» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1684 / 1685
»»

Kretencr ::

Kripto je izjavil:

Bull trap, pumpa za [likvidacijo shortov?

:)):O8-)

Luna je stopila v Trpotec, šalo na stran, gre za jelenovo kito in ne bikovo past.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kretencr ()

endelin ::

Škoda sem mislil dokupovati alte če bi bili -30%:P

Btc gre na 200k?

pujsekpepe ::

Kje je un k je reku se -40% od trenutne cene?

Zamudili smo.
Čakamo nov bear.

#Forever poor
#have fun staying poor

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

No ja, tele stevilke ne pomenjo ravno velik ker to ni life changing money. Solana za pod dolar od kakoba in 5 jurjev not pa bil

IgorCardanof ::

Super, seveda se zdaj sekiram, da nisem kupil več.

Upam, da bo takole vsak dan sedaj za nekaj mesecev.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

Omg ada 1.9 usd

:)) omaygad

V tem bearu sem potrošil 0eur:'(

Fejsty ::

A je že konec?

wajdouc ::

Konec je, vse bo zgrmelo v minus.
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Celo zelo zanesljivo deluje ta sistem." feryz, 2025

HOdL!1

Analitiki napoveduje btc 350 k do konca leta

Utk ::

Izenačim in dvigam za 100.

Kripto ::

Lepo se bitcoin pumpa.
Wealth is mindset!

Malidelničar ::

Spremljam bitcoin zanimivo kako se je odbil od dna. Nov rekord in nov cikel????
Arriba escuadras a vencer. Que en Espana empieza a amanecer.

_wtf_ ::

To ni dobr. Prehitro raste.

johnnyyy ::

_wtf_ je izjavil:

Likvidacija shortov?

Kripto ::

_wtf_ je izjavil:

FOMO, emocije...
Wealth is mindset!

wajdouc ::

Jaz sem prodal dobiček in glavnico pustil noter. Za en dodaten pingo sok pa bo.
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Celo zelo zanesljivo deluje ta sistem." feryz, 2025

Čakajoč nov bear market:))

Morda res ni slabo po malo nakupovati v bearu da ni kasneje obžalovanje kot je to sedaj;((

Ko gre deljeno 2 bi morali uvaliti nekaj eur notri. Bomo za naslednjič vedeli kajne8-)

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

Jim Cramer undefeated 8-) (javno oznanil prodajo Bitcoina, v dveh tednih 20%+).
Mam sicer občutek, da gre za "Bull Trap" in bo do konca leta še pestro dogajanje,... je pa fajn videt, da zadeva še miga :)

mugen999 ::

Kaj se sedaj dogaja s kriptom. XRP 19%+. Na podlagi česa? Pa ne da so od včeraj in še danes ljudje začeli na veliko vlagati v kripto. Kaj sproži to da se začne masovno vlagati in s tem dvigovati vrednost. Kako je možno da miljoni ljudi začnejo v istem času nakupovat?

Noro. Nekateri so dobili 40% v par dneh.
Res pa je da so alti dolgo časa stagnirali in spuščali kri.

Spet skoraj jokam ker nisem vrgel niti eur v slabem letu beara :D raje kupujemo v bullu ;)

Mene to spominja na konec 2018/začetek 2019 ;) morda je bilo dno že doseženo?

Zgodovina sprememb…

Ne pomnim kdaj je nazadnje tako pumpalo. BTC/HYPE/PUMP/MEGA je moj stack. Koliko imamo tarče tokrat, 500k po Bitcoinu?
Ne odgovarjam na DM.

deco16 ::

Bottom je vedno do zdej bil v Q4 oziroma v Q1 naslednjega leta.

Bomo videli :)

Ja, da bi kar vse tako pumpalo je res minilo že kar nekaj časa

Grozno če imaš prazne vreče :D

Zgodovina sprememb…

Boli ko pada dol, boli ko raste gor. :D
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Boli ko pada dol, boli ko raste gor. :D

:D
Ko pade peče dva tri mesece in se sprijazniš
Ko raste si lahko slan leta. Glej prihaja nodi ker je zamudil cel bullrun 2024 :P

A ti si ga pa ujel?

BTC 260k 2026, jaz sem dal danes odpoved..

Zgodovina sprememb…

driftwood ::

IgorCardanof je izjavil:

Ne pomnim kdaj je nazadnje tako pumpalo. BTC/HYPE/PUMP/MEGA je moj stack. Koliko imamo tarče tokrat, 500k po Bitcoinu?

ja. 450k okrog leta 2028. matematično potrjeno.

driftwood je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

ja. 450k okrog leta 2028. matematično potrjeno.

Vse je mozno

RC14 ::

Tisti ki pričakujete padec pod 58k, ga ne boste dočakali. Kdor je zamudil ta prvi val in ima namen vložit, naj vloži.
Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::

Eden je rekel se -40% od trenutne cene sem mu napisal da je bilo dost vec kot kot 40%. Ocitno je hotel airdropse v kriptu

residual ::

Ali naj prodam XRP ali ga se dokupim? Roke se mi tresejo.

Pusti službo in prodaj vse jaz sem na Havajih trenutno.

Zgodovina sprememb…

Vazelin kako se pocutis? Nisi ti drzal ogromno matica?

Zgodovina sprememb…

jordancros45 ::

hr_natakar je izjavil:

Ne, ker na zacetku bitcoina ni bilo ravno zasluzkov. Bili so skoraj brezvredni kovanci z vrednostjo par centov. Cisto na zacetku so bili pri bitcoinu vecinoma entuzijasti. Slo je bolj za novo tehnologijo kot sluzenje denarja. Sele kasneje bilibili so prisli vlagatelji sumljivega denarja, ki so napumpali bitcoin do vrtoglavih vrednosti.
Seveda, lol. Tudi politiki govorijo ene cilje za ljudstvo, potem pa izpeljejo cist neke druge cilje. Eno govorijo, drugo delajo.

Da, ker dolocene kriptovalute, tiste kao anonimne, so orodje za vohunjenje. Zato verjetno dolocene drzave in obvescevalne sluzbe ne zelijo tega v svoji drzavi verjetno. Ja, itak, kar se odcepi od 1 dolarja ni vec dolar ampak je cent. Bravo, dobra logika, pravljice za otroke.

Cestitke vsem ki ste sli v pokoj v temle bulu

RC14 ::

residual je izjavil:

Zakaj bi prodajal sedaj, ko se je ravno začelo dvigovat od dna ?. Če imaš možnost , dokupi ali pa vsaj to, kar imaš že vloženo, pusti da zraste. Najslabše , kar lahko narediš sedaj je, da prodaš.

Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RC14 ()

Dokupovati sedaj ko je šlo 50% gor? Je bila pa vrhunska priložnost za narediti nor profit v kratkem času.

pujsekpepe je izjavil:

Eeem, Matic je kupoval kakob?

Psihologija je res huda. Prej ni noben kupoval na dnu, sedaj bi kopovali :D

Preveč folka je čakalo btc pri 50k. Običajno se zgodi obratno :D

Zgodovina sprememb…

residual ::

RC14 je izjavil:

residual je izjavil:

Zakaj bi prodajal sedaj, ko se je ravno začelo dvigovat od dna ?. Če imaš možnost , dokupi ali pa vsaj to, kar imaš že vloženo, pusti da zraste. Najslabše , kar lahko narediš sedaj je, da prodaš.

Lp

Saj to je.. trenutno sem v plusu .. ampak do 15.9 se bo se marsikaj dogajalo.

tilio ::

endelin je izjavil:

Dokupovati sedaj ko je šlo 50% gor? Je bila pa vrhunska priložnost za narediti nor profit v kratkem času.

pujsekpepe je izjavil:

Eeem, Matic je kupoval kakob?

Psihologija je res huda. Prej ni noben kupoval na dnu, sedaj bi kopovali :D

Preveč folka je čakalo btc pri 50k. Običajno se zgodi obratno :D

Jaz še vedno ne kupujem BTC. Ne morem. Prazaprav sem večinoma še v kešu. Zame so pomanjkljivosti BTCja prevelike. Vem, da "vsi" investitorji govorijo, da je treba biti izpostavljen BTCju ampak tudi tisti, ki so prodajali opremo za rudarjenje zlata ob zlati mrzlici so govorili, da je treba "rudariti".

Mogoče se bom nekoč premislil. Danes še ni ta dan.

driftwood ::

če ne kupuješ BTC, katero kriptovaluto pa kupuješ?

@VitalikButerin
credits Bitcoin developers for pioneering the scaling ideas now shaping Ethereum's future architecture, backing a hybrid UTXO and account-based model.

Vitalik se obrača proti UTxO modelu. Hvali Bitcoin developerje, ki roko na srce, niso kaj veliko več razvili UTxO model glede na izhodišče, ki jim ga je pustil Satoshi. Na drugi strani pozabi omenit chain kot je Cardano, ki je razširil eUTxO in ga naredil programabilnega s smart contracti. Vse je open source, vse je peer reviewed ampak ja, Vitalik se v javnosti še vedno spreneveda in vedno pozabi omenit kaj je Cardano doprinesel k programiranju UTxO modela. Klovn.

driftwood je izjavil:

če ne kupuješ BTC, katero kriptovaluto pa kupuješ?

Pred nekaj tedni sem kupil nekaj Night tokena. Nekaj imam že odprej ostalih stvari. Ene 80% imam še vedno v $ in od tega imam cca 70% v DeFi lendingu. Ne kupim dokler ne vidim neke potrditve tega bulla tudi če bom zato imel manjši "dobiček".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

quantum threat update...
https://x.com/0xkydo/status/20909098784...
Yukon (@YukonResearch
) is an open platform from Eigen Labs for "frontier research." It runs verifiable challenges where humans and AI agents (using various models, prompts, and harnesses) competitively improve solutions to hard scientific/engineering problems. Progress is publicly verified and shared, so solvers can build on each other's work.One of its flagship challenges is ecdsa.fail (https://ecdsa.fail/). This focuses on optimizing quantum circuits for attacking ECDSA signatures on the secp256k1 curve (the elliptic-curve cryptography used by Bitcoin, Ethereum, and many other systems). The goal is to reduce the quantum resources (especially the number of costly Toffoli gates and logical qubits) needed for the core operation in Shor's algorithm--elliptic-curve point addition. Lower resource estimates mean a future quantum computer could break current crypto with fewer resources. The platform has already beaten earlier Google Quantum AI estimates by a large margin through open collaboration.What the specific achievement isAfter the ecdsa.fail challenge had been relatively stagnant for about a month, user @franklyteddy
(teddy) used advanced AI tools (ChatGPT-5.6 Sol with Codex) to redesign a key subroutine: the core modular division operation inside the quantum circuit.He rebuilt it around a reversible "ping-pong" algorithm.
Result: a 25.8% reduction in Toffoli gates in a single improvement step (Toffolis are expensive non-Clifford gates that dominate the cost of fault-tolerant quantum computation).

Adversarial reviews by other large models (Claude and GPT) indicate this is a genuine, material advance over previously published work and could itself be publishable as a research paper once independently verified by experts.

Bizkit45 ::

Je je oni tip k je imel 10btc?Takrat je napisal da je vseh 10 kupil z 100k vlozka, kar ni malo. Je vzel mio+?

Masive update za vse holderje Ade
https://x.com/0xbnz/status/209145945525...

pujsekpepe je izjavil:

Masive update za vse holderje Ade
https://x.com/0xbnz/status/209145945525...

Še boljši je odziv:
https://x.com/IOHK_Charles/status/20916...

Tudi ta je kul:
https://x.com/quarter_cnfts/status/2091...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()
««
1684 / 1685
»»