» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1525 / 1575
»»

Neon87 ::

A je to res od NVIDIA? Ali izgleda kot SCAM?
https://nvidiatoken.io/

endelin ::

vidko54 je izjavil:

A kdo od vas drži kakšen NFT? Spet so v porastu, pa če slučajno kdo prodaja ugodno kakšen NFT blue chip naj se javi :D

Nikoli nisem kupoval nft niti meme coinov.

Na žalost:D

LeQuack ::

energetik je izjavil:

Am, zlato je bilo leta 1980 okoli 900$. Leta 2000 je bilo 260$. To je 70%+ popravek.
2011 je bilo skoraj 2k$. 4 leta kasneje 1k$. 50% popravek.

Seveda bodo dipi še vedno tudi pri BTC. Kar je OK, rad bi še kupil kakšen dip v prihodnje.

Ubistvu je zdravo da so, tako dobiš nov kapital. Če ni dipov potem kupcev slej ko prej zmanjka.
Quack !

Goran's Blog ::

Neon87 je izjavil:

A je to res od NVIDIA? Ali izgleda kot SCAM?
https://nvidiatoken.io/

Registered On2024-12-02T15:11:10Z :)

Če btc pade pod 100 bo crash vsega?

endelin je izjavil:

Ne, samo tam bo kot je bil včeraj. Ampak kripto manija je taka, da se ne bo zgodilo, prej bo šel do 200k.
Quack !

energetik ::

endelin je izjavil:

Če pod 100$ pade, bo pa res crash :))
vires in numeris

Špricer ::

matic492 je izjavil:

Špricer pomojem crypta še v življenju ni kupu, mogoče ga je kupil kak njegov alter ego :))

A boli?

val46 je izjavil:

Ti se kar vlači ven iz dreka, sej verjel ti nihče ne bo. Konc koncev, kako se lohk zatipkaš? Nenazadnje si zadnjič isto povedal, da ti je xrp prinesel 30 ali celo 50€ dobička. Se pravi, si ga prodal. Drugače ne bi tega napisal. Edino, če ti govoriš o namišljenem dobičku...kaj bi, če bi...In ja, naši coini so dinozavrski, sam smo vsi nekako fajn v plusu, ti pa kar nočeš in nočeš jokat, kako si v minusu. Tko da, ne vem kaj si, če si sploh kupoval, ker če si sedaj v minusu, pol kripto morda res ni zate in boljše da kupuješ vino in radensko, ter prodajaš spricer.

Hvala za poniževanje. Sem trenutno v kripto pričakovanju pumpice. Kot bi nodi rekel, to je konsolidacija, hahaha.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

matic492 ::

Špricer je izjavil:

matic492 je izjavil:

Špricer pomojem crypta še v življenju ni kupu, mogoče ga je kupil kak njegov alter ego :))

A boli?

Kaj boli? :))

Jaz sem čisto zadovoljen s svojimi dinozavrskimi coini.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Kripto ::

Do polovice januarja zna Bitcoin še lepo rasti ali pa vsaj zdržati nad 100k Posledično bo tudi večina altov rasla ali pa se vsaj zadrževala tam kjer so.
Wealth is mindset!

Še en kripple nateg baghodlerjev.

XRP Falls As Ripple Delays Stablecoin Launch
Introduction
XRP has experienced a sharp price drop after Ripple announced a delay in launching its stablecoin, $RLUSD. This news has raised concerns among investors. This fall caused XRP to lose its place as the third-largest cryptocurrency by market cap. 
Ripple Confirms Stablecoin Delay
Ripple announced on Dec. 5 that $RLUSD would not launch as planned. However, the company said it is waiting for approval from the New York Department of Financial Services (NYDFS). In addition, in a statement on X (formerly Twitter), Ripple said, “$RLUSD isn’t launching today”. The delay disappointed investors who expected the stablecoin to boost Ripple’s business.
The $RLUSD stablecoin is key to Ripple’s On-Demand Liquidity (ODL) platform. This platform simplifies cross-border payments. Without the stablecoin, Ripple’s plans face delays.
XRP Price Drops Sharply
The news of the delay caused XRP’s price to fall quickly. According to CoinMarketCap, the token dropped from $2.59 to $2.31 in 24 hours. This drop pushed XRP’s market cap to $131.42 billion, below Tether’s (USDT) $135.8 billion.
XRP is now the fourth-largest cryptocurrency. Increased selling pressure played a role in this price drop. Glassnode data shows panic selling after the announcement. Trading volume fell from $32 billion to $16 billion, reflecting lower investor activity. These numbers confirm that the market is cooling.
XRP Faces More Selling Pressure
XRP is still ahead of Solana (SOL) and Binance Coin (BNB). However, its 24-hour trading volume fell by 40%, dropping to $26.02 billion. This sharp decline shows reduced market interest. Panic selling increased pressure on XRP. Both price and trading activity declined after the delay. Investors seem uncertain about XRP’s short-term future. The market is now in a waiting period, and XRP faces challenges to recover.
What Lies Ahead for XRP
Ripple’s $RLUSD stablecoin is crucial for XRP’s growth. Once launched, the stablecoin could improve Ripple’s ODL platform. As a result, this may increase XRP’s value and restore market confidence. Market trends also influence XRP’s future.
Stablecoins are gaining more attention, with a 24-hour volume of $317.13 billion. Ripple needs $RLUSD to compete in this growing sector. Without it, XRP may struggle to gain momentum. Bollinger Bands show narrowing price ranges for XRP. Support is holding above $2.21, but volatility is low. Investors are watching for a breakout or breakdown to signal the next price move.
XRP Market Cap Drops Below $135 Billion Amid Ripple’s Stablecoin Delay Source: Screenshot from TradingView.com by The VR Soldier Conclusion
Ripple’s delay of $RLUSD created uncertainty for XRP holders. The token lost its third-place rank and saw a sharp price drop. These events highlight the impact of Ripple’s challenges on XRP’s performance.
For XRP to recover, Ripple must launch $RLUSD and meet market expectations. Until then, XRP faces reduced activity and selling pressure. The token’s future depends on Ripple’s ability to deliver its plans and adapt to the growing stablecoin market.

The post XRP Falls as Ripple Delays Stablecoin Launch first appeared on The VR Soldier.

Hvala garlinghouse prevarant.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Medtem ko ti bereš te nebuloze smo nekateri obrnili resni denar; ker že dolgo časa ni bilo tako predvidljivo kot je bilo sedaj. 8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor P je izjavil:

Medtem ko ti bereš te nebuloze smo nekateri obrnili resni denar; ker že dolgo časa ni bilo tako predvidljivo kot je bilo sedaj. 8-)

100 eur?

You wish :D

In ta boljši del tega je, da nas je več ljudi na forumu dobronamerno lepo povedalo, kako in kaj. A ti si očitno vedno ravnal povsem nasprotno z zdravim razumom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Gregor P je izjavil:

You wish :D

In ta boljši del tega je, da nas je več ljudi na forumu dobronamerno lepo povedalo, kako in kaj. A ti si očitno vedno ravnal povsem nasprotno z zdravim razumom.

Po bitki ste vsi generali.

Pod 100000 smo. Konsolidacija.

ŽE pod 99000

Zgodovina sprememb…

Za BTC smo ti lepo rekli, da bo rasel, in da se ga lahko kupuje tudi, ko je bil še 70k in za alte pa tudi.

Siso ::

Izgleda je to to od bulla.
Btc presegel magicno mejo.
Sedaj downhill:P

kamiKaZaA ::

Jaz pa se vseeno mislim, da zna potegnit do 120k v naslednjih parih tednih (postopno) in da bo prva večja korekcija (od -22% do -45%) nekje februarja/marca.

Saj najbrž je večina tu prodala na vrhu in bo kupila nazaj ceneje?
Quack !

Siso ::

endelin je izjavil:

počemsklepaš

LeQuack je izjavil:

Saj najbrž je večina tu prodala na vrhu in bo kupila nazaj ceneje?

Oziroma to bi si vsi želeli :-)

Siso je izjavil:

endelin je izjavil:

počemsklepaš

Iskreno rečeno sem pričakoval, da bo btc splezal dlje ko je prebil mejo.;) sedaj je velik prodajni pritisk in smo takoj na starih ravneh ki se vrtijo zadnje dni

Plus btc se ne preliva v alte kar je slabo

To ni alt sezona

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Siso je izjavil:

endelin je izjavil:

počemsklepaš

Iskreno rečeno sem pričakoval, da bo btc splezal dlje ko je prebil mejo.;) sedaj je velik prodajni pritisk in smo takoj na starih ravneh ki se vrtijo zadnje dni

To ni alt sezona

Trenutno zgleda bolj za en k...

97700.

Zgodovina sprememb…

Anney ::

A ni tale brizganec, nodi, vsaj po pisanju sodeč. Pa spet ste vsi nekam neučakani. Šele štartali smo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Ko bo Bitcoin padal iz 200k na 190k bo Špricer spet glasn.

LTC gre gor!

matic492 je izjavil:

Ko bo Bitcoin padal iz 200k na 190k bo Špricer spet glasn.

Zate ni btc. Prodaj prosim, da si olajšaš dušo.

Anney je izjavil:

A ni tale brizganec, nodi, vsaj po pisanju sodeč. Pa spet ste vsi nekam neučakani. Šele štartali smo.

Kdo je štartal? A 80% v 14 dneh?

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Siso je izjavil:

endelin je izjavil:

počemsklepaš

To ni alt sezona
Pa kaj je z vami? Bitcoin je 19ur nazaj prvič prebil 100k in ko je zdaj minaturna korekcija na 99k pravite, da je to konec? :))
vires in numeris

Mene ta panika vsakič šokira, kot da so vedno novi ljudje, ki so 2 dni v kriptu :))

energetik je izjavil:

endelin je izjavil:

Siso je izjavil:

endelin je izjavil:

počemsklepaš

To ni alt sezona
Pa kaj je z vami? Bitcoin je 19ur nazaj prvič prebil 100k in ko je zdaj minaturna korekcija na 99k pravite, da je to konec? :))

Kdo ti garantira da se jutri zbudiš v zelenem?

Kdo tebi garantira, da te jutri ne zbije avtobus?

Anney ::

Špricer je izjavil:

energetik je izjavil:

endelin je izjavil:

Siso je izjavil:

endelin je izjavil:

počemsklepaš

To ni alt sezona

Kdo ti garantira da se jutri zbudiš v zelenem?

Nodi sej ne rabi bit vsak dan zeleno, sej veš kak gre.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Smo že na 96k.;(

Do 70k copium kasneje spoznanje da gre za market crash:P

HOLD THE LINE;((

Ob takem tempu smo do jutra na 70k usd:D

Že pod 96k:O

Vsak refresh je 100 eur manj

Zgodovina sprememb…

V par urah je šlo praktično iz 95k kar naenrkat na 103k straight up, kdo je to kupoval, moralo je bit nekaj organizirano? In pa sedaj isto ta sell.
Quack !

Prodajni pritisk HOdLerjev je prehud:)
Likvidira se gore btcjev

Zgodovina sprememb…

Nekje sem slišal (najbrž fake), da je na Binance zmanjkalo supply Tetherja, tako da folk ne more svojih coinov prodat v USDT. Kar smešno če je res.
Quack !

LeQuack je izjavil:

Nekje sem slišal (najbrž fake), da je na Binance zmanjkalo supply Tetherja, tako da folk ne more svojih coinov prodat v USDT. Kar smešno če je res.

:D dobro da ni bilo weak hands zaradi tega

Moja napoved. Btc ob 9ih dopoldan 98.5k usd

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

kaki paničarji... BTC zgodovinsko visoko... vsi ki so kupovali prej kot zadnjih 48ur pa v plusu... folk pa paničari... kaki razvajenci
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Čisto vedno je isto. In potem za vsake pol procenta javljajo, kako neki pada ali se dviga. Mislim, kako se jim da:|

ja res neverjetno, re čez 100k, pišejo da gre do 300k do konc decembra, pade pod 100k gre na 30k...

3man ::

Tale solana je res največji crap ever

endelin je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Lejga, zadel. Imaš kristalno kuglo? :))
vires in numeris

johnnyyy ::

energetik je izjavil:

endelin je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Lejga, zadel. Imaš kristalno kuglo? :))

Lejga majstra, kolk se mu je usral :), čestitke za dobro napoved :D.

enemon ::

Meni je bil Vazelin od nekdaj sumljiv. Po mojem je kakšen whale, ki manipulira ceno. :))

Tale zadnja korekcija se presenetljivo skoraj nič ni poznala na altih. Dober znak za alt season.

To pa res ni korekcija če gre za 2 ali 3 procente dol.
Quack !

BTC dip je bil 10% iz 103k na 92k.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

merlin2 ::

Anney je izjavil:

Seveda je. In berejo ga bot-i. Zato pa zmer fali pri nakupu. Boljš bi blo da je pridno tiho :))
««
1525 / 1575
»»