Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Gregor P ::
Jaz v bistvu njegovih komentarjev sploh ne razumem, torej kot pravi je uspel prodati pri zadnjem ATH 70k, kje je zdaj problem? Pričakuje se nov še veliko višji ATH do nekje 2025, tako da če nekdo sedaj kupi pri 50k je čisto ok (in seveda ne gembla z vsem svojim premoženjem in premoženjem sorodnikov). Lahko pa seveda tudi ne, stvar izbire; sploh če ti je uspelo prodati pri ATH in si kupoval po zelo nizki ceni. Boš pač investiral drugam, če več ne verjameš v kripto :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Špricer ::
Mnenje zakaj nebi šlo? Recesija na pragu, printer se že ogreva.
Če si prodal pri 70k pol maš pri 50k, 40% več bitcoina ali pa ti ostane 40% denarja.
Meni je interes da mam vedno več bitcoina, tudi bot je tko naštiman. Pr svoji meji bom pa prodal. Nismo še tam in ni mi problema počakat ;) Top to ni bil...
Recesija je čas ko ljudje ne hazardirajo, ampak gredo v varne naložbe.
Kripto mesi je izjavil:
Ma to je uni debil, ki v eno jamra, samo novi profil si je naredil.
Ne vem s kom si me zamešal, vendar vidim, da imaš čas pisati nebuloze. Oglasaš se samo ko ti je po godu. Prosim konkretne članke in povezave želim. Prilimal sem vam povezavo do F and G index. Sentiment je zabeležen glede na internet ne na moje mnenje. Povzemam objave strokovnjakov.
Narisal sem ti lepo v slikarju.
https://ibb.co/znph1ng
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
musicfreak ::
kako je pri bitcoinu ce ga recimo danes na 55.000 kupim, jutri na 60.000 prodam, v pon na 57.000 kupim in v sredo na 60.000 prodam, kaksni so stroski in ali je to mozno pocet cel cas?
globoko grlo ::
bolš je kupt pr 55 pa prodat pr 65
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
PrihajaNodi ::
musicfreak je izjavil:
kako je pri bitcoinu ce ga recimo danes na 55.000 kupim, jutri na 60.000 prodam, v pon na 57.000 kupim in v sredo na 60.000 prodam, kaksni so stroski in ali je to mozno pocet cel cas?
Ne pozabit fejev.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
LeQuack ::
A ni še bolj kot feeji pomemeben spread? Recimo če kupiš bitcoin in ga takoj isto sekund prodaš bo že zaradi bis/ask spreada lahko slab procent v minusu, še brez feejev.
Quack !
Drzi tudi to. Lahko pa gemblas s solana mem, shitkojni. Dobra sansa za 30-50% je bla tale zdej v temle dipu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kripto ::
Kolikšna je verjetnost, da gre btc do 18. septembra vsaj še enkrat do 50k ali celo pod?
Ali je vojna med Izraelom in Iranom trenutno že vračunana v trenutni popravek?
BTC lahko zdaj avgusta zleze gor v rang 65-68k USD potem pa spet pade v rang 50k USD. Tako volatilnost bi lahko videli vsaj še 2x do oktobra. Novembra pa je bolj verjetno, da se bo začel premikati v rang 70-90k USD.
Buggy ::
Nodi, dej pls povej kaj si ze kej vnovcil/kupil s svojimi spekulacijami, zdej ko se imas za takega crypto "analitika", ki ga moras brati na reverse
cca 15K, vedno drzim na borzah za igranje...vse kar je vec od tega prenakazem na TRR, men se long run kar izplca. Ko sem se sel se daily trade (kar zdej z boti ni vec tako kewl) sem v veceru s tradi dobil pol BTC, samo to so bili drugi casi, ki jih ne bo vec. Obogatel na ta nacin nikoli ne bom, je pa zame zgolj zanimiva igra, sploh ko beres take kot ti, ki vedno cakajo in nikoli nakazajo
cca 15K, vedno drzim na borzah za igranje...vse kar je vec od tega prenakazem na TRR, men se long run kar izplca. Ko sem se sel se daily trade (kar zdej z boti ni vec tako kewl) sem v veceru s tradi dobil pol BTC, samo to so bili drugi casi, ki jih ne bo vec. Obogatel na ta nacin nikoli ne bom, je pa zame zgolj zanimiva igra, sploh ko beres take kot ti, ki vedno cakajo in nikoli nakazajo
Nodi, dej pls povej kaj si ze kej vnovcil/kupil s svojimi spekulacijami, zdej ko se imas za takega crypto "analitika", ki ga moras brati na reverse
Cegle
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Cegle za postavit pomozno steno v sekretu? Clovek bi pricakoval, da gradis vsaj ze tretjo vilo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Potem pa sploh super, razmisljas naprej v vlaganje v Romuniji pa socialo se vlect iz Slovenije?
...sam vprasam ce si sel ze na next level...ocitno ne in ostajas risankasti Nodi v naivnosti, manj pa v tem kaj je prav. Slej kot prej bo izkoriscanje nas vseh prislo za tabo, nic bat...
Zgleda smo se rešili hudega padca. Počakajmo do 28.avgusta. September je pregovorno krvav, ampak je kripto nekaj drugega kot delnice. Tvegana naložba, sredstvo za hazardiranje.
bajsibajsi ::
Smo vsi enakega mnenja, da gresta Lido in Maker kmalu gor? ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
Dol se gre. Volume padu, lep bull trap. Upam da kriptobog ni bil likvidiran prav tako upam da ne boste exit liquidity, oh well.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Dol se gre. Volume padu, lep bull trap. Upam da kriptobog ni bil likvidiran prav tako upam da ne boste exit liquidity, oh well.
Hm. Kakšen je f in g index?
Spet smo v fear
območju...
https://www.cointree.com/learn/crypto-f...
Upajmo da ni bull trap.
Zgodovina sprememb…
Nevem kaksen je f & g index vem sam da se bodo influencenrji na tik toku kmal zbudil z mehkim ko nategujejo folk s frazami "hodl". Js sm sam volume od btcja na hitr precekirov in ja not gonna lie it doesnt look good.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
K bo fed zarezov obrestne mere bo pokal sam ne navzgor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kva se je spet zgodl, kva spet paničarite?
mAXTER ::
Ja sam ne takoj...najprej bo po objavi prvih rate cutov en rally do kolker bo šlo, potem pa najverjetneje en težak pristanek. Pesimistične napovedi za BTC so nekje max 80k do konca leta. Bili živi pa videli
Se kar haluciniras? Ko bo sla borza dol minimalno za 30-50% bo kripto sledil. Da ne bos liquidity exit
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Mato989 ::
Jaz takoj podpišem da gre BTC do 80k usd... mam nastavljene sell orderje na 74k...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Jaz takoj podpišem da gre BTC do 80k usd... mam nastavljene sell orderje na 74k...
Še iran napade izrael in usa pa je win win situacija za kripto, to pomeni da bo btc strmoglavil.
PrihajaNodi je izjavil:
Se kar haluciniras? Ko bo sla borza dol minimalno za 30-50% bo kripto sledil. Da ne bos liquidity exit
Jap. Nekam čudni so ti spike-i. Plus minus 2000 eur na 15 min. Počasi se pobirajo veliki igralci.
Zgodovina sprememb…
FireSnake ::
Ja, seveda.
Volatilno je vseskozi, tu pa eni nabijate v tri krasne.
Gre gor, vi točno veste, zakaj.
Gre dol, vi točno veste zakaj.
Pa vedno za tem, ko se zgodi. Čudno, ane?
Volatilno je vseskozi, tu pa eni nabijate v tri krasne.
Gre gor, vi točno veste, zakaj.
Gre dol, vi točno veste zakaj.
Pa vedno za tem, ko se zgodi. Čudno, ane?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
DePalmo ::
In nikoli prej, pa taki veleumi in samouki ki znajo brat grafe na daleč. Dejansko še vedno velja rek "ali bo šlo gor, če pa ne, bo šlo pa dol". Samo te dve sta, kdaj pa bo katera pa noben ne ve. Verjetno bi vedeževalec bolje zadel medtem ko bi ugibal.
Tudi na FBju je en veleum, ki vedno povdarja da je trg volatilen in da naj bomo previdni pri trgovanju, a v zadnjih dveh mesecih ni niti enkrat vnaprej opozoril da bo šlo konkretno dol. Vedno govori kako se pripravlja na "breakthrough" in da je veliko vzvoda da bo šlo gor. Hja, ga že celo leto čakam pa še kar nismo tam.
Tudi na FBju je en veleum, ki vedno povdarja da je trg volatilen in da naj bomo previdni pri trgovanju, a v zadnjih dveh mesecih ni niti enkrat vnaprej opozoril da bo šlo konkretno dol. Vedno govori kako se pripravlja na "breakthrough" in da je veliko vzvoda da bo šlo gor. Hja, ga že celo leto čakam pa še kar nismo tam.
Reality check bo prisel. Se opravicujem ce kdo mojega sarkazma ni dojel v prejsnih postih, 60-70 k btc je pac prevec pa me ne zanima da je "mc sam 2 triljona" zlato pa 11. Osnova btc ja je vera da bo vedno vec vreden. Da pa je hiter in anonimen pa tezko drzi vodo. Za prenose se danes uporablja quashi cash banke Revolut. Anonimnost ti je recimo zagotavljal xmr pa zcah, ce ze.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
deco16 ::
Osnova je da veš da jih je max 21 miljonov. Če maš enga ga maš, noben ti ga nebov vzel, in veš kolk jih je še ostalo. Vse ostalo je pač po želji...
solv ::
To ti je osnova, da delaš lep profit. Ker jih je max 21 mio, gre lahko cena samo gor. Na kriptu je težko pušit denar. Vse kriptaše, ki poznam so pregrešno bogati in furajo res nor lifestyle.
bajsibajsi ::
bajsibajsi je izjavil:
Smo vsi enakega mnenja, da gresta Lido in Maker kmalu gor? ;)
GGWP https://imgur.com/a/tCL9xPQ Malo prej exit :)
To ti je osnova, da delaš lep profit. Ker jih je max 21 mio, gre lahko cena samo gor. Na kriptu je težko pušit denar. Vse kriptaše, ki poznam so pregrešno bogati in furajo res nor lifestyle.
Saj zato pa je Slovenija tako draga, in tudi Hrvaška.
Quack !
FireSnake ::
PrihajaNodi je izjavil:
Reality check bo prisel. Se opravicujem ce kdo mojega sarkazma ni dojel v prejsnih postih, 60-70 k btc je pac prevec pa me ne zanima da je "mc sam 2 triljona" zlato pa 11. Osnova btc ja je vera da bo vedno vec vreden. Da pa je hiter in anonimen pa tezko drzi vodo. Za prenose se danes uporablja quashi cash banke Revolut. Anonimnost ti je recimo zagotavljal xmr pa zcah, ce ze.
Povedal si pa točno: nič. Eno samo nabijqne in to že desetine strani.
O anonimnosti in hitrosti si pa ustrelil še eno veliko bedarijo. Kdo to trdi?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Večina pravih uporabnikov tega foruma je že v penziji in ne odpisujejo. Odpisuje samo tistih nekaj odstotkov, ki jim je sreča žal obrnila hrbet in jim je spodletelo.
Tako je. Ko si enkrat bogat ne rabiš več socialnih interakcij, ker si zrasel na višji nivo.
Quack !
miha98 ::
CryptoUnity je izjavil:
Vas smemo vprašati zakaj izbris? Saj si mnogi, ki nimajo znanja v kripto svetu veliko lažje pomagajo z našo aplikacijo kjer brezplačno lahko širijo svoje znanje poleg tega, da lahko že kupujejo PRIZNANE kriptovalute, kot pa, da skačejo od posnetka, do komentarja in iščejo odgovor za samozavestno reakcijo z željo po investiranju in oplemenitenju ne samo znanja temveč tudi svoje neto vrednosti.
Na žalost opažamo, da si slovenci niti ne znamo pomagati med seboj (očitno je egoizem in želja po neuspehu drugih nacionalni šport) edino, ko nas zadanejo poplave, požari ali pa podobne nesreče, takrat se pa pokaže sloga za kratek čas.
Veseli bi bili, komentarja kot je recimo, na vaši aplikaciji mi pa ni všeč to in to in to, super bi bilo dodati to in to funkcijo, kajti to so komentarji, ki so pravzaprav negativni a za nas zelo pomembni in kot taki tudi pozitivni. Aplikacijo gradimo skupaj z našo skupnostjo in si želimo prvo ponuditi domačim ljudem, prijateljem, družini in znancem.
Da vam pa malce razblinimo misel, "da smo goljufi" (ki se očitno trudi po več kot 14ur na dan, že več kot 2 leti), da pripelje produkt v javnost, vam pa pošiljamo vse podatke za preverbo podjetja - tako registracija kot tudi licenca (ti podatki so JAVNI).
Uradni seznam ponudnikov storitev virtualnih valut v Sloveniji:
https://www.gov.si/teme/preprecevanje-p...
CU d.o.o.
ID: SI56262949
Ti časi so minili. Bili so nekoč v bivši Jugoslaviji. Zdaj je pač tako kot je....
IgorCardanof ::
CryptoUnity je izjavil:
Vas smemo vprašati zakaj izbris? Saj si mnogi, ki nimajo znanja v kripto svetu veliko lažje pomagajo z našo aplikacijo kjer brezplačno lahko širijo svoje znanje poleg tega, da lahko že kupujejo PRIZNANE kriptovalute, kot pa, da skačejo od posnetka, do komentarja in iščejo odgovor za samozavestno reakcijo z željo po investiranju in oplemenitenju ne samo znanja temveč tudi svoje neto vrednosti.
Na žalost opažamo, da si slovenci niti ne znamo pomagati med seboj (očitno je egoizem in želja po neuspehu drugih nacionalni šport) edino, ko nas zadanejo poplave, požari ali pa podobne nesreče, takrat se pa pokaže sloga za kratek čas.
Veseli bi bili, komentarja kot je recimo, na vaši aplikaciji mi pa ni všeč to in to in to, super bi bilo dodati to in to funkcijo, kajti to so komentarji, ki so pravzaprav negativni a za nas zelo pomembni in kot taki tudi pozitivni. Aplikacijo gradimo skupaj z našo skupnostjo in si želimo prvo ponuditi domačim ljudem, prijateljem, družini in znancem.
Da vam pa malce razblinimo misel, "da smo goljufi" (ki se očitno trudi po več kot 14ur na dan, že več kot 2 leti), da pripelje produkt v javnost, vam pa pošiljamo vse podatke za preverbo podjetja - tako registracija kot tudi licenca (ti podatki so JAVNI).
Uradni seznam ponudnikov storitev virtualnih valut v Sloveniji:
https://www.gov.si/teme/preprecevanje-p...
CU d.o.o.
ID: SI56262949
Ti časi so minili. Bili so nekoč v bivši Jugoslaviji. Zdaj je pač tako kot je....
Slovenski projekt bi se seveda podpiralo. Žal pa se dan za dnem izkazuje, da so Slovenci eni izmed bolj aktivnih v scammanju oziroma sivih praks na kripto področju (no sej najbrž tudi na splošno). CryptoUnity pri tem ni izjema. S svojimi dejanji v zadnjih 2 ali 3eh letih so pokazali, da se jim gre le za to, da izmolzejo čimveč $ od ljudi.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Lepo, zelo lepa krvava rdeca linija navzdol zdej pa cakat. Cash is king
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
A to misliš ta 1 % padec?