» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1538 / 1551
»»

LeQuack ::

A niso na vsake 4 leta al kolk. Zdaj so že vsak mesec?
Quack !

Vice ::

In zdaj ko se leto končuje kateri kovanec vam je prinesel največ profita?

Špricer ::

Zakaj ne bo več alt sezone? Več denarja se mora akumulirati. Pri takem številu shitcoinov potrebujemo večji MC. Čakam nove naivneže. Upam, da se kdo priključi piramidi, saj jo je potrebno vzdrževati. Promovirajte! Rad bi si izplačal krat 3 vsaj.

Vice je izjavil:

Aave, avax.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

matic492 ::

LeQuack je izjavil:

A niso na vsake 4 leta al kolk. Zdaj so že vsak mesec?

Alt season je ko BTC neha pumpat, ker ko BTC pumpa večina ostalih stoji na miru.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

https://val202.rtvslo.si/podkast/finome...

Ali mogoče kdo ve kje je to podjetje? Eligma ali kaj že...

https://siol.net/novice/posel-danes/k-f...

Bitcoinmanija
Kriptovalute so v zadnjem času najbolj vroča stvar na svetu, kupujejo jih računalnikarji, frizerke, domači mesar in tehnično nepodkovana sestrična. Skladno s priljubljenostjo kriptovalut raste tudi nabor aplikacij, ki nam omogočajo poslovanje z njimi.

Ajki je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Prihajajoči bull bo prinesel največje število novih miljonarjev, sploh z generaciji ne bo treba več delat.

Samo na papirju ker večina ne bo prodala in bo nesla vreče tudi v drugi bull.
Jebiga v kriptu so ljudje pozresni in ne razumejo da je treba profit jemat ko zadeva raste in ne čakat neko špico za prodajo.

Imem znance ki že od 2017 držijo iste vreče kot da so se poročili z njimi.
Glejte da v 2025 ( pričakovan peak ... možno tudi prej) VSE odmečete ker boste 2027 kupovali veliko večino ALTov z 90%+ popustom.

Pameten poba

Zgodovina sprememb…

Ko bereš preseravanja pametnjakovičev na raznih forumih; dobiš občutek, da je najmanj polovica vseh bitcoinov v lasti slovenčkov. Vsak drugi se hvali, da je v parih letih zaslužil za bajto, po tistem, ko je kupoval za drobiž, pačenje z nekimi izrazi in kakor žargonom iz borznega parketa, sami neki profesionalci in vsevedi. Čudno, da se Slovenija še ni uvrstila med finančna središča sveta pri tolikih profesionalcih in igralcih ter kripto zmagovalcih globalnega formata.

https://m.youtube.com/watch?v=aOEo34Ydw...

Zgodovina sprememb…

Elly POS terminal je vsepovsod, samo si mogoče slep, pa ga ne opaziš :) V Tuš trgovinah lahko z kripto plačuješ že vsaj 4-5 let.

matic492 je izjavil:

Elly POS terminal je vsepovsod, samo si mogoče slep, pa ga ne opaziš :) V Tuš trgovinah lahko z kripto plačuješ že vsaj 4-5 let.

Kje pa je kartica oz denarnica za plačilo?

TRON IN ARBITRUM se zbujata

Samo kot zanimivost. Po grafih smo presegli marketcap altov iz novembra 2021 pa ni bilo še nobenega bulla. Večina denarja je res v p in d sceni s hitrimi zaslužki. Manjkajo pametni vlagatelji.

Nov ath 107 822.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Vsi alti se sinhrono dvigajo/spuščajo:D

Shait ::

Vice je izjavil:

Od letos ONDO, VIRTUAL oba +3000%

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Shait ()

Shait je izjavil:

Vice je izjavil:

Ta virtuals je pa res obsolete. Na menjalnicah z nizko likvidnostjo. Predvidevam, da nisi še nič izplačal. Ali pa si v uniswapu menjal 50 eur.

Zgodovina sprememb…

KG-348 ::

največ iz random memecoin airdropa cca 5k iz nule

Shait ::

Špricer je izjavil:

Shait je izjavil:

Vice je izjavil:

Ta virtuals je pa res obsolete. Na menjalnicah z nizko likvidnostjo. Predvidevam, da nisi še nič izplačal. Ali pa si v uniswapu menjal 50 eur.

Sicer ne vem kaj ti bo uniswap... sem komot prodal večino. Kolikor vidim je trenutno cca 400M v 24h

Kripto ::

Vse bližje je, da se letos prebije 110k USD.
Wealth is mindset!

energetik ::

Kripto je izjavil:

Mislim da to sploh ni vprašanje, to je manj kot 3% stran. To naredi lahko v 15min.
vires in numeris

energetik je izjavil:

Kripto je izjavil:

Mislim da to sploh ni vprašanje, to je manj kot 3% stran. To naredi lahko v 15min.

Ja seveda to se lahko zgodi v trenutku...ampak psihološko gledano pa lahko traja dneve ali pa se letos sploh ne zgodi. Jaz mislim, da je večja verjetnost da bo letos prebil 110k USD kot pa da ne bo.
Wealth is mindset!

Zelo dobro razmislite kdaj boste pobirali profite.
Wealth is mindset!

Technics ::

Kripto je izjavil:

Bo žan nekrep povedal kdaj je pravi čas. :DDD

gruntfürmich ::

Kripto je izjavil:

december 2025.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Ko bo dovolj denarja seveda #greedy :))

Kripto je izjavil:

Jaz samo še čakam, da še enkrat pumpnejo "dinozavrski" alti, da jih prodam. Ne vem še, ali jih bom prodal v EUR ali v BTCje. Glavnina BTC seveda ostaja "na hladnem".
Moram še pogrunat, kaj bi potem s tem profitom v EUR. Nekam bi jih moral porinit. SP500 je napihnjen, zlato je napihnjeno, v ostalih sektorjih imam že preveč. Na koncu bom samo swapnil vse v BTC pa mir.

Tegale gledam (in posedujem). Po mojem ima potencial za naredit x3 ali x4 za šalo:

vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

Prejšnji ponedeljek je bil vrhunski čas za nakupe. Na vsak coin bi nardili 30%. Spet zamujena šansa za enostaven profit. Preveč je padlo na hitro da se ne bi vsaj malo odbilo.:P
Ampak mi smo buy high sell low. Tako da smo po planu. Kupujemo kasneje na vrhu altsezone seveda :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Še kdo piše odpoved da se posveti kripto tradeanju?

Kaj pričakujete v drugi polovici januarja. Jaz pričakujem veseli december do konca, morda še prvi teden v januarju...potem pa ohladitev, v drugi polovici januarja-februar pa tudi že bolj konkretno korekcijo.
Wealth is mindset!

Mato989 ::

Do Trumpy prisege bo pozitivno vzdušje, pol pa v stilu "včeraj so bile sanje" danes je nov dan"

Razen če bo Trumpy res mel rezerve v BTC pol bo šlo do 200k lol
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Recimo da me do konca 2024 še ne skrbi za kripto. Najkasneje februarja/marca 2025 pričakujem velik drop. ;)

Pa od kdaj vi sanjate take dolge bull rune? :))

Spomni se konec 2020 do maja 2021 ko so listali coinbase :)
Potem je bil velik drop za nekaj mesecev in nadaljevanje do novembra

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Ja pa so takrat dejansko šli coini tako kot konec decembra in začetek januarja tistih cca 30-40 dni?

tomaz- ::

no, pa sem z BTC-ji prilezel do sedemmestne cifre :D . not bad za skupno cca 110000 jurčkov vložka - tazadnji nabavljen bitkojn je bil šele pred kratkim, ta se bo moral še malce oplemenitit - ostali so lepo narasli skozi leta :)

Tisti, ki pričakujete masiven drop.. Hudo dvomim.. če bo drop BTC za cca 20%-30%, bo huuudooo masivno - čisto drugi playerji so zdaj notri kot včasih frizerke in avtomehaniki, ki so trznili pri vsakem premiku. Če pade za tolk, kot sem napovedal, takoj nabavim še kakšnega :D

3man ::

tomaz- je izjavil:

no, pa sem z BTC-ji prilezel do sedemmestne cifre :D . not bad za skupno cca 110000 jurčkov vložka - tazadnji nabavljen bitkojn je bil šele pred kratkim, ta se bo moral še malce oplemenitit - ostali so lepo narasli skozi leta :)

Tisti, ki pričakujete masiven drop.. Hudo dvomim.. če bo drop BTC za cca 20%-30%, bo huuudooo masivno - čisto drugi playerji so zdaj notri kot včasih frizerke in avtomehaniki, ki so trznili pri vsakem premiku. Če pade za tolk, kot sem napovedal, takoj nabavim še kakšnega :D

Najprej čestitke ampak mal pazi s čim se hvališ, da te kdo ne obišče.

ViperR ::

To je pa definica diamond hands. Drzal skozi 2 bullruna in potem crasha.

FireSnake ::

tomaz- je izjavil:

Čestitke!
Kar tako naprej!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Pa ga imam namen držat še vsaj 8 let, do penzije :D

Pol pa da vidmo, kaj bo :D . Ni pa taka cifra za weak hands, to pa res :)

No ja z 1 mil bi jaz gledako polovico prodal in dal v delnice pa je... če nič druga razpršim... no razen če imaš še 1x tolko kot v BTC tudi v delnicah potem pa res ni problema ja... 8-)

Zagotovo pa ne bi imel 7 mestne (milijon) v BTCju in drugje nič (razen morebiti nepremičnine)

je pa res da če imaš do penzije 8 let (polne torej 65 let) pol je res vprašanje ja... kaj je smiselno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

3man je izjavil:

tomaz- je izjavil:

Najprej čestitke ampak mal pazi s čim se hvališ, da te kdo ne obišče.

ni to zlato ali srebro, da bi ga imel doma :D

Baja ::

8 let še misliš delat z 1m na računu? jaz takoj pustim šiht na tvojem mestu pa si plačujem tistih 350e al kolko je za penzijo.

Čestitke za kripto penzijo še z moje strani.:)

Končno nekdo ki ne premetava samo stotakov in tisočakov :D

Mato989 je izjavil:

endelin je izjavil:

Ja pa so takrat dejansko šli coini tako kot konec decembra in začetek januarja tistih cca 30-40 dni?

Ne, je bilo pa optimistično vzdušje precej mescov.

Do vzpona Tezusa in lista coinbasa na borzo:D

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

No ja z 1 mil bi jaz gledako polovico prodal in dal v delnice pa je... če nič druga razpršim... no razen če imaš še 1x tolko kot v BTC tudi v delnicah potem pa res ni problema ja... 8-)

Zagotovo pa ne bi imel 7 mestne (milijon) v BTCju in drugje nič (razen morebiti nepremičnine)

je pa res da če imaš do penzije 8 let (polne torej 65 let) pol je res vprašanje ja... kaj je smiselno.

NIma smisla prodajat, ker je vseeno tudi nekaj fiata in ostalega "na zalogi" , nepremičnina je lastniška, avtomobila sta brez leasinga, oba solidno zasluživa, pa tudi mož-beseda sem. Takrat sem se za mizo zaklel pred vsemi, da kupim in ne prodam pred penzijo, hehe . Je šlo za stavo med mano in tipom, ki mi je utrujal za ohinsploh sončne kolektorje na strehi.. Za isto ceno je on imel kolektorje na strehi, jaz pa 9 BTC-jev - iz inata, ker jih je on kao "sovražil" , sem jih nabavil - nisem takrat še imel najbolj pojma, kaj to sploh je - pa pravijo, da se v bifejih nič pametnega ne "rodi" :))

Baja ::

LMAO, čestitke!

se mi zdi da si o tem SE tipu že pisal tu. no, pridno hodlaj naprej, ko greš v penzijo zna bit že 8 cifer na računu ;)

Neon87 ::

Eni pa nimajo za jest, živijo v plesnivem najemniškem stanovanju, da bi jaz imel milijon, bi 10% daroval in to bi osebno spoznal tiste, ki pomoč potrebujejo.
Srečno

Gregor P ::

1 milijon je dandanes žal premalo; min. so 3 milijoni.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

ja, od takrat mi žena ne teži več, če grem s kolegi v bife na kako pivce :)):))

Baja je izjavil:

LMAO, čestitke!

se mi zdi da si o tem SE tipu že pisal tu. no, pridno hodlaj naprej, ko greš v penzijo zna bit že 8 cifer na računu ;)

Sam sem bolj "prepričanja", da se bo BTC za časa mojega odhoda v penzijo vrtel okoli 500.000 za komad - to je moja napoved za leto 2033 :D . je pa IMHO defitivno "here to stay"

Gregor P je izjavil:

Eh, daj no. Razen če misliš furati nek hud luksuz.

Sicer če 1M porineš v SP500 ETF, ki izplačuje dividende, pa ob vsakem balončku prodaš še en delček, lepo živiš skoraj brez načenjanja glavnice.
Jaz vsekakor z 1M ne bi delal več. Mislim, delal nekaj bi, ampak za hobi, par ur na dan, če že.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

Rlusd ne bo depegal:)

Alti spet dol;(( jezus kristus
Malo spleza in spet dol

IgorCardanof ::

Zadn push btcja preden se tole sesuje za neki časa.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Res tako misliš? V starih postih si kar zadel.

enemon ::

energetik je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Eh, daj no. Razen če misliš furati nek hud luksuz.

Sicer če 1M porineš v SP500 ETF, ki izplačuje dividende, pa ob vsakem balončku prodaš še en delček, lepo živiš skoraj brez načenjanja glavnice.

Ali pa se ne greš market timinga in prodaš vsako leto 4%, bi moralo biti potem za vsaj 30 let. :) Pa če imaš res motivacijo ne delati, greš lahko tudi z manj kot milijonom v penzijo, seveda pa moraš biti potem malo bolj skromen.. Ampak da ni treba na šiht... Se splača potruditi, vsaj meni se zdi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()
««
1538 / 1551
»»