Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
strawman ::
IgorCardanof je izjavil:
Musk spet pumpa Doge.
Tesla will make some merch buyable with Doge & see how it goes
https://twitter.com/elonmusk/status/147...
Na zimskih olimpijskih igrah 2022 naj sponzorira Jamaica Bobsled Team z DOGE in ga bo razneslo (kot 2014).
miroB ::
Jagdpanter je izjavil:
Takoj, ko sem videl, da cicek pumpa, sem veddel, da je avtist čivknil...
Hehehe. Spremljaj crypto in boš vedel kdaj in kaj Musk tvita...
IgorCardanof ::
Nekaj so govoril o 16c doge supportu. Zgleda res ne bodo dovolil, da pade
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Pa da vidmo kolk so institucije močne folk ga shorta na veliko
Market gre vedno kontra kar čreda misli. Ko bo večina retaila shortala, bodo pognali btc do 70k. Igra se spreminja, zmagovalci pa ostajajo isti. In to ni retail.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Machete ::
Ja če je bučman falil, je pa takoj scam. Izjemen market maker. Prej market bitch. Prodal s 50% izgube..
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
kikach ::
"Tehnične analize" premice, trikotniki, rombi v cryptu je to vse larifari. Zdaj se Musk odloči s pomočjo Saylorja npr in je BTC na 70k v 1 dnevu. Tesla bo sprejemala BTC+Dodge v Q1 2022.
Neon87 ::
PacificBlue je izjavil:
Da Doge pumpa je zelo dober znak za crypto market.
Podobno kot slab, takrat, ko Tezos raste :)
Torej ko gre DOGE gor gre vse gor, ko gre XTZ gor gre potem čez nekaj ur vse dol... dobra indikatorja :)
chrush ::
PrihajaNodi ::
PacificBlue je izjavil:
Da Doge pumpa je zelo dober znak za crypto market.
Podobno kot slab, takrat, ko Tezos raste :)
Torej ko gre DOGE gor gre vse gor, ko gre XTZ gor gre potem čez nekaj ur vse dol... dobra indikatorja :)
Lool sam xtz res pumpa
Sem vam rekel da bo vrh movembra.
Ta bull je dva mesca pred prejšnjim
Torej je konc?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
hamez66 ::
Ja, letos ni bilo še drugega, gigantskega bulla. Škoda, da sem bil za največji (2017) bull prevelik pussy.
Hamez, se mi zdi, da ti gre čisto vredu. Nevem zakaj bi se sekiral
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
vaščan ::
Podna neboš zadel. Če si all in počak. Če maš keš DCA dipe. Če vrjameš v tehnologijo in market seveda. Čeprav izgleda da vse kar hoče pod 47-48k tavelki pokupijo vprašanje je če bo sploh padlo do 40k do konc decembra.
Jagdpanter ::
Kaj bi dal, da bi lahko bil Muskov skrbnik twiterja. ×20+ leverage na Dogie ouuyeah...
Prebranac ::
Zaslužite, da vas lupijo. Neki long short in kaj jaz vem v teh časih je bs. V sredo in četrtek se pričajuje da fed ecb in britanska banka nabijejo obrestne mere in davek na kripto. Zna se zgodit selloff. Da ne boate ostali mokrih rok.
In twiteraš musk je zrel za sodni pregon. Zato pa morajo regulirati, ker bodo vsaj tega utišali s kaznimi.
In twiteraš musk je zrel za sodni pregon. Zato pa morajo regulirati, ker bodo vsaj tega utišali s kaznimi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Prebranac ()
Zaslužite, da vas lupijo. Neki long short in kaj jaz vem v teh časih je bs. V sredo in četrtek se pričajuje da fed ecb in britanska banka nabijejo obrestne mere in davek na kripto. Zna se zgodit selloff. Da ne boate ostali mokrih rok.
Podpišem tole glede Muska. Prepričan sem, da če bi kaj takega lahko počel na delniškem trgu, bi že sedel, ali pa fasal mastno denarno kazen. Če se ne motim, v ZDA celo obstajajo pravila na temo.
Od kod pa ti info glede davka in obrestne mere. Jaz že dva dni guglam na temo FEDa in sem našel samo, da bodo junija začeli nabiajti obrestne mere in da bodo stopnjevali zmanjševanje odkupa obveznic...
Zaslužite, da vas lupijo. Neki long short in kaj jaz vem v teh časih je bs. V sredo in četrtek se pričajuje da fed ecb in britanska banka nabijejo obrestne mere in davek na kripto. Zna se zgodit selloff. Da ne boste ostali mokrih rok.
Podpišem tole glede Muska. Prepričan sem, da če bi kaj takega lahko počel na delniškem trgu, bi že sedel, ali pa fasal mastno denarno kazen. Če se ne motim, v ZDA celo obstajajo pravila na temo.
Od kod pa ti info glede davka in obrestne mere. Jaz že dva dni guglam na temo FEDa in sem našel samo, da bodo junija začeli nabiajti obrestne mere in da bodo stopnjevali zmanjševanje odkupa obveznic...
Sam ne shortam in ne longam, ampak hodlam in me glih boli patak, če vsi prodajo you3. Dejansko si želim, da vsi, naj vse prodajo.......
Samo to se ne bo zgodilo, ker inštitucije so zavohale zlato jamo.....
Dokler ne bo večina v njihovih rokah, ne bodo dali mira...
Samo to se ne bo zgodilo, ker inštitucije so zavohale zlato jamo.....
Dokler ne bo večina v njihovih rokah, ne bodo dali mira...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jagdpanter ()
Za to, če bi slučajno res crashnilo, moramo vsi proletarci pokupit, čimveč dipov...
Apes are strong together.
Apes are strong together.
Zgodovina sprememb…
zelenobeli ::
Se že meče denar nazaj
Ankr sem prodal pri 260. je ze cas za kupit nazaj. Crush od kje ti ideje da zna narast?
Ankr sem prodal pri 260. je ze cas za kupit nazaj. Crush od kje ti ideje da zna narast?
Manipulacije trga ne mores kontrolirat. To je popolnoma izven nadzora.
Ronaldo umakne flaso kokakole z mize, kan boste naredil, ga zaprl? Kaj ti je potem sploh dovoljeno narest?
Tega ne mores kontrolirat. To pac je nova realnost.
Ronaldo umakne flaso kokakole z mize, kan boste naredil, ga zaprl? Kaj ti je potem sploh dovoljeno narest?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Ne moreš, lahko jo ublažiš, da čimveč retaila adopta BTC. In prisiliš bogate voluharje, da kupujejo visokih cenah...
Kdor pa pada na Ronaldove flaške in avtistične Twite pa itak nima kaj iskat v tej branži..
Bolj kot poslusam JRNYjeve videe, bolj vidim kako velik kreten je on.
Samo moram gledat videe, ker držim ta njegov JRNY token ... Vrednost more it gor. Je pa idiot. Zna bit, da bodo na koncu psihične bolečine hujše od gledanja njegovih videov, kot pa od potencialnih gainov, če se njegov discord razvije v nek hud community.
Samo moram gledat videe, ker držim ta njegov JRNY token ... Vrednost more it gor. Je pa idiot. Zna bit, da bodo na koncu psihične bolečine hujše od gledanja njegovih videov, kot pa od potencialnih gainov, če se njegov discord razvije v nek hud community.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Sined9 ::
Najverjetneje bojo pospešil zmanjševanje odkupa iz 15 miljard na mesec na 30 miljard in da bi do marca končali s tiskanjem...kakorkoli,nič dobrega za kripto..tak da, short je neke vrste long, sam v obratni smeri.. :)
IgorCardanof je izjavil:
Manipulacije trga ne mores kontrolirat. To je popolnoma izven nadzora.
Če Ronaldu dokažeš, da je pred tiskovno načrtoval premikanje flaške in pred tem shortal delnice Coca Cole, vedoč, da bo s premikom flaše znižal ceno, ga v ZDA regulator lahko kaznuje.
Isto velja za Muska, če bi crypto bil reguliran in bi mu dokazali, da je pred twitom longal doge, bi ga lahko kaznovali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miroB ()
FireSnack ::
Doge se noro pumpa. Sem že 40% gor od nakupa. Hvala ti Elon iz srca za visoke donose in kapital!!!
Preprodajalec NFT umetnin
endelin ::
A sta se kdaj v preteklosti že združila dva coina? Tukaj je še tržna niša. Do sedaj smo videli samo forke
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Ste opazili vzorec, da zadnje čase btc, eth in večina altcoinov pada ali raste v istem ritmu. Jaz si to tako razlagam, da retail ne trguje skoraj nič in vsi čakamo, če bo zima ali pump, trgujejo pa samo roboti velikih rib.
Ste opazili vzorec, da zadnje čase btc, eth in večina altcoinov pada ali raste v istem ritmu. Jaz si to tako razlagam, da retail ne trguje skoraj nič in vsi čakamo, če bo zima ali pump, trgujejo pa samo roboti velikih rib.
Ni kaj. Pressure nakupni s strani retaila ne obstaja več.
Dejansko res več ne, MC je pretežak, razen morda pri kakšnem. harry potter obama sonic 10 inu
Jeba je, ko frizeraj postane manjšinski lastnik...
Zgodovina sprememb…
To se je meni tudi zdelo že čudno zadnja dva tedna. Skoraj veš, kdaj kupit in prodat. Bollingerjeve krivulje se dejanako tako lepo prekrivajo...zrežirano
je pa tudi res, da v takih razmerah, kot so sedaj Vztraja še samo hardcore, paper handi so spokali. oni pridejo nazaj, ko bo 60k.....
Jagdpanter je izjavil:
je pa tudi res, da v takih razmerah, kot so sedaj Vztraja še samo hardcore, paper handi so spokali. oni pridejo nazaj, ko bo 60k.....
Kdo bo kupoval sedaj? Institucije?
A sta se kdaj v preteklosti že združila dva coina? Tukaj je še tržna niša. Do sedaj smo videli samo forke
Mislim da sta VIDT in LTO imela nek merge skupaj kako leto in pol nazaj.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Jagdpanter je izjavil:
Kdo bo kupoval sedaj? Institucije?
Predvsem, ker verjetno vejo več, kakor mi in držijo velik %. Stvar je riged as fuck.
Retail ponavadi navali, ko mutavi na telefon, ko je že večino institucionalnega casha in...
Zgodovina sprememb…
dope1337 ::
IgorCardanof je izjavil:
Mislim da sta VIDT in LTO imela nek merge skupaj kako leto in pol nazaj.
Am … Polygon in Hermez?
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein