavri. Novi v obtoku so med prvih 100 sedaj.

kronos_10_ ::

Tajska222018 je izjavil:

Traktor1989 je izjavil:

Ugotovljeno nekaj.
Špricer je ustvarjen profil, kateri vam tu govori in manipulira da nebi vi kupili kriptovalut in skoz govori da bo padlo. S tem odvrača druge in jim povzroča strah pred tem da kupijo in zaslužijo.
Njegov profil preiskan.

Ce kdo nasede spricerjevi paniki z njegovimi 200 euri in njegovim “zanesljivimi” virom sorry si je sam kriv :-)

Bull run ni koncan!

Ne bodi kot Spricar.

Upam, da bo tudi alt sezona.

Špricer je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Sem realen. 99% je pa sanjačev, ki so tako ali tako v minusu s preteklimi nakupi shitcoinov z "uporabnostjo". Vsi ti shitcoini so dinozavri. Novi v obtoku so med prvih 100 sedaj.

Realen si toliko da si klical pri 70k ,50 in 30 k

Btc pa v range ath
In to dvakrat

Pussy si ,ki skusaa tu strasit ljidi

Kupis 68k ko gre btc gor pridas 73k in si ploskas
Btc pa na ATH

Kupovali smo 16-18k

Pri 60k sem vam rekel,da btc samo konsolidira in da bull run ni koncan

Iz 60k smo sli na ath

Tam sem vam rekel,da cetudi btc pade v range 70k smo se vedno v bull run

Btc je nato padel na 76k in se mota okoli Ath

Se vam res zdi,da bi vam mm pustili toliko casa prodajati 100 k?

Vsak naj si odgovori zase

Zgodovina sprememb…

Visje stevilke bo dosegal btc
Vecje manipulacije marketa so

Bull run je drugacen

In tudi za velike plajerje ne bo vec dovolj,da vlozijo denar in gredo igrat golf.

Xrp spet 5% dol;(

endelin je izjavil:

Xrp spet 5% dol;(

Xrp se je kupovalo pri 0.30 eur

Ko sem vam ga omenil je bil smeh

In spricer se je lusno norca delal iz xrp s svojimi preverjenimi viri

Zgodovina sprememb…

tilio ::

Nekaj o čemer sem že pisal... BTC mem pool ne zgleda tako poln kot bi se spodobilo za največji chain na svetu.
https://x.com/BitcoinIsaiah/status/1921...

Pot navzgor ni samoumevna. So izzivi, ki jih bo potrebno rešiti.

Kaspaking ::

Go Kaspa
Ne zamudi
Price:KAS 0.1291 $

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kaspaking ()

Bizkit45 ::

gremo počasi v shitcoin cikel?

Masivna likvidacija longov pri 105000. Še bo zanimivo.

Kaspa je ničvreden coin. Nateg stoletja. Za tem stojim. Preberite si raje whitepaper. Toliko nebuloz še nisem prebral niti pri tezusu.

Kaspaking ::

Špricer je izjavil:

Kaspa je ničvreden coin. Nateg stoletja. Za tem stojim. Preberite si raje whitepaper. Toliko nebuloz še nisem prebral niti pri tezusu.

Napiši tukajte nebuloze za KAS če veš.
Oziroma kaj ostali mislite o kaspi KAS.

tomaz- ::

Špricer je izjavil:

Masivna likvidacija longov pri 105000. Še bo zanimivo.

Seveda bo zanimivo, potegnil bo do 125000

A ni kripto kot zlato, se pravi inverse delnic?
Quack !

tilio ::

Kaspaking je izjavil:

Špricer je izjavil:

Napiši tukajte nebuloze za KAS če veš.
Oziroma kaj ostali mislite o kaspi KAS.

Zdi se mi zanimiv projekt ampak zame preveč rizičen. Kaspa je vsaj 4 leta za ostalimi. Začeli so zelo pozno. Nisem ziher ali so že dobili smart contracte. Ali je PoW chain res potreben, ko imaš PoS sisteme, ki delujejo in so okoljsko prijaznejši. Preteklo bo še nekaj časa preden bodo zgradili ekosistem aplikacij in developerjev. To je hudičevo težko delo in ni samo izziv Kaspe. Poglej si Windows phone. Odlična mobilna platforma ampak je prišla prepozno in ni imela šans proti Androidu in iOSu. Prednost, ki jo prodajajo je "hiter chain na PoW". Ali je to dovolj, da v današnjem času pridobijo tržni delež?

Kar nekaj so minali sami preden so vključili javnost. Firma in ekipa so iz Izraela.

strikeout ::

trend se obrača, BTC -1% v zadnji uri.

Kar nekaj so minali sami preden so vključili javnost. Firma in ekipa so iz Izraela.

Povedal si dovolj...

strikeout je izjavil:

trend se obrača, BTC -1% v zadnji uri.

Bravo.

Raketa se vrača k tlom

https://slo-tech.com/novice/t841450

Zgodovina sprememb…

Tajska222018 je izjavil:

Traktor1989 je izjavil:

Ugotovljeno nekaj.
Njegov profil preiskan.

Bull run ni koncan!

Ne bodi kot Spricar.

Danes bo tebe bolel anus. Ponoči se pripravi na azijski trg.

Traktor1989 ::

Špricer se ti vidi da si čist amater. Btc se je spustil ker je zapolnil vrzel ki je nastala od vikenda. Na 101k.
Še se uči in potem oglasi.

Vsi vemo sam ti ne. Oj joj. Kakšen kriptovlagatelj pa si ti. Skoz v minusu in psihično utrujen. Ti bom dal neki tam novembra ko bo top. Dobiš za hotel Polje.

Ker to ti bo Edin prav prišlo od vsega tega napačnega govorjenja. Upam da si kej ne narediš se.

Zgodovina sprememb…

Traktor1989 je izjavil:

Špricer se ti vidi da si čist amater. Btc se je spustil ker je zapolnil vrzel ki je nastala od vikenda. Na 101k.
Še se uči in potem oglasi.

Vsi vemo sam ti ne. Oj joj. Kakšen kriptovlagatelj pa si ti. Skoz v minusu in psihično utrujen. Ti bom dal neki tam novembra ko bo top. Dobiš za hotel Polje.

Ker to ti bo Edin prav prišlo od vsega tega napačnega govorjenja. Upam da si kej ne narediš se.

Glej kdo se oglaša. Bob leta je bil že oddan. Kandidiraj drugo leto. Dečo komedija ni zate. Drži se alkohola in traktorja. Kidaj.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

tomaz- ::

jp, si ga ti prejel :))

Drugače pa: BTC bo kar lepo počasi lezel navzgor

Traktor1989 ::

Tako je Tomaž.

Špricer .. lahko se zmeniva da te v hotel Polje zapeljem z lambotom za božične praznike. Boš prišel kot Jack tja. Kot se spodobi.
««
1599 / 1617
»»