» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1580 / 1582
»»

deco16 ::

Špricer je izjavil:

Kaj se spet oglašaš? Popušil si kolega.

Naslednja postaja 76000. Nato pa 65000.

Te pravljice, kako istitucije držijo pokonci si vtakni tja kamor svetloba nikoli ne posveti. Tvoje institucije shortajo lastne stave in plemenitijo, medtem ko ti močiš spodnje perilo.

KONEC JE TE NOČNE MORE, KONČNO!

Ma nisem jst popušil nič bat. Sem prodal pri cca 90. In to vsote ki so mnogokratnik tvoje. U bistvu nevem če ownam sploh kakšen sats. Zdej se samo neki z Etrom igram.
Če pa pomeni da kredit poplačaš da pošušiš. Pol pa lahk tud pušim ;)

Kripto ::

endelin je izjavil:

Grozno je to gledat. Mene to sedaj res spominja bolj na prvo polovico 2018 kot kaj drugega.

Še mesec dni nazaj nisem hotel prodajati ripplov pri 3.4 sedaj so to samo še oddaljene sanje;(( baje gre na 10-15?:))

No, imam vsaj nekaj fiata za morebitne nakupe ampak ne kupujem dokler ne bo btc ene 70% od ath

Od 2018 smo že 7 let bližje penziji.
Kako čas leti:))

Zdaj je kar je. Glede XRP te z zelo veliko verjetnostjo lahko najmanj skrbi, tudi če gre pod 1 USD v bear trendu. Zdaj so drugi časi in XRP čisto v drugi situaciji in poziciji... Če vsaj malo spremljas kaj dela Ripple in kaj vse je do zdaj naredil za XRP adpotion...kaj vse sledi v naslednjih letih glede real demanda in kaj se odpira pa tisti, ki imajo XRP v portfelju lahko samo opazujejo z velikim navdušenjem in nasmeškom.
Wealth is mindset!

Špricer ::

deco16 je izjavil:

Špricer je izjavil:

Kaj se spet oglašaš? Popušil si kolega.

Naslednja postaja 76000. Nato pa 65000.

Te pravljice, kako istitucije držijo pokonci si vtakni tja kamor svetloba nikoli ne posveti. Tvoje institucije shortajo lastne stave in plemenitijo, medtem ko ti močiš spodnje perilo.

KONEC JE TE NOČNE MORE, KONČNO!

Ma nisem jst popušil nič bat. Sem prodal pri cca 90. In to vsote ki so mnogokratnik tvoje. U bistvu nevem če ownam sploh kakšen sats. Zdej se samo neki z Etrom igram.
Če pa pomeni da kredit poplačaš da pošušiš. Pol pa lahk tud pušim ;)

Kaj potem moriš tukaj ti milijarder?

Največji nateg sta xrp in xlm. Lepo so spet okradli naivneže. Enake obljube kot 2020 in 2018. Januarja še pumpa je s fomo novicami, potem pa v nekaj dneh rdeče sveče.

Large XRP Holders Dump $830 Million as Technical Indicators Flash Warning Signs

https://yellow.com/news/large-xrp-holde...

SPET DEJSTVA BOYZ!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

hamez66 ::

Jaz sem dobil občutek, da je konsenz sloteha, da je vrh nekje v času Trumpove inavguracije in sem tudi trgoval nekako tako, razen z manjšim delom, ki ga še držim. V glavnem ste kar dobro napovedovali, lep mesec je bil november in mogoče začetek decembra, ostalo je bilo bolj gambling.

endelin ::

V bistvu smo zadeli ja. S trumpovo invagruacijo. Škoda ker to nismo potem odražali še s prodajo ampak je spet prevagal pohlep za še več :D

Skoraj v celoti rdeč cmc danes.
Vse rdeče razen stablov :/
To pa je definitivno konec bulla sedaj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Bravo take spodbudne novice rabimo
It's just the beginning: New study suggests the current Bitcoin adoption level is like the Internet in 1990
:P

Jaz sem VSE prodal postopoma od druge polovice decembra do cca polovice januarja in sem velikokrat tu gor napisal dobro razmislite o pobiranju profitov, ker nekateri bodo pobirali profite. Vrha seveda nisem zadel, ampak to niti ni pomembno. Opozarjal sem, da je velika verjetnost, da bomo videli korekcijo v obdobju januar-februar 2025.
Zdaj čakam, spremljam in se pripravljam za nakupe...
Wealth is mindset!

tilio ::

Toliko bullish novic kot zdaj prihaja za kripto jih še nikoli ni bilo. Kripto se sprejema po celem svetu. SEC opušča tožbe eno za drugo. Še meme coini niso smatrani za security. Novice, ki bi si jih v preteklih letih in ciklih lahko samo želeli.

Špekulanti bežijo zaradi strahov geopolitične nestabilnosti. Kdor je prodal v januarju je zadel na kratek rok. Jaz gledam na to kot dodatno možnost za DCA po nižjih cenah za tiste, ki imajo keš. Kripto ni manj vreden kot včeraj. Tech se razvija dalje in je z vsakim dnem korak bližje vsakodnevni uporabi. Utility, utiliy, utility.

Gregor P ::

Če se bo vrednost kripta dvignila, se ne bo zaradi "utility", ampak zaradi "greed">:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Za večino altov izredno porazna sezona.
Izstopa ethereum ki samo še pada.

Neon87 ::

Kripto je izjavil:

Jaz sem VSE prodal postopoma od druge polovice decembra do cca polovice januarja in sem velikokrat tu gor napisal dobro razmislite o pobiranju profitov, ker nekateri bodo pobirali profite. Vrha seveda nisem zadel, ampak to niti ni pomembno. Opozarjal sem, da je velika verjetnost, da bomo videli korekcijo v obdobju januar-februar 2025.

Ali nisi bil ti eden tistih, ki se je tudi drl da moramo nujno kupiti XLM po 15.1. do konca meseca? Ogromno je šlo po zlu.

Mato: kje si ti sploh prodal btc? Nisem nič spremljal do pred kratkim to temo. Misliš še kaj vstopiti nazaj v kripto čakaš ekstremne padce?

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Ali nisi bil ti eden tistih, ki se je tudi drl da moramo nujno kupiti XLM po 15.1. do konca meseca? Ogromno je šlo po zlu.

Sem ti že razložil...nekaj časa nazaj. Ne nisem sem se jaz drl, da morate kupiti XLM. Nikoli in nikdar v celi zgodovini od leta 2017 pa do danes nisem niti omenil, da naj kdo kupi XLM.
Wealth is mindset!

Mato989 ::

endelin je izjavil:

Mato: kje si ti sploh prodal btc? Nisem nič spremljal do pred kratkim to temo. Misliš še kaj vstopiti nazaj v kripto čakaš ekstremne padce?

Jaz sem prodal pol na 70k, ostalo polovico pa na 90k pa par EUR.... ker sem zmes enkrat še kupil pol... vglavnem zdaj mam vse v USDC na lendingu 10% letno... ali koliko pač je tisti dan...

No mam špe 20.000 ENJ kovancev ki jih stakam zaradi tega ker igram en špil grind Lost Relics (btw zakon špil) in uporablja ENJ crypto za Emporium trgovanje... pa en ICO sem dal 1,1k takrat lani aprila in bi naj Q2 bil releasan kjer upam na x15 tbh :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

deco16 ::

Smo lepo povedali ko smo prodajali da. Tukaj ste se smejali da smo prezgodnji :D

Sicer pa mislim da ni še konec bulla, tudi če sem večinoma out.

Z takmi formi se šibke obira ;)

zodiak ::

Mato989 je izjavil:

endelin je izjavil:

Jaz sem prodal pol na 70k, ostalo polovico pa na 90k pa par EUR.... ker sem zmes enkrat še kupil pol... vglavnem zdaj mam vse v USDC na lendingu 10% letno... ali koliko pač je tisti dan...

No mam špe 20.000 ENJ kovancev ki jih stakam zaradi tega ker igram en špil grind Lost Relics (btw zakon špil) in uporablja ENJ crypto za Emporium trgovanje... pa en ICO sem dal 1,1k takrat lani aprila in bi naj Q2 bil releasan kjer upam na x15 tbh :P

Enj kovanc ni vreden , da se popišaš nanjga. Ko sem ga kupil 21 na vrhuncu sem , dal 50 € zanj, zdej pa ne vem če je vreden 5....

deco16 je izjavil:

Smo lepo povedali ko smo prodajali da. Tukaj ste se smejali da smo prezgodnji :D

Sicer pa mislim da ni še konec bulla, tudi če sem večinoma out.

Z takmi formi se šibke obira ;)

Tudi jaz mislim, da še ni konec bull trenda v tem ciklu. Je pa pred nami z zelo veliko verjetnostjo nekaj mesečni bear market in počasno drsenje proti dnu. Bitcoin proti 70k USD in morda tudi nekoliko nižje, proti 65k USD. Sentiment je popolni strah in v tem ni za pričakovati rasti. Mora strah popustiti, to pa traja nekaj časa...
V drugi polovici leta pa bi se lahko že začelo počasi obračati navzgor in do konca leta bitcoin na cca 155k USD.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

Mato989 ::

zodiak je izjavil:

Mato989 je izjavil:

endelin je izjavil:

Enj kovanc ni vreden , da se popišaš nanjga. Ko sem ga kupil 21 na vrhuncu sem , dal 50 EUR zanj, zdej pa ne vem če je vreden 5....

Vreden ali ne vreden, ni toliko bistvo, jaz ga imam ker z njim lahko igram v špilu kjer mi je všeč... nimam ga zato ker bo prišel na 100EUR ali 10k... sicer sem ga kupoval po povprečni ceni 0,101 EUR tako da pretirano hudo mi ne bo... pa še s stakanjem sem zbil povprečno... ampak to ni point point je da lahko v igri kupujem Blockchain iteme.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

_wtf_ ::

endelin je izjavil:

Za večino altov izredno porazna sezona.
Izstopa ethereum ki samo še pada.

Se strinjam. Matic oz. POL totalno razočaranje, samo minus mi dela.

tilio ::

Gregor P je izjavil:

Če se bo vrednost kripta dvignila, se ne bo zaradi "utility", ampak zaradi "greed">:D

Se ne strinjam. Do sedaj je bil večinoma "greed", ker so ljudje kupovali kripto zaradi obljub. Utility pa prinaša konstanten pritok denarja. Ljudje bodo trošili za storitve, ki temeljijo na kriptu. Smo na začetku te nove fazae. Vse do sedaj je bil hopium zdaj pa se pojavljajo prvi produkti oz. storitve zgrajene na kriptu. Če ne bo produktov potem je vse kar je bilo do sedaj samo en globalen meme coin gambling. Ampak ni. To je bila vmesna faza. Tech je realen in je tu.

Gregor P ::

Ja samo za to ne rabiš, da je BTC ipd. vreden 150k, dovolj je, če je vreden 1 dolar ali manj.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

tilio je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Se ne strinjam. Do sedaj je bil večinoma "greed", ker so ljudje kupovali kripto zaradi obljub. Utility pa prinaša konstanten pritok denarja. Ljudje bodo trošili za storitve, ki temeljijo na kriptu. Smo na začetku te nove fazae. Vse do sedaj je bil hopium zdaj pa se pojavljajo prvi produkti oz. storitve zgrajene na kriptu. Če ne bo produktov potem je vse kar je bilo do sedaj samo en globalen meme coin gambling. Ampak ni. To je bila vmesna faza. Tech je realen in je tu.

Se popolnoma strinjam s tem kar si napisal. Utility prinaša real demand, konstanten cash flow in rast. Počasi v nekaj letih bo vse jasno kdo so pravi zmagovalci. Ostali bodo odpadli kot suho listje...tako kot v času dot com. To bodo dojeli še tisti malo bolj počasni...v njihovo dobro želim, da ne prepozno.
Wealth is mindset!

Mato989 je izjavil:

endelin je izjavil:

Btc si super prodal;) pol za več kot prejšni ath in pol za super ceno. Lahko si samo rečeš SCORE:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Začenja se nov krog skalpiranja...
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Začenja se nov krog skalpiranja...

Petek je čas za zadetek navzdol. Borze se zaprejo, boti igrajo.

Lepo se pumpa bitcoin...morda ribice zagrizejo.
Wealth is mindset!

Je sailor spet uvalil noter kako milijardico?

endelin je izjavil:

Je sailor spet uvalil noter kako milijardico?

Ko bo pušnil, se bo zložil po stopnicah ali pa ponesreči padel skozi odprto okno.

Sailor je govno.

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Ou yeah...sweet deeps...se mi delaj tole veckrat. So predicted. Za vas ne vem, jaz trenutno uzivam :))

Buggy je izjavil:

Ou yeah...sweet deeps...se mi delaj tole veckrat. So predicted. Za vas ne vem, jaz trenutno uzivam :))

Čestitam. Vsaj nekdo ki je verjel realnim podatkom.

Dejmo litecoin pojačaj še za ene 20eur da sellam

Špricer je izjavil:

Buggy je izjavil:

Čestitam. Vsaj nekdo ki je verjel realnim podatkom.

ROFL..kaj pa so realni podatki? Delam zgolj glede svojih analiz dolocenih kovancev ter intucije pohlepa in ne furam vec kot 10% gaina ever...

psihologija ljudi..owce so predvidljive

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Ltc 125 eur:)
Gremo dalje en leg up please

endelin je izjavil:

Ltc 125 eur:)
Gremo dalje en leg up please

rofl...so BETA! cry more :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

CopiumRovte ::

Wen 60k ?

CopiumRovte je izjavil:

Wen 60k ?

Prehitevas dohodke...nismo še niti pri 70k
Wealth is mindset!

merlin2 ::

Smo v superciklu.
Vprašanje je le ali bo ta šel skozi največji crash v zgodovini kripta.

Se pa strinjam s Tiliem. Vse kripto valute ne bodo preživele.

Je še kdo dokupoval v deepu? 8-)

Lp

Bomo videli ali je to bitcoin dead cat bounce, glede na RSI bi to znalo biti z zelo veliko verjetnostjo.

Poleg tega je treba imeti zaradi korelacije v mislih ves čas dogajanje z S&P 500 in NASDAQ. Je realno pričakovati padec S&P 500 za 10-15% v tem letu preden bi potegnil gor proti 7k ?
Kaj bi pomenil padec S&P 500 in padec NASDAQ za kripto trg? Mislim, da je odgovor znan. Zelo rdeče in padec v globino.
Wealth is mindset!

Skalp...samo debil sedaj vlaga.

Špricer je izjavil:

Skalp...samo debil sedaj vlaga.

Ali pa nekdo, ki je pripravljen zelo tvegati...
Wealth is mindset!

Vanquish ::

kupovalo se je 25% nazaj ne zdaj, ko gre vse gor. Sedaj se prodaja....

Vanquish je izjavil:

kupovalo se je 25% nazaj ne zdaj, ko gre vse gor. Sedaj se prodaja....

Sarcasm on? Izgini kot ti piše v imenu.

ne, niti malo sarkazma ampak dejansko - buy the dip. Prvi nakup je bil na 100% visji ceni kot je bil najnizji nakup par dni nazaj. Povprecna cena nakupa pa je taksna, da sem s to ceno sedaj ze v plusu.

ps: kar se pa mojega nicka tice pa bi ti predlagal, da si ga prvo prevedes preden bedarije pises ...

Anney ::

HBAR?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Ce mene sprasujes potem ja

Anney je izjavil:

HBAR?

Sprašuješ za nakup na splošno ali zdaj?
Wealth is mindset!

Vanquish je izjavil:

Ce mene sprasujes potem ja

Ali nismo že stotič predebatirali dnevnega trgovanja kot dejavnosti? Pojasni mi zakaj se to ne smatra kot dejavnost,če pa loviš low in kupuješ ves čas ter prodajaš? Zakaj se ne bi smel furs oglasiti pri tebi, daj mi samo en izgovor please...in ti forumaš, ki si pisal kje je zakonodaja in da je simić nad vsemi. Poglej kje je tale gospod sedaj - na smetišču zgodovine. Zakon velja na že do sedaj spisane zakonske akte ki jasno definirajo kdaj se obdavči trgovanje. Zato prosim shrani račune in izpiske, da boš v miru plačal davek za nazaj. Tudi do 10 let.

Zgodovina sprememb…

Zakaj v eno pises o dnevnih transakcijah prodajanju skozi ves cas?

Jaz kupujem redko, prodajam pa se bolj redko.

Po tvoji logiki je dejavnost tudi to, da vsak mesec nakazes v investicijske sklade :D

Vanquish je izjavil:

Zakaj v eno pises o dnevnih transakcijah prodajanju skozi ves cas?

Jaz kupujem redko, prodajam pa se bolj redko.

Po tvoji logiki je dejavnost tudi to, da vsak mesec nakazes v investicijske sklade :D

Od investicijskih skladov plačaš 25% davek.

Ltc misli roditi. Cmooon;((
««
1580 / 1582
»»