Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Trias ::
Težka bo.
Trenutno BTC pod 50 tedenskim povprečjem (50MA) na tedenski karti. Zgodovinsko, se je bitcoin redkodaj vrnil v bullmarket support band, ko se je spustil pod 50MA. Svetle izjeme: 2019 kovid dump, 2021 double top.
Rešuje nas mogoče, da ni bilo še blow off top evforije.
Po moje se bo BTC še eno leto vrtel med 85-100k.
Upam, da se motim in bo do Božiča še en ATH.
86-87k nakup. Pa pol naprej vidmo kaj bo.
PujsekPepe ::
Carl Schwab podpira btc
Mr beast bo nafedil svoj financijski app in se in se dobrih kripto novic
Mr beast bo nafedil svoj financijski app in se in se dobrih kripto novic
Ja. Drzis kaj btcja? Zdj je pocen ker fiat printer dela brrr
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Kripto ::
Še en teden bitcoin krepko pod 50 WMA. Resistenca ne popušča... Težka bo.
Wealth is mindset!
Metulj-1 ::
Glede ehnične analize je zadeva dokaj jasna. Na W intervalu od sept. 2023 naredili 5 valov navzgor-konec septembra letos prešli v ABC korekcijo. Izgubili 50EMA na w-intervalu, trenutno sedimo na 100 EMA. Na 5D intervalu sredi novembra prebili navzdol gaussianov kanal in trenutno že dvakrat testirali spodnji rob kanala na 5D intervalu, kateri se trenutno nahaja pri 93000-vedno neuspešno. Vzorec na D intervalu je klasičen bear flag kar nakazuje na nadaljevanje trenda. V kolikor ne zaključimo tedna z ceno nad 93000 (znotraj gaussianovega kanala-kar se mi zdimalo verjetno), so naslednje podpore med 80k in 78k. V tem primeru bi tudi prebili 100 W EMA. Trenutno se mi zdi veliko bolj verjeten bearish scenarij.
Špricer ::
Glede ehnične analize je zadeva dokaj jasna. Na W intervalu od sept. 2023 naredili 5 valov navzgor-konec septembra letos prešli v ABC korekcijo. Izgubili 50EMA na w-intervalu, trenutno sedimo na 100 EMA. Na 5D intervalu sredi novembra prebili navzdol gaussianov kanal in trenutno že dvakrat testirali spodnji rob kanala na 5D intervalu, kateri se trenutno nahaja pri 93000-vedno neuspešno. Vzorec na D intervalu je klasičen bear flag kar nakazuje na nadaljevanje trenda. V kolikor ne zaključimo tedna z ceno nad 93000 (znotraj gaussianovega kanala-kar se mi zdimalo verjetno), so naslednje podpore med 80k in 78k. V tem primeru bi tudi prebili 100 W EMA. Trenutno se mi zdi veliko bolj verjeten bearish scenarij.
Bravo. Laikom še vedno ni jasno da so gotofi. Se vidimo pri 30000. Leta 2028 pa 150000, če ne bo ww3. Sicer pa v fabriko reveži.
Traktor1989 ::
Sam iz sebe delaš norca.
Pojdi nazaj na brušenje. Nimaš pojma.
Že si govoril konec je, ko je bil btc prejšnjihc na 80k pa je šel do 124k.
Se poslušaš?
Revež si.
Polje te vabi nazaj.
Tam je tvoje mesto.
Se poslušaš?
Revež si.
Polje te vabi nazaj.
Tam je tvoje mesto.
Benny123 ::
Ne vem kaj hoce povedat ampak da gremo na 30 k pa pol na 150 k al kva .. nic ga ne razumem,.mi pac kupujemo dalje kot da ni nic vsak mesec ko lahko dokupimo in če bo ta njegova napoved resnična bomo se prej bogati.
Traktor1989 je izjavil:
Sam iz sebe delaš norca.
Se poslušaš?
Revež si.
Polje te vabi nazaj.
Tam je tvoje mesto.
Pada kot tvoj drek.
Špricer je bolnik.
Tu je zato da vas prepriča da prodate. Vam je faus.
Že pred meseci sem mu rekel naj pokaže grafe in indikatorje kjer kaže na vrh. Pa nič od njega.
Le prazno govorjenje in nabijanje. To je on.
Revež. Sirota. Nevednež.
Jaz govorim o dejstvih ki so dostopne vsem. Torej noben indikator 30 od 30 ni pokazal vrh.
Kdo ima prav? In kdo nabija?
Jaz ali on?
Jaz imam uradno dejstvo kot dokaz. On pa nima nič. Le jezik vrti in vam škoduje.
Preberite ga. Preberite njegov namen. Človek potrben zdravljenja. Zadnji čas. Ali pa pod vlak.
Že pred meseci sem mu rekel naj pokaže grafe in indikatorje kjer kaže na vrh. Pa nič od njega.
Revež. Sirota. Nevednež.
Jaz govorim o dejstvih ki so dostopne vsem. Torej noben indikator 30 od 30 ni pokazal vrh.
Jaz ali on?
Jaz imam uradno dejstvo kot dokaz. On pa nima nič. Le jezik vrti in vam škoduje.
Preberite ga. Preberite njegov namen. Človek potrben zdravljenja. Zadnji čas. Ali pa pod vlak.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Traktor1989 ()
Traktor1989 je izjavil:
Špricer je bolnik.
Revež. Sirota. Nevednež.
Jaz ali on?
Bolnik si ti, ki verjemeš da bo poletelo do konca leta. Zate bull traja vsako leto smrkavec. Leta 2021 je bil zadnji...letos smo 2025...a boš vlekel tele tvoje tehnične indikatore do 2028? In se takrat bahal? Pravi si ti tehničar. Nič ne gre več po tvojih grafih. Važen je sentiment, ki ga pa ni več. V zadbji 8 letih je vekiko mladih izgubilo zaupanje v kripto, ker so taki kot si ti napihovali balon. Vložili svoje prihranke in peneze od plače, na koncu pa spušiki fse. Osel ne gre 2 krat na led, samo ti še upaš pa saylor.
tilio ::
A je res pomembno kdo ima prav? Traktor stavi na long, Špricer na short in stvar je rešena.
Kdo zmaga in zgubi mi je čisto vseeno. Nobenga ne bom dol tlačil, če zgreši in nobenga ne bom v zvezde koval če zadane. Si predstavljam, da je ljudem na forumu čisto vseeno kaj si neki anonimneži mislijo. A res rabite to, da vam ego poteši?
Kdo zmaga in zgubi mi je čisto vseeno. Nobenga ne bom dol tlačil, če zgreši in nobenga ne bom v zvezde koval če zadane. Si predstavljam, da je ljudem na forumu čisto vseeno kaj si neki anonimneži mislijo. A res rabite to, da vam ego poteši?
sparklyslo ::
Sej folk tudi kupuje loto ceprav so moznosti 1/50 000 000
Kripto bum je ciklični, na svetu pa polno pohlepnezev, tako da se ni za bati da ne bo slo vec gor. Je pa res da bo slo vmes lahko tudi se krepko dol...
Kripto bum je ciklični, na svetu pa polno pohlepnezev, tako da se ni za bati da ne bo slo vec gor. Je pa res da bo slo vmes lahko tudi se krepko dol...
Sam kripto ni vec kot je bil. Alti redko kdaj se naredijo x5 lot zec zdj, scamom ne bom stel tu, tko da je po eni strani bols v delnice metat
Mogoce pa bo alt sezona ker pac cikli
Mogoce pa bo alt sezona ker pac cikli
Joj bog pomagaj.
Ksni zelenci.
Poglejte grafikon total marketcap exc btc and eth.
Altseason se sploh ni bil.
8letni vzorec bo prebil vsak čas naraščajoči klin
Res ne mislite z svojo glavo nic in ne raziskujete?
Špricer zate vemo da si bil na brušenju in greš še naprej.
Jaz sem ta vikend z veseljem vložil 2k. In ne ni strah in ne jokam.
Špricer ti si pa taka jokica kot dojenček.
Nevem kaj sploh ti jokaš če si zaključil.
Pusti nas pri miru.
Ksni zelenci.
Pusti nas pri miru.
Zgodovina sprememb…
Traktor1989 je izjavil:
Joj bog pomagaj.
Ksni zelenci.
Pusti nas pri miru.
Ja kje si pa ti bil ko so delal po x5? Ze xrp je kar dolgo cepel na 0.5 pol pa bun na 3.5. Zakaj pa more sploh bitbalt sezona?
A zate je x5 altseason?
Še en ta pravi. Altcoini so se sam ogrevali..
Glejte malo in razmislite s svojo glavo.
Še en ta pravi. Altcoini so se sam ogrevali..
Glejte malo in razmislite s svojo glavo.
Zgodovina sprememb…
In kolk mislis da bo sel mc sel se gor. Isto kot iz 2021 na 2025? Plus to da imas miljon novih kovancev, plus njihov supply ki ga vcji dumpajo na vase glave (xtz) vsak novejsi vecji scam. Aster ma namen lansirat L1 recimo...ce bo bo alt szn, je pa moznost da ne bo. Mislim si letnik 89 ce do sedaj nisi nekaj nagrabil gres lahko nazaj na siht od 9-5 pa pustis kripto. Sej ne rabis miljonov ok je ze en flat al pa kul avto.
Zgodovina sprememb…
Tajska222018 ::
Traktor1989 je izjavil:
Špricer je bolnik.
Revež. Sirota. Nevednež.
Jaz ali on?
Bolnik si ti, ki verjemeš da bo poletelo do konca leta. Zate bull traja vsako leto smrkavec. Leta 2021 je bil zadnji...letos smo 2025...a boš vlekel tele tvoje tehnične indikatore do 2028? In se takrat bahal? Pravi si ti tehničar. Nič ne gre več po tvojih grafih. Važen je sentiment, ki ga pa ni več. V zadbji 8 letih je vekiko mladih izgubilo zaupanje v kripto, ker so taki kot si ti napihovali balon. Vložili svoje prihranke in peneze od plače, na koncu pa spušiki fse. Osel ne gre 2 krat na led, samo ti še upaš pa saylor.
Jah enkrat si moral imeti prav.Bull run je bilo konec pri 125 k.Bounci so pa drugo
Špricerček za naslednji bull run bodi bolje pripravljen.
Da ti spet ne uide vlak
Pozdrav od Rossi....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tajska222018 ()
Na podlagi česa mislite da je konec?
Povejte da slišimo.
Ker je 4letni cikel?
Tega ni več in ne bo.
Gleda se poslovni cikel.
Šele začnemo..
Zapomnite si to.
Lep pozdrav
Povejte da slišimo.
Ker je 4letni cikel?
Tega ni več in ne bo.
Gleda se poslovni cikel.
Šele začnemo..
Zapomnite si to.
Lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
Btc lahko potegne, eth tud, xrp tud ostalo je pa kot rečeno preveč kovancev plus dumping supplya ki se izvaja periodično.
Za primer če ti misliš da bo dino coin xtz še kdaj od 4-10 usd si na glavo padu.
Kje si bil za alt szn da nisi nabavu kovancev Fartcoin, Pengu...itd. Ja, jih je težko najdt, ti pa misliš da bo kot včasih ko je blo 100 kovancev pa so vsi delal po 20x. Tega je konc.
Za primer če ti misliš da bo dino coin xtz še kdaj od 4-10 usd si na glavo padu.
Kje si bil za alt szn da nisi nabavu kovancev Fartcoin, Pengu...itd. Ja, jih je težko najdt, ti pa misliš da bo kot včasih ko je blo 100 kovancev pa so vsi delal po 20x. Tega je konc.
Zgodovina sprememb…
Taki kot si ti in špricer so in bodo ostali reveži. Take rabimo.
Ti imej svojo strategijo. Jaz pa mam svojo. In sem vesel da jo mam kakršno imam.
Lep pozdrav.
Ti imej svojo strategijo. Jaz pa mam svojo. In sem vesel da jo mam kakršno imam.
Lep pozdrav.
Zgodovina sprememb…
DarwiN ::
Sej alt sezona je bila nedavno, ampak je samo XRP zastopal shit coine, plus mogoče še kakšna druga izjema.. Ostali so očitno v "end of life" fazi. :D
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
A Virtual bos spustu? Tezko je najdt take ja se strinjam, sploh v poplavi scamov, folk pa se kr mece dnar v dino kojne. Mors bit v grupah da zadanes taksne.
Alt sezona je bla sam za redke kojne, dinoti pa umirajo.
Alt sezona je bla sam za redke kojne, dinoti pa umirajo.
Zgodovina sprememb…

endelin ::
Si predstavljate situacijo, da ste od 2021 crasha dalje dokupovali polkadot, tezos in ostale? In sami pri sebi govorili kako gre to x10 v naslednjem bullu z lahkoto? :/
Rabimo se enega saylorja ki bo specializiran za shitcoine
Rabimo se enega saylorja ki bo specializiran za shitcoine
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Se zadnjič se oglasim ker mi je škoda časa tule z takimi nevedneži.
Poglejte malo grafe od alt. Kako stojijo v paru z btc itd.
Uporabite glavo.
Še enkrat uporabite glavo.
Ne na pamet.
To je to.
Lp
Poglejte malo grafe od alt. Kako stojijo v paru z btc itd.
Uporabite glavo.
Še enkrat uporabite glavo.
Ne na pamet.
To je to.
Lp