» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1573 / 1575
»»

Rossi V ::

Se spomnete xrp

Ko sem ga omenjal

Vsi ste ga pljuvali

Xrp je vse presenetil

Eth

Patience

Eth kupujem od 900 eir navzgor kot sem xrp ko se je spricer norca delal

Danes je bil x poln eth objav

Verjetno gremo nizje

Will buy every support

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rossi V ()

Rossi V ::

Charti meni short term ne zgledajo dobro

Imm pa svojo mid term sliko

Kot sem vam rekel pri 60k bull run ni koncan

In z mojimi ocmi btc ni dosegel topa

Špricer ::

Rossi V je izjavil:

Imm pa svojo mid term sliko

Kot sem vam rekel pri 60k bull run ni koncan

In z mojimi ocmi btc ni dosegel topa

Zate ne vem, ampak jaz sem zaenkrat še zdrave pameti. Saj poznaš Einsteina...samo tvoja neumnost je brezmejna. Za vesolje nisem prepričan.

johnnyyy ::

Rossi V je izjavil:

Kaj te pri grafih na short term moti? Oz kateri kazalci/patterni ti vzbujajo dvom oz. po drugi strani prepričanje, da je velika verjetnost da gremo v kratkem času dol?

3man ::

tilio je izjavil:

@3man, v odgovoru sem spregledal oz. v odgovoru pozabil, da si napisal hitri dipi. Ampak to ne spremeni nič:
- BTC minerji bodo nekaj prodali, da pokrijejo stroške (ali pa nič, ker mogoče prodajajo konec meseca za pokrivat stroške)
- PoS producerji (Cardano) pa ne bodo prodali nič, ker nimajo stroškov (če bodo prodajali bo to iz špekulativnih razlogov).
- PoS producerji, ki imajo lockan stake - ne morejo prodati sploh
- Tokeni na PoS sistemih se pa lahko prodajajo - ampak spet smo pri dejstvu, da padejo do meje, kjer ljudje vidijo, da se jih splača spet kupit (ko govorimo o projektih s fundametali, v ostalih primerih, kot npr meme coini je pa to res lahko smrt).
- BTC holderji in PoS holderji - eni prodajo ker trgujejo drugi pa izkoristijo nizko ceno

Kot sem zgoraj napisal, v hitrih dipih pade do meje, kjer se popucajo leveragi in trg hitro vstopi, da pokupi po razprodajnih cenah.

Hitri in globoki dipi me zanimajo ja. Zakonitosti bull/bear ciklov in risk management je drugačen.
Ne razumem tega, da bi kdorkoli vrednotil "blockchain" in hkrati ne kovanca oz. nagrane na njem. Vrednost merimo v kovancu, bitcoinu in ne vrednotimo načina zapisa ali zapis ledgerja samega no ...
Razmišljam zato, ker šitkojni praviloma cepajo globje, kot BTC in se le menjajo. Pomoje je delno vzrok tudi v tem, ker pač stejkerji prodajo enega in gredo stejkat drugega in upajo, da bo pa ta prinesel več - bitcoina, če so pametni.

doktorproof ::

tilio je izjavil:

doktorproof je izjavil:

tilio je izjavil:

Danes ob 8:30 pm bo spet kripto veselica in to najverjetneje v zelenih dresih.

Kaj bo takrat?

Kripto car David Sachs bo imel novinarsko konferenco, kjer bo predstavil kako se namerava Amerika pozicionirati v Kriptu kot dominantna sila.

Zgleda, da ni nič pametnega povedal.

tilio ::

doktorproof je izjavil:

tilio je izjavil:

doktorproof je izjavil:

tilio je izjavil:

Danes ob 8:30 pm bo spet kripto veselica in to najverjetneje v zelenih dresih.

Kaj bo takrat?

Kripto car David Sachs bo imel novinarsko konferenco, kjer bo predstavil kako se namerava Amerika pozicionirati v Kriptu kot dominantna sila.

Zgleda, da ni nič pametnega povedal.

Pa ni bilo slabo ampak ni bilo pa nič konkretnega. Verjetno je trg po tihem pričakoval novico, da bo BTC del rezerv.

Lepo. Naj pada. Se že veselim novih šortov za 100 EUR. Bolje to kot jokanje na forumu. Ponoči še skalpiranje pa smo že na konju za brat market. Tudi veliki igralci bodo ob dolarje. Usoda

Še enkrat za nevedneže. Ripple je že v prejšnjih dveh bullih z agresivnim marketingom ustvaril veliko bag hodlerjev. Zgodb ljudi, ki držijo brezvezne kripple ni konca. Se pa na žalost vedno najdejo zavarovalničarji ki promovirajo ta mrežni marketing. Spominja me na Topshop, Amway.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Še zadnja postaja za izstop. Svoje BTC sem prodal in mirno spim. Veliko ljudi bo prodalo pri 85000 kar ni veliko več kot mojih 70k. Bodo pa zafrustrirani, ker so držali do naslednjega uradnega bear Marketa. Dosegli smo že TRIPLE top, kar je signal za prodajo...

Vanquish ::

Špricer je izjavil:

Lepo. Naj pada. Se že veselim novih šortov za 100 EUR. Bolje to kot jokanje na forumu. Ponoči še skalpiranje pa smo že na konju za brat market. Tudi veliki igralci bodo ob dolarje. Usoda

Še enkrat za nevedneže. Ripple je že v prejšnjih dveh bullih z agresivnim marketingom ustvaril veliko bag hodlerjev. Zgodb ljudi, ki držijo brezvezne kripple ni konca. Se pa na žalost vedno najdejo zavarovalničarji ki promovirajo ta mrežni marketing. Spominja me na Topshop, Amway.

ti se zavedas, da od vseh ravno ti najbolj jokas na forumu? :D

Gregor P ::

To mora biti en umetniški performans, ker je skoraj nemogoče, da bi si kdo vzel toliko časa za jokcanje po forumih in pisal vedno totalno nasprotno od ostalih iz inata:P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Merlin2, kaj se dogaja s tvojim omrežjem? Berem, da so se operaterji dobili na virtualnem pirčku in ga morali ročno reštartat. A ni to nek svetovni sistem za banke?

- The XRP Ledger (XRPL) recently experienced hours of downtime.
- Ripple CTO David Schwartz said validators manually restarted the network to reach a consensus.
- Schwartz suggested the network may have self-recovered with minimal intervention.

In an X post on Feb. 5, Schwartz explained that while the XRPL consensus mechanism remained operational, transaction validations had stopped being published--effectively freezing the network.

To restore functionality, network validators manually selected a common starting point based on the last publicly available ledger data and resumed publishing validations from there.

Ročno!? Ups...

However, Schwartz cautioned that this fix might not have been necessary, as it appeared the network may have self-recovered.

Aj, aj, Švarci... mogoče res, mogoče ne ampak izpadel je zelo neresno.

"Only one validator operator manually intervened," Schwartz wrote. "It's still not entirely clear if that solved the problem or if the network self-healed."

Aha, 1 validator? A ima več nodeov čez? Ali to pomeni, da 1 validator lahko vpliva na delovanje omrežja? Decentralizacija? $145 milijard vreden blockchain.

Medtem pa odkar je bil Cardano zagnan pred 2690 dnevi (~7.5 leta) še kar neprekinjeno deluje in melje bloke. 100% uptime.

Tu je še članek (ki ni edini)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

mardziha83 ::

Je kdo na platformi Coinbase? Če je kdo mi lahko pove kako je rešil glede proof of address? Sem naložil marsikatero položnico pa vedno pade verifikacija? Kolikor sem pa bral je pa problem, ker mora biti položnica komplet v latinici in v angleščini.

jWill55 ::

mardziha83 je izjavil:

Je kdo na platformi Coinbase? Če je kdo mi lahko pove kako je rešil glede proof of address? Sem naložil marsikatero položnico pa vedno pade verifikacija? Kolikor sem pa bral je pa problem, ker mora biti položnica komplet v latinici in v angleščini.

Čista pizdarija, tri dni zapored sem bil vsak večer 2-3 na supportu z njimi, tretji dan je bil agent kolikor toliko OK, da sva rešila.

jWill55 je izjavil:

Čista pizdarija, tri dni zapored sem bil vsak večer 2-3 na supportu z njimi, tretji dan je bil agent kolikor toliko OK, da sva rešila.

Jaz sem imel iste probleme. Ko mi je uspelo končno verficirati stanje sem čez 3, 4 dni moral na novo verificirat. Najboljš način, da to rešiš je, da menjaš borzo takoj ko to uspeš uredit :-)

jWill55 ::

tilio je izjavil:

jWill55 je izjavil:

Jaz sem imel iste probleme. Ko mi je uspelo končno verficirati stanje sem čez 3, 4 dni moral na novo verificirat. Najboljš način, da to rešiš je, da menjaš borzo takoj ko to uspeš uredit :-)

Jap, točno to sem naredil še isto minuto. .)

ViperR ::

Na upravni enoti dobis potrdilo o stalnem prebivaliscu pa je. Nerabis se s poloznicami zajebavat

ViperR je izjavil:

Na upravni enoti dobis potrdilo o stalnem prebivaliscu pa je. Nerabis se s poloznicami zajebavat

Točno to sem jim sam dostavil pa vseeno ni šlo gladko in sem moral ponovno verificirat v nekaj dneh. Rekli so mi, da morajo občasno ponovno preverit. Jaz sem si pa rekel: "Fuck this shit, I'm outta here.". Na Kraken nisem imel nikoli težav. Coinbase pa takoj ko sem ga želel uporabit.

tilio je izjavil:

Medtem pa odkar je bil Cardano zagnan pred 2690 dnevi (~7.5 leta) še kar neprekinjeno deluje in melje bloke. 100% uptime.

LOL, šitkojner jebe šitkojnerja, medtem pa na X-u moleduje: https://x.com/bitcoin_clown/status/1886...
:))

3man je izjavil:

tilio je izjavil:

LOL, šitkojner jebe šitkojnerja, medtem pa na X-u moleduje: https://x.com/bitcoin_clown/status/1886...
:))

Za počit od smeha :-) Še BTC nima 100% uptime-a in se delaš norca iz Cardana.

Cardano nadaljuje to kar je Satoshi začel pa ni imel kapacitet, da bi nadaljeval. A ti veš, da je prva verzija BTC-ja imela integriran poker? Smart contracti so nekaj kar Satoshiju ni uspelo izpeljat. V naslednji verziji je zato poker odstranil. Ostali je skripting kot nekakšen način programiranja "denarja". BTC bi moral bit denar ampak, ker BTC-jaši niso našli poti naprej so rekli, hej, to je hranilec vrednosti!

Zgodnji BTC adopterji so se borili proti takim, kot si ti, ker so hoteli napredek. BTC-jaši pa zdaj zavirate. Vemo kako se končajo take zgodbe.

Zgodovina sprememb…

Oh ja, kar ješ more bit strašno fino :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 3man ()

Dovolj nakladanje forumaši. Gremo dol končno. Kmalu bo 85000, pred tem na 92000 odprem šort.

tonis ::

Špricer je izjavil:

Dovolj nakladanje forumaši. Gremo dol končno. Kmalu bo 85000, pred tem na 92000 odprem šort.

..mislim da ne še.. lahko da se motim seveda, ampak zaenkrat mi deluje da bo pri altih še nekaj odboja gor prej.

Tudi dominanca(btc.d graf) kaže na močno zavrnitev pri 64%.

gruntfürmich ::

ding ding ding ding...

zadnji poziv za vse BTC potnike na peronu 100k, da se vkrcajo na vlak, ki pelje do 200k !

ding ding ding ding...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

tonis ::

dvomim, da bo šlo tako hitro... BTC je precej visoko, konsolidacija bi znala trajat še lep čas kar pomeni tudi kakšen drop v smeri 85k ali celo nižje.

polozweii ::

Preveč tuhtate. Graf se bo vedno nekam premaknil, če ne gor pa dol.
Raje si zavrtite komad
mala mala mala kriptomanka, dobr ve da en koin ji manka

˙janezvalva ::

sem slišal da se povečuje količina eth v obtoku:
https://www.ccn.com/analysis/crypto/eth...

bonanno ::

˙janezvalva je izjavil:

to pomen da bo cena padla?

Lonsarg ::

Seveda se povecuje, ampak ce stakas za 3% letno je to vec kot to za koliko se poveca stevilo kovancev. Kupiti PoS kovanec in ne stakat je velika neumnost (no razen ce si short/day trader spekulant in se samo igras).

Lonsarg je izjavil:

Seveda se povecuje, ampak ce stakas za 3% letno je to vec kot to za koliko se poveca stevilo kovancev. Kupiti PoS kovanec in ne stakat je velika neumnost (no razen ce si short/day trader spekulant in se samo igras).

Tako je. Ne stakat je neumnost in sebičnost. Kdor ne stake-a se odpoveduje nagradi. Inflacija mu počasi načenja vrednost njegove vreče.

Poanta ni "zastonj denar". Poanta je imeti decentralizirano omrežje, ki je dostopno vsakomur da na njem lahko gradi ali uporablja njegove storitve. Tisti, ki gleda samo skozi oči dobička je tako kot vsak, ki danes ne pazi na okolje, da bi zanamci bolje živeli. Če ne bo ugriznilo v rit njega bo pa njegove potomce.

Zato, katerokoli omrežje si izberete bodite dejavni in ga aktivno podpirajte s stakeanjem in uporabo produktov, ki se na njem razvijajo. Mimogrede lahko še vedno zaslužite.

Zgodovina sprememb…

bonanno je izjavil:

˙janezvalva je izjavil:

to pomen da bo cena padla?

uh. ne vem, gre se za to, da se je precej zmanjšal burn, odkar imajo blob tx EIP. sicer še vedno burnajo, ampak precej manj.
po drugi strani se investitorji vrtijo okrog ETH kot mački okrog vrele kaše, zaradi ETH ETF.
me zanima kaj bo, ko ZDA razglasijo svoj kripto nacionalni sklad.

alekskac ::

Lonsarg je izjavil:

A ni stejk načeloma obdavčen? Gre za običajne obresti neke vloge ...

Tatrader74 ::

gruntfürmich je izjavil:

ding ding ding ding...

zadnji poziv za vse BTC potnike na peronu 100k, da se vkrcajo na vlak, ki pelje do 200k !

ding ding ding ding...

Prebranac je izjavil:

Tatrader74 je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Yes,
25k not if,but when
and yes, new rate hike is coming.

to je zadnji vlak.tako nizke cene btc-ja ne boste videli nikoli več

Reeesss vedno tako pričnejo ponzi promotorji ko pada, da si zvečajo likviditi bazen. Sam sebi nasedaj blefer.

alekskac je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

V bistvu ne vem kako je striktno gledano, ampak slovenska davcna itak gleda sam nakazila iz kripto borz na racun. Torej za take detajle kot je stakanje itak ne izvejo, sam za znesek nakazila gledajo in ce je velik ti lahko dolocijo da je to tvoj glavni dohodek in obdavcijo.

bm1973 ::

No ja, če si res velik kripto player, imaš tako že račun v tujini, kamor nakazuješ denar >:D. Potem pa VISA...

Lonsarg je izjavil:

alekskac je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

V bistvu ne vem kako je striktno gledano, ampak slovenska davcna itak gleda sam nakazila iz kripto borz na racun. Torej za take detajle kot je stakanje itak ne izvejo, sam za znesek nakazila gledajo in ce je velik ti lahko dolocijo da je to tvoj glavni dohodek in obdavcijo.

Ni res. Preberi davek na furs. Tudi nekdo ki hodla 2 leti 200000 in netrguje, zasluži krat 5 se pravi 1milijon je oproščen davka. Kdor pa trguje, četudi z nizkimi zneski je pa obdavčeno kot trgovanje. Število trgovalnih dni in trgovanj na dan...preberi raje primere kako je primer janeza obdavčen..

Stakanje bi lahko šteli kot obresti. Nad 1000 eur na leto se plača davek.

LINK https://www.fu.gov.si/zivljenjski_dogod...

Zato pa jaz ne trgujem ob vsaki novici o coinih.

Daily trade je dejavnost in je ustrezno obdavčena.

Ne razumem zakaj si nekateri zatiskate oči pred dejstvi.

Zgodovina sprememb…

https://fu.gov.si/fileadmin/Internet/Da...

Fizična oseba je del svojih prihrankov vložila v nakup virtualnih valut. Z virtualnimi valutami je aktivno dnevno oziroma tedensko trgovala, kar se je odrazilo v 107. trgovalnih dneh in v 1.020 naročilih nakupov in prodaj, ki jih je oseba opravila v obdobju enega leta. Vrednost vseh izvedenih transakcij na trgih virtualnih valut je v tekočih cenah, presegla 1 mio €, povprečna vrednost portfelja [(končna + začetna vrednost)/2] v tem obdobju pa znaša 200.000 €.

Število trgovalnih dni, ki jih je davčni zavezanec v opravil v obdobju enega leta, število realiziranih naročil, ki jih je zavezanec opravil v obdobju enega leta, vrednost realiziranih transakcij tem obdobju, ter povprečna vrednost portfelja virtualnih valut kažejo, da ima ustvarjen dohodek naravo dohodka iz opravljanja dejavnosti. Oseba ga dosega z rednim in trajnim trgovanjem (trajno, aktivno, samostojno in neodvisno delovanje, usmerjeno v pridobivanje dobička oziroma dohodka).

2.primer
Fizična oseba je v letu 2017 investirala 500.000 € v kriptografske žetone. Nakupe je opravila z 20 naročili v desetih trgovalnih dneh. Po nekaj mesecih je fizična oseba kupljene kriptografske žetone prodala in pri tem iztržila 1.500.000 €. Prodaje je izvedla v 10 trgovalnih dneh z 20 naročili. Drugih nakupov in prodaj virtualnih valut fizična oseba ni opravila. Za realizacijo navedenega posla ni vlagala sredstev za pridobitev informacij in znanj.

V obravnavanem primeru fizična oseba ni opravljala dejavnosti trgovanja s kriptografskimi žetoni, čeprav predstavlja vrednost poslov sklenjenih pri trgovanju z njimi v obdobju enega leta večjo vrednost (2.000.000 €) in povprečna vrednost portfelja virtualnih valut v letu znaša 1.000.000 €. Tega pa fizična oseba ni dosegla z večjim številom realiziranih naročil, saj je slednje izvedla samo v okviru 40 naročil v 20 trgovalnih dneh, kar pomeni, da trgovanja ni izvajala kontinuirano, temveč je šlo za enkraten podvig. Poleg tega fizična oseba za realizacijo tega posla ni vlagala sredstev za pridobitev informacij in znanj ter nakupe in prodaje je izvedla samostojno.

Zgodovina sprememb…

merlin2 ::

BIS in BTC !
"? MASSIVE NEWS! ?

BITCOIN OFFICIALLY LOSES UNIT OF ACCOUNT STATUS AT TODAY'S BIS CONFERENCE ? A CRUSHING BLOW TO ITS GLOBAL FINANCE ROLE!"
Video.
https://x.com/Panzbaby777/status/188759...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: merlin2 ()

Špricer je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

alekskac je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Ni res. Preberi davek na furs. Tudi nekdo ki hodla 2 leti 200000 in netrguje, zasluži krat 5 se pravi 1milijon je oproščen davka. Kdor pa trguje, četudi z nizkimi zneski je pa obdavčeno kot trgovanje. Število trgovalnih dni in trgovanj na dan...preberi raje primere kako je primer janeza obdavčen..

Stakanje bi lahko šteli kot obresti. Nad 1000 eur na leto se plača davek.

LINK https://www.fu.gov.si/zivljenjski_dogod...

Zato pa jaz ne trgujem ob vsaki novici o coinih.

Daily trade je dejavnost in je ustrezno obdavčena.

Ne razumem zakaj si nekateri zatiskate oči pred dejstvi.
Nekaj je zakon, nekaj pa kaj furs vidi in furs vidi le nakazila na bancni racun v primeru kripto borz in zakaj bi jim sam dajal vec informacij kot jih oni vidijo :) Pac ce kdo kaj vprasa si holdal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

johnnyyy ::

Špricer je izjavil:

Kdor pa trguje, četudi z nizkimi zneski je pa obdavčeno kot trgovanje. Število trgovalnih dni in trgovanj na dan...

Hja, glede na to da naš Špricer vsak teden odpre vsaj en nov short, bi lahko FURS smatral to kot trgovanje. Upam da imaš odprto dejavnost. Ker malce ironično bi bilo, da bi za par 10€ dobil par jurjev kazni :D.

M3hanik ::

kaki FURS neki ... dela žlahta na davčni pa v 20 letih še enega primera ni blo ... nabijanje neke od kje tebi te informacije .. bože mili ovi nea znajo z excelom delat ne da bi tebi trejdanje zračunali ..
Dvigovali že 100x pa po 5k pa enega maila klica nič ... nad 10k prilivi pa znajo bit pod drobnogledom bolj to pa je res ...pač tega ne delaš pa je ;)

johnnyyy je izjavil:

Špricer je izjavil:

Kdor pa trguje, četudi z nizkimi zneski je pa obdavčeno kot trgovanje. Število trgovalnih dni in trgovanj na dan...

Hja, glede na to da naš Špricer vsak teden odpre vsaj en nov short, bi lahko FURS smatral to kot trgovanje. Upam da imaš odprto dejavnost. Ker malce ironično bi bilo, da bi za par 10EUR dobil par jurjev kazni :D.

A sem se jaz spomnil teh pravil? Na koncu se boste vi smejali nagi in bosi, ker vas bo furs obral. Kekci.

M3hanik je izjavil:

kaki FURS neki ... dela žlahta na davčni pa v 20 letih še enega primera ni blo ... nabijanje neke od kje tebi te informacije .. bože mili ovi nea znajo z excelom delat ne da bi tebi trejdanje zračunali ..
Dvigovali že 100x pa po 5k pa enega maila klica nič ... nad 10k prilivi pa znajo bit pod drobnogledom bolj to pa je res ...pač tega ne delaš pa je ;)

Ti se kar hvali kmet. Ko ti bo furs potrkal na vrata se bos hitro streznil. Tudi tvoji znanci bodo izgubili službo če ti pomagajo pri kraji davkov. Pojdi aje delat v mehanično delavnico.

Zgodovina sprememb…

Kripto ::

Priložnost za nov bull trap...
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Priložnost za nov bull trap...

Možno da res...

M3hanik je izjavil:

Ti nisi dvignil niti enega evra. Domišljavec. Da preneseš samo 10000 evrov že dobiš klic. Z ali pa na menjalnico. To je resnična zgodba.

Zgodovina sprememb…

Kripto imaš prav. Spet pada. Bull trap. Skalpiranje retaila. Podlo.

Prenos BTC-ja preko XRPL
"
? Here's your #XRP Report for the week:

? Instant Bitcoin Transfers on #XRPL

?@Ripple's Executive Chairman Chris Larsen demonstrated instant Bitcoin transfers on the XRP Ledger, a game-changer for speed and efficiency.

? How it worked:

? Bitcoin transfer initiated via Ripple wallet.
? XRPL's pathfinding calculated the fastest route.
? Federated Consensus validated and settled instantly.

? Why it matters:

Unlike #Bitcoin's 10-minute confirmation times, XRPL enables rapid, low-cost, multi-currency transactions, showcasing its potential for cross-chain adoption.

? Could the XRPL reshape how Bitcoin transactions are settled?

? Share your thoughts!"
https://x.com/UpholdInc/status/18880320...

Kar vam BTC maxiji ne bodo povedali.
Demonstracija iz leta ..?!8-)

Chris Larsen sends Bitcoin instantly over the XRPL.
https://x.com/XRPXLMVERSE/status/188683...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: merlin2 ()

merlin2 je izjavil:

Prenos BTC-ja preko XRPL
"
? Here's your #XRP Report for the week:

? Instant Bitcoin Transfers on #XRPL

?@Ripple's Executive Chairman Chris Larsen demonstrated instant Bitcoin transfers on the XRP Ledger, a game-changer for speed and efficiency.

? How it worked:

? Bitcoin transfer initiated via Ripple wallet.
? XRPL's pathfinding calculated the fastest route.
? Federated Consensus validated and settled instantly.

? Why it matters:

Unlike #Bitcoin's 10-minute confirmation times, XRPL enables rapid, low-cost, multi-currency transactions, showcasing its potential for cross-chain adoption.

? Could the XRPL reshape how Bitcoin transactions are settled?

? Share your thoughts!"
https://x.com/UpholdInc/status/18880320...

Kar vam BTC maxiji ne bodo povedali.
Demonstracija iz leta ..?!8-)

Chris Larsen sends Bitcoin instantly over the XRPL.
https://x.com/XRPXLMVERSE/status/188683...

Vrednost xrp pa v prostem padu. Ko naredis transakcijo je xrpl vreden že 10% manj. Res odlična zadeva.

1 dolar je že manj od moje nakupne vrednosti...res sem srečen. Srečen sem samo, ker trgujem le z nekaj evri, ne s celim premoženjem

Zgodovina sprememb…

hmm... definitivno se te transakcije ne izvajajo preko bitcoin omrežja. drugače pa kudos, da so našli krajšnico.

˙janezvalva je izjavil:

hmm... definitivno se te transakcije ne izvajajo preko bitcoin omrežja. drugače pa kudos, da so našli krajšnico.

Kar pa gre v korist Rippla, XRPL in XRP. 8-)

Špricer je izjavil:

Prenos BTC-ja preko XRPL

Če prav razumem, je zdaj možno, da nekdo izda BTC na Ripple omrežju kot token.?
Ker to definitivno ni pošiljanje BTC-ja. To je pošiljanje tokena, ki predstavlja BTC. Tako kot to omogoča milijon drugih chainov. Torej nekje mora bit nek bridge ali trusted entity, ki ima dejanski BTC za vsak mintan BTC na XRP. Imaš kak vir kjer piše kako to deluje?

Skratka, gre za rešitev, ki ni trustless.

Zgodovina sprememb…

««
1573 / 1575
»»