» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1569 / 1571
»»

Neon87 ::

Kripto je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Kakšna so kaj vaša pričakovanja po FOMC odločanju?

https://crypto.news/how-will-the-fomc-d...

Če slučajno res tako pade, potem grem jaz po nakupih. Če ne, pa pač ne :-)

Inflacija še vedno grozi, da bi se začela zviševati. Obresti se ne bodo kar tako zniževale.

Ali to pomeni zelo rdeč februar? Bomo videli...

Kripto, Kriptobog... ali je danes ta dan za XLM, kot sta pravila nekaj dni nazaj?

Drmr ::

Kaj zdaj preroki, februar bo tle, konec meseca je novica in pumpa XLM a ne? Ce se ne motim je bila cena ko se je zacelo govorit o oh in sploh skrivnostni novici cca 42USD, se pravi se splaca nabavljat, to bodo nerealni profiti.

PS: haha sem rabil malo vec casa da sem napisal, sem bil vmes prekinjen, vidim da me je ze @Neon87 prehitel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drmr ()

Drmr je izjavil:

Kaj zdaj preroki, februar bo tle, konec meseca je novica in pumpa XLM a ne? Ce se ne motim je bila cena ko se je zacelo govorit o oh in sploh skrivnostni novici cca 42USD, se pravi se splaca nabavljat, to bodo nerealni profiti.

PS: haha sem rabil malo vec casa da sem napisal, sem bil vmes prekinjen, vidim da me je ze @Neon87 prehitel.

Jaz sem -10% od nakupa zadnjič..

Špricer ::

Drmr je izjavil:

Verjameš še vedno bleferjev? Catch the cash. Dot com.

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Kakšna so kaj vaša pričakovanja po FOMC odločanju?

https://crypto.news/how-will-the-fomc-d...

Če slučajno res tako pade, potem grem jaz po nakupih. Če ne, pa pač ne :-)

Inflacija še vedno grozi, da bi se začela zviševati. Obresti se ne bodo kar tako zniževale.

Kripto, Kriptobog... ali je danes ta dan za XLM, kot sta pravila nekaj dni nazaj?

Ni še 31, ali prvi februar. Potem imamo še standardno deviacijo tako da do 5 februarja pa bo ..prej mislim da bo Black Swan

ePenzija je izjavil:

Špricer je izjavil:

Ne sanjajte. Skalpira se in liquidira. Samo nihče si ne prizna. Če bo do 31. tako bom shortal do 85000.

jaz sem tuki bolj nov, ampak, če si prodal pri 70k kako lahko shortaš do 85k? razsvetli me pls :):)

Preberi natančno. Če začne padati bom odprl šorte do 85000. Me spet zanima. Imam pa prodajo res na 70000, vendar sem v plusu. Za druge pa ne vem na tem forumu. Z akti pa nekako v minusi ali pozitivna ničla

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Kripto ::

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Če boš samo -10% boš lahko zelo zelo vesel. To je samo moje mnenje in nočem te strašiti. Počasi bodo začeli pobirati profite kasnejši pobiralci profitov. Dokler ne prodaš nisi naredil minusa. Je pa seveda zoprno čakanje, da prideš nazaj v plus.

Veliko novic, veliko dobrih novic... še ne pomeni, da bo kar pumpalo. To smo že N krat videli.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Če boš samo -10% boš lahko zelo zelo vesel. To je samo moje mnenje in nočem te strašiti. Počasi bodo začeli pobirati profite kasnejši pobiralci profitov. Dokler ne prodaš nisi naredil minusa. Je pa seveda zoprno čakanje, da prideš nazaj v plus.

Veliko novic, veliko dobrih novic... še ne pomeni, da bo kar pumpalo. To smo že N krat videli.

Idealno bi bilo, da bi šel XLM vsaj na nekje 0.5, potem pa bi nastavil stop loss-e po en cent 10%, zadnjega malo nad ceno nakupa 0.42..
Zato komaj čakam na to novico, ki vas je več pravilo, da pride konec januarja, ki bi lahko naredila ta premik.

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Idealno bi bilo, da bi šel XLM vsaj na nekje 0.5, potem pa bi nastavil stop loss-e po en cent 10%, zadnjega malo nad ceno nakupa 0.42..
Zato komaj čakam na to novico, ki vas je več pravilo, da pride konec januarja, ki bi lahko naredila ta premik.

Na zanašaj se na novico, ki bi čudežno spremenila situacijo. Novice skoz prihajajo...
Wealth is mindset!

Mato989 ::

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Neon se še nisi naučil da ti ne boš v plusu? :))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Neon se še nisi naučil da ti ne boš v plusu? :))

Ti si že prodal tisto svojo stotinko BTCja?

merlin2 ::

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Rast vseh ISO20022 valut se bo pričela po sprejetju regulacij v Ameriki. Tudi XLM.
Do takrat pa spremljajte utjevanje njihovih fundamentov.
Smo v superciklu.
Vse ob svojem času.

Lp

merlin2 je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Rast vseh ISO20022 valut se bo pričela po sprejetju regulacij v Ameriki. Tudi XLM.
Smo v superciklu.
Vse ob svojem času.

Lp

Rast je torej prestavljena na 10.3.2025?
Finextra reported two delays in 2023, adding to seven rollbacks in 2022, one in 2021, and three in 2020. Many of those were network hurdles to becoming a functional global standard. That's no mean feat. March 10, 2025, is the date that ISO 20022 becomes the universal digital language for US financial services.

Mato989 ::

Neon87 rast bo ko ti prodaš...

Jaz sem že potegnil svojih 70k ven, to je to... mam še nekaj ENJ kovanca za gaming potencial pa adios...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Neon87 je izjavil:

merlin2 je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Drmr je izjavil:

Smo v superciklu.
Vse ob svojem času.

Lp

Rast je torej prestavljena na 10.3.2025?
Finextra reported two delays in 2023, adding to seven rollbacks in 2022, one in 2021, and three in 2020. Many of those were network hurdles to becoming a functional global standard. That's no mean feat. March 10, 2025, is the date that ISO 20022 becomes the universal digital language for US financial services.

Ne išči in ne zanašaj se na neke datume, novice itd. To ni nasvet, je samo priporočilo. Za vsako stvar kar nekaj vode preteče, snega zapade...preden se zgodi.

Če bereš naslovnice YouTuberjev, novice itd. imaš teh datumov in napovedi malo morje. Vsak čas bo eksplodiralo, še 48 ur, zadnji čas za nakup...prihaja velika pumpa...
Wealth is mindset!

Bitstamp...

As part of our efforts to comply with the Markets in Crypto-Assets (MiCA) regulation, we're making changes to our e-money tokens (EMTs) and asset reference tokens (ARTs) offerings in the European Union (EU) and European Economic Area (EEA).

Key updates on trading and custody

Starting Friday, January 31, 2025, certain EMTs and ARTs that don't meet MiCA standards will no longer be available for trading on Bitstamp Pro and Basic trading modes, and the OTC RFQ platform in the EU/EEA. The impacted crypto assets are USDT, DAI, PYUSD, VEUR, VCHF, DGLD, and WBTC.

However, custody (including deposits and withdrawals) will remain available for these crypto assets through March 24, 2025.

If you still hold USDT, DAI and/or PYUSD at Bitstamp after January 31, 2025, Bitstamp will automatically convert any balances in these tokens to a MiCA-compliant USD-backed stablecoin on March 31, 2025. USDT lent via the Earn program will be unlent and converted on the same date.

Explore MiCA-compliant alternatives

To support your needs, we continue to offer a range of MiCA-compliant EMTs, including USDC, EURC, and EURCV, which are secure and reliable alternatives. Additionally, you can explore more than 100 other crypto assets on Bitstamp's platform.

If you have any questions, please contact us at support@bitstamp.net.

Thank you for choosing Bitstamp.

The Bitstamp team

tilio ::

Kripto je izjavil:

Ne išči in ne zanašaj se na neke datume, novice itd. To ni nasvet, je samo priporočilo. Za vsako stvar kar nekaj vode preteče, snega zapade...preden se zgodi.

Če bereš naslovnice YouTuberjev, novice itd. imaš teh datumov in napovedi malo morje. Vsak čas bo eksplodiralo, še 48 ur, zadnji čas za nakup...prihaja velika pumpa...

To je dober nasvet. Sledi tehnologiji (in decentralizaciji). To dvoje zmaga.

SUI npr ima dober tech in kar nekaj dobrih rešitev, čeprav ima tudi svoje tehnične trade-offe. Npr. dela dobro in hitro dokler ni izgube paketov. V tem primeru se pričakuje naglo in drastično poslabšanje. Problem je tudi, da vodi v centralizacijo s tem, ko za poganjanje nodeov rabiš celo bogastvo (>$1.2M). Hitrost na nivoju L1 ni pametna rešitev, ker vodi v centralizacijo. Seveda, pametna je za VC-je, ki dajejo retailu to kar želi - hitrost.

Gregor P ::

To so zgleda ko Jehove priče, ko vsakič prestavijo termin konca sveta:P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

johnnyyy ::

Kripto je izjavil:

IMO smo iz najhujšega že ven. OM so se povečale, inflacija je lepo padla in gospodarstvo lepo dela dalje. Trump bo poizkušal s pritiski na OPEC nižati ceno nafte in če bo šlo tako naprej, se bodo OM prej kot slej začele nižati.

To da se bodo obresti zniževale je večja verjetnost, kot da se bodo zviševale. Vprašanje je samo, kdaj bo do tega prišlo.

Kaspaking ::

Kaspa lepo gor.

Drmr ::

Kripto je izjavil:

Na zanašaj se na novico, ki bi čudežno spremenila situacijo. Novice skoz prihajajo...

Seveda da se ni za zanasat na novice.
Mi gredo pa na jetra preroki, ki 10x nekaj priporocajo in so potem, ko se jim enkrat posreci, glasni kaj jih nismo poslusal. Na ostalih 9 zgresenih poskusov pa se prehitro pozabi.

JUST IN: ??? ECB President Christine Lagarde says #Bitcoin will NOT enter the reserves of any of the Central Banks of the General Council.

https://x.com/subjectiveviews/status/18...

endelin ::

Dejmo se en leg up da izstopimo in zadovoljno odrinemo v krčmo:D

kronos_10_ ::

Točno to čakam tudi jaz :)

big news, gigabrains!

the $XRP / $RLUSD AMM pool goes live today.

and to celebrate, our co-founder @kwok_phil explains why this is one of his favourite things to launch on the #XRP Ledger yet ?

https://x.com/easya_app/status/18849860...

Bodo ribice zagrizle?
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

LeQuack ::

Kripto je izjavil:

Bodo ribice zagrizle?

Če folk kupi fart coin ali pa Trump coin, bo kupil vse.
Quack !

Haha. Kje je sedaj ta pumpica ti zavarovalniški debil? Odjebi že s temi zavarovalniškimi potezami. Kupuj sam in nam ne vsiljuje xrp in xlm. Spokaj s foruma. Nič boljši nisi od Žana nekrepa, ki se prikazuje v vsakem oglasu.

Kripto je izjavil:

Bodo ribice zagrizle?

Seveda bodo. Vsakič nova likvidacija. Saylor se veseli. Zanima ne kje so njegovi nakupi javno vidni? Prevarant enkrat je prevarant vedno. Ste pozabili dot.com balon kjer je leta 2000 izgubil 7 milijard dolarjev čez noč. To je verjetno sedaj vsaj 21 milijard.

merlin2 je izjavil:

JUST IN: ??? ECB President Christine Lagarde says #Bitcoin will NOT enter the reserves of any of the Central Banks of the General Council.

https://x.com/subjectiveviews/status/18...

In? Največ boš izgubil sam, saj nateguješ prijatelje, ki te bodo prej ali slej zapustili. Ne bi si želel biti v gostilni ob tebi. Verjetno si eden izmed prevarantov z zlato letno na vratu in sposojenim montlnom.

Zgodovina sprememb…

Tečen si s tem svojim nerganjem. Moji prijatelji me vsaj spoštujejo, ker sem realist. Pa ne ki prosim z nekimi neumnimi zapisi na osebnem nivoju. Kje so sedaj tvoji xlm? A to da gre 3 cente gor je zate velika pumpa? Prej Black Swan.

Naj pevkdo razsvetli, kako lahko Špricerja prijavim administraciji. Tole žaljenje presega vse meje.

merlin2 je izjavil:

Naj pevkdo razsvetli, kako lahko Špricerja prijavim administraciji. Tole žaljenje presega vse meje.

Tebe prijavim zaradi žaljenja ves čas foruma. Zmerjal si nas navadne vlagatelje, poniževal. Prosim prenehaj s to prodajo shit kovancev kova xlm in xrp. Bilo i prošlo. Pump ne bo. Prodaj in kupi sam to svojo nesnago in pamet o iso svetu.

globoko grlo ::

Ej folk, sm najdu na binancah ene par K USDTjev, pa vidim, da ne morm nič z njimi delat, razn, če prav vidim, nakazat na trr. Mogoče jih lohka prenesm km drugam?

Vglavnem, a se da na binancah kj kupt z USDTji, al kaj nej zdej?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Gregor P ::

Pa kako Špricer nisi recimo sedaj vsaj malo v plusu?!? Hudiča no! Jaz sem celo danes dopoldne nekaj kupil (ne glih meme), ker so mi vrnili dolarje za Paxosa in še to je v plusu.XLM pa je za več kot 10 % v plusu. Kaj ti počneš za božjo voljo?8-O
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

clancy ::

Ja, res, kako to? 8-O. Jaz sem v kripto vskočil pred tremi tedni, pa sem krepko v plusu. Najbolj sem zaslužil s trumpom coinom... +180% :D. Ne vlagam še nekih večjih vsot, ampak za začetek je ok.
Je pa res, da ignoriram negativce ala špricer.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: clancy ()

Gregor P je izjavil:

Pa kako Špricer nisi recimo sedaj vsaj malo v plusu?!? Hudiča no! Jaz sem celo danes dopoldne nekaj kupil (ne glih meme), ker so mi vrnili dolarje za Paxosa in še to je v plusu.XLM pa je za več kot 10 % v plusu. Kaj ti počneš za božjo voljo?8-O

Ne kupujem xlm. Sem ti rekel, da je samo 3 cente več. Kakšna pumpa je to? Ko bo padlo minus 15% bodo pa vsi šli v jok. Trgovanje kot tako se obdavči. Plačeval pa davkov ne bom. Čimmanj trgovalnih dni, ali pa te FURS najde.

clancy je izjavil:

Ja, res, kako to? 8-O. Jaz sem v kripto vskočil pred tremi tedni, pa sem krepko v plusu. Najbolj sem zaslužil trumpom coinom... +180% :D. Ne vlagam še nekih večjih vsot, ampak za začetek je ok.
Je pa res, da ignoriram negativce @špricer

Negativec si tudi ti, dokler ne pobereš ven. Ko bo FURS potrkal na vrata ne jokaj tukaj.

Xlm na 315 milijonov dnevnega trgovanja cena 43 centov. Na 54 centov je bilo sredi januarja dnevno trgovanje 9 milijard. Kaj nam to pove? Da ta cena ni realna in bo še padla na tak volumen.

Zgodovina sprememb…

Na koncu vedno zmaga Kazino (Trump, musk, saylor, xrp sodrga, wallstreet.)

In seveda zmagam tudi jaz ker imam prav. Prebiram zanesljive portale in ne tiktok YouTube vlogerjev.

Zgodovina sprememb…

sreda ::

Špricer je izjavil:

Na koncu vedno zmaga Kazino (Trump, musk, saylor, xrp sodrga, wallstreet.)

In seveda zmagam tudi jaz ker imam prav. Prebiram zanesljive portale in ne tiktok YouTube vlogerjev.

Zato si ves čas v minusu. Pa BTC prezgodaj prodal :))>:D

clancy ::

On je prodal zato, ker se boji, da bi imel dobiček in bi mu FURS potrkal na vrata>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: clancy ()

SOL začenja se obdboje velikih "unlockov" dodatnih zalog.
EU centralna banka pravi, da ne bo kupovala BTC-ja.
EU centralna banka pravi, da bo znižala obresti za 0.25 bazičnih točk.
Češka centralna banka bo imela BTC v rezervah.
Cardano je popolnoma decentraliziran v vseh aspektih in v rokah skupnosti od 2025-01-29 22:45. $1.6 miljarde je v zakladnici na voljo za razvoj. Omejen supply. Nizka inflacija. Dobra razpršenost tokena. Brez VC dumpov kot na SOL, APTOSUI. Naredi s tem kar hočeš.

Razlogi zakaj se inštitucije odrekajo BTC kot rezervni valuti... Balon bo počil..
"This is the true story and relationship between Bitcoin and Tether.

Tether will be the black swan that takes down the crypto market."
https://x.com/MrManXRP/status/188528813...

merlin2 je izjavil:

Razlogi zakaj se inštitucije odrekajo BTC kot rezervni valuti... Balon bo počil..
"This is the true story and relationship between Bitcoin and Tether.

Tether will be the black swan that takes down the crypto market."
https://x.com/MrManXRP/status/188528813...

Zanimivo. Leta 2018 sem prvič slišal za USDT in ves čas se ga izogibam, ker ga spremlja to prikrivanje že od takrat. USDC mi je vedno bil bolj všeč ampak, ko sem v 2020 ugotovil, da ti ga lahko zamrznejo sem tudi tega opustil. Večinoma se stable coinom izogibam.
Na Cardano imaš kar nekaj rešitev od tega dve meni najljubši, DJED algoritmičen stable coin, ki se je izkazal v bear marketu in USDM $ backed stable coin z večjo transparenco (dnevni update), kot jo ima USDC in nihče ti ne more nič zamrznit.

Čakam ta tvoj super pump end january pump? A so že adoptali? Kar brez pumpice? Skalpirali vas bodo, bolj kot boste sanjaril o super odnosih.

Rossi V ::

Spricer ti ce ne bi bil tako zelo posran bi morda se kaj v bull run zasluzil

Rossi V je izjavil:

Smo prešli na osebni nivo? Kje je bull run? Vidim samo skalpiranje ovc.

Konec je! Zadrži se hopiuma zafiksanec.

Zgodovina sprememb…

Špricer je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Bull run traja ze od 16 k

Nic nisi zasluzil?

Ce premetavas brezveze svojih 100 eur

anika ::

Špricer je izjavil:

Rossi V je izjavil:

na osebni nivo vedno ti greš, skoraj v vsakem komentarju. Žaljiv si in nevešč forumskega bontona. Saj veš, kam si mene poslal, mačo.
Tudi meni ni jasno, kak nič nisi zaslužil zadnje mesece, če imamo vsi profit, samo ti ne :))

Zgodovina sprememb…

• spremenila: anika ()

Pustite spricerja
Stalno nervozen

Premetava teh 100 eur ko kura svoja jajca

In sika

Najbolj pameten pa samo pusiono v denarnici

Bull run je se ziv in btc se ni zakljucil

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rossi V ()

anika je izjavil:

Špricer je izjavil:

Rossi V je izjavil:

na osebni nivo vedno ti greš, skoraj v vsakem komentarju. Žaljiv si in nevešč forumskega bontona. Saj veš, kam si mene poslal, mačo.
Tudi meni ni jasno, kak nič nisi zaslužil zadnje mesece, če imamo vsi profit, samo ti ne :))

Dvomim da si ženska sicer se n bi vtikala v komentiranje. Kje so rosi pare? Jaz sem zaslužil s prodajo na 70k. BTC je dosegel svoj vrh. Bogataši že shortajo, samo ti ne veš.

Vedno se najde nekdo ki želi nategniti druge.

Zgodovina sprememb…

dope1337 ::

Andre Cronje izdal svoj magnum opus, skupek vseh njegovih financnih instrumentov.

Da vidimo, ce lahko parira z izboljsanimi verzijami njegovega Solidly ve33 modela. Prvi zalogaj bo najbrz ShadowDEX.

Aja ... najbrz bo preteklo se veliko vode, preden bo tole uvidelo luc sveta.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Špricer je izjavil:

anika je izjavil:

Špricer je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Dvomim da si ženska sicer se n bi vtikala v komentiranje. Kje so rosi pare? Jaz sem zaslužil s prodajo na 70k. BTC je dosegel svoj vrh. Bogataši že shortajo, samo ti ne veš.

Na 70k si prodajal?

Ni cudno da si histericen

Rossi V je izjavil:

Špricer je izjavil:

anika je izjavil:

Špricer je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Na 70k si prodajal?

Ni cudno da si histericen

Pozabil si povedat da si btc kupil parkrat po 100 pri 65k

val46 ::

Sej se je cel bear "hvalil", da ko pride na "nulo", da vse proda, ker nima smisla se živcirat. In to je naredil...kupil 2021 pri 65 ali 67k, lani pa prodal ko je šlo na 70k. In zdej je vsa žalosten, ker ni zdržal in počakal še malo, pa privoščljiv vsem nam ostalim, ki smo prodali na 95k+ ali pa morda še držimo. Zdej se bo oglasil, kako je on boljši od mene, ker je prodal, jaz pa še ne in dejansko ima on več kot imam jaz. Naj te umirim Špricer....jaz imam sell order naštiman na 85k in če slučajno pade pod to cifro, prodam...in bom še vedno prodal za 15k dražje kot si ti.
««
1569 / 1571
»»