» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1163 / 1501
»»

PrihajaNodi ::

A ni pol to ze 160% dol?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Čokoladko ::

IgorCardanof je izjavil:

Tebe je pa lepo videt nazaj. Se mi zdi, da si se kr zgodaj umaknu iz teme. Kaksna je tvoja zgodba tega balona?

Zgodbo sem vam pisal tule že pred kakim letom do dva k ste bili vsi evforični. Čeprav sem mislil, da bo balon za BTC večji kot je bil. Nevem ETH bom kupoval, BTCja sedaj tole rundo ne, ker mi ni nekaj. Res pa je da ETH je na PoS zdj, prej mi je bilo ljubše.

Pač zanima me ali je Mato in kompanija obogatela s svojimi kovanci haha :D jaz bogat še nisem, sigurno sem jo pa bolje odnesel kot razni Neo, the key pa 0,8 bitcoina kar še zmeraj ni slabo sam...get real. Od tega vaše penzije verjetno ne bo.

Za moje pojme je vsak cikel težje in vsak cikel se prodaja neka nova zgodba za bedake. Zdaj so vam to zgodbo prodajali Elon Muski pa tist Saylor tip to je pa to. 2017 je bilo zame boljše. Kaj nas čaka pa nevem. Sigurno bo nekaj novega za nategnit budale, se bom priključil na kak shitcoin pa gemblal s tem poleg ETH ko bo depresija. Itk pa za nč ni garancije, vse gre lah v kurac. Konc koncov pa vsak cikel je težji za male igralce.

Realno in bodmo iskreni zakaj je kripto? Zato da se ožame folk. Treba tko razmišljat. Ne mi z nekimi futurističnimi da je to prida uporabno. Mrbit za dnar prat ja :)

PacificBlue ::

I’m out.
:3

Sami fenixi ostajajo od mrtvih:
Viberate in sedaj Nebl https://coinmarketcap.com/currencies/ne...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

enemon ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sami fenixi ostajajo od mrtvih:
Viberate in sedaj Nebl https://coinmarketcap.com/currencies/ne...

A Mato še drži kaj tega? Slo-tech coin leta 2017.

dude ::

PrihajaNodi je izjavil:

A ni pol to ze 160% dol?

ne lol

Realno gre Nebl lahko na ATH glede na supply. Mato a se drzis?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

sumi666 ::

PrihajaNodi je izjavil:

A konzerve imas ze nastimane. Doomsdayer. BTC ne bo sel vec pod 19 k

nodi človek brez življenja in prjatlov ... tle na forumu trola to je njegov life ... a se ga da blokirat nekako da se ne vidi njegovih objav ....

Prebranac ::

Mađioničar merlin in xrp nakladač nista vedela, da kiti z xlm in xrp le prenašajo na menjalnice btcje da dumpajo. Ampak onadva sta mislila da raste cena zaradi uporabnosti😀. Hahaha, naivneži.

Še enkrat..severnokorejski pregovor: ena pumpica še ne prinese bulla! Pa še kako drži.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

jedateruk ::

Če se pogleda zdaj BTC, se mi zdi, da je pattern kot head & shoulders. Niso glih trikotniki, ampak levo in desno od 11ih včeraj je kot mirror.

Zgodovina sprememb…

Ma kaj pa vem, jaz vseeno vidim obliko Bartove glavice, ceprav na 24 urnem gravu je pa ichmohov oblak.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

merlin2 ::

Prebranac je izjavil:

Mađioničar merlin in xrp nakladač nista vedela, da kiti z xlm in xrp le prenašajo na menjalnice btcje da dumpajo. Ampak onadva sta mislila da raste cena zaradi uporabnosti😀. Hahaha, naivneži.

Še enkrat..severnokorejski pregovor: ena pumpica še ne prinese bulla! Pa še kako drži.

Najprej. Res moraš bit budalo da najameš kredit in sredstva vložiš v kripto. Sedaj pa jokanje in vpitje. Za nameček še malo predrugačiš zapise drugih. Naprimer mojega. Napisal sem, da XRP raste najbrž zaradi FUDa, kar se je tudi v resnici iskazalo. Še nekaj časa bo trajalo tole lupljenje. Žal.

Vrednost ISO20022 kompatibilnim toknom pa bo dala likvidnost in operability, ki je trenutno ni in je ne more bit. SWIFT se začne umikat ISO20022 standardu Novembra letos in se zaključi leta 2025, ko morajo bit vse finančne inštitucije vanj vključene ali pa ne bodo poslovale. Po moje bo zadeva realizirana dosti prej. Le spremljal napovedi FED, IMF .. In takrat bo zadeva popolnoma drugačna.
Kripto in hitri zaslužki? Ob tvojih napovedih, ki jih vsak dan ponavljaš bo recesija trajala vsaj 2 leti. Torej? Vložil si v želji hitrega zaslužka, se zakreditiral, da verjetno nimaš niti za WC papir, ko te srat prime.. In zdaj drugim očitaš nespametne odločitve... Mal bo treba ali k Župniku ali k psihiatru.

Kripto trg je zaenkrat čista manipulacija, BTC pa je bil test. To se bo spremenilo z regulacijo in prehodom na ISO20022 standard. 95% kriptovalut bo šlo na 0, če ne celo več.

Zdaj pa pojdi nekaj pametnega počet, ker tole tvoje jokanje ni za nikamor :P8-)

LP

"Mal bo treba ali k Župniku ali k psihiatru."

Od psihiatra ni koristi. Plačaš vsaj 50 EUR. Se kaže zainteresiran, posluša te eno uro. Na koncu, ko bi on moral pomagati, ti zajebano reče, da pojdi k psihologu, potem pa spet pridi nazaj s poročilom psihologa in bi bilo treba spet plačati vsaj 50 EUR. Torej... um... tako mi je rekel moj brat, ki bi rad pobil vse, ki so v SDS.

Zgodovina sprememb…

DarwiN ::

Naslednji teden sledi trenutek resnice. Pripravite se na shortanje. Target je nekje med 12 in 3k. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Za BTC? Aja, jebi ga, vsi tukaj gledate samo na BTC. No, saj cene večine kriptov se pomikajo enako kot cena BTCja.

Ti dve črti se bosta združili decembra ali januarja:

Zgodovina sprememb…

jedateruk je izjavil:

Se pravi tja do 100 eur gre lahko krivulja. :))

energetik ::

jedateruk je izjavil:

Mislim, da ne bo čakal tako dolgo, tole bo kmalu odneslo, navzgor seveda.

Je pa res, da imaš ti očitno linearno scalo, na log skali tega lika ni.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

jk jk

Tole gre na long term na 270k. Sam potrpljenje je potrebno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: jedateruk ()

PrihajaNodi je izjavil:

Za vsak slučaj napiši prej oporoko :)

Čokoladko ::

PrihajaNodi je izjavil:

NEBL, NEO, THEKEY majka

Hopium ne raste na drevesu. Darwinov graf je kar realna možnost. Premalo je rib da se jih napizdi. Z internetom je vse več zavedanja da te ne more prineset okrog vsakdo...še frizerke so pametne.

Ravno sedaj je kripto postal mainstream. Tako lahko kot sedaj se nikoli ni bilo zasluziti 10 k na mesec. Ce tega ne znas si pac teslo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

TheMentor ::

Prebranac je izjavil:

Hopium ne raste na drevesu. Darwinov graf je kar realna možnost. Premalo je rib da se jih napizdi. Z internetom je vse več zavedanja da te ne more prineset okrog vsakdo...še frizerke so pametne.

dej ne bljuzi...ko enkrat FOMO zagrab...se tut tak izkušenj trejder kot si ti ne more kontrolirat in vrže v šitcoin k je naredu že x10 jurja in pričakuje še x5 pa ne bodo frizerke notr vrgle. Ta kripto bo spet tak boom, da se nam bodo glave obračale zaka nismo še več kupoval v teh cajtih.

Kripto ::

TheMentor je izjavil:

Prebranac je izjavil:

dej ne bljuzi...ko enkrat FOMO zagrab...se tut tak izkušenj trejder kot si ti ne more kontrolirat in vrže v šitcoin k je naredu že x10 jurja in pričakuje še x5 pa ne bodo frizerke notr vrgle. Ta kripto bo spet tak boom, da se nam bodo glave obračale zaka nismo še več kupoval v teh cajtih.

Kako še nisi dojel, da trola na polno 😀

Money is mindset!

hamez66 ::

Noro, kako je nebl od 13.6. naredil 20x. Spet zamujena priložnost.

stumfek ::

Invite only, get "hi" now ?https://hi.com/stumfek

Nova Mastercard kartica z nft
Read more ?? https://mstr.cd/

hamez66 je izjavil:

Ja kdo bi vedel. Sej je bil delistan z binance pa spet dodan

Nebl pred delistanjem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kripto je izjavil:

TheMentor je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Nijč ne trolam. Sem vsaj reskeral svoj denar in vzel kredit. Vi pa operirate z 20 eur. Če aedaj propade nimam kaj izgubiti.

Kripto ::

Prebranac je izjavil:

Kripto je izjavil:

TheMentor je izjavil:

Prebranac je izjavil:

Nijč ne trolam. Sem vsaj reskeral svoj denar in vzel kredit. Vi pa operirate z 20 eur. Če aedaj propade nimam kaj izgubiti.

Aha kredit si vzel. Koliko pa? Si ga že odplačal?

Money is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

OracleDev ::

Od mamice denar zapravlja

Mato989 ::

hamez66 je izjavil:

A skoz si drkal kako je nebl šrot :P

Še daleč do ATH sicer... morda nekoč :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato se drzis?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hunterslo ::

DXY pada. Bo dolar balonček končno pocu?

Kredit za drkanje s kripti.... WTF? Lahko bi šel na margin trading: https://www.binance.com/en/margin-tradi...

Moji zapisi so vsaj 20 strani nazaj. Malo prevetri.

dope1337 ::

20 strani jokanja zaradi 5k€ potrošniškega kredita ...
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Mato a bo penzija ce nebl 50 usd?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Prebranac je izjavil:

Moji zapisi so vsaj 20 strani nazaj. Malo prevetri.

20 pages back... No offense, but I don't give a fuck about past perfect tense.

Kaj pa ce vse v nebla pretopis?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hamez66 ::

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

A skoz si drkal kako je nebl šrot :P

Še daleč do ATH sicer... morda nekoč :P

Pa niti ne. Sem ga nekajkrat holdal in potem prodal s profitom, za razliko od skycoina. Prejšni bull run se je nekdo tu pohvalil, da je pokasiral 200 jurčkov z nebl.

Drugače sem pa gledal NEBL na coinmarketcap pri 0.14$ in pri 0.22$, potem je zrasel na 0.85$, danes pa šok, že 2.74$. Gledal sem, nisem pa kupil. Jah še 20x oz malo več, pa bo na ath. Če je coin na binance, potem že ni ravno čisti shitcoin, sploh če ima soliden dnevni volume.

Samo zakaj so ga pa delistali? Binance je kot cazino, samo hiša ve kerga bodo listal. Pol pa dumpnejo ko ribe zagrabjo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Samo zakaj so ga pa delistali? Binance je kot cazino, samo hiša ve kerga bodo listal. Pol pa dumpnejo ko ribe zagrabjo.

Hause always winns. Predvsem je problen, kwr je tu p n d scena...

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Glih zdaj gledam NEBL na Binance, 24h volume ima zdaj 15.566.086 v BUSD. Količina (market cap) je pa bolj majhna. Binance je "nabavil" NEBL 16. septembra.

Itak, inside washing. Razen ce je nebl naredu kak super duper tech kar naenkrat. Listan bo tud na gate io
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Grem gledat vse ta mesec nove kripte na binancu: https://www.binance.com/en/support/anno...

Takrat si ze prepozn
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja, vidim. SNM in SSV sta za veliko skočila hitro gor in dol.
««
1163 / 1501
»»