Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
IgorCardanof ::
Je kdo od vas zadel Santos, x3 v enem dnevu?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Evo, takle nekako bo potekalo:
You can take that to the bank. ;)
Zelo kreativno in zelo res.
Mi naredis enega takega se za Cardano?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
TheMentor ::
utrujen sem od LUNE...just let it go :)
To je tak nekako kot da bi nekdo spizdu cel letni proračun Republike Slovenije (pa verjetno še Hrvaške zraven), ti bi pa reku let it go
Market cap != monney
Od 41 miljard MC k je bla LUNA niti par miljard pomoje nisi mogu realno dobit ven.
DarwiN ::
IgorCardanof je izjavil:
Mi naredis enega takega se za Cardano?
Tistega ti prognoziraj, saj je vendar coin po tebi poimenovan. Čeprav očitno niso fan. ;)
utrujen sem od LUNE...just let it go :)
To je tak nekako kot da bi nekdo spizdu cel letni proračun Republike Slovenije (pa verjetno še Hrvaške zraven), ti bi pa reku let it go
Market cap != monney
Od 41 miljard MC k je bla LUNA niti par miljard pomoje nisi mogu realno dobit ven.
41 milijard jih je bilo mintanih, kar pomeni, da v nekem momentu je ta denar bil enkrat notri. Mint poteka na nacin, da vrednost lune zamenjas za ekvivalent ustja.
Seveda malo pred kolaps tega denarja ni bilo. Ampak je pa zagotovo zslo blizu temu denarja slo v ust skozi cas. Pred kolapsom pa ja, najbrz le kaka desetina ali dve tega.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Mato989 ::
Lep nateg... z 11mil YES votes se bo začelo... upam da zgubite vsi ves keš ki sodelujete v tem scamu leta...
More than half the community does not want to fork #LUNA. Vote "No with Veto"
Community: BUY and BURN
Do Kwon: Ok, Fork it is! ???
Do Kwon: The community has spoken, we working on the Fork! ???
More than half the community does not want to fork #LUNA. Vote "No with Veto"
Do Kwon: Ok, Fork it is! ???
Do Kwon: The community has spoken, we working on the Fork! ???
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Počasi bom privoščil da nekdo tipa pihne...
Anney ::
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
tik tok
Bi pricakoval vec od tebe. Ne pa da tuki limas zmanipulirane charte od CryptoWhale morona.
Ce bi bil imel tale graf pravilno narejene osi, se tale redeem sploh poznal ne bi.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
FireSnack ::
BTC bo do jeseni padel pod 15.000€ za komad. Toliko samo, da ne bo kateri rekel da ni vedel.
Preprodajalec NFT umetnin
janezvalva ::
BTC bo do jeseni padel pod 15.000€ za komad. Toliko samo, da ne bo kateri rekel da ni vedel.
ok. hvala zx infoO
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Jagdpanter ::
Mah, kam je šel bik naj gre še pa štrik, upam, da pade čim nižje, da nabavimo pravi dip...
Costco near me is fucking packed to the rails and no longer taking many credit cards.
It's cash or debit.
Writing is on the wall guys.
Shit is going to get rough for a while.
So it begins?
Jagdpanter ::
Kolosalna napaka je bila, da so začeli aprila keš printat in so umetno napihnili vse trge, zdaj pa treba to plačat, plačal bo pa proletariat...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jagdpanter ()
IgorCardanof je izjavil:
tik tok
Bi pricakoval vec od tebe. Ne pa da tuki limas zmanipulirane charte od CryptoWhale morona.
Ce bi bil imel tale graf pravilno narejene osi, se tale redeem sploh poznal ne bi.
Jaz pa več od tebe, ne vidiš da je, pristen, MOJ, posnetek zaslona z vtisnjenim datumom iz CM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
GupeM ::
IgorCardanof je izjavil:
Seveda bi se poznal. Sicer ne tako očitno, bi se pa vseeno.
Ja se opravicujem, sem ciz prevec burno reagiral. Odkar sem spusil 70% net wortha na useless cardanotu, mam mal tezave z jezo/razburjanjem.
Se zmeraj se pozna, ne zgleda pa kot da je kolaps imminent.
Se zmeraj se pozna, ne zgleda pa kot da je kolaps imminent.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
Market cap glej, res si rahlo v stresu, da z jasne slike ne razbereš.
Zakaj pa si spušil toliko, pa toliko spremljaš zadeve in si proti njemu, meni je navrgel 3,06$ po žetončku, mi je všeč.
Zakaj pa si spušil toliko, pa toliko spremljaš zadeve in si proti njemu, meni je navrgel 3,06$ po žetončku, mi je všeč.
GupeM ::
Slika sicer je jasna, bi pa zraven takšnega grafa kot je tvoj, bilo priročno obvestilo, da se y os ne začne pri 0. Da takoj veš, da je treba preverit in dobro pogledat sliko, da se ne zgodijo pomote.
Eh, za mnoge izmed nas bi blo boljs, ce samo drzis denar na banki al pa doma v sefu. Kamorkoli ga porinem, prakticno zgubim.
V vse playe kjer se prepricam pa da ne kupim, gre pa na polno gor, jaoo.
Tale graf je klasicna zloraba statistike in manipuliranje ljudi, ki na te stvari niso pozorni.
V vse playe kjer se prepricam pa da ne kupim, gre pa na polno gor, jaoo.
Slika sicer je jasna, bi pa zraven takšnega grafa kot je tvoj, bilo priročno obvestilo, da se y os ne začne pri 0. Da takoj veš, da je treba preverit in dobro pogledat sliko, da se ne zgodijo pomote.
Tale graf je klasicna zloraba statistike in manipuliranje ljudi, ki na te stvari niso pozorni.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
Kripto ::
Support je pri cca 30k relativno močan. Tako bomo še kakšna dva meseca najverjetneje gledali bouncing med 32k in 24k s postopnim zniževanjem support levela.
Money is mindset!
49106 ::
Terra Plot Thickens: Leaked Documents Show Do Kwon Dissolved Terraform Labs Before The Collapse
Official documents leaked online reveal that Terraform Labs in Seoul and Busan in Korea were dissolved on April 30, a few days before the collapse of Terra cryptocurrency LUNA and TerraUSD stablecoin (UST).
https://www.ibtimes.com.au/terra-plot-t...
strawman ::
Terra Plot Thickens: Leaked Documents Show Do Kwon Dissolved Terraform Labs Before The Collapse
Official documents leaked online reveal that Terraform Labs in Seoul and Busan in Korea were dissolved on April 30, a few days before the collapse of Terra cryptocurrency LUNA and TerraUSD stablecoin (UST).
https://www.ibtimes.com.au/terra-plot-t...
Razpustili so J.Korejsko podjetje, saj naj bi ga prestavili v Singapur.
Ali le slab timing ali kaj bolj shady, pa ne vem.
PacificBlue ::
Vse skupaj glede Terra(Luna)/UST mi deluje precej shady, tudi kar se tiče same regulacije stablecoinov.
FireSnack ::
Institucije so se žal začele umikat v bolj stabilne naložbe. Pričakuje se recesija.
Preprodajalec NFT umetnin
Institucije so se žal začele umikat v bolj stabilne naložbe. Pričakuje se recesija.
Stablecoine?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
PrihajaNodi ::
IgorCardanof je izjavil:
Stablecoine?
Stablecoine? Se vam je pa ze cist zrolal
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
No tole polovično leto se ni izšlo po mojih izračunih (ciljal v tem trenutku na rast in seveda več...), iztržil sem nekaj, za preživet bo, je blo dovolj za nov tv, servis avta, za kupček za krizne čase, in za vlaganje v izobraževanje moje boljše polovice (razni tečaji, za ob delu), (dodaten denar za kripto, že žanje sadove). Aja pozabil sem na nohte in frizure vseh treh, babnic. Zdaj nekaj smo tudi planirali dopust v maju, pa je splavalo po vodi (vložim nazaj), ne zaradi kripta, nogo sem si zlomil, spet dodaten denar za vlaganje, jebemo, vsaka slaba stran ima dober konec, uh lani, ja lani je blo prelepo. Sploh ADA. Torej iz trenutnega medvedeka smo nekaj izcuzali, žal ne kot bi lahko, preostanek počiva, nikoli ne veš kdaj ljubico srečaš, vedno imej rezervo, pa ne negativne. Zdaj, ko pa je pozno in je LUNA pri koncu, grem pa spat, se oglasim, ne kmalu bom IgorCardanof posnemal, sej veste tega ADA hejterja, srečno Igor, zdrži.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
PrihajaNodi je izjavil:
Kripto vlak je za par let mimo.
To ne moreš vedeti. Nikoli ne veš kaj je lahko game changer.
Money is mindset!
No tole polovično leto se ni izšlo po mojih izračunih (ciljal v tem trenutku na rast in seveda več...), iztržil sem nekaj, za preživet bo, je blo dovolj za nov tv, servis avta, za kupček za krizne čase, in za vlaganje v izobraževanje moje boljše polovice (razni tečaji, za ob delu), (dodaten denar za kripto, že žanje sadove). Aja pozabil sem na nohte in frizure vseh treh, babnic. Zdaj nekaj smo tudi planirali dopust v maju, pa je splavalo po vodi (vložim nazaj), ne zaradi kripta, nogo sem si zlomil, spet dodaten denar za vlaganje, jebemo, vsaka slaba stran ima dober konec, uh lani, ja lani je blo prelepo. Sploh ADA. Torej iz trenutnega medvedeka smo nekaj izcuzali, žal ne kot bi lahko, preostanek počiva, nikoli ne veš kdaj ljubico srečaš, vedno imej rezervo, pa ne negativne. Zdaj, ko pa je pozno in je LUNA pri koncu, grem pa spat, se oglasim, ne kmalu bom IgorCardanof posnemal, sej veste tega ADA hejterja, srečno Igor, zdrži.
Btw...mislim da sma krakala (VRA) tudi skupaj, si vsak za pingo sok potegnil ven? Zdaj pa se res potuhnem, srečno vsem, dokler ne bomo na ATH.
PacificBlue ::
Fun fact. 5 let nazaj je bil BTC vreden 1.987 $.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
PacificBlue je izjavil:
Fun fact. 5 let nazaj je bil BTC vreden 1.987 $.
Kdo pravi da ne bo nikoli vec?
kow ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kripto vlak je za par let mimo.
Beri temo iz leta 2019. Edina razlika je, da je danes veliko bolj tvegano zaradi regulacij.
strawman ::
Beri temo iz leta 2019. Edina razlika je, da je danes veliko bolj tvegano zaradi regulacij.
Ja in ne.
Posamezne države sicer močno regulirajo (npr. Tajska), ampak se na kripto vedno manj gleda kot na stvar, s katero se kupuje droge preko interneta, kar je bil še pred par leti pogled raznih dinozavrov v vladah, in vedno bolj kot na nekaj, kar je potrebno vključiti v strateške plane za prihodnost.
Zdaj druga pesem zadnje čase so stablecoini in uporaba kripta za beg premoženja iz sankcioniranih držav.
m0LN4r ::
Torej pravte, da bo se ena razprodaja 15k za btc in 1k za eth?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Bo, bo. Pazi, gledam marcet cap tezosa iz 300 miljonov na 45. Torej 10 miljonov je cist mozno da spet pade. Na vrhu medveda je imel 3 miljone
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Tezos je nicvreden crap, ki v neskoncnost izgublja proti etru in to se ne bo spremenilo.
V sredo, en teden nazaj, je bil na ATL pri 0.00081 ETH.
Ethereum killer je - Ethereum PoS.
Ravno to je moja poanta. Vcasih je bila regulacija samo zaradi kriminala in je bila relativno nepomembna. Pac on/off rampe so poskusali nadzorovati. Zdaj je pri LUNI cez noc izpuhtelo 50 milijard kapitala. Ta regulacija je veliko bolj nevarna za kripto projekte.
Ja in ne.
Posamezne države sicer močno regulirajo (npr. Tajska), ampak se na kripto vedno manj gleda kot na stvar, s katero se kupuje droge preko interneta, kar je bil še pred par leti pogled raznih dinozavrov v vladah, in vedno bolj kot na nekaj, kar je potrebnovključiti v strateške plane za prihodnost.
Zdaj druga pesem zadnje čase so stablecoini in uporaba kripta za beg premoženja iz sankcioniranih držav.
Ravno to je moja poanta. Vcasih je bila regulacija samo zaradi kriminala in je bila relativno nepomembna. Pac on/off rampe so poskusali nadzorovati. Zdaj je pri LUNI cez noc izpuhtelo 50 milijard kapitala. Ta regulacija je veliko bolj nevarna za kripto projekte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Tezos je nicvreden crap, ki v neskoncnost izgublja proti etru in to se ne bo spremenilo.
Sej tud ETH je crap, lol. Pa kera budala bo plačeval tako visoke transkcije...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ja in ne.
Posamezne države sicer močno regulirajo (npr. Tajska), ampak se na kripto vedno manj gleda kot na stvar, s katero se kupuje droge preko interneta, kar je bil še pred par leti pogled raznih dinozavrov v vladah, in vedno bolj kot na nekaj, kar je potrebnovključiti v strateške plane za prihodnost.
Kaj je mišljeno z 50 milijard kapitala? Je to mišljen MC?
Money is mindset!
Večina pozablja, da je v kripto svetu in na kriptu trgu vse možno. Poleg tega zanemarja dodatno zelo pomembno negotovost. Ne vemo kako se bo trg obnašal v recesiji.
Vse je enostavno ko je rast, vse se pumpa...kaj pa ko se denar izsesa denar iz obtoka, da se ukroti inflacijo? V recesiji podjetja potrebujejo denar, likvidnost za preživetje in poslovanje.
Bolj varne naložbe za podjetja? Stablecoins? Prav gotovo stablecoins, če živiš v mamini garaži potem je stablecoins bolj varna naložba
Kaj mislite kako bodo reagirali razni Saylorji?
Tisti, ki mislite da bo v tem bearu ether ali btc padel v enakem odstotku, ste imo, nori. Recimo pri etru, so ga imeli na milijone (torej ogromen odstotek supplyja) sami ICOti, ki so ga potem prodajali in je trajalo cirka 2 leti, da je zmanjkalo ekstra supplyja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()