» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
295 / 1490
»»

doktorproof ::

Tudi naši brazilci.

tonis ::

doktorproof je izjavil:

Tudi naši brazilci.


pa bakr tud :))

doktorproof ::

Ah tistga vidt ne morjo, ga prec posspravjo.

SuperKripto ::



Bnb v primerjavi z Pols. V downtrendu, trenutno odboj na spodnji trendliniji.

PrihajaNodi ::

Razmisljam da bi kakega stotaka vrgel v doge coin? Long term. Da ali ne?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

doktorproof ::

Kaj je že konc medveda?

SuperKripto ::

doktorproof je izjavil:

Kaj je že konc medveda?



Se vedno je v obmocju rising wedge vzorca, tko da zaenkrat neodloceno. Je pa jutri dolocen vpliv lune, tko da bo jutri morda vec akcije, za breakout v doloceno smer.

Zgodovina sprememb…

DegenGambler ::

PrihajaNodi je izjavil:

Razmisljam da bi kakega stotaka vrgel v doge coin? Long term. Da ali ne?


Ja glede na to, da je konec, ti priporočam da ne.
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish

IL_DIAVOLO ::

Tezos ga je izdal, zdaj se je rodila nova ljubav :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Anney ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Tezos ga je izdal, zdaj se je rodila nova ljubav :D


Odlična, se krohotam.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

paradoxxx ::

PrihajaNodi je izjavil:

Razmisljam da bi kakega stotaka vrgel v doge coin? Long term. Da ali ne?


Wtf clovek, prodajaš doomsday, skoraj v istem stavku sprasujes ali je smiselno it v doge.

Ok, ne rečem, smeh je pol zdravja. Tnx za to.

PacificBlue ::

Glede na to, da je čez dva dni prvi lunin krajec-odličen čas za investicije, zna kuža še kaj zalajat..
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

Anney ::

Zna še zalajati, samo trofil nebo. Pač Nodi in potem sledi...
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

pomi33 ::

Kaj pravite na to razmišljanje? Je ZIL res tak potencial? Če se vam da brat...Google translate:)



Kam bi lahko cena Zila šla v tem tržnem ciklu?

Poskus sklepanja na prihodnje cenovne ukrepe je zelo težko narediti, in samoumevno je, da ni nobenega dokončnega načina določanja prihodnje cene katere koli kriptovalute ali razreda premoženja.

Vendar pa lahko pogledamo predhodne tržne trende, da ocenimo, kako se je kripto trg premaknil v zadnjem ciklu, in skupne povprečne donose, pridobljene s podobnimi ali primerljivimi kriptovalutami. Če pogledamo pretekle trende, dobimo nekaj vpogleda v potencialno pot tega cikla za Zil. Skoraj nedvomno je, da cenovni učinek v tem ciklu NE bo enak kot drugi kovanci, kar zadeva odstotek dobička, toda, kot smo že večkrat videli, se trend zelo redko ponovi, vendar se pogosto rima. najboljši način za ekstrapolacijo potencialne prihodnje cene Zilliqe je, da se ozremo na druge obetavne kriptovalute s podobnimi ali večjimi tržnimi mejami, da bi najbolje ocenili, kam bi lahko Zil vodil ta cikel. Z razumevanjem načina pretoka likvidnosti med cikli kriptovalut lahko bolje razumemo, kdaj lahko pride do balona cen.

Najprej stopimo korak nazaj in cenimo dejstvo, da se je Zil povišal za 7600% od 13. marca 2020. To je večkratnik x76. Torej, če bi za Zil zapravili 1000 USD pri približno 0,002 USD, bi do zdaj ustvarili 76.000 USD. Verjetnosti, da bi natančno ujeli to dno in ga obdržali na celotnem trgu medvedov, so zelo redke, a kljub temu je Zil v zadnjem letu uspel, kar je izjemno. Torej, čestitke vsem, ki so se zadrževali na medvedjem trgu in kupovali, ko je prevladoval Strah, kajti kot vidimo, se tako bistveno poveča.

Zdaj, čeprav bi večina morda domnevala, da bi bilo pri tradicionalnem tržnem trgovanju 7600-odstotni donos najvišji, in da je nadaljnji prihodnji prihod malo verjeten, vendar mislim, da je pri Zilu ravno obratno. Verjamem, da imamo v rezervoarju še veliko več plina, in verjamem, da bi na podlagi predhodnih ciklov kripto bull lahko realno videli, da je Zilliqa dosegel najmanj 0,63 USD vse do potencialnih 2,00 USD.

Zakaj verjamem, da se bo to zgodilo? Kratek odgovor: Zilliqina tržna kapitalizacija.

Tržna kapitalizacija podjetja Zilliqa trenutno znaša 1,4 milijarde dolarjev, in če smo iskreni, je to še vedno, primerljivo, zelo majhno. Imeti majhno tržno kapitalizacijo, kot to še vedno počne Zilliqa, pomeni predvsem dve stvari. Ena: manjša kot je tržna kapitalizacija, več je možnosti za velike naložbene dobičke. In, dve: manjša kot je tržna omejitev, večje tveganje prevzemate. Za tiste, ki niso povsem seznanjeni s tem, zakaj je temu tako, si naredimo korak nazaj.

Na kratko, cena se določi glede na količino likvidnosti v kriptovaluti (tržna kapitalizacija), deljeno s skupno ponudbo te kriptovalute v obtoku. Ker je trenutno skupni znesek dolarjev v Zilliqi trenutno približno 1,4 milijarde in je trenutna skupna ponudba trenutno približno 11 milijard, imate ceno približno 0,13 USD (1,4 milijarde / 11 milijard). ). Zdaj, ko je to razumljeno, poglejmo, zakaj je več možnosti za ogromen dobiček, če vlagamo v projekt z majhno tržno kapitalizacijo.

Pomislite, če bi kupili med medvedjo tržnico, ko je tržna kapitalizacija Zilliqa znašala SAMO približno 45 milijonov dolarjev. Nekaj vlagatelja kitov bi samo potrebovalo, da bi na trg odvrgel še 45 milijonov, da bi podvojil ceno. To je resen vpliv. Da bi podvojili trenutno ceno, bi bilo potrebno 1,4 milijarde dolarjev. Bistvo je v tem, da več kot je likvidnosti tržne kapitalizacije, več denarja je potrebnega za premik cene navzgor ali navzdol.

Stvar z zgodnjo naložbo in nakupom, ko je v tržni meji manj denarja, bolj je občutljiva, da je kriptovaluta izjemno volatilna in ekstremna odlagališča - samo poglejte nazaj na Zil leta 2019, da vidite, kaj mislim. Razlog je v tem, da je na približno enak način za dvig cene potrebno manj denarja, enako velja za prodajo na kratko - manjša je tržna kapitalizacija, manj denarja je treba, da se cena znatno skrajša. Od tod zelo tvegan del.

Kje je zdaj Zilliqa?

V primerjavi z vodilnimi, Bitcoinom in Ethereumom, je Zilliqa v bistvu še vedno v zgodnji, zgodnji fazi sprejetja. Ethereum ima tržno kapitalizacijo približno 208 milijard dolarjev, Bitcoin pa skoraj 1 bilijon dolarjev. Zilliqa je zgolj 1,4 milijarde - dobeseden padec. Zdaj, ker ima Zilliqa majhno tržno kapitalizacijo in ogromen prostor za rast, še ne pomeni nujno, da bo eksplodiral - imeti morate tehnologijo, ki bo ustvarila ustreznost in jo bo sprejela velika množica ljudi, v kar močno verjamem Zilliqa je.

Zdaj, ko si ogledujemo primerljive kriptovalute, ki so se pojavile v zadnjem bikovskem ciklusu od decembra 2017 do januarja 2018, kot so Cardano, Stellar Lumens, Monero in Neo, lahko dobimo nekaj vpogleda v to, kaj se lahko Zilu zgodi v tem ciklu. Začnimo s Cardano. Novembra 2017 je imel Cardano tržno kapitalizacijo približno 1 milijardo dolarjev, vendar je nadaljeval z luno vse do tržne kapitalizacije približno 30 milijard dolarjev, kar je 30-krat. Če bi se tržna kapitalizacija Zilliqa v tem ciklu povečala na približno 30 milijard dolarjev, obtočna ponudba pa bi ostala približno enaka približno 11 milijardam, bi to pomenilo približno 2,72 USD.

Nato si oglejmo Stellar. V letu 2017 je Stellarjeva tržna kapitalizacija znašala približno 200 milijonov dolarjev, nato pa januarja 2018 dosegla približno 16 milijard dolarjev. krožna ponudba je ostala približno 11 milijard, kar bi nam pomenilo približno 1,45 USD.

Potem imamo Monero. Leta 2017 je Monerova tržna kapitalizacija znašala približno 100 milijonov, nato pa približno 7 milijard dolarjev. To je 70-krat večja tržna meja. Če bi se tržna kapitalizacija Zilliqe povečala na 7 milijard dolarjev, obtočna ponudba pa bi ostala okoli 11 milijard, bi nam prinesli približno 0,63 USD.

Neova tržna kapitalizacija je leta 2017 znašala med 20 in 250 milijoni, nato pa dosegla vse do 10 milijard. Če bi se tržna kapitalizacija Zilliqa v tem ciklu povečala na 10 milijard, bi to pomenilo približno 0,90 USD, če bi krožna ponudba ostala enaka.

Torej, kaj lahko na podlagi teh projektov (skupaj s številnimi drugimi kriptovalutnimi bik cikli) ugotovimo, da je povprečna tržna kapitalizacija za te kripto valute približno dosegla približno 10-15 milijard dolarjev, z izjemo nekaj uspešnejših kovancev, kot je Cardano, Litecoin, Ethereum in drugi. A domnevamo le, da je Zilliqa v središču tega cikla in naj bi se njegova tržna kapitalizacija povečala na približno 12 milijard, kar bi nam prineslo skromnih 1,09 USD.

Tu je treba razmisliti o dveh stvareh: ta cikel je videti precej bolj bikovski in več denarja priteka iz institucij, kot kdaj koli prej, tako da smo lahko videli, kako ta eksponent narašča vedno višje in priča tržnim razmeram, ki eksplodirajo višje kot kadar koli prej. Druga stvar, ki jo je tu treba upoštevati, je ta, da vemo, da se ponudba Zilliqe v obtoku s časom povečuje, in sicer največ 21 milijard. Kaj to pomeni za Zilliqa?

Sčasoma, ko se krožna ponudba poveča, bo v projekt treba priteči več denarja, da se ohrani njegova cena. Če na primer v tem ciklu dosežemo 1,00 USD in krožna ponudba znaša približno 11 milijard, ko se ponudba poveča na recimo 15 milijard, bomo morali v Zilliqo pretočiti dodatnih 4 milijarde dolarjev, da bomo ohranili ceno 1,00 USD, itd. In tako naprej .

Ali mislim, da bo Zilliqa v tem ciklu dosegla 1,00 USD, ja, vsaj, vsaj. Kdaj pa bi se to lahko zgodilo?

Na podlagi predhodnih ciklov kripto bikov. Vidimo lahko razlog, da lahko te tržne kapice tako hitro in tako eksplozivno v veliki meri vplivajo na Bitcoin. Ko je Bitcoin prištel in dosegel prejšnji ATH 13. decembra 2017, je tržna kapitalizacija narasla na približno 290 milijard dolarjev, potem pa, ko se je popravila in začela kapitulirati, se je tržna kapitalizacija BTC do 17. januarja 2018 strmoglavila na 160 milijard. To je približno 130 milijarde dolarjev, ki so bili vzeti iz tržne kapitalizacije Bitcoina, in ali veste, kam je šlo veliko tega denarja? V CRYPTO. Skoraj vsi kovanci, ki so spremljali zadnji cikel, so monirali prvi in drugi teden januarja, potem ko je Bitcoin dosegel, da je bil ves čas visok, razlog pa je preprost. VELIKO, VELIKO denarja, ki je bil v BTC-ju, se je pred razprodajo pretočilo v nadomestne kovance, da so dobili zadnjo črpalko, trg pa je vstopil v podaljšan medvedji cikel. Ali mislim, da se bo to zgodilo tudi tokrat? APSOLUTNO.

Ko bomo videli kapitulacijo BTC, se bo tržna kapitalizacija BTC, ki bo nekje v najnižjih bilijonih, spustila in dobesedno 100 milijard dolarjev se bo pretakalo v nadomestne kovance za množično bikovsko tekmovanje. Se je to že zgodilo? Ne, ni. BTC še naprej dosega višje vrednosti in še naprej črpa cene, a takoj ko kapitulira, takrat se bodo začele prave črpalke.

Če bi Zilliqa preprosto videl skromen 11-12 milijard dolarjev lijaka iz BTC v svojo tržno mejo, bi bil ta cikel hiter 1,00 USD zil. Zdaj, ker vemo, da je v tem ciklusu na trgu bistveno več denarja, ali je mogoče videti, recimo, 20 ali 30 milijard dolarjev, kako črpajo Zilovo tržno kapitalizacijo, mislim absolutno, da. Zato bom v tem bikovskem ciklu ciljal na najmanj 1,00 USD, nekaj pa jih držim do potencialnih 2,00 USD.

Ko torej tukaj vidimo popravke in tam črpamo, je pomembno, da ne obupate in ostanete objektivni s pogledom na makro trend. Zilliqa se šele začenja in ima veliko večji potencial navzgor, daleč več, kot trenutno vidimo.

Vinarium ::

spegli je izjavil:

Printajo denar poljubno, zlato pa pada haha
ko

Kako je to mogoče?

IL_DIAVOLO ::

Zilliqa zna it po poti cardana. Pac, na vodi cutim :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

PrihajaNodi ::

Ali po poti tezosa. Kdo ve
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PacificBlue ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ali po poti tezosa. Kdo ve

:))
I’m out.
:3

DeeJay ::

Don't f with me.

aljo558 ::

Hvala tistemu ki je vceraj omenil ICX na forumu, se je nekaj naredilo profita ko je bil buy pri 1.6$ :)

endelin ::

Upam, da je tudi Senior Dev potisnil par tisočakov v kripto sedaj ob dropu.

kow ::

PersonaRuda je izjavil:


Jaz sem enkrat bral dober strokoven članek, da lahko zlato samo, če pride do večje vojne ali več državljanskih vojn po svetu, ter posledično pride do kaosa, da je to edini način, da zlato doseže 4k. Pod nobenim drugim pogojem "baje" ne more doseči te cifre. Zdaj, če to ne trži, potem so me nasankali s tistim člankom.


Zlato gre ponavadi gor, ko imas negativne realen donos na obveznice. Koliko dobis od drzavnih obveznic ali pa obresti na fiat? Trenutno manj kot je inflacija.
Ni pa poanta zlata, da bos dosegal 100% donose v letu dni ipd. To se zgodi enkrat na 20 let.

PrihajaNodi je izjavil:

Razmisljam da bi kakega stotaka vrgel v doge coin? Long term. Da ali ne?


Da. Cakam na zadnji ogromen pump doge coina, in moj prvi 3x leverage short. To je moja pot "do penzije". YOLO.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

endelin ::

IL_DIAVOLO ::

aljo558 je izjavil:

Hvala tistemu ki je vceraj omenil ICX na forumu, se je nekaj naredilo profita ko je bil buy pri 1.6$ :)


Jaz pa se kar cakam na 1 dollar :/
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

DegenGambler ::

DeeJay je izjavil:

$BFI za pogumne
https://t.me/beflect

https://app.astrotools.io/pancake-pair-...

Na pancakeswapu je


A jaz česa ne razumem, ali ni jasno da je tu šlo za očiten rugpull, glede na graf?
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish

perci ::

PersonaRuda je izjavil:

Kot kaže se uresničuje moj komentar - napoved izpred 20ur, ko so eni celo napovedovali (@PrihajaNodi) drastičen padec alt-ov, eni pa celo, spraševali, če je bull run-a konec (@endelin). @perci pa bo spet naredil kljukico, da vse napovedi zgrešim in mi to čez čas pod nos ponovno vrgel.

Še ta moj komentar od včeraj pozno zvečer, ko sem šel malo preučevati stvari:

PersonaRuda je izjavil:

Zdaj sem malo preuečval situacijo. In bom podal novo napoved.

Vremenska napoved za ta teden (samo za alt-e, BTC je izključen iz te napovedi):

1-2 dni bodo še alt-i v rdečem ali obstali na približno isti točki, potem pa do konca tedna vse zeleno in nektari bodo spet imelo noro lepo rast.

V bullu boste vidli, da tudi, ko bo BTC rahlo padal (primer iz 48k proti 46k ali 44k), znajo alt-i rasti, ker se bo BTC pretapljal v alt-e. Spremljajte zato dominanco. Ko se pretaplja v alt-e ta pade pod 60%, kasneje v obratni smeri pa gre nad 61% do nekje 64%, mogoče zelo blizu 65% (brez dotika ali prehoda te cifre). V bullu se dostikrat zgodi, da se iz BTC skače v alt-e, ker se v tem času da več zaslužiti kot, da si samo v BTC. Prinese pa to tudi tveganje, če porufaš napačni alt.

Ja, sej napoved si falil v celoti, kaj bi zdej rad nagrado?

mit3k ::

FLOW še držite? Sem upal, da se bo pobral ampak slabo kaže.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mit3k ()

energetik ::

BTC je spet naredu lep zelen dildo. Do kam bo šel je vprašanje, zgoraj je neraziskano območje.
Ampak zadeva je grozno napihnjena, 1W MACD na rekordni vrednosti, 1D in 1W EMA daleč spodaj. Ko bo to enkrat počilo, bo verjetno letelo daleč dol.

hamez66 ::

DeeJay je izjavil:

$BFI za pogumne
https://t.me/beflect

https://app.astrotools.io/pancake-pair-...

Na pancakeswapu je


Kje si pa ti slišal za HTR? Ga holdam od 0.165, ko je bil še samo na qtrade. Ni mi jasno, na kakšen način preprečujejo blockchain spam, če imajo 0 transaction fee, ful raziskovat se mi pa tudi ne da..

Jaz sem ga kupil, ker ga je shillal nekdo na twitterju :D

Mato989 ::

energetik je izjavil:

BTC je spet naredu lep zelen dildo. Do kam bo šel je vprašanje, zgoraj je neraziskano območje.
Ampak zadeva je grozno napihnjena, 1W MACD na rekordni vrednosti, 1D in 1W EMA daleč spodaj. Ko bo to enkrat počilo, bo verjetno letelo daleč dol.


Nikakor ne morš nardit novega ATH brez rekordnih vrednost sooner or later... impact je vedno hujši in še huje bo... upam na 60k$ next weekend.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

DegenGambler ::

Tudi za Teslo govorijo, kako je napihnjena in kako bo hudo, ko bo počilo. Pa to traja sedaj že več kot leto. Tudi za Bitcoin bodo enkrat imeli prav.
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish

PersonaRuda ::

perci je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kot kaže se uresničuje moj komentar - napoved izpred 20ur, ko so eni celo napovedovali (@PrihajaNodi) drastičen padec alt-ov, eni pa celo, spraševali, če je bull run-a konec (@endelin). @perci pa bo spet naredil kljukico, da vse napovedi zgrešim in mi to čez čas pod nos ponovno vrgel.

Še ta moj komentar od včeraj pozno zvečer, ko sem šel malo preučevati stvari:

PersonaRuda je izjavil:

Zdaj sem malo preuečval situacijo. In bom podal novo napoved.

Vremenska napoved za ta teden (samo za alt-e, BTC je izključen iz te napovedi):

1-2 dni bodo še alt-i v rdečem ali obstali na približno isti točki, potem pa do konca tedna vse zeleno in nektari bodo spet imelo noro lepo rast.

V bullu boste vidli, da tudi, ko bo BTC rahlo padal (primer iz 48k proti 46k ali 44k), znajo alt-i rasti, ker se bo BTC pretapljal v alt-e. Spremljajte zato dominanco. Ko se pretaplja v alt-e ta pade pod 60%, kasneje v obratni smeri pa gre nad 61% do nekje 64%, mogoče zelo blizu 65% (brez dotika ali prehoda te cifre). V bullu se dostikrat zgodi, da se iz BTC skače v alt-e, ker se v tem času da več zaslužiti kot, da si samo v BTC. Prinese pa to tudi tveganje, če porufaš napačni alt.

Ja, sej napoved si falil v celoti, kaj bi zdej rad nagrado?

Kje točno je zgrešena napoved? Prepiši, citiraj...

Mato989 ::

DegenGambler je izjavil:

Tudi za Teslo govorijo, kako je napihnjena in kako bo hudo, ko bo počilo. Pa to traja sedaj že več kot leto. Tudi za Bitcoin bodo enkrat imeli prav.


Točno to... če cel čas govoriš

"Padlo" bo se ti enkrat userje, enako seveda velja če non stop govoriš da bo zrastlo... ampak "padalci" so imeli svoje sanje od jan 2018 do marca 2020... zdaj bi bilo fajn da bi enake sanje bile za rast za podobno obdobje :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

A_A ::

kam pa bnb leti, blagor tistim ki so ga nabavili :)

DeeJay ::

DegenGambler je izjavil:

DeeJay je izjavil:

$BFI za pogumne
https://t.me/beflect

https://app.astrotools.io/pancake-pair-...

Na pancakeswapu je


A jaz česa ne razumem, ali ni jasno da je tu šlo za očiten rugpull, glede na graf?


Zato sm napisal za pogumne. Very high risk.
Hype je velik.
Don't f with me.

blackbfm ::

DegenGambler je izjavil:

Tudi za Teslo govorijo, kako je napihnjena in kako bo hudo, ko bo počilo. Pa to traja sedaj že več kot leto. Tudi za Bitcoin bodo enkrat imeli prav.



Glede na to kaksne dobesedno crap dog shit avte izdelujejo je res napihnjeno

DeeJay ::

hamez66 je izjavil:


Kje si pa ti slišal za HTR? Ga holdam od 0.165, ko je bil še samo na qtrade. Ni mi jasno, na kakšen način preprečujejo blockchain spam, če imajo 0 transaction fee, ful raziskovat se mi pa tudi ne da..

Jaz sem ga kupil, ker ga je shillal nekdo na twitterju :D


Mam svoje source.
Nima veze tehnologija. Važn je hype in pravočasni izstop.
Don't f with me.

hamez66 ::

Aha. Ja, lepo je zrasel, dobro si ga priporočal. A si že izstopil ali nameravaš čakati na še kakšen 5x?

DeeJay ::

hamez66 je izjavil:

Aha. Ja, lepo je zrasel, dobro si ga priporočal. A si že izstopil ali nameravaš čakati na še kakšen 5x?


Jest ga mam za srečko. Nimam dost notr.
Don't f with me.

Anney ::

aljo558 je izjavil:

Hvala tistemu ki je vceraj omenil ICX na forumu, se je nekaj naredilo profita ko je bil buy pri 1.6$ :)



ICX sem omenil 8 februarja po cca 0.66€ na komad, pa so se vsi (večina) norca delali, drugi pa profite.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

A_A ::

Anney je izjavil:

aljo558 je izjavil:

Hvala tistemu ki je vceraj omenil ICX na forumu, se je nekaj naredilo profita ko je bil buy pri 1.6$ :)



ICX sem omenil 8 februarja po cca 0.66€ na komad, pa so se vsi (večina) norca delali, drugi pa profite.

omeni se kaksnega, mam neki fiata na zalogi :)

Anney ::

Jih imam še nekaj v paci, omenim ko zaslutim, da ima potencial. So pa večina nižjekategorniki, ki lahko mogoče pridejo na vrsto. Preučujem in sledim, poskusi tudi sam. Pri določenih je problem, da jih ni na masovnih ali top marketih in teh se raje vzdržim, kot pa priporočam, da ni zmede med ljudstvom.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Anney ()

energetik ::

Mato989 je izjavil:

energetik je izjavil:

BTC je spet naredu lep zelen dildo. Do kam bo šel je vprašanje, zgoraj je neraziskano območje.
Ampak zadeva je grozno napihnjena, 1W MACD na rekordni vrednosti, 1D in 1W EMA daleč spodaj. Ko bo to enkrat počilo, bo verjetno letelo daleč dol.


Nikakor ne morš nardit novega ATH brez rekordnih vrednost sooner or later... impact je vedno hujši in še huje bo... upam na 60k$ next weekend.

Hm, imaš prav, MACD je po defoltu večji ko so cene višje.

endelin ::

gambling z TheKey se ni dobro končal.;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: endelin ()

PacificBlue ::

Izgleda obetavno

https://coinmarketcap.com/currencies/ev...

Poglejte, kateri so partnerji:

https://id2020.org/alliance
I’m out.
:3

IL_DIAVOLO ::

Anney je izjavil:

aljo558 je izjavil:

Hvala tistemu ki je vceraj omenil ICX na forumu, se je nekaj naredilo profita ko je bil buy pri 1.6$ :)



ICX sem omenil 8 februarja po cca 0.66€ na komad, pa so se vsi (večina) norca delali, drugi pa profite.


Ja, ima hud potencial. Morda pa se dobimo 2nd chance :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

oracle ::

spegli je izjavil:

Če zlato ne gre na 2k v mesecu dni, vračam državljanstvo.

Dokler so številke na borzah (običnih in kripto) zelene, bo zlato v najboljšem primeru stagniralo.
Če bo borzni zlom, bo šlo dol tud zlato. Edino počasen bear market na borzah bi bil združljiv z rastjo zlata. To pa ni ravno na vidiku v roku meseca.

endelin ::

razpoloženje iz bear v bull v enem dnevu:))

Aston_11 ::

endelin je izjavil:

razpoloženje iz bear v bull v enem dnevu:))

Nodija seka, jp.

DegenGambler ::

endelin je izjavil:

razpoloženje iz bear v bull v enem dnevu:))


Edini bear je bil Nodi.
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish
««
295 / 1490
»»