Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi

endelin ::
Xrp se je ustavilo na psihološki meji malo pod 3usd/xrp
Btc prebil 120k za šalo.
Lep skok XLM
Izgleda je to sedaj druga runda tega bull cikla
Xrp prebil 3usd.
Kje je meja?
Btc prebil 120k za šalo.
Lep skok XLM
Izgleda je to sedaj druga runda tega bull cikla
Xrp prebil 3usd.
Kje je meja?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Gregor P ::
5 USD

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Jysta ::
https://www.coingecko.com/en/coins/seda
Chain abstraction/oracle project, sledim jim že dolgo časa, kmalu bo mainnet. Smo na 0.05$, mikro cap trenutno
7 mesecev po tem postu, se vedno priblizno ista cena ampak jutri bo koncno mainnet :)

bonanno ::
bulltrap..
stvar ki jo noben ne uporablja se bo prej ko slej sesula..sam da se kak blackrock odloči vnovčiti...
stvar ki jo noben ne uporablja se bo prej ko slej sesula..sam da se kak blackrock odloči vnovčiti...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bonanno ()

energetik ::
bulltrap..Da ne nabijaj, blackrock ne more nič "vnovčiti", delati mora točno tako, kot hočejo investitorji, torej tudi ti ali jaz, če imava od Blackrocka ETF na Bitcoin.
In tole je povsem normalna korekcija po tako hitrem skoku, na mesečnih svečah se to sploh ne opazi, saj se šele začenja rast.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()

tomaz- ::
Bonanno : lepo spremljaj temo, ampak komentirat pa raje ne, tvoje obzorje je čisto preozko....

merlin2 ::
Bonanno : lepo spremljaj temo, ampak komentirat pa raje ne, tvoje obzorje je čisto preozko....
Čigavo pa ni? Vsi bolj kot ne ugibamo na tak ali drugačen način. Takih, ki sami raziskujejo je bolj malo.
Kaj mislite, ta "teorija" drži?
https://x.com/edward_farina/status/1944...

Noro kako slabo se držijo alti iz bulla 2021.
To je vse v dreku. Retail je tukaj močno nasrkal.

sumi666 ::
Mislim da 90% altov ne bo videlo ath v tem bullu ... Projekti kot so link , matic ,uniswap ... So svetlobna leta od ath ... Pa solidni projekti .... Še za eth ni ziher da bo presegel ath ...

TheMarlin ::
Zdravo,
Se kdo zanima, da bi si skupaj delila račun za chart champions grupo. Namreč mesečno pride 220 eurov, kar se mi zdi za enega samega predrago, tako da če se kdo zanima, naj se prosim javi.
:)
Se kdo zanima, da bi si skupaj delila račun za chart champions grupo. Namreč mesečno pride 220 eurov, kar se mi zdi za enega samega predrago, tako da če se kdo zanima, naj se prosim javi.
:)

Strel455 ::
bulltrap..
A v ATH imamo bulltrap?!?
Pa ti si res en fuckin genij!!!

Problem je z btc dominanco, ker je previsoka
Problem je v tem, da je Wallstreet v BTCju, v drugih coinih pa pač ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Strel455 ()

... in zato se je še BTC začel obnašati kot WS.

IgorCardanof ::
Kot receno ze dostkrat, moras res staviti na prave konje. In v poplavi milijone kovanckov, zna bit to kar tezko.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:
Kot receno ze dostkrat, moras res staviti na prave konje. In v poplavi milijone kovanckov, zna bit to kar tezko.
Balancer 2021 70usd

Balancer 2025 1 usd

Neblio so delistali izgleda
Zgodovina sprememb…

Problem je z btc dominanco, ker je previsokaHaha, previsoka. To je zgolj normalno stanje, vsi razen BTC so šitkojni. Na koncu bo BTC dominanca nad 90%, to je zgolj logika.
IgorCardanof je izjavil:
Sploh ni težko. Vsak mesec kupiš za X% plače Bitcoina, spraviš na hladno denarnico in chillaš.Noro kako slabo se držijo alti iz bulla 2021.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()

A si ti Michael Saylor?
Nisem, ga pa posnemam. In pa on kupuje BTC na kredit, jaz pa samo en delček od plače.
vires in numeris

F15h3r ::
Ima kdo slučajno kako novo informacijo glede našega DDV na crypto zaslužke drugo leto? Ali Kdo sploh verjame da je vlada sposobna to spravit v zakonodajo v pol leta?

Ima kdo slučajno kako novo informacijo glede našega DDV na crypto zaslužke drugo leto? Ali Kdo sploh verjame da je vlada sposobna to spravit v zakonodajo v pol leta?Nobene nove info. Po mojem se bodo usrali kot pri nepremičninskem zakonu in ga ne bodo izvedli. Upal pa sem vsaj, da končno že uvedejo INR račune.
vires in numeris

Kripto ::
Ima kdo slučajno kako novo informacijo glede našega DDV na crypto zaslužke drugo leto? Ali Kdo sploh verjame da je vlada sposobna to spravit v zakonodajo v pol leta?
Treba je organizirati konkretno kampanjo in voliti proti Svobodi, Levici in SD.
Wealth is mindset!

LeQuack ::
Ima kdo slučajno kako novo informacijo glede našega DDV na crypto zaslužke drugo leto? Ali Kdo sploh verjame da je vlada sposobna to spravit v zakonodajo v pol leta?Nobene nove info. Po mojem se bodo usrali kot pri nepremičninskem zakonu in ga ne bodo izvedli. Upal pa sem vsaj, da končno že uvedejo INR račune.
Je razlika, vodilni imajo milijarde v nepremičninah, skupaj s srbsko mafijo. Medtem ko kripta nimajo toliko.
Quack !

V fiat, lambote, dominikanke...
Ok pri slednjih dveh bolj vstopal :D

Ok pri slednjih dveh bolj vstopal :D
Zgodovina sprememb…

GupeM ::

Kripto mesi ::
sej je gospod kripto povedal, da bo padlo, tu imaš zdaj
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: musicfreak ()

Baja ::
doni ne more glih odpustiti Powella. če pa se ga bodo rešli tak al drugače, bo naslednji po nareku znizal obresti, in bi vse skupaj moglo iti gor ne dol.

""The big loser from "Genius Act" Is $156 Billion Crypto Giant Tether""
Začenja se zanimivo obdobje
Lp
Začenja se zanimivo obdobje
Lp

Dejal sem da bo prišlo do povezovanja..
" HUGE COMMENT from the founder of $ADA "I hope Cardano and Midnight become the DeFi layer of the $XRP ecosystem so that holders of #XRP and Ripple can get much higher yields!" An union between XRP and ADA might be DeFi's future!
https://x.com/XRP_Insightss/status/1945...
" HUGE COMMENT from the founder of $ADA "I hope Cardano and Midnight become the DeFi layer of the $XRP ecosystem so that holders of #XRP and Ripple can get much higher yields!" An union between XRP and ADA might be DeFi's future!
https://x.com/XRP_Insightss/status/1945...

MojsterX ::
Kakšni obvodi/nasveti kako se izogniti tej kraji 25% obdavčitve kriptovalut?
https://siol.net/novice/slovenija/vlada...

mAXTER ::
Počakajmo najprej da se predlog zakona prečisti in nato gre skozi obravnavo ter da bo na koncu sprejet. Šele na tisti osnovi bomo lahko začeli razmišljati o raznih mahinacijah. Dokler zakon še ni sprejet je brezpredmetno kar koli v tej smeri razpravljat. Jst osebno upam da se bodo usrali kot pri nepremičninah, ampak ker se gre tu za še en davek in ker je ta koalicija kadrovsko strokovno v totalni temi, lahko da bo tale skrpucalo kar sprejeto v obliki kateri je predlagan

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mAXTER ()

3man ::
Kakšni obvodi/nasveti kako se izogniti tej kraji 25% obdavčitve kriptovalut?
Ne razmišljat kot hlapec - kako se prilagodit, ko ti naložijo večje breme in zaprejo za višjo ograjo.
Predno sprejmejo to sranje je treba ropotat. Pisat pritožbe, jebat mater, it na cesto. Sicer nam bodo pobrali vse.
Čaki, da pride "digitalni evro", ki ga bodo pri nas te iste opice potrdile in nam ga prodajale kot suho zlato. Leve in desne, ta hip nimamo alternative, samo navadne p*čke.
Če bomo tiho, bomo tudi obmolknili :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 3man ()

Kaj je sedaj z LTCjema bo kaj
Kako to misliš? Gledam, je šlo vse gor, LCT mi je šel v zadnjem mesecu za 12 %, XRP za 32 %, ETH za 25 %, XLM za 76 %, HBAR za 57 % itd. hudiča še neki tko brezveznega kot je SNX, za katerega se sploh ne spomnim, da sem ga kupil, je šel za 7 % gor

Kaj, a to pričakujete zdaj vsi 200 % donose al kako?!?

Kaj je sedaj z LTCjema bo kaj
Kako to misliš? Gledam, je šlo vse gor, LCT mi je šel v zadnjem mesecu za 12 %, XRP za 32 %, ETH za 25 %, XLM za 76 %, HBAR za 57 % itd. hudiča še neki tko brezveznega kot je SNX, za katerega se sploh ne spomnim, da sem ga kupil, je šel za 7 % gor
Kaj, a to pričakujete zdaj vsi 200 % donose al kako?!?![]()
Dejansko vsi tisti, ki so/smo že bili zraven kakšnih prejšnjih alt sezon ala 2017, 2021, pričakujejo/mo še več. Takrat 3,5,10 kratniki niso bili nič neobičajnega. Se še spomnim 2017 novembra ko je ama čisto vse letelo po 300, 400% gor v dnevu, dveh. Tisto je bilo noro spremljati takrat

In takrat sem prvič slišal BTC maxije nalagat o BTC-u nekoč vrednem 100-120k in smo se vsi naglas smejali...danes smeha ni več

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mAXTER ()

Webmojster je izjavil:
Na koliko vidite DOGE? Bi to lahko šlo do 0.4$ ali celo 0.5$?
Tako kot ni bilo razloga, da je že prej prišel na 0,4 evra, tudi zdaj ni razloga, da zakaj pa ne

V zadnjem mesecu mi je recimo šel DOGE za 18 % gor.
Dejansko vsi tisti, ki so/smo že bili zraven kakšnih prejšnjih alt sezon ala 2017, 2021, pričakujejo/mo še več. Takrat 3,5,10 kratniki niso bili nič neobičajnega. Se še spomnim 2017 novembra ko je ama čisto vse letelo po 300, 400% gor v dnevu, dveh. Tisto je bilo noro spremljati takrat
Ne, saj jaz tudi upam na visoke donose; samo to je bolj takšna loterijska želja; morda pa nam rata spet :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Webmojster je izjavil:
Na koliko vidite DOGE? Bi to lahko šlo do 0.4$ ali celo 0.5$?
Tako kot ni bilo razloga, da je že prej prišel na 0,4 evra, tudi zdaj ni razloga, da zakaj pa ne
V zadnjem mesecu mi je recimo šel DOGE za 18 % gor.
Ne, saj jaz tudi upam na visoke donose; samo to je bolj takšna loterijska želja; morda pa nam rata spet :-)
Sej bo, treba je spremljati BTC dominanco, ker na 60+% je alt sezona nedosegljiva. Da, seveda lahko posamezni alt kovanec tudi lepo napumpa ampak celovito gledano pa potrebujemo kar globok padec pod 60%...vsaj proti 52% in naprej dol...potem zna biti pa kr divje

chalesblack1 ::
Crypto debates are always evolving, and it's interesting to see how opinions vary depending on tech trends, regulations, and market movements. Whether you're a long-term holder, a deltaexecutor skeptic, or just curious about blockchain's potential beyond currency, it's important to stay informed and cautious.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: MrStein ()

johnnyyy ::
Sej bo, treba je spremljati BTC dominanco, ker na 60+% je alt sezona nedosegljiva. Da, seveda lahko posamezni alt kovanec tudi lepo napumpa ampak celovito gledano pa potrebujemo kar globok padec pod 60%...vsaj proti 52% in naprej dol...potem zna biti pa kr divje![]()
Tako je. Pa potrebno se je zavedati da lahko dominanca sorazmerno hitro pade. Recimo 2021 smo šli iz 61% na 39% v 2 mesecih.